Muurisolatie Vriezenveen

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Muurisolatie Vriezenveen

Provincie:Overijssel
Woonplaats:Vriezenveen
Straatnaam:Geesterenseweg
Soort isolatie:Muurisolatie
Uitvoerdatum:13-02-2019
  • Muurisolatie
  • Het aanbrengen van 5 ventilatiekanalen

Vriezenveen

Muurisolatie Vriezenveen

Vriezenveen

Muurisolatie Vriezenveen

Vriezenveen

Muurisolatie Vriezenveen

Vriezenveen

Muurisolatie Vriezenveen

 

Vriezenveen, 13-02-2019

Muurisolatie Vriezenveen

Plus Isolatie heeft bij de bewoners aan de Geesterenseweg in Vriezenveen muurisolatie aangebracht. De bewoners waren op zoek naar een goede manier om energie te besparen. Eén van onze isolatieadviseurs heeft enige tijd terug bij deze woningeigenaren in Vriezenveen grondig in kaart gebracht welke isolatiemaatregelen er voor deze woning nog mogelijk zijn. Hieruit bleek dat de bewoners met name nog veel rendement kunnen behalen met muurisolatie. De bewoners stemden in met deze isolatiemaatregelen en er werd en datum ingepland voor het uitvoeren van de muurisolatie. Onze isolatieploeg is op de afgesproken datum en tijd langs geweest in Vriezenveen om de muurisolatie op de juiste manier aan te brengen. Deze woningeigenaren in Vriezenveen kunnen nu dankzij de muurisolatie genieten van meer wooncomfort in de winter en zomer met daarnaast een lagere energierekening. Komt u ook uit Vriezenveen? En wilt u meer weten over muurisolatie? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op om de isolatiemogelijkheden te bespreken!

Wat zijn nou eigenlijk de grootste voordelen van muurisolatie?

Muurisolatie is energiebesparend, de terugverdientijd van muurisolatie ligt tussen de 3 a 5 jaar.
U creëert met muurisolatie meer wooncomfort: Lekker koel in de zomer en warm in de winter.
Muurisolatie zorgt voor een gunstiger energielabel van uw woning. Onderzoek heeft aangetoond dat een gunstiger energielabel zorgt voor waardestijging van uw woning.

Ik woon ook in Vriezenveen, is mijn woning geschikt voor muurisolatie?

Als uw woning in Vriezenveen gebouwd is tussen 1930 en 1975 kunnen wij vrijwel zeggen dat er tijdens de bouw van uw woning geen spouwmuurisolatie is aangebracht. Het kan uiteraard zo zijn dat de vorige bewoners van uw woning in het verleden de muren al hebben laten isoleren. Als u dit niet zeker weet raden wij aan om eens contact met ons op te nemen om ook een vrijblijvend isolatieadviesgesprek in te plannen. Eén van onze adviseurs kan dan vaststellen of bij uw woning in Vriezenveen nog muurisolatie kan worden aangebracht.

Samenvattend:

Als u er over nadenkt om uw woning te gaan verduurzamen, dan is het een goede overweging om eens na te denken over muurisolatie. De investering in muurisolatie verdiend zich in aanzienlijke tijd terug. Daarnaast kunt u direct genieten van meer wooncomfort. Deze bewoners in Vriezenveen gingen u al voor met muurisolatie!

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Vriezenveen

offerte spouwmuurisolatie

Ventilatiekanalen naar de kruipruimte aanbrengen


Deze woning in Vriezenveen is naast spouwmuurisolatie ook voorzien van 5 ventilatieroosters naar de kruipruimte. Isolatiebedrijf Plus Isolatie brengt deze ventilatieroosters aan omdat hierdoor de kruipruimte goed kan blijven ventileren. Voorheen werd de kruipruimte geventileerd door gleuven in de bestaande spouwmuur. Door het aanbrengen van spouwmuurisolatie hebben oude ventilatie kanalen geen werking meer en moeten er nieuwe roosters worden geplaatst. De adviseur heeft tijdens het isolatieadviesgesprek in kaart gebracht op welke plaats de ventilatieroosters geplaatst dienen te worden. De ervaren isolatiemonteurs voeren dit nauwkeurig uit, waardoor de ventilatie van de kruipruimte weer optimaal is. Dit is belangrijk om vochtvorming tegen te gaan.

Klant beoordeling

17-02-2019
Naam:G. Smit
Woonplaats:Vriezenveen
Soort isolatie:Muurisolatie
8.7

Snelheid afspraak maken9
Assortiment8
Levertijd werkzaamheden9
Documentatie materiaal8
Kwaliteit van het advies9
Kwaliteit v/d uitvoering9

Ervaring van onze klant:Goede communicatie en duidelijke informatie. Ook de werknemers Stefan en Thomas gingen keurig te werk voor het uitvoeren van de klus en waren prettig in de omgang!