Pelikaanstraat Veenendaal isolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Pelikaanstraat Veenendaal isolatie

Provincie:Utrecht
Woonplaats:Veenendaal
Straatnaam:Pelikaanstraat
Soort isolatie:Woning verduurzamen
Uitvoerdatum:05-10-2020
  • Woning verduurzamen
  • Knipvoeg herstellen
  • Het aanbrengen van 3 ventilatieroosters naar de kruipruimte.

Veenendaal

Pelikaanstraat Veenendaal isolatie

Veenendaal

Pelikaanstraat Veenendaal isolatie

 

Veenendaal, 05-10-2020

Woning verduurzamen in Veenendaal

De mannen van Plus Isolatie hebben deze woning in Veenendaal verduurzaamd door middel van spouwmuurisolatie. Het verduurzamen van een woning is een slimme investering. De gemiddelde terugverdientijd voor spouwmuurisolatie ligt om en nabij de 4 jaar. Door het verduurzamen krijgt de woning ook een beter energielabel. Dit is weer gunstig voor de eventuele verkoop. Voor nu is vooral het wooncomfort en de jaarlijkse besparing belangrijk. De bewoners van deze woning in Veenendaal zitten er dankzij hun verduurzaamde woning er de komende jaren lekker warmpjes bij!

Wilt u ook uw woning in Veenendaal verduurzamen? Wacht dan niet langer en vraag hier een vrijblijvend adviesgesprek aan. Onze isolatieadviseurs staan u graag te woord.

Vul ons aanvraagformulier in op onze website

Meer informatie over woningisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Veenendaal

Knipvoeg herstel na spouwmuurisolatie

Wij hebben bij deze woning in Veenendaal aan de Pelikaanstraat na het aanbrengen van spouwmuurisolatie ook de knipvoeg weer in ere hersteld. Een knipvoeg is als het ware een voeg die een paar millimeter uitsteekt ten opzichte van de steen. Om een spouwmuur te isoleren, worden er op de kruising van de voeg gaten geboord. Naderhand worden deze boorgaten netjes opnieuw gevoegd, en is er door onze ervaren isolatiemonteurs extra aandacht besteed aan het herstellen van de knipvoeg.

Het aanbrengen van 3 ventilatieroosters naar de kruipruimte

Het is van belang dat de kruipruimte goed kan ventileren. Daarom heeft Isolatiebedrijf Plus Isolatie bij deze woning in Veenendaal aan de Pelikaanstraat 3 ventilatieroosters aangebracht. Als woningen worden voorzien van spouwmuurisolatie hebben de oude ventilatie kanalen via de spouwmuur geen werking meer. Onze isolatieadviseur heeft tijdens het adviesgesprek beoordeeld op welke plekken deze ventilatie kanalen geboord moeten worden. Onze isolatiemonteurs plaatsen deze ventilatieroosters vakkundig met behulp van een diamantboormachine op de juiste manier en monteren deze aan de buitenzijde van de gevel af met ventilatierooster.