• Projecten
  • Vriezenveen
  • Beoordeling: 9.5

Vriezenveen

Isolatiebedrijf Vriezenveen

Wij zijn als isolatiebedrijf actief in Vriezenveen en omgeving voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, zoldervloerisolatie, dakisolatie en bodemisolatie. Wij zijn hét isolatiebedrijf in Vriezenveen dat voor u een totaaloplossing biedt. Ook bent u als inwoner van Vriezenveen bij ons isolatiebedrijf aan het juiste adres voor spouwmuurisolatie herstel, spouwmuurverontreiniging verwijderen, verouderde isolatiemateriaal verwijderen en ventilatievoorzieningen. Ons isolatiebedrijf heeft in Vriezenveen veel ervaring in het na-isoleren van verschillende woningtypen. Zo weet ons isolatiebedrijf precies wat voor uw woning in Vriezenveen de meest effectieve isolatie methode is.

Klanten uit Vriezenveen beoordelen ons met een gemiddelde score van: 9.5

 

ISDE subsidie op isolatie in Vriezenveen!

Vanaf 24 januari 2023 is het mogelijk voor inwoners van Vriezenveen om subsidie aan te vragen voor woningisolatie. Hierdoor kunt u als eigenaar-bewoner van een woning in Vriezenveen heel voordelig verduurzamen. U komt al in aanmerking voor subsidie als u één isolatiemaatregel treft. Een isolatieadviseur van ons isolatiebedrijf bekijkt gratis en vrijblijvend voor uw woning in Vriezenveen de isolatiemogelijkheden en of u in aanmerking komt voor deze energiesubsidie. Gratis adviesgesprek bij u in Vriezenveen aanvragen! U kunt ook een gratis adviesgesprek bij u in Vriezenveen aanvragen door te bellen met 0548-547616.

Spouwmuurisolatie isolatiebedrijf Vriezenveen

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft in Vriezenveen verschillende woningen mogen voorzien van spouwmuurisolatie. Wanneer u overweegt om door een isolatiebedrijf de spouwmuren van uw woning in Vriezenveen te isoleren dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat het isoleren van een spouwmuur in Vriezenveen een isolatieklus is die bij isolatiebedrijf Plus Isolatie in goede handen is. Wij kunnen de spouwmuur van uw woning in Vriezenveen voorzien van isolatie met minerale glaswol van Knauf Supafil, of door middel van EPS-parels. Ons ervaren isolatiebedrijf helpt u graag aan een goede spouwmuurisolatie voor uw woning in Vriezenveen. Lees hier meer informatie over spouwmuurisolatie. Als u uw spouwmuren laat isoleren, dan komt u in aanmerking voor €4 isolatiesubsidie per vierkante meter. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor spouwmuurisolatie maar liefst €8 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Spouwmuur isoleren met wol in Vriezenveen aan de Oosteinde

In de ochtend op 26-05-2023 zijn de isolatiemonteurs van isolatiebedrijf Plus Isolatie bezig geweest om de spouwmuren van deze woning in Vriezenveen te vullen met wol van het merk Knauf Supafil. De isolatie wol wordt onder hoge druk in de spouwmuur geblazen, zodat er een optimale verdeling ontstaat. De minerale wol is damp-doorlatend en vocht-afstotend. Ons isolatiebedrijf werkt enkel met gecertificeerde producten zodat u kunt vertrouwen op een uitstekend isolatieresultaat.

offerte spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie herstellen isolatiebedrijf Vriezenveen

Veel woningen die gebouwd zijn in Vriezenveen tussen 1975 en 1991 zijn vaak onvoldoende geïsoleerd vanuit de bouw. Deze woningen zijn geïsoleerd volgens de NEN1068 die stamt uit 1981 waardoor hier al enige isolatie aanwezig is, maar niet meer voldoet aan de huidige isolatie eisen. Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft speciaal voor deze woningen een isolatiemateriaal die geschikt is om ook deze woningen te voorzien van een goede na-isolatie. Ons isolatiebedrijf kan uw huidige spouwmuurisolatie een upgrade geven zodat ook uw woning in Vriezenveen comfortabeler en energiezuiniger wordt. Dit doen wij met HR IsoFoam. Lees hier meer informatie over spouwmuurisolatie herstellen door middel van HR Isofoam. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor spouwmuurisolatie maar liefst €8 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Spouwmuurisolatie met HR IsoFoam in Vriezenveen aan de De Wulp

Op 03-11-2022 hebben de isolatiemonteurs van isolatiebedrijf Plus Isolatie deze woning voorzien van spouwmuurisolatie door middel van HR IsoFoam. De HR IsoFoam zorgt voor een optimale spouwmuurisolatie upgrade. De Foam, ook wel isolatiehars genoemd, wordt via een vast boorpatroon in de spouwmuur aangebracht, hierdoor bent u verzekerd van een perfecte verdeling. De bewoners aan de De Wulp in Vriezenveen kunnen nu gaan genieten van meer wooncomfort en ook zal het energieverbruik fors afnemen!

