Gevelisolatie Vriezenveen

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen

Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Gevelisolatie Vriezenveen

Provincie:Overijssel
Woonplaats:Vriezenveen
Straatnaam:Boerhaavelaan
Soort isolatie:Gevel isoleren
  • Gevel isoleren
  • Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen

Vriezenveen

Gevelisolatie Vriezenveen

Vriezenveen

Gevelisolatie Vriezenveen

Vriezenveen

Gevelisolatie Vriezenveen

Vriezenveen

Gevelisolatie Vriezenveen

 

Gevel isoleren Vriezenveen


Het isolatieteam van Plus Isolatie heeft van deze woning in Vriezenveen de gevels mogen isoleren. Enige tijd voor dit isolatieproces heeft onze isolatieadviseur geconstateerd dat de gevels van deze woning geschikt zijn voor isolatie. Gevel isolatie, ook wel spouwmuurisolatie genoemd, is een slimme manier om af te rekenen met hoge energiekosten. Het isolatiemateriaal dat gebruikt is bij de gevelisolatie is van het merk Knauf Supafil. De bewoners zijn verzekerd van de beste kwaliteit en kunnen hierdoor lang genieten van het extra wooncomfort.

Waar wordt bij gevel isolatie op gecontroleerd?


De isolatieadviseur controleert de gevel op gaten, scheuren, voegwerk, spouwbreedte, aantal vierkante meters, gevelbegroeiing en uiteraard de vervuiling van de spouw. Als al deze punten in orde zijn dan kunt u overgaan tot gevel isolatie.

Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen

Bij deze woning in Vriezenveen heeft Plus Isolatie ook ventilatieroosters aangebracht. Door het aanbrengen van ventilatieroosters wordt er gezorgd voor een goede ventilatie die noodzakelijk is om vochtproblemen en nare geuren te voorkomen. Het aantal aan te brengen ventilatieroosters is afhankelijk van de vloeroppervlakte en het aantal compartimenten. De bewoners in Vriezenveen aan de Boerhaavelaan hebben in dit geval meerdere ventilatieroosters laten aanbrengen waardoor de kruipruimte nu goed kan ventileren.