• Projecten
  • Nijverdal
  • Beoordeling: 9.6

Nijverdal

Isolatiebedrijf Nijverdal

Wij zijn als isolatiebedrijf actief in Nijverdal en omgeving voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, zoldervloerisolatie, dakisolatie en bodemisolatie. Wij zijn hét isolatiebedrijf in Nijverdal dat voor u een totaaloplossing biedt. Ook bent u als inwoner van Nijverdal bij ons isolatiebedrijf aan het juiste adres voor spouwmuurisolatie herstel, spouwmuurverontreiniging verwijderen, verouderde isolatiemateriaal verwijderen en ventilatievoorzieningen. Ons isolatiebedrijf heeft in Nijverdal veel ervaring in het na-isoleren van verschillende woningtypen. Zo weet ons isolatiebedrijf precies wat voor uw woning in Nijverdal de meest effectieve isolatie methode is.

Klanten uit Nijverdal beoordelen ons met een gemiddelde score van: 9.6

 

ISDE subsidie op isolatie in Nijverdal!

Vanaf 24 januari 2023 is het mogelijk voor inwoners van Nijverdal om subsidie aan te vragen voor woningisolatie. Hierdoor kunt u als eigenaar-bewoner van een woning in Nijverdal heel voordelig verduurzamen. U komt al in aanmerking voor subsidie als u één isolatiemaatregel treft. Een isolatieadviseur van ons isolatiebedrijf bekijkt gratis en vrijblijvend voor uw woning in Nijverdal de isolatiemogelijkheden en of u in aanmerking komt voor deze energiesubsidie. Gratis adviesgesprek bij u in Nijverdal aanvragen! U kunt ook een gratis adviesgesprek bij u in Nijverdal aanvragen door te bellen met 0548-547616.

Spouwmuurisolatie isolatiebedrijf Nijverdal

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft in Nijverdal verschillende woningen mogen voorzien van spouwmuurisolatie. Wanneer u overweegt om door een isolatiebedrijf de spouwmuren van uw woning in Nijverdal te isoleren dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat het isoleren van een spouwmuur in Nijverdal een isolatieklus is die bij isolatiebedrijf Plus Isolatie in goede handen is. Wij kunnen de spouwmuur van uw woning in Nijverdal voorzien van isolatie met minerale glaswol van Knauf Supafil, of door middel van EPS-parels. Ons ervaren isolatiebedrijf helpt u graag aan een goede spouwmuurisolatie voor uw woning in Nijverdal. Lees hier meer informatie over spouwmuurisolatie. Als u uw spouwmuren laat isoleren, dan komt u in aanmerking voor €4 isolatiesubsidie per vierkante meter. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor spouwmuurisolatie maar liefst €8 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Muurisolatie vrijstaande woning aan de Esweg in Nijverdal

Een vrijstaande woning verliest meestal meer energie dan een tussenwoning of hoekwoning. Bij een tussenwoning hebben de muren van de buren een isolerend effect. Bij een hoekwoning is dat aan één kant van het huis ook het geval. Maar bij een vrijstaand huis bieden alle vier de gevels vrij spel aan wind, kou en regen. En omdat energie van warm naar koud trekt, zal een verwarmde woning via on-geïsoleerde muren altijd energie verliezen. Gelukkig is er een snelle en effectieve manier om uw muren te isoleren, zodat u de warmte van uw woning beter en langer vasthoudt en de kou van buiten tegen houdt. Die manier heet spouwmuurisolatie. Op 24-03-2023 heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie bij deze vrijstaande woning aan de Esweg in Nijverdal spouwmuurisolatie aangebracht. Hiervóór hadden de bewoners een energierekening die een stuk hoger was dan het landelijke gemiddelde. Na de spouwmuurisolatie die ons isolatiebedrijf heeft aangebracht zou die rekening wel eens lager dan gemiddeld kunnen uitpakken. En in ieder geval veel lager dan de energierekening van vrijstaande woningen zonder muurisolatie.

