Spouwmuurisolatie in Enschede

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie in Enschede

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft van dit isolatie project in Enschede geen originele foto's. Wel hebben we enkele foto's van soortgelijke spouwmuurisolatie werkzaamheden toegevoegd. Zodat u een goed beeld krijgt van de isolatie werkzaamheden. Heeft u verder nog vragen over bodemisolatie, vloerisolatie of spouwmuurisolatie? neemt u dan contact met ons op; dit kan telefonisch via: 0548-547616

Provincie:Overijssel
Woonplaats:Enschede
Straatnaam:Billitonstraat
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie vrijstaande woning
Uitvoerdatum:11-07-2018
  • Spouwmuurisolatie vrijstaande woning
  • Het aanbrengen van 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte.

Enschede

Spouwmuurisolatie in Enschede

Enschede

Spouwmuurisolatie in Enschede

Enschede

Spouwmuurisolatie in Enschede

 

Spouwmuurisolatie vrijstaande woning in Enschede

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft in Enschede aan de Billitonstraat in Overijssel op 11-07-2018 de spouwmuren geïsoleerd van deze vrijstaande woning. Voorheen ging er bij deze woning veel warmte verloren door de muren. Met name omdat bij een vrijstaande woning het muuroppervlakte groter is dan een gemiddelde woning. De isolatie glaswol van Knauf Supafil zal zorgen voor een verbetering van het wooncomfort en een daling van het gasverbruik. En dat is gezien de stijging van de huidige gasprijzen wel nodig. Door de spouwmuurisolatie die is toepast bij deze vrijstaande woning in Enschede, wordt ook het energielabel van de woning beter wat ten goede komt bij een verkoop in de toekomst.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Enschede

offerte spouwmuurisolatie

Bij deze woning zijn vier ventilatieroosters naar de kruipruimte aangebracht

Na de spouwmuurisolatie van deze woning in Enschede de bestaande ventilatie komen te vervallen. Hierdoor is het van belang dat er nieuwe ventilatiekanalen worden aangebracht. De adviseur heeft vastgesteld dat voor deze woning aan de Billitonstraat in Enschede 4 ventilatieroosters voldoende zijn om de onderzijde van de vloer weer te voorzien van goede ventilatie.