Holterweg Nijverdal Spouwmuurisolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Holterweg Nijverdal Spouwmuurisolatie

Provincie:Overijssel
Woonplaats:Nijverdal
Straatnaam:Holterweg
Soort isolatie:Twee kapper isoleren met wol
Uitvoerdatum:15-03-2021
  • Twee kapper isoleren met wol
  • Het aanbrengen van 2 ventilatieroosters naar de kruipruimte.
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Nijverdal

Holterweg Nijverdal Spouwmuurisolatie

Nijverdal

Holterweg Nijverdal Spouwmuurisolatie

Nijverdal

Holterweg Nijverdal Spouwmuurisolatie

Nijverdal

Holterweg Nijverdal Spouwmuurisolatie

 

Nijverdal, 15-03-2021

Twee kapper isoleren met wol

Op 15-03-2021 hebben de isolatiemonteurs van isolatiebedrijf Plus Isolatie deze twee kapper in Nijverdal voorzien spouwmuurisolatie wol. Op het afgesproken tijdstip op een maandag zijn de monteurs in alle vroegte begonnen met het aanbrengen van de isolatie. Alle gevels van deze twee kapper aan de Holterweg in Nijverdal zijn geïsoleerd met de hoogwaardige inblaas wol van het merk Knauf Supafil. Dankzij de spouwmuurisolatie vormt er zich als het ware een deken om de woning. De warmte blijft nu langer binnenshuis. De bewoners van deze tweekapper in Nijverdal gaan dankzij de spouwmuurisolatie met wol ook nog eens meer wooncomfort ervaren!

Bekijk hier onze isolatie projecten in Nijverdal

offerte spouwmuurisolatie

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Twee ventilatieroosters aanbrengen naar de kruipruimte

Plus Isolatie heeft bij deze woning in Nijverdal ook 2 ventilatieroosters aanbracht. Het aanbrengen van ventilatieroosters is noodzakelijk om de kruipruimte onder de vloer goed te kunnen laten ventileren. Doordat er bij deze woning ook spouwmuurisolatie is aangebracht hebben oude ventilatiekanalen via de lege spouw geen werking meer. De isolatiemonteurs boren schuin met een diamantboormachine door de buiten en binnenmuur tot dat de kruipruimte wordt bereikt. Vervolgens wordt er een koker in deze opening geplaatst en tot slot worden er muisdichte ventilatiekapjes aangebracht.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Nijverdal spouwmuurafbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de Holterweg in Nijverdal besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de buren.