Spouwmuurisolatie herstellen isolatiebedrijf Nijverdal

Veel woningen die gebouwd zijn in Nijverdal tussen 1975 en 1991 zijn vaak onvoldoende geïsoleerd vanuit de bouw. Deze woningen zijn geïsoleerd volgens de NEN1068 die stamt uit 1981 waardoor hier al enige isolatie aanwezig is, maar niet meer voldoet aan de huidige isolatie eisen. Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft speciaal voor deze woningen een isolatiemateriaal die geschikt is om ook deze woningen te voorzien van een goede na-isolatie. Ons isolatiebedrijf kan uw huidige spouwmuurisolatie een upgrade geven zodat ook uw woning in Nijverdal comfortabeler en energiezuiniger wordt. Dit doen wij met HR IsoFoam. Lees hier meer informatie over spouwmuurisolatie herstellen door middel van HR Isofoam. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor spouwmuurisolatie maar liefst €8 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Op 04-05-2022 hebben wij deze woning voorzien van spouwmuurisolatie door middel van HR isofoam. De werkzaamheden hebben plaats gevonden op 04-05-2022. De bewoners van deze woning in Nijverdal kunnen nu genieten van meer wooncomfort en een lagere energierekening.

offerte spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie verwijderen isolatiebedrijf Nijverdal

Na het uitbreken van de oliecrisis in 1973 begon men zich te realiseren dat er bespaard moet gaan worden op energiekosten. Kort na deze periode zijn ook de eerste spouwmuren geïsoleerd. Er werd hiervoor een isolatiemethode en isolatiemateriaal gebruikt die niet meer voldoet aan de eisen en normen die vandaag de dag gesteld worden. De huidige bewoners van deze woningen in Nijverdal hebben nu soms te maken met isolatiemateriaal met een lage isolatiewaarde en/of andere problemen omdat het isolatiemateriaal niet op de juiste wijze is aangebracht. Voor veel mensen die verouderde spouwmuurisolatie in hun woning hebben en dit graag willen verbeteren heeft ons isolatiebedrijf ook een oplossing. Het verwijderen van verouderde spouwmuurisolatie is een klus die u met een gerust hart kunt overlaten aan ons ervaren isolatiebedrijf. Wij zijn namelijk als isolatiebedrijf ook gespecialiseerd in het verwijderen van UF-schuim en steenwol isolatie. Verbeter uw wooncomfort door verouderde isolatie te verwijderen en opnieuw te isoleren met hoogwaardig isolatiemateriaal. Wij zorgen dat uw woning in Nijverdal op het gebied van isolatie weer klaar is voor de toekomst. Lees hier meer informatie over spouwmuurisolatie verwijderen.

Spouwvervuiling verwijderen isolatiebedrijf Nijverdal

In de jaren 20 werden er voor het eerst woningen gebouwd met een spouwmuur. Bouwkundigen hebben dit destijds bedacht om doorslaand vocht tegen te gaan. Tijdens de bouw van deze woningen zijn niet alle bouwvakkers even secuur geweest. Het kan zijn dat er puin in de spouwmuur terecht is gekomen. Hierdoor kan er een koude brug ontstaan. Een koude brug is een contact punt tussen de binnen en buitenmuur. De meeste isolatiebedrijven geven dan direct aan dat het isoleren van deze spouwmuur geen optie is. Isolatiebedrijf Plus Isolatie kan voor uw woning in Nijverdal een stap verder gaan. Wij kunnen namelijk in de meeste gevallen dit puin verwijderen, waardoor spouwmuurisolatie wel weer mogelijk is voor uw woning! Lees hier meer informatie over spouwvervuiling verwijderen.

Vloerisolatie isolatiebedrijf Nijverdal

Veel woningen in Nijverdal beschikken over een kruipruimte onder de vloer. Deze kruipruimtes zijn vaak slecht geïsoleerd waardoor er vanuit deze kuipruimte kou de woning kan binnendringen. Om dit tegen te gaan is het laten aanbrengen van vloerisolatie door ons isolatiebedrijf een uitstekende oplossing. De vloerisolatie zorgt voor meer wooncomfort en een lagere energierekening. Ons isolatiebedrijf heeft een breed scala aan isolatiemogelijkheden voor vrijwel iedere vloer in Nijverdal. Voor vloerisolatie gebruiken wij de volgende isolatiematerialen: Icynene vloerisolatie, RWF/HFO vloerisolatie en EPS-isolatieparels. Alle isolatiemogelijkheden die ons isolatiebedrijf voor vloerisolatie aanbiedt hebben een uitstekende isolatiewaarde. De Rd-waarde van vloerisolatie is afhankelijk van de aangebrachte laagdikte. Hiervoor komt altijd eerst adviseur van ons isolatiebedrijf gratis en vrijblijvend bij u op locatie in Nijverdal. Lees hier meer over onze vloerisolatieproducten. Als u uw vloer laat isoleren, dan komt u in aanmerking voor €5,50 isolatiesubsidie per vierkante meter. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor vloerisolatie maar liefst €11 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Vloerisolatie in Nijverdal, provincie Overijssel