Spouwmuurisolatie verwijderen isolatiebedrijf Vriezenveen

Na het uitbreken van de oliecrisis in 1973 begon men zich te realiseren dat er bespaard moet gaan worden op energiekosten. Kort na deze periode zijn ook de eerste spouwmuren geïsoleerd. Er werd hiervoor een isolatiemethode en isolatiemateriaal gebruikt die niet meer voldoet aan de eisen en normen die vandaag de dag gesteld worden. De huidige bewoners van deze woningen in Vriezenveen hebben nu soms te maken met isolatiemateriaal met een lage isolatiewaarde en/of andere problemen omdat het isolatiemateriaal niet op de juiste wijze is aangebracht. Voor veel mensen die verouderde spouwmuurisolatie in hun woning hebben en dit graag willen verbeteren heeft ons isolatiebedrijf ook een oplossing. Het verwijderen van verouderde spouwmuurisolatie is een klus die u met een gerust hart kunt overlaten aan ons ervaren isolatiebedrijf. Wij zijn namelijk als isolatiebedrijf ook gespecialiseerd in het verwijderen van UF-schuim en steenwol isolatie. Verbeter uw wooncomfort door verouderde isolatie te verwijderen en opnieuw te isoleren met hoogwaardig isolatiemateriaal. Wij zorgen dat uw woning in Vriezenveen op het gebied van isolatie weer klaar is voor de toekomst. Lees hier meer informatie over spouwmuurisolatie verwijderen.

Spouwvervuiling verwijderen isolatiebedrijf Vriezenveen

In de jaren 20 werden er voor het eerst woningen gebouwd met een spouwmuur. Bouwkundigen hebben dit destijds bedacht om doorslaand vocht tegen te gaan. Tijdens de bouw van deze woningen zijn niet alle bouwvakkers even secuur geweest. Het kan zijn dat er puin in de spouwmuur terecht is gekomen. Hierdoor kan er een koude brug ontstaan. Een koude brug is een contact punt tussen de binnen en buitenmuur. De meeste isolatiebedrijven geven dan direct aan dat het isoleren van deze spouwmuur geen optie is. Isolatiebedrijf Plus Isolatie kan voor uw woning in Vriezenveen een stap verder gaan. Wij kunnen namelijk in de meeste gevallen dit puin verwijderen, waardoor spouwmuurisolatie wel weer mogelijk is voor uw woning! Lees hier meer informatie over spouwvervuiling verwijderen.

Spouwverontreiniging verwijderen in Vriezenveen

In Vriezenveen aan de Paterswal heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 15-10-2019 bij deze woning spouwmuurverontreiniging verwijderd. Er worden net boven de verontreinigde plekken stenen uit de muur geslepen. Vervolgens word met de hand al het puin uit de spouwmuur verwijderd. Naderhand worden alle stenen weer netjes terug gevoegd. Nadat alle spouwverontreiniging verwijderd is kan er door de isolatiemonteurs begonnen worden met het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Alle medewerkers van isolatiebedrijf Plus isolatie zijn ervaren waardoor de bewoners aan de Paterswal in Vriezenveen verzekerd zijn van een goede isolatieschil!

Vloerisolatie isolatiebedrijf Vriezenveen

Veel woningen in Vriezenveen beschikken over een kruipruimte onder de vloer. Deze kruipruimtes zijn vaak slecht geïsoleerd waardoor er vanuit deze kuipruimte kou de woning kan binnendringen. Om dit tegen te gaan is het laten aanbrengen van vloerisolatie door ons isolatiebedrijf een uitstekende oplossing. De vloerisolatie zorgt voor meer wooncomfort en een lagere energierekening. Ons isolatiebedrijf heeft een breed scala aan isolatiemogelijkheden voor vrijwel iedere vloer in Vriezenveen. Voor vloerisolatie gebruiken wij de volgende isolatiematerialen: Icynene vloerisolatie, RWF/HFO vloerisolatie en EPS-isolatieparels. Alle isolatiemogelijkheden die ons isolatiebedrijf voor vloerisolatie aanbiedt hebben een uitstekende isolatiewaarde. De Rd-waarde van vloerisolatie is afhankelijk van de aangebrachte laagdikte. Hiervoor komt altijd eerst adviseur van ons isolatiebedrijf gratis en vrijblijvend bij u op locatie in Vriezenveen. Lees hier meer over onze vloerisolatieproducten. Als u uw vloer laat isoleren, dan komt u in aanmerking voor €5,50 isolatiesubsidie per vierkante meter. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor vloerisolatie maar liefst €11 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Icynene isolatieschuim in Vriezenveen

