Van Linschotenstraat Amersfoort isolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Van Linschotenstraat Amersfoort isolatie

Provincie:Utrecht
Woonplaats:Amersfoort
Straatnaam:Van Linschotenstraat
Soort isolatie:Eindwoning isoleren
Uitvoerdatum:02-11-2020
  • Eindwoning isoleren
  • Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Amersfoort

Van Linschotenstraat Amersfoort isolatie

Amersfoort

Van Linschotenstraat Amersfoort isolatie

 

Amersfoort, 02-11-2020

Eindwoning isoleren in Amersfoort

In Amersfoort heeft Plus Isolatie deze eindwoning aan de Van Linschotenstraat op maandag 02-11-2020 mogen voorzien van spouwmuurisolatie. Voordat er kan worden overgegaan tot isolatie vind er vooraf een gedegen spouwmuuronderzoek plaats. Dit doen wij door middel van een endoscopisch onderzoek en een visuele inspectie van de buitenmuur.

Isoleren volgens de KOMO-richtlijnen

Deze eindwoning is geïsoleerd volgens de laatste KOMO-richtlijnen. Onze ervaren isolatiemonteurs werken volgens een vast boorpatroon waardoor de verdeling van het isolatiemateriaal optimaal is. De bewoner(s) van deze eindwoning in Amersfoort aan de Van Linschotenstraat gaan nu gemiddeld tot 25% besparen op hun gasrekening.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Amersfoort

offerte spouwmuurisolatie

Ventilatieroosters aanbrengen

Daarnaast zijn er bij deze woning ventilatieroosters aangebracht. De aangebrachte ventilatieroosters zorgen ervoor dat de kruipruimte onder de woning goed kan blijven ventileren. Door de aangebrachte spouwmuurisolatie is namelijk de oude manier van ventileren komen te vervallen. Het aanbrengen van nieuwe ventilatieroosters is dan ook noodzakelijk om de ventilatie onder de vloer te herstellen. Op deze manier worden er eventuele vochtproblemen in de toekomst voorkomen.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Amersfoort spouwmuurafbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de Van Linschotenstraat in Amersfoort besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de spouwmuur van de buren.