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft de vloer van deze woning in Nijverdal aan de Beethovenlaan op 09-06-2021 voorzien van  vloerisolatie. Hierbij hebben we de onderkant van de vloer naadloos geïsoleerd. Dankzij de vloerisolatie die is aangebracht door isolatiebedrijf Plus Isolatie is de koude vloer van de bewoners aan de Beethovenlaan in Nijverdal verleden tijd!

Bodemisolatie isolatiebedrijf Nijverdal

Isolatiebedrijf Plus Isolatie past bodemisolatie met name toe in vochtige kruipruimtes. Op sommige plekken in Nijverdal ligt de grond gemiddeld wat lager. Hierdoor is de kans op een vochtige/natte kruipruimte een stuk groter. Vooral voor deze woningen is bodemisolatie een ideale manier om af te rekenen met optrekkend vocht. Ook wordt er vaak voor bodemisolatie gekozen als de kruipruimte niet geschikt is voor vloerisolatie. Dit is met name het geval als de kruipruimte minder diep is dan 45 centimeter. Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft in Nijverdal al verschillende woningen mogen voorzien van bodemisolatie. De bodemisolatie heeft naast comfort ook een functie voor het beschermen van balkconstructie onder uw vloer. Voor de bodemisolatie gebruikt ons isolatiebedrijf EPS-parels. Deze isolatieparels kunnen in verschillende laagdiktes worden aangebracht. Lees hier meer informatie over bodemisolatie. Als u uw bodemvloer laat isoleren, dan komt u in aanmerking voor €3 isolatiesubsidie per vierkante meter. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor bodemisolatie maar liefst €6 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Bodemisolatie aan de G J Piksenstraat in Nijverdal

Op 12-10-2022 heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie deze kruipruimte in Nijverdal voorzien van een  bodemisolatie . De aangebrachte laagdikte bepaald de uiteindelijke isolatiewaarde. Optrekkend vocht en kou vanuit de kruipruimtebodem is bij deze bewoner(s) nu verleden tijd.

Dakisolatie isolatiebedrijf Nijverdal

Isolatiebedrijf Plus isolatie heeft al een groot aantal daken in Nijverdal voorzien van dakisolatie van hoogwaardige kwaliteit. Dakisolatie voor uw woning in Nijverdal is een goede manier om energie te besparen, of om van zolder een aangename leefruimte te maken. De gerealiseerde energiebesparing kan oplopen tot wel 30% op jaarbasis. In de winter kan er na dakisolatie veel minder warmte ontsnappen naar buiten, terwijl dakisolatie in de zomermaanden zorgt dat de zolderverdieping lekker koel blijft. Isolatiebedrijf Plus Isolatie gebruikt de isolatiematerialen Icynene PUR-schuim, Knauf Timerberframe, PIF isolatiefolie of RWF/HFO isolatie. Deze dakisolatiematerialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en beschikken over een uitstekende isolatiewaarde zodat het comfort en de energiebesparing optimaal is. Vraag een offerte aan via onze website. Een adviseur van ons isolatiebedrijf komt gratis en vrijblijvend langs in Nijverdal. Lees hier meer informatie over dakisolatie. Als u uw dak laat isoleren, dan komt u in aanmerking voor €15 isolatiesubsidie per vierkante meter. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor dakisolatie maar liefst €30 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Dakisolatie in Nijverdal aan de Jan van Galenlaan

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft op 01-08-2018 het dak van deze woning geïsoleerd. Dakisolatie is een uitstekende manier om van de zolder een aangename leefruimte te maken. Dat is de reden dat de bewoner(s) van deze woning in Nijverdal hun woning op 01-08-2018 laten voorzien van dakisolatie. De dakisolatie wordt aan de binnenzijde voorzien van een naadloze isolatielaag. Dankzij deze isolatiemaatregel kunnen de bewoners gemiddeld tot 30% besparen op hun energienota. Zoekt u ook een isolatiebedrijf die in Nijverdal uw woning kan voorzien van dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Vraag een adviesgesprek aan op onze website of bel naar 0548-547616.