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft aan de onderzijde van deze vloer in Vriezenveen icynene isolatieschuim aangebracht. Bij het aanbrengen wordt er water gebruikt in plaats van drijfgassen. Icynene isolatieschuim is uitermate geschikt voor vloerisolatie. Dit komt doordat de aangebrachte vloerisolatie alle naden en kieren afsluit.

Bodemisolatie isolatiebedrijf Vriezenveen

Isolatiebedrijf Plus Isolatie past bodemisolatie met name toe in vochtige kruipruimtes. Op sommige plekken in Vriezenveen ligt de grond gemiddeld wat lager. Hierdoor is de kans op een vochtige/natte kruipruimte een stuk groter. Vooral voor deze woningen is bodemisolatie een ideale manier om af te rekenen met optrekkend vocht. Ook wordt er vaak voor bodemisolatie gekozen als de kruipruimte niet geschikt is voor vloerisolatie. Dit is met name het geval als de kruipruimte minder diep is dan 45 centimeter. Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft in Vriezenveen al verschillende woningen mogen voorzien van bodemisolatie. De bodemisolatie heeft naast comfort ook een functie voor het beschermen van balkconstructie onder uw vloer. Voor de bodemisolatie gebruikt ons isolatiebedrijf EPS-parels. Deze isolatieparels kunnen in verschillende laagdiktes worden aangebracht. Lees hier meer informatie over bodemisolatie. Als u uw bodemvloer laat isoleren, dan komt u in aanmerking voor €3 isolatiesubsidie per vierkante meter. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor bodemisolatie maar liefst €6 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Bodemisolatie aan de Oosteinde in Vriezenveen

Op 28-02-2022 heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie deze kruipruimte in Vriezenveen voorzien van een  bodemisolatie . De aangebrachte laagdikte bepaald de uiteindelijke isolatiewaarde. Optrekkend vocht en kou vanuit de kruipruimtebodem is bij deze bewoner(s) nu verleden tijd.

Dakisolatie isolatiebedrijf Vriezenveen

Isolatiebedrijf Plus isolatie heeft al een groot aantal daken in Vriezenveen voorzien van dakisolatie van hoogwaardige kwaliteit. Dakisolatie voor uw woning in Vriezenveen is een goede manier om energie te besparen, of om van zolder een aangename leefruimte te maken. De gerealiseerde energiebesparing kan oplopen tot wel 30% op jaarbasis. In de winter kan er na dakisolatie veel minder warmte ontsnappen naar buiten, terwijl dakisolatie in de zomermaanden zorgt dat de zolderverdieping lekker koel blijft. Isolatiebedrijf Plus Isolatie gebruikt de isolatiematerialen Icynene PUR-schuim, Knauf Timerberframe, PIF isolatiefolie of RWF/HFO isolatie. Deze dakisolatiematerialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en beschikken over een uitstekende isolatiewaarde zodat het comfort en de energiebesparing optimaal is. Vraag een offerte aan via onze website. Een adviseur van ons isolatiebedrijf komt gratis en vrijblijvend langs in Vriezenveen. Lees hier meer informatie over dakisolatie. Als u uw dak laat isoleren, dan komt u in aanmerking voor €15 isolatiesubsidie per vierkante meter. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor dakisolatie maar liefst €30 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Zoldervloerisolatie isolatiebedrijf Vriezenveen

Voor zoldervloerisolatie bent u bij ons isolatiebedrijf aan het juiste adres. Wij hebben in Vriezenveen al meerdere woningen mogen voorzien van zoldervloerisolatie. Zoldervloerisolatie is een uitstekend alternatief voor dakisolatie als u uw zolder uitsluitend voor opslagruimte gebruikt. Voor zoldervloerisolatie gebruiken wij minerale glaswol van Knauf Supafil. Zoldervloerisolatie zorgt naast energiebesparing ook nog voor een akoestische demping. Wilt u meer informatie over zoldervloer isolatie in Vriezenveen? Of wilt u een gratis adviesgesprek van ons isolatiebedrijf in Vriezenveen?. Vraag dan hier een gratis adviesgesprek aan. Als u uw zoldervloer laat isoleren, dan komt u in aanmerking voor €4 isolatiesubsidie per vierkante meter.Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor zoldervloerisolatie maar liefst €8 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Referentie Zoldervloerisolatie in Vriezenveen Overijssel op 09-12-2019

