Enschede hoekwoning isoleren

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen

Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Enschede hoekwoning isoleren

Provincie:Overijssel
Woonplaats:Enschede
Straatnaam:Deurningerstraat
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie hoekwoning
  • Spouwmuurisolatie hoekwoning
  • Het aanbrengen van 2 ventilatieroosters naar de kruipruimte.
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Enschede

Enschede hoekwoning isoleren

Enschede

Enschede hoekwoning isoleren

 

Spouwmuurisolatie hoekwoning in Enschede

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft deze hoekwoning in Enschede aan de Deurningerstraat in de provincie Overijssel voorzien van spouwmuurisolatie met Knauf Supafil. Doordat de spouwmuren van deze hoekwoning geïsoleerd zijn besparen de bewoners flink op hun energienota. Daarnaast zal het wooncomfort toenemen, omdat de binnenmuren de warmte nu beter zullen absorberen. Koude muren zijn verleden tijd! hier vind u meer informatie over spouwmuurisolatie

2 ventilatieroosters aanbrengen naar de kruipruimte

Plus Isolatie heeft bij deze woning in Enschede ook 2 ventilatieroosters aanbracht. Het aanbrengen van ventilatieroosters is noodzakelijk om de kruipruimte onder de vloer goed te kunnen laten ventileren. Doordat er bij deze woning ook spouwmuurisolatie is aangebracht hebben oude ventilatie kanalen via de lege spouw geen werking meer. De isolatiemonteurs boren schuin met een diamantboormachine door de buiten en binnenmuur tot dat de kruipruimte wordt bereikt. Vervolgens wordt er een koker in deze opening geplaatst en tot slot worden er muisdichte ventilatiekapjes aangebracht.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Enschede spouwmuur afbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de Deurningerstraat in Enschede besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de buren.

Klant beoordeling

23-03-2019
Naam:R. van der Walle
Woonplaats:Enschede
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie hoekwoning
8.7

Snelheid afspraak maken9
Assortiment8
Levertijd werkzaamheden9
Documentatie materiaal8
Kwaliteit van het advies9
Kwaliteit v/d uitvoering9

Ervaring van onze klant:gemotiveerd personeel . stefan is zeer bedreven en weet van aanpoten . scot moet nog iets sneller worden maar doet zijn best .