Zoldervloerisolatie isolatiebedrijf Nijverdal

Voor zoldervloerisolatie bent u bij ons isolatiebedrijf aan het juiste adres. Wij hebben in Nijverdal al meerdere woningen mogen voorzien van zoldervloerisolatie. Zoldervloerisolatie is een uitstekend alternatief voor dakisolatie als u uw zolder uitsluitend voor opslagruimte gebruikt. Voor zoldervloerisolatie gebruiken wij minerale glaswol van Knauf Supafil. Zoldervloerisolatie zorgt naast energiebesparing ook nog voor een akoestische demping. Wilt u meer informatie over zoldervloer isolatie in Nijverdal? Of wilt u een gratis adviesgesprek van ons isolatiebedrijf in Nijverdal?. Vraag dan hier een gratis adviesgesprek aan. Als u uw zoldervloer laat isoleren, dan komt u in aanmerking voor €4 isolatiesubsidie per vierkante meter.Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor zoldervloerisolatie maar liefst €8 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Referentie Zoldervloerisolatie in Nijverdal Overijssel op 04-09-2019

Warme lucht trekt van nature altijd naar boven. Het is daarom niet meer dan logisch om via dak- of  zoldervloerisolatie te voorkomen dat uw energie via het dak van uw woning weglekt. Bij deze woning aan de Anemoon in Nijverdal heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 04-09-2019 de  zoldervloerisolatie geïsoleerd. Hierbij is het glaswolvan het merk Knauf Supafil als isolatiemateriaal gebruikt.

Isolatieadvies isolatiebedrijf Nijverdal

Een isolatieadviseur van isolatiebedrijf Plus Isolatie komt op de afgesproken datum en tijdstip bij u op locatie in Nijverdal. Na een introductie van ons isolatiebedrijf en uitleg over verschillende isolatiemethodes gaat de adviseur controleren of de gewenste isolatiewensen voor uw woning in Nijverdal ook daadwerkelijk mogelijk zijn. Zo bekijkt de adviseur bepaalde constructies van uw woning en controleert hij de gesteldheid van de spouwmuur. Aan de hand van de verzamelde gegevens, denk bijvoorbeeld aan de spouwbreedte en het aantal vierkante meters, stelt de adviseur vrijblijvend een isolatie offerte op. U kunt uiteraard zelf beoordelen of u de isolatieopdracht door ons isolatiebedrijf wil laten uitvoeren. Vraag hier online een gratis adviesgesprek in Nijverdal aan!

U heeft recht op subsidie

ISDE isolatiesubsidie 2023 De hoogte van de te ontvangen subsidie wordt berekend aan de hand van de te isoleren vierkante meters. In de onderstaande tabel kunt u de subsidiebedragen per vierkante meter aflezen die vanaf 2 april 2022 gelden: Spouwmuurisolatie: € 4 per m² Vloerisolatie: €5.5 per m² Dakisolatie: €15 per m² Zoldervloerisolatie: €4 per m² Bodemisolatie: €3 per m² Bij twee of meer isolatiemaatregelen komt u in aanmerking voor de onderstaande subsidiebedragen: Spouwmuurisolatie: €8 per m² Vloerisolatie: €11 per m² Dakisolatie: €30 per m² Zoldervloerisolatie: €8 per m² Bodemisolatie: €6 per m² De adviseur van Plus Isolatie komt graag gratis en vrijblijvend bij u langs om precies uit te rekenen hoeveel subsidie u kunt ontvangen als u besluit over te gaan op woningisolatie. Een gratis advies aanvragen doet u door het formulier in te vullen op onze website of door te bellen met 0548-547616

  Bekijk alle projecten in Nijverdal

Klanten beoordelingen in Nijverdal

9.6

score9.6
Snelheid afspraak maken9.7
Assortiment9.5
Levertijd werkzaamheden9.6
Documentatie materiaal9.6
Kwaliteit van het advies9.7
Kwaliteit v/d uitvoering9.3
18-02-2023
10
H.M. Berendijk

Het is allemaal super netjes en goed verlopen. Wij zijn blij met de isolatie.

