Gevelisolatie Ommen

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Gevelisolatie Ommen

Provincie:Overijssel
Woonplaats:Ommen
Straatnaam:Edith-Hof
Soort isolatie:Gevel isolatie
Uitvoerdatum:04-04-2019
  • Gevel isolatie
  • Gietijzeren ventilatierooster vervangen

Ommen

Gevelisolatie Ommen

Ommen

Gevelisolatie Ommen

 

Ommen, 04-04-2019

Gevel isolatie in Ommen op 04-04-2019

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft bij deze woning in Ommen gevel isolatie aangebracht. Doordat de bewoners van deze woning in Ommen hun gevels hebben laten isoleren met minerale glaswol van Knauf Supafil zijn zij verzekerd van kwaliteit. Ons team van isolatiemonteurs hebben de gevel isolatie volgens de laatste KOMO-richtlijnen aangebracht. Dankzij de aangebrachte gevel isolatie is een koude binnenmuur nu verleden tijd. Daarnaast gaan de bewoners van deze woning in Ommen besparen op hun energienota. Gezien de huidige gasprijzen is dit dus een slimme investering!

Is mijn gevel geschikt voor isolatie?

Als uw woning is gebouwd na 1924 dan is het vrijwel zeker dat de gevels van uw woning voorzien zijn van een spouwmuur. De spouw is de ruimte tussen beide gevels in. Woningen gebouwd voor 1978 hebben vrijwel zeker vanuit de bouw uit een lege spouw. Indien er geen vervuiling in deze spouw zit is de kans groot dat uw gevels geschikt zijn voor spouwmuurisolatie.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Ommen

offerte spouwmuurisolatie

Gietijzeren ventilatieroosters vervangen bij een jaren 30 woning

In Ommen aan de Edith-Hof in Overijssel hebben wij bij deze karakteristieke woning oude ventilatieroosters vervangen door gietijzeren ventilatieroosters. De bewoner(s) van deze woning aan de Edith-Hof in Ommen hebben bewust gekozen voor gietijzeren ventilatieroosters zodat de klassieke uitstraling van de woning intact blijft.