• Projecten
  • Losser
  • Beoordeling: 9.2

Losser

Isolatiebedrijf Losser

Wij zijn als isolatiebedrijf actief in Losser en omgeving voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, zoldervloerisolatie, dakisolatie en bodemisolatie. Wij zijn hét isolatiebedrijf in Losser dat voor u een totaaloplossing biedt. Ook bent u als inwoner van Losser bij ons isolatiebedrijf aan het juiste adres voor spouwmuurisolatie herstel, spouwmuurverontreiniging verwijderen, verouderde isolatiemateriaal verwijderen en ventilatievoorzieningen. Ons isolatiebedrijf heeft in Losser veel ervaring in het na-isoleren van verschillende woningtypen. Zo weet ons isolatiebedrijf precies wat voor uw woning in Losser de meest effectieve isolatie methode is.

Klanten uit Losser beoordelen ons met een gemiddelde score van: 9.2

 

Verhoogde ISDE subsidie op isolatie in Losser!

Vanaf 24 januari 2022 is het mogelijk voor inwoners van Losser om subsidie aan te vragen voor woningisolatie. Hierdoor kunt u als eigenaar-bewoner van een woning in Losser heel voordelig verduurzamen. U komt in aanmerking voor subsidie als u twee of meer isolatiemaatregelen treft. Een isolatieadviseur van ons isolatiebedrijf bekijkt gratis en vrijblijvend voor uw woning in Losser de isolatiemogelijkheden en of u in aanmerking komt voor deze energiesubsidie. Gratis adviesgesprek bij u in Losser aanvragen! U kunt ook een gratis adviesgesprek bij u in Losser aanvragen door te bellen met 0548-547616.

Spouwmuurisolatie isolatiebedrijf Losser

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft in Losser verschillende woningen mogen voorzien van spouwmuurisolatie. Wanneer u overweegt om door een isolatiebedrijf de spouwmuren van uw woning in Losser te isoleren dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat het isoleren van een spouwmuur in Losser een isolatieklus is die bij isolatiebedrijf Plus Isolatie in goede handen is. Wij kunnen de spouwmuur van uw woning in Losser voorzien van isolatie met minerale glaswol van Knauf Supafil, of door middel van EPS-parels. Ons ervaren isolatiebedrijf helpt u graag aan een goede spouwmuurisolatie voor uw woning in Losser. Lees hier meer informatie over spouwmuurisolatie. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor spouwmuurisolatie maar liefst €8 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Spouwmuurisolatie in Losser aan de Oldenzaalsestraat

Op 21-06-2021 heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie spouwmuurisolatie aanbracht bij deze woning aan de Oldenzaalsestraat in Losser. Ons isolatiebedrijf heeft in Losser al verschillende woningen voorzien van spouwmuurisolatie. De spouwmuur van deze woning in Losser aan de Oldenzaalsestraat is geïsoleerd met minerale glaswol van het merk Knauf Supafil. Dit isolatiemateriaal is dampdoorlatend en vochtafstotend. Voorafgaand het isolatieproces heeft een isolatieadviseur van ons isolatiebedrijf vastgesteld dat het isoleren van de spouwmuren technisch goed uitvoerbaar is. Dit isolatieproject in Losser aan de Oldenzaalsestraat laat verder zien dat  spouwmuurisolatie de meest effectieve en efficiënte methode is om de isolatiewaarde van een woning te verhogen. De investering is meestal binnen een jaar of zes terugverdiend. De bewoners kunnen daarnaast genieten van meer wooncomfort!

offerte spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie herstellen isolatiebedrijf Losser

Veel woningen die gebouwd zijn in Losser tussen 1975 en 1991 zijn vaak onvoldoende geïsoleerd vanuit de bouw. Deze woningen zijn geïsoleerd volgens de NEN1068 die stamt uit 1981 waardoor hier al enige isolatie aanwezig is, maar niet meer voldoet aan de huidige isolatie eisen. Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft speciaal voor deze woningen een isolatiemateriaal die geschikt is om ook deze woningen te voorzien van een goede na-isolatie. Ons isolatiebedrijf kan uw huidige spouwmuurisolatie een upgrade geven zodat ook uw woning in Losser comfortabeler en energiezuiniger wordt. Dit doen wij met HR IsoFoam. Lees hier meer informatie over spouwmuurisolatie herstellen door middel van HR Isofoam. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor spouwmuurisolatie maar liefst €8 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Spouwmuurisolatie met HR IsoFoam in Losser aan de Willibrordlaan

Op 18-07-2022 hebben de isolatiemonteurs van isolatiebedrijf Plus Isolatie deze woning voorzien van spouwmuurisolatie door middel van HR IsoFoam. De HR IsoFoam zorgt voor een optimale spouwmuurisolatie upgrade. De Foam, ook wel isolatiehars genoemd, wordt via een vast boorpatroon in de spouwmuur aangebracht, hierdoor bent u verzekerd van een perfecte verdeling. De bewoners aan de Willibrordlaan in Losser kunnen nu gaan genieten van meer wooncomfort en ook zal het energieverbruik fors afnemen!