06-01-2023
8.7
Vincent Holtmaat

Netjes en snel uitgevoerd door Plus!

12-10-2022
10
Nelie Rodenburg

Perfect volgens afspraak

25-05-2022
9
Tonnie van Riele

Zeer snelle levering, tevreden met de uitvoering en oplevering.

21-04-2022
9.3
J. Voortman

Gemotiveerde hardwerkende medewerkers die met plezier hun werkzaamheden verrichten!

20-04-2022
10
M. de Vos

Bij Plus isolatie is de service uitstekend. De uitvoering van de werkzaamheden (spouwmuurisolatie) werden door goede getrainde en geschoolde mensen gedaan. Dus!!! Goed werk geleverd.

12-04-2022
9.5
Thijs ten Hove

Spouwmuurisolatie en vloerisolatie laten doen door Plus Isolatie. Advies gesprek was duidelijk en vakkundig. Adviseur dacht goed mee en wist waar hij het over had. Spouwmuurisolatie is zonder problemen uitgevoerd en netjes werk afgeleverd. Vloerisolatie is helaas niet volledig goed. Er zou een dikke van ongeveer 14cm isolatie onder de vloer en rond om de houten balken maar naar eigen inspectie waren aantal plekken de houtenbalk of vloer nog zichtbaar. Dit aangeven en ze moeten nog terug komen voor een herstel klus. Overal dikke voldoende en ga er vanuit dat herstel klus uitgevoerd wordt zoals het hoort.

28-03-2022
10
Ton Jansman

Professionele advisering. Uitvoering zoals afgesproken. Vriendelijke medewerkers die de overlast tot een minimum beperken.

12-02-2022
10
Alice Lucas

Een goed adviesgesprek, een scherpe prijs én vriendelijke en bekwame medewerkers. Kortom, ik ben heel tevreden over Plus Isolatie!

29-10-2021
10
Dennis de Mink

Snelle afstemming over montage en duidelijke afspraken. Prettig bedrijf om mee samen te werken. Bedankt!

28-10-2021
9.3
Bertus Kelder

Goed bedrijf ! Afspraken worden nagekomen en na ondertekening opdracht was deze binnen 1 week klaar.

21-10-2021
9.5
José Mensink

Heel goed, en ze werken secuur

14-07-2021
8.5
Jeff Ekkelkamp

Wij zijn tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden, zullen Plus Isolatie dan ook zeker adviseren bij vrienden en bekenden.

04-04-2021
10
J. Samsen

Snel en goed werk geleverd

31-03-2021
10
Ronnie Spikker

Er word heel netjes en vriendelijk gewerkt.klasse

04-02-2021
10
Freddy Ter haar

Alles is top geregeld en uitgevoerd

02-09-2020
8.5
René Berkenbosch

Prima werk geleverd !

10-07-2020
10
E. van Essen

Alles alleen maar positief

27-03-2020
7.8
JW Meijberg

Door de coronacrisis was de uitvoering wat rommelig; dit mag de volgende keer beter

25-03-2020
9.8
Edwin van de Velde

Goed voor elkaar.

05-02-2020
10
Joyce van Leussen

Erg prettig bedrijf, er werd snel contact opgenomen na de aanvraag van een offerte. Netjes, vriendelijk en vakkundig personeel.

04-09-2019
9.7
Wilma Rutgers en Ellonnes Smidt

Sympatieke mannen, ze hebben alles prima afgewerkt en netjes achtergelaten.

02-04-2019
10
J.W. Waanders

Keurig vakwerk zelf knipvoegen netjes gerepareerd. Net personeel en werkzaamheden snel uitgevoerd.

18-03-2019
10
E. Steggink

Alles gaat in overleg, ze doen wat ze beloven

01-10-2018
8.8
A. Stegeman

Keurig werk geleverd, de vul gaten zijn ook netjes op goede kleur dicht gevoegd. Dat de uitvoerders roken is hun eigen probleem, maar dan moeten ze de peuken niet op de grond achterlaten

Meer beoordelingen