• Projecten
  • Harbrinkhoek
  • Beoordeling: 9.8

Harbrinkhoek

Isolatiebedrijf Harbrinkhoek

Wij zijn als isolatiebedrijf actief in Harbrinkhoek en omgeving voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, zoldervloerisolatie, dakisolatie en bodemisolatie. Wij zijn hét isolatiebedrijf in Harbrinkhoek dat voor u een totaaloplossing biedt. Ook bent u als inwoner van Harbrinkhoek bij ons isolatiebedrijf aan het juiste adres voor spouwmuurisolatie herstel, spouwmuurverontreiniging verwijderen, verouderde isolatiemateriaal verwijderen en ventilatievoorzieningen. Ons isolatiebedrijf heeft in Harbrinkhoek veel ervaring in het na-isoleren van verschillende woningtypen. Zo weet ons isolatiebedrijf precies wat voor uw woning in Harbrinkhoek de meest effectieve isolatie methode is.

Klanten uit Harbrinkhoek beoordelen ons met een gemiddelde score van: 9.8

 

Verhoogde ISDE subsidie op isolatie in Harbrinkhoek!

Vanaf 24 januari 2022 is het mogelijk voor inwoners van Harbrinkhoek om subsidie aan te vragen voor woningisolatie. Hierdoor kunt u als eigenaar-bewoner van een woning in Harbrinkhoek heel voordelig verduurzamen. U komt in aanmerking voor subsidie als u twee of meer isolatiemaatregelen treft. Een isolatieadviseur van ons isolatiebedrijf bekijkt gratis en vrijblijvend voor uw woning in Harbrinkhoek de isolatiemogelijkheden en of u in aanmerking komt voor deze energiesubsidie. Gratis adviesgesprek bij u in Harbrinkhoek aanvragen! U kunt ook een gratis adviesgesprek bij u in Harbrinkhoek aanvragen door te bellen met 0548-547616.

Spouwmuurisolatie isolatiebedrijf Harbrinkhoek

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft in Harbrinkhoek verschillende woningen mogen voorzien van spouwmuurisolatie. Wanneer u overweegt om door een isolatiebedrijf de spouwmuren van uw woning in Harbrinkhoek te isoleren dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat het isoleren van een spouwmuur in Harbrinkhoek een isolatieklus is die bij isolatiebedrijf Plus Isolatie in goede handen is. Wij kunnen de spouwmuur van uw woning in Harbrinkhoek voorzien van isolatie met minerale glaswol van Knauf Supafil, of door middel van EPS-parels. Ons ervaren isolatiebedrijf helpt u graag aan een goede spouwmuurisolatie voor uw woning in Harbrinkhoek. Lees hier meer informatie over spouwmuurisolatie. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor spouwmuurisolatie maar liefst €8 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Spouwmuurisolatie in Harbrinkhoek aan de Jannes Brouwerstraat

Op 12-10-2018 heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie spouwmuurisolatie aanbracht bij deze woning aan de Jannes Brouwerstraat in Harbrinkhoek. Ons isolatiebedrijf heeft in Harbrinkhoek al verschillende woningen voorzien van spouwmuurisolatie. De spouwmuur van deze woning in Harbrinkhoek aan de Jannes Brouwerstraat is geïsoleerd met minerale glaswol van het merk Knauf Supafil. Dit isolatiemateriaal is dampdoorlatend en vochtafstotend. Voorafgaand het isolatieproces heeft een isolatieadviseur van ons isolatiebedrijf vastgesteld dat het isoleren van de spouwmuren technisch goed uitvoerbaar is. Dit isolatieproject in Harbrinkhoek aan de Jannes Brouwerstraat laat verder zien dat  spouwmuurisolatie de meest effectieve en efficiënte methode is om de isolatiewaarde van een woning te verhogen. De investering is meestal binnen een jaar of zes terugverdiend. De bewoners kunnen daarnaast genieten van meer wooncomfort!

offerte spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie herstellen isolatiebedrijf Harbrinkhoek

