Knauf Supafil

Plus Isolatie

Uw isolatie specialist
8,9
knauf-supafil
66 klanten beoordelen ons met een 8.9

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen

Knauf-supafil
  •  Energiebesparend 
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie met Knauf Supafil

Knauf Supafil

Met spouwmuurisolatie bespaart u niet alleen op de stookkosten, maar u zorgt ook voor extra wooncomfort en daarmee waardevermeerdering van uw woning!

Bij oudere woningen is de spouwmuur vaak niet geïsoleerd. Een niet of slecht geïsoleerde gevel zorgt voor aanvoer van kou en vocht in uw woning, vanuit de open spouw. Dit kan vervelende gevolgen hebben voor uw portemonnee en het milieu. Isolatie is hiervoor de ideale oplossing, door het isoleren van uw spouwmuur houdt u de koude lucht buiten en de warme lucht binnen.

Door uw spouwmuur te isoleren met Minerale wol HR++ glaswol (Knauf Supafil), Grijze HR EPS parels, of Polyurethaan (PUR), zorgt u gemiddeld voor 30% besparing op uw stookkosten en vermindering op CO2 uitstoot. Dit betekent dat u spouwmuurisolatie met circa 3 tot 4 jaar hebt terugverdiend. U kunt globaal rekenen op een besparing van circa € 5,- p/m2 muuroppervlakte per jaar!.

Materialen Spouwmuurisolatie

Welk materiaal we gebruiken voor de isolatie van uw spouwmuur hangt af van de situatie. Door de jaren heen zijn er tal van verschillende woning types gebouwd met ieder zijn eigen specificaties. Hieronder ziet u de verschillende isolatiesoorten waar we mee werken. Voor iedere situatie hebben wij een oplossing.

Wilt u graag een op maat gemaakte offerte voor uw woning? Klik dan hier!