Rozenstraat Wolvega isolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Rozenstraat Wolvega isolatie

Provincie:Friesland
Woonplaats:Wolvega
Straatnaam:Rozenstraat
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie twee onder 1 kap woning jaren 70
Uitvoerdatum:13-07-2021
  • Spouwmuurisolatie twee onder 1 kap woning jaren 70
  • Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Wolvega

Rozenstraat Wolvega isolatie

Wolvega

Rozenstraat Wolvega isolatie

Wolvega

Rozenstraat Wolvega isolatie

 

Wolvega, 13-07-2021

Spouwmuurisolatie Wolvega Twee onder 1 kap woning jaren 70


Op dinsdag 13-07-2021 heeft de firma Plus Isolatie deze woning in Wolvega voorzien van spouwmuurisolatie. Het aanbrengen van spouwmuurisolatie bij een twee onder 1 kap woning is een uitstekende manier om af te reken met de hoge energierekening. Twee onder 1 kap woningen uit de jaren 70 zijn vanuit de bouw uit vaak niet geïsoleerd, en beschikken dus nog over een lege spouwmuur. Ook ontbreekt bij deze woningen vanaf de bouw vloerisolatie. De bewoners van deze woning in Wolvega hebben er in ieder geval voor gekozen om op deze dag de spouwmuur te voorzien van isolatie door middel van Knauf Supafil. De isolatiemonteurs van Plus Isolatie klaren deze isolatieklus binnen 1 dag!

offerte spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Wolvega

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Ventilatieroosters aanbrengen

Daarnaast zijn er bij deze woning ventilatieroosters aangebracht. De aangebrachte ventilatieroosters zorgen ervoor dat de kruipruimte onder de woning goed kan blijven ventileren. Door de aangebrachte spouwmuurisolatie is namelijk de oude manier van ventileren komen te vervallen. Het aanbrengen van nieuwe ventilatieroosters is dan ook noodzakelijk om de ventilatie onder de vloer te herstellen.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Wolvega spouwmuurafbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de Rozenstraat in Wolvega besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de buren.