Isolatie Amersfoort

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Isolatie Amersfoort

Provincie:Utrecht
Woonplaats:Amersfoort
Straatnaam:Pieter Jelles Troelstralaan
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie
Uitvoerdatum:12-12-2018
  • Spouwmuurisolatie
  • Spouwmuurisolatie 2 onder 1 kap woning
  • Gietijzeren ventilatierooster vervangen
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Amersfoort

Isolatie Amersfoort

Amersfoort

Isolatie Amersfoort

Amersfoort

Isolatie Amersfoort

 

Amersfoort, 12-12-2018

Spouwmuurisolatie in Amersfoort

In Amersfoort heeft Plus Isolatie de spouwmuren van dit huis nage├»soleerd. Hierbij is de duurzame glaswol Supafil van Knauf toegepast. Deze inblaaswol heeft hoogwaardige thermische en akoestische eigenschappen. Hierdoor heeft niet alleen de isolatiewaarde van deze woning een flinke impuls gekregen, maar is ook de geluidswerendheid verbeterd. Supafil is daarnaast ook brandwerend. De na-isolatie van deze woning laat hiermee goed zien hoe we met moderne isolatiematerialen waarde aan de woning toevoegen. Niet alleen op energietechnisch gebied, maar ook op het gebied van geluidsisolatie en brandveiligheid. De bewoners hoeven ook niet langer te vrezen voor vochtproblemen. Supafil zorgt voor een goede regulatie van de vochthuishouding in de spouwmuur. Dit project laat verder zien dat  spouwmuurisolatie de meest effectieve en effici├źnte methode is om de isolatiewaarde van een woning te verhogen. De investering is meestal binnen een jaar of zes terugverdiend. En dat is in een tijd van stijgende energiekosten en een klimaatakkoord dat huizen van het gas af wil hebben een geruststellende gedachte.

offerte spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie 2 onder 1 kap woning:


Spouwmuurisolatie aanbrengen bij een 2 onder 1 kap woning is een isolatieopdracht die onze isolatiemonteurs al vaak hebben mogen uitvoeren. Voordat onze isolatieploeg begint met isoleren lopen zij eerst om de woning heen om zodoende de beste werkwijze op te stellen om de 2 onder 1 kap woning zo goed mogelijk te isoleren. Na de isolatie van de 2 onder 1 kap woning zullen de bewoners merken dat de aangebrachte spouwmuurisolatie zorgt voor een aangenamer wooncomfort. hier vind u meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Amersfoort

offerte spouwmuurisolatie

Gietijzeren ventilatieroosters vervangen bij een jaren 30 woning

In Amersfoort aan de Pieter Jelles Troelstralaan in Utrecht hebben wij bij deze karakteristieke woning oude ventilatieroosters vervangen door gietijzeren ventilatieroosters. De bewoners aan de Pieter Jelles Troelstralaan in Amersfoort hebben bewust gekozen voor gietijzeren ventilatieroosters zodat de klassieke uitstraling van de woning intact blijft.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Amersfoort spouwmuurafbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de Pieter Jelles Troelstralaan in Amersfoort besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de buren.