Goudsbloemstraat Amersfoort isoleren

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Goudsbloemstraat Amersfoort isoleren

Provincie:Utrecht
Woonplaats:Amersfoort
Straatnaam:Goudsbloemstraat
Soort isolatie:Gevel isoleren
Uitvoerdatum:26-01-2021
  • Gevel isoleren
  • Het aanbrengen van 2 ventilatieroosters naar de kruipruimte.

Amersfoort

Goudsbloemstraat Amersfoort isoleren

Amersfoort

Goudsbloemstraat Amersfoort isoleren

Amersfoort

Goudsbloemstraat Amersfoort isoleren

 

Gevel isoleren Amersfoort


Het isolatieteam van Plus Isolatie heeft op dinsdag 26-01-2021 deze woning in Amersfoort aan de Goudsbloemstraat de gevels mogen isoleren. Gevel isolatie, ook wel spouwmuurisolatie genoemd, is een slimme manier om af te rekenen met hoge energiekosten. De besparing kan oplopen tot maar liefst 25% op jaarbasis. Het isolatiemateriaal dat gebruikt is bij de gevelisolatie is minerale glaswol van het merk Knauf Supafil. De bewoners zijn verzekerd van de beste kwaliteit en kunnen hierdoor lang genieten van het extra wooncomfort.

Gevel inspectie


Enige tijd voor dit isolatieproces heeft onze isolatieadviseur geconstateerd dat de gevels van deze woning geschikt zijn voor isolatie. Dit doet de adviseur door middel van endoscopisch onderzoek.

Waar wordt bij gevel isolatie op gecontroleerd?


De isolatieadviseur controleert de gevel op gaten, scheuren, voegwerk, spouwbreedte, aantal vierkante meters, gevelbegroeiing en uiteraard de vervuiling van de spouw. Als al deze punten in orde zijn dan kunt u overgaan tot gevel isolatie.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Amersfoort

offerte spouwmuurisolatie


Twee ventilatieroosters aanbrengen naar de kruipruimte

Plus Isolatie heeft bij deze woning in Amersfoort ook 2 ventilatieroosters aanbracht. Het aanbrengen van ventilatieroosters is noodzakelijk om de kruipruimte onder de vloer goed te kunnen laten ventileren. Doordat er bij deze woning ook spouwmuurisolatie is aangebracht hebben oude ventilatiekanalen via de lege spouw geen werking meer. De isolatiemonteurs boren schuin met een diamantboormachine door de buiten- en binnenmuur totdat de kruipruimte wordt bereikt. Vervolgens wordt er een koker in deze opening geplaatst en tot slot worden er ventilatiekapjes voor deze opening geplaatst.