Veel woningen die gebouwd zijn in Harbrinkhoek tussen 1975 en 1991 zijn vaak onvoldoende geïsoleerd vanuit de bouw. Deze woningen zijn geïsoleerd volgens de NEN1068 die stamt uit 1981 waardoor hier al enige isolatie aanwezig is, maar niet meer voldoet aan de huidige isolatie eisen. Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft speciaal voor deze woningen een isolatiemateriaal die geschikt is om ook deze woningen te voorzien van een goede na-isolatie. Ons isolatiebedrijf kan uw huidige spouwmuurisolatie een upgrade geven zodat ook uw woning in Harbrinkhoek comfortabeler en energiezuiniger wordt. Dit doen wij met HR IsoFoam. Lees hier meer informatie over spouwmuurisolatie herstellen door middel van HR Isofoam. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor spouwmuurisolatie maar liefst €8 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Spouwmuurisolatie verwijderen isolatiebedrijf Harbrinkhoek

Na het uitbreken van de oliecrisis in 1973 begon men zich te realiseren dat er bespaard moet gaan worden op energiekosten. Kort na deze periode zijn ook de eerste spouwmuren geïsoleerd. Er werd hiervoor een isolatiemethode en isolatiemateriaal gebruikt die niet meer voldoet aan de eisen en normen die vandaag de dag gesteld worden. De huidige bewoners van deze woningen in Harbrinkhoek hebben nu soms te maken met isolatiemateriaal met een lage isolatiewaarde en/of andere problemen omdat het isolatiemateriaal niet op de juiste wijze is aangebracht. Voor veel mensen die verouderde spouwmuurisolatie in hun woning hebben en dit graag willen verbeteren heeft ons isolatiebedrijf ook een oplossing. Het verwijderen van verouderde spouwmuurisolatie is een klus die u met een gerust hart kunt overlaten aan ons ervaren isolatiebedrijf. Wij zijn namelijk als isolatiebedrijf ook gespecialiseerd in het verwijderen van UF-schuim en steenwol isolatie. Verbeter uw wooncomfort door verouderde isolatie te verwijderen en opnieuw te isoleren met hoogwaardig isolatiemateriaal. Wij zorgen dat uw woning in Harbrinkhoek op het gebied van isolatie weer klaar is voor de toekomst. Lees hier meer informatie over spouwmuurisolatie verwijderen.

Spouwvervuiling verwijderen isolatiebedrijf Harbrinkhoek

In de jaren 20 werden er voor het eerst woningen gebouwd met een spouwmuur. Bouwkundigen hebben dit destijds bedacht om doorslaand vocht tegen te gaan. Tijdens de bouw van deze woningen zijn niet alle bouwvakkers even secuur geweest. Het kan zijn dat er puin in de spouwmuur terecht is gekomen. Hierdoor kan er een koude brug ontstaan. Een koude brug is een contact punt tussen de binnen en buitenmuur. De meeste isolatiebedrijven geven dan direct aan dat het isoleren van deze spouwmuur geen optie is. Isolatiebedrijf Plus Isolatie kan voor uw woning in Harbrinkhoek een stap verder gaan. Wij kunnen namelijk in de meeste gevallen dit puin verwijderen, waardoor spouwmuurisolatie wel weer mogelijk is voor uw woning! Lees hier meer informatie over spouwvervuiling verwijderen.

Vloerisolatie isolatiebedrijf Harbrinkhoek

Veel woningen in Harbrinkhoek beschikken over een kruipruimte onder de vloer. Deze kruipruimtes zijn vaak slecht geïsoleerd waardoor er vanuit deze kuipruimte kou de woning kan binnendringen. Om dit tegen te gaan is het laten aanbrengen van vloerisolatie door ons isolatiebedrijf een uitstekende oplossing. De vloerisolatie zorgt voor meer wooncomfort en een lagere energierekening. Ons isolatiebedrijf heeft een breed scala aan isolatiemogelijkheden voor vrijwel iedere vloer in Harbrinkhoek. Voor vloerisolatie gebruiken wij de volgende isolatiematerialen: Icynene vloerisolatie, RWF/HFO vloerisolatie en EPS-isolatieparels. Alle isolatiemogelijkheden die ons isolatiebedrijf voor vloerisolatie aanbiedt hebben een uitstekende isolatiewaarde. De Rd-waarde van vloerisolatie is afhankelijk van de aangebrachte laagdikte. Hiervoor komt altijd eerst adviseur van ons isolatiebedrijf gratis en vrijblijvend bij u op locatie in Harbrinkhoek. Lees hier meer over onze vloerisolatieproducten. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor vloerisolatie maar liefst €11 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Bodemisolatie isolatiebedrijf Harbrinkhoek

