Spouw Zolder Bodemisolatie Leeuwarden

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouw Zolder Bodemisolatie Leeuwarden

Provincie:Friesland
Woonplaats:Leeuwarden
Straatnaam:Jacob Marisstraat
Soort isolatie:Woning verduurzamen
Uitvoerdatum:19-10-2020
  • Woning verduurzamen
  • Bodemisolatie met Parels
  • Zoldervloerisolatie

Leeuwarden

Spouw Zolder Bodemisolatie Leeuwarden

 

Leeuwarden, 19-10-2020

Woning verduurzamen in Leeuwarden

De mannen van Plus Isolatie hebben deze woning in Leeuwarden verduurzaamd door middel van spouwmuurisolatie. Het verduurzamen van een woning is een slimme investering. De gemiddelde terugverdientijd voor spouwmuurisolatie ligt om en nabij de 4 jaar. Door het verduurzamen krijgt de woning ook een beter energielabel. Dit is weer gunstig voor de eventuele verkoop. Voor nu is vooral het wooncomfort en de jaarlijkse besparing belangrijk. De bewoners van deze woning in Leeuwarden zitten er dankzij hun verduurzaamde woning er de komende jaren lekker warmpjes bij!

Wilt u ook uw woning in Leeuwarden verduurzamen? Wacht dan niet langer en vraag hier een vrijblijvend adviesgesprek aan. Onze isolatieadviseurs staan u graag te woord.

Vul ons aanvraagformulier in op onze website

Meer informatie over woningisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Leeuwarden

Leeuwarden, 19-10-2020

Bodemisolatie aanbrengen op maandag 19-10-2020 in Leeuwarden

Plus Isolatie heeft bij deze woning in Leeuwarden de bodem geïsoleerd met korrels. Deze korrels worden in vaktermen ook wel EPS-parels genoemd. Door de bodem te isoleren behoord een vochtige kruipruimte tot het verleden. De isolatielaag die is aangebracht houdt optrekkend vocht tegen en dat zorgt voor een beter wooncomfort. Ook de constructie onder de vloer wordt door het voorkomen van optrekkend vocht beter beschermt. Bent u nieuwsgierig geworden naar het isoleren van uw kruipruimte d.m.v. bodemisolatie bekijkt u dan hier de informatiepagina over kruipruimte isolatie d.m.v. parels.

Bekijk hier onze isolatie projecten in Leeuwarden

offerte spouwmuurisolatie

Zoldervloerisolatie in Leeuwarden met Knauf Supafil


In Leeuwarden aan de Jacob Marisstraat in Friesland heeft Plus Isolatie onlangs zoldervloerisolatie aangebracht. Door het isoleren van de zoldervloer ontstaat er een duurzame isolatiedeken. De warmte in de kamer onder de zolder zal constanter blijven en niet steeds verdwijnen door het plafond. De bewoner(s) aan de Jacob Marisstraat in Leeuwarden die hun zoldervloer hebben laten isoleren kunnen nu genieten van een behaaglijk comfort en een lagere energierekening. Bent u ook benieuwd wat zoldervloerisolatie voor u kan betekenen hier vind u meer informatie over zoldervloerisolatie.

Bekijk hier onze isolatie projecten in Leeuwarden

offerte zoldervloerisolatie

An Error Occurred: Internal Server Error

Oops! An Error Occurred

The server returned a "500 Internal Server Error".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.