Woningisolatie Borne

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Woningisolatie Borne

Provincie:Overijssel
Woonplaats:Borne
Straatnaam:Azelosestraat
Soort isolatie:Woning verduurzamen
Uitvoerdatum:12-03-2020
  • Woning verduurzamen
  • Knipvoeg herstellen

Borne

Woningisolatie Borne

Borne

Woningisolatie Borne

 

Borne, 12-03-2020

Woning verduurzamen in Borne

De mannen van Plus Isolatie hebben deze woning in Borne verduurzaamd door middel van spouwmuurisolatie. Het verduurzamen van een woning is een slimme investering. De gemiddelde terugverdientijd voor spouwmuurisolatie ligt om en nabij de 4 jaar. Door het verduurzamen krijgt de woning ook een beter energielabel. Dit is weer gunstig voor de eventuele verkoop. Voor nu is vooral het wooncomfort en de jaarlijkse besparing belangrijk. De bewoners van deze woning in Borne zitten er dankzij hun verduurzaamde woning er de komende jaren lekker warmpjes bij!

Wilt u ook uw woning in Borne verduurzamen? Wacht dan niet langer en vraag hier een vrijblijvend adviesgesprek aan. Onze isolatieadviseurs staan u graag te woord.

Vul ons aanvraagformulier in op onze website

Meer informatie over woningisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Borne

Knipvoeg herstel na spouwmuurisolatie

Wij hebben bij deze woning in Borne aan de Azelosestraat na het aanbrengen van spouwmuurisolatie ook de knipvoeg weer in ere hersteld. Een knipvoeg is als het ware een voeg die een paar millimeter uitsteekt ten opzichte van de steen. Om een spouwmuur te isoleren, worden er op de kruising van de voeg gaten geboord. Naderhand worden deze boorgaten netjes opnieuw gevoegd, en is er door onze ervaren isolatiemonteurs extra aandacht besteed aan het herstellen van de knipvoeg.