Isolatiebedrijf Plus Isolatie past bodemisolatie met name toe in vochtige kruipruimtes. Op sommige plekken in Harbrinkhoek ligt de grond gemiddeld wat lager. Hierdoor is de kans op een vochtige/natte kruipruimte een stuk groter. Vooral voor deze woningen is bodemisolatie een ideale manier om af te rekenen met optrekkend vocht. Ook wordt er vaak voor bodemisolatie gekozen als de kruipruimte niet geschikt is voor vloerisolatie. Dit is met name het geval als de kruipruimte minder diep is dan 45 centimeter. Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft in Harbrinkhoek al verschillende woningen mogen voorzien van bodemisolatie. De bodemisolatie heeft naast comfort ook een functie voor het beschermen van balkconstructie onder uw vloer. Voor de bodemisolatie gebruikt ons isolatiebedrijf EPS-parels. Deze isolatieparels kunnen in verschillende laagdiktes worden aangebracht. Lees hier meer informatie over bodemisolatie. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor bodemisolatie maar liefst €6 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Dakisolatie isolatiebedrijf Harbrinkhoek

Isolatiebedrijf Plus isolatie heeft al een groot aantal daken in Harbrinkhoek voorzien van dakisolatie van hoogwaardige kwaliteit. Dakisolatie voor uw woning in Harbrinkhoek is een goede manier om energie te besparen, of om van zolder een aangename leefruimte te maken. De gerealiseerde energiebesparing kan oplopen tot wel 30% op jaarbasis. In de winter kan er na dakisolatie veel minder warmte ontsnappen naar buiten, terwijl dakisolatie in de zomermaanden zorgt dat de zolderverdieping lekker koel blijft. Isolatiebedrijf Plus Isolatie gebruikt de isolatiematerialen Icynene PUR-schuim, Knauf Timerberframe, PIF isolatiefolie of RWF/HFO isolatie. Deze dakisolatiematerialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en beschikken over een uitstekende isolatiewaarde zodat het comfort en de energiebesparing optimaal is. Vraag een offerte aan via onze website. Een adviseur van ons isolatiebedrijf komt gratis en vrijblijvend langs in Harbrinkhoek. Lees hier meer informatie over dakisolatie. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor dakisolatie maar liefst €30 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Zoldervloerisolatie isolatiebedrijf Harbrinkhoek

Voor zoldervloerisolatie bent u bij ons isolatiebedrijf aan het juiste adres. Wij hebben in Harbrinkhoek al meerdere woningen mogen voorzien van zoldervloerisolatie. Zoldervloerisolatie is een uitstekend alternatief voor dakisolatie als u uw zolder uitsluitend voor opslagruimte gebruikt. Voor zoldervloerisolatie gebruiken wij minerale glaswol van Knauf Supafil. Zoldervloerisolatie zorgt naast energiebesparing ook nog voor een akoestische demping. Wilt u meer informatie over zoldervloer isolatie in Harbrinkhoek? Of wilt u een gratis adviesgesprek van ons isolatiebedrijf in Harbrinkhoek?. Vraag dan hier een gratis adviesgesprek aan. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor zoldervloerisolatie maar liefst €8 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Isolatieadvies isolatiebedrijf Harbrinkhoek

Een isolatieadviseur van isolatiebedrijf Plus Isolatie komt op de afgesproken datum en tijdstip bij u op locatie in Harbrinkhoek. Na een introductie van ons isolatiebedrijf en uitleg over verschillende isolatiemethodes gaat de adviseur controleren of de gewenste isolatiewensen voor uw woning in Harbrinkhoek ook daadwerkelijk mogelijk zijn. Zo bekijkt de adviseur bepaalde constructies van uw woning en controleert hij de gesteldheid van de spouwmuur. Aan de hand van de verzamelde gegevens, denk bijvoorbeeld aan de spouwbreedte en het aantal vierkante meters, stelt de adviseur vrijblijvend een isolatie offerte op. U kunt uiteraard zelf beoordelen of u de isolatieopdracht door ons isolatiebedrijf wil laten uitvoeren. Vraag hier online een gratis adviesgesprek in Harbrinkhoek aan!

  Bekijk alle projecten in Harbrinkhoek

Klanten beoordelingen in Harbrinkhoek

9.8

score9.8
Snelheid afspraak maken10
Assortiment9.5
Levertijd werkzaamheden9.5
Documentatie materiaal9.5
Kwaliteit van het advies10
Kwaliteit v/d uitvoering10
14-10-2018
10
A. van Baaren

Perfecte service, super goeie jongens met werk en omgang. Conclusie super tevreden.