Spouw en zoldersolatie Enschede

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouw en zoldersolatie Enschede

Provincie:Overijssel
Woonplaats:Enschede
Straatnaam:Dr. Nolensstraat
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie
Uitvoerdatum:22-04-2020
  • Spouwmuurisolatie
  • Zoldervloerisolatie
  • Het aanbrengen van 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte.

Enschede

Spouw en zoldersolatie Enschede

Enschede

Spouw en zoldersolatie Enschede

Enschede

Spouw en zoldersolatie Enschede

Enschede

Spouw en zoldersolatie Enschede

Enschede

Spouw en zoldersolatie Enschede

Enschede

Spouw en zoldersolatie Enschede

 

Enschede, 22-04-2020

Spouwmuurisolatie in Enschede

In Enschede heeft Plus Isolatie de spouwmuren van dit huis nage├»soleerd. Hierbij is de duurzame glaswol Supafil van Knauf toegepast. Deze inblaaswol heeft hoogwaardige thermische en akoestische eigenschappen. Hierdoor heeft niet alleen de isolatiewaarde van deze woning een impuls gekregen, maar is ook de geluidswerendheid verbeterd. Supafil is daarnaast ook brandwerend. De na-isolatie van deze woning laat hiermee goed zien hoe we met moderne isolatiematerialen waarde aan de woning toevoegen. Niet alleen op energie-technisch gebied, maar ook op het gebied van geluidsisolatie en brandveiligheid (Brandklasse A1). Supafil zorgt voor een goede regulatie van de vochthuishouding in de spouwmuur. Dit project laat verder zien dat  spouwmuurisolatie de meest effectieve en effici├źnte methode is om de isolatiewaarde van een woning te verhogen. De investering is meestal binnen een jaar of zes terugverdiend. En dat is in een tijd van stijgende energiekosten en een klimaatakkoord dat huizen van het gas af wil hebben een geruststellende gedachte.

offerte spouwmuurisolatie

Zoldervloerisolatie in Enschede met Knauf Supafil


In Enschede aan de Dr. Nolensstraat in Overijssel heeft Plus Isolatie onlangs zoldervloerisolatie aangebracht. Door het isoleren van de zoldervloer ontstaat er een duurzame isolatiedeken. De warmte in de kamer onder de zolder zal constanter blijven en niet steeds verdwijnen door het plafond. De bewoner(s) aan de Dr. Nolensstraat in Enschede die hun zoldervloer hebben laten isoleren kunnen nu genieten van meer wooncomfort en een lagere energierekening. Bent u ook benieuwd wat zoldervloerisolatie voor u kan betekenen hier vind u meer informatie over zoldervloerisolatie.

Bekijk hier onze isolatie projecten in Enschede

offerte zoldervloerisolatie

Bij deze woning zijn vier ventilatieroosters naar de kruipruimte aangebracht

Na de spouwmuurisolatie van deze woning in Enschede de bestaande ventilatie komen te vervallen. Hierdoor is het van belang dat er nieuwe ventilatiekanalen worden aangebracht. De adviseur heeft vastgesteld dat voor deze woning aan de Dr. Nolensstraat in Enschede 4 ventilatieroosters voldoende zijn om de onderzijde van de vloer weer te voorzien van goede ventilatie.