Warme lucht trekt van nature altijd naar boven. Het is daarom niet meer dan logisch om via dak- of  zoldervloerisolatie te voorkomen dat uw energie via het dak van uw woning weglekt. Bij deze woning aan de Boerhaavelaan in Vriezenveen heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 09-12-2019 de  zoldervloerisolatie geïsoleerd. Hierbij is het glaswolvan het merk Knauf Supafil als isolatiemateriaal gebruikt.

Isolatieadvies isolatiebedrijf Vriezenveen

Een isolatieadviseur van isolatiebedrijf Plus Isolatie komt op de afgesproken datum en tijdstip bij u op locatie in Vriezenveen. Na een introductie van ons isolatiebedrijf en uitleg over verschillende isolatiemethodes gaat de adviseur controleren of de gewenste isolatiewensen voor uw woning in Vriezenveen ook daadwerkelijk mogelijk zijn. Zo bekijkt de adviseur bepaalde constructies van uw woning en controleert hij de gesteldheid van de spouwmuur. Aan de hand van de verzamelde gegevens, denk bijvoorbeeld aan de spouwbreedte en het aantal vierkante meters, stelt de adviseur vrijblijvend een isolatie offerte op. U kunt uiteraard zelf beoordelen of u de isolatieopdracht door ons isolatiebedrijf wil laten uitvoeren. Vraag hier online een gratis adviesgesprek in Vriezenveen aan!

U heeft recht op subsidie

De gemeente Twenterand geeft momenteel subsidie op spouwmuur- bodem- vloer- en dakisolatie. Deze gemeentelijke isolatiesubsidie is te combineren met de landelijke ISDE-isolatiesubsidie. U kunt hierdoor nu heel voordelig uw woning laten isoleren! Wij bieden woningeigenaren in de gemeente Twenterand graag de mogelijkheid om eens gratis en vrijblijvend de isolatiemogelijkheden van de woning te bekijken en voor u uit te rekenen hoeveel isolatiesubsidie er voor u beschikbaar kan zijn. De adviseur van Plus Isolatie komt graag gratis en vrijblijvend bij u langs om precies uit te rekenen hoeveel subsidie u kunt ontvangen als u besluit over te gaan op woningisolatie. Een gratis advies aanvragen doet u door het formulier in te vullen op onze website of door te bellen met 0548-547616

  Bekijk alle projecten in Vriezenveen

Klanten beoordelingen in Vriezenveen

9.5

score9.5
Snelheid afspraak maken9.6
Assortiment9.3
Levertijd werkzaamheden9.3
Documentatie materiaal9.4
Kwaliteit van het advies9.7
Kwaliteit v/d uitvoering9.6
07-06-2023
10
André Alberts

Alles volgens afspraak en netjes achtergelaten. Prima.

29-12-2022
10
Arjan Nijentwilhaar

Super geholpen, dank je Rudi en Jan Hein????????

14-10-2022
10
G. Berkhof

Heel tevreden

15-04-2022
7.8
Piet Lampen

Prima vaklui

16-02-2022
10
Michel Bruins

Alles top geregeld, aardige mensen die je voorzien van goed advies en net werk leveren

06-10-2021
9
A. Tiethof

Duidelijk advies en prijsafspraak . Helder zonder poespas en mooie beloftes. Goede en vakkundige werkzaamheden waarna de zaak schoon word opgeleverd. Kortom keurig werk en dito personeel . Wees er zuinig op.

04-09-2020
9.8
Henk Blekkenhorst

Plus isolatie is een serieus bedrijf die de afspraken nakomt. Voor mij is de uitvoering van naisolatie met icinene schuim een optimale oplossing die duurzaam en niet toxisch is.

11-07-2020
10
Eric Koman

Hele vriendelijke monteurs. En netjes en goed werk afgeleverd!!

17-02-2019
8.7
G. Smit

Goede communicatie en duidelijke informatie. Ook de werknemers Stefan en Thomas gingen keurig te werk voor het uitvoeren van de klus en waren prettig in de omgang!

Meer beoordelingen