Rozenstraat Wolvega isolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Rozenstraat Wolvega isolatie

Provincie:Friesland
Woonplaats:Wolvega
Straatnaam:Rozenstraat
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie twee onder 1 kap woning jaren 70
Uitvoerdatum:13-07-2021
  • Spouwmuurisolatie twee onder 1 kap woning jaren 70
  • Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Wolvega

Rozenstraat Wolvega isolatie

Wolvega

Rozenstraat Wolvega isolatie

Wolvega

Rozenstraat Wolvega isolatie

 

Wolvega, 13-07-2021

Spouwmuurisolatie Wolvega Twee onder 1 kap woning jaren 70


Op dinsdag 13-07-2021 heeft de firma Plus Isolatie deze woning in Wolvega voorzien van spouwmuurisolatie. Het aanbrengen van spouwmuurisolatie bij een twee onder 1 kap woning is een uitstekende manier om af te reken met de hoge energierekening. Twee onder 1 kap woningen uit de jaren 70 zijn vanuit de bouw uit vaak niet geïsoleerd, en beschikken dus nog over een lege spouwmuur. Ook ontbreekt bij deze woningen vanaf de bouw vloerisolatie. De bewoners van deze woning in Wolvega hebben er in ieder geval voor gekozen om op deze dag de spouwmuur te voorzien van isolatie door middel van Knauf Supafil. De isolatiemonteurs van Plus Isolatie klaren deze isolatieklus binnen 1 dag!

offerte spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Wolvega

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Ventilatieroosters aanbrengen

Daarnaast zijn er bij deze woning ventilatieroosters aangebracht. De aangebrachte ventilatieroosters zorgen ervoor dat de kruipruimte onder de woning goed kan blijven ventileren. Door de aangebrachte spouwmuurisolatie is namelijk de oude manier van ventileren komen te vervallen. Het aanbrengen van nieuwe ventilatieroosters is dan ook noodzakelijk om de ventilatie onder de vloer te herstellen. Op deze manier worden er eventuele vochtproblemen in de toekomst voorkomen.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Bij deze woning in Wolvega heeft Plus Isolatie ook spouwmuurafbakingen geïnstalleerd. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook bekend als spouwborstels, is een uitstekende oplossing voor bewoners van 2-onder-1-kapwoningen, hoekwoningen of tussenwoningen waar de buren geen spouwmuurisolatie willen laten uitvoeren. De bewoners aan Rozenstraat in Wolvega kozen ervoor hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakingen plaatsen om te voorkomen dat het isolatiemateriaal zich verspreidt naar de spouwmuur van de buren.