Spouwmuur isolatie 

met pur

Gratis adviesgesprek aanvragen

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Spouwmuurisolatie-met-pur
  •  Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie met PUR 

Polyurethaan schuim, is kort gezegd: PUR schuim. PUR schuim bestaat uit twee componenten namelijk Polyol en PMDI en door samenvoeging van deze twee componenten vindt er een chemische reactie plaats. Door deze reactie zet de vloeistof snel uit en vormt het een hard schuim. Het PUR schuim is uitermate geschikt voor het naadloos isoleren van  spouwmuren, vloeren, gevels en daken. PUR schuim is tevens goed bestand tegen vocht en heeft een goede isolatie waarde. (Lambdawaarde van 0,035 W/mk).

Wat zijn de voordelen van spouwmuurisolatie met PUR

  • omdat PUR in vloeibare vorm wordt aangebracht komt het overal en dus ook in alle kieren en naden
  • PUR vormt een dikke naadloze isolatie laag
  • PUR is vocht bestendig
  • PUR heeft een hoge isolatie waarde
  • PUR is geschikt voor muren met een smalle spouw

offerte spouwmuurisolatie

Hoe brengen wij spouwmuurisolatie aan met PUR

Vooraf komt onze adviseur bij u thuis voor een gratis onderzoek aan de  spouwmuur. Hij bekijkt door middel van endoscopisch onderzoek de spouw en bekijkt tevens of de gevel geschikt is voor spouwmuur isolatie. Er mogen geen scheuren zichtbaar zijn in de gevel en de voegen mogen niet poreus zijn. Als uw woning aan onze eisen voldoet, komen onze mensen op de afgesproken dag en plakken eerst kieren rondom deuren en kozijnen af. Dan worden er op de kruising van de voegen, volgens een vooraf bepaald patroon, gaten geboord in de gevel. Daarna injecteren we de PUR in de spouw. Na controle of de spouw volledig is gevuld, worden de gaten weer dicht gevoegd met cement in (zoveel als mogelijk) dezelfde kleur als de bestaande voeg. We verwijderen het plakband en herstellen de ventilatie van de kruipruimte.

Wilt u meer weten over isoleren met PUR

Als u meer wilt weten over isoleren met PUR of over isoleren in het algemeen neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij sturen dan een adviseur die u gratis isolatie advies geeft. Hiervoor is het nodig dat hij uw woning grondig onderzoekt. Aan de hand van zijn bevindingen adviseert hij u over de mogelijkheden van isolatie en over isolatie materialen. U ontvangt hiervan, geheel vrijblijvend, een op maat gemaakte offerte.

Wilt u graag een op maat gemaakte offerte voor uw woning? Klik dan hier!

offerte spouwmuurisolatie