Muurisolatie Breukelen

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Muurisolatie Breukelen

Provincie:Utrecht
Woonplaats:Breukelen
Straatnaam:Straatweg
Soort isolatie:Woning verduurzamen
Uitvoerdatum:20-01-2021
  • Woning verduurzamen
  • Het aanbrengen van 5 ventilatiekanalen

Breukelen

Muurisolatie Breukelen

Breukelen

Muurisolatie Breukelen

 

Breukelen, 20-01-2021

Woning verduurzamen in Breukelen

De mannen van Plus Isolatie hebben deze woning in Breukelen verduurzaamd door middel van spouwmuurisolatie. Het verduurzamen van een woning is een slimme investering. De gemiddelde terugverdientijd voor spouwmuurisolatie ligt om en nabij de 4 jaar. Door het verduurzamen krijgt de woning ook een beter energielabel. Dit is weer gunstig voor de eventuele verkoop. Voor nu is vooral het wooncomfort en de jaarlijkse besparing belangrijk. De bewoners van deze woning in Breukelen zitten er dankzij hun verduurzaamde woning er de komende jaren lekker warmpjes bij!

Wilt u ook uw woning in Breukelen verduurzamen? Wacht dan niet langer en vraag hier een vrijblijvend adviesgesprek aan. Onze isolatieadviseurs staan u graag te woord.

Vul ons aanvraagformulier in op onze website

Meer informatie over woningisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Breukelen

Ventilatiekanalen naar de kruipruimte aanbrengen


Deze woning in Breukelen is naast spouwmuurisolatie ook voorzien van 5 ventilatieroosters naar de kruipruimte. Isolatiebedrijf Plus Isolatie brengt deze ventilatieroosters aan omdat hierdoor de kruipruimte goed kan blijven ventileren. Voorheen werd de kruipruimte geventileerd door gleuven in de bestaande spouwmuur. Door het aanbrengen van spouwmuurisolatie hebben oude ventilatie kanalen geen werking meer en moeten er nieuwe roosters worden geplaatst. De adviseur heeft tijdens het isolatieadviesgesprek in kaart gebracht op welke plaats de ventilatieroosters geplaatst dienen te worden. De ervaren isolatiemonteurs voeren dit nauwkeurig uit, waardoor de ventilatie van de kruipruimte weer optimaal is. Dit is belangrijk om vochtvorming tegen te gaan.