Spouwmuurisolatie verwijderen isolatiebedrijf Losser

Na het uitbreken van de oliecrisis in 1973 begon men zich te realiseren dat er bespaard moet gaan worden op energiekosten. Kort na deze periode zijn ook de eerste spouwmuren geïsoleerd. Er werd hiervoor een isolatiemethode en isolatiemateriaal gebruikt die niet meer voldoet aan de eisen en normen die vandaag de dag gesteld worden. De huidige bewoners van deze woningen in Losser hebben nu soms te maken met isolatiemateriaal met een lage isolatiewaarde en/of andere problemen omdat het isolatiemateriaal niet op de juiste wijze is aangebracht. Voor veel mensen die verouderde spouwmuurisolatie in hun woning hebben en dit graag willen verbeteren heeft ons isolatiebedrijf ook een oplossing. Het verwijderen van verouderde spouwmuurisolatie is een klus die u met een gerust hart kunt overlaten aan ons ervaren isolatiebedrijf. Wij zijn namelijk als isolatiebedrijf ook gespecialiseerd in het verwijderen van UF-schuim en steenwol isolatie. Verbeter uw wooncomfort door verouderde isolatie te verwijderen en opnieuw te isoleren met hoogwaardig isolatiemateriaal. Wij zorgen dat uw woning in Losser op het gebied van isolatie weer klaar is voor de toekomst. Lees hier meer informatie over spouwmuurisolatie verwijderen.

Spouwvervuiling verwijderen isolatiebedrijf Losser

In de jaren 20 werden er voor het eerst woningen gebouwd met een spouwmuur. Bouwkundigen hebben dit destijds bedacht om doorslaand vocht tegen te gaan. Tijdens de bouw van deze woningen zijn niet alle bouwvakkers even secuur geweest. Het kan zijn dat er puin in de spouwmuur terecht is gekomen. Hierdoor kan er een koude brug ontstaan. Een koude brug is een contact punt tussen de binnen en buitenmuur. De meeste isolatiebedrijven geven dan direct aan dat het isoleren van deze spouwmuur geen optie is. Isolatiebedrijf Plus Isolatie kan voor uw woning in Losser een stap verder gaan. Wij kunnen namelijk in de meeste gevallen dit puin verwijderen, waardoor spouwmuurisolatie wel weer mogelijk is voor uw woning! Lees hier meer informatie over spouwvervuiling verwijderen.

Spouwverontreiniging verwijderen in Losser

In Losser aan de Kloppenstraat heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 15-05-2019 bij deze woning spouwmuurverontreiniging verwijderd. Er worden net boven de verontreinigde plekken stenen uit de muur geslepen. Vervolgens word met de hand al het puin uit de spouwmuur verwijderd. Naderhand worden alle stenen weer netjes terug gevoegd. Nadat alle spouwverontreiniging verwijderd is kan er door de isolatiemonteurs begonnen worden met het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Alle medewerkers van isolatiebedrijf Plus isolatie zijn ervaren waardoor de bewoners aan de Kloppenstraat in Losser verzekerd zijn van een goede isolatieschil!

Vloerisolatie isolatiebedrijf Losser

Veel woningen in Losser beschikken over een kruipruimte onder de vloer. Deze kruipruimtes zijn vaak slecht geïsoleerd waardoor er vanuit deze kuipruimte kou de woning kan binnendringen. Om dit tegen te gaan is het laten aanbrengen van vloerisolatie door ons isolatiebedrijf een uitstekende oplossing. De vloerisolatie zorgt voor meer wooncomfort en een lagere energierekening. Ons isolatiebedrijf heeft een breed scala aan isolatiemogelijkheden voor vrijwel iedere vloer in Losser. Voor vloerisolatie gebruiken wij de volgende isolatiematerialen: Icynene vloerisolatie, RWF/HFO vloerisolatie en EPS-isolatieparels. Alle isolatiemogelijkheden die ons isolatiebedrijf voor vloerisolatie aanbiedt hebben een uitstekende isolatiewaarde. De Rd-waarde van vloerisolatie is afhankelijk van de aangebrachte laagdikte. Hiervoor komt altijd eerst adviseur van ons isolatiebedrijf gratis en vrijblijvend bij u op locatie in Losser. Lees hier meer over onze vloerisolatieproducten. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor vloerisolatie maar liefst €11 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Vloerisolatie in Losser, provincie Overijssel

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft de vloer van deze woning in Losser aan de Richterstraat op 22-01-2019 voorzien van  vloerisolatie. Hierbij hebben we de onderkant van de vloer naadloos geïsoleerd. Dankzij de vloerisolatie die is aangebracht door isolatiebedrijf Plus Isolatie is de koude vloer van de bewoners aan de Richterstraat in Losser verleden tijd!

Bodemisolatie isolatiebedrijf Losser

Isolatiebedrijf Plus Isolatie past bodemisolatie met name toe in vochtige kruipruimtes. Op sommige plekken in Losser ligt de grond gemiddeld wat lager. Hierdoor is de kans op een vochtige/natte kruipruimte een stuk groter. Vooral voor deze woningen is bodemisolatie een ideale manier om af te rekenen met optrekkend vocht. Ook wordt er vaak voor bodemisolatie gekozen als de kruipruimte niet geschikt is voor vloerisolatie. Dit is met name het geval als de kruipruimte minder diep is dan 45 centimeter. Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft in Losser al verschillende woningen mogen voorzien van bodemisolatie. De bodemisolatie heeft naast comfort ook een functie voor het beschermen van balkconstructie onder uw vloer. Voor de bodemisolatie gebruikt ons isolatiebedrijf EPS-parels. Deze isolatieparels kunnen in verschillende laagdiktes worden aangebracht. Lees hier meer informatie over bodemisolatie. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor bodemisolatie maar liefst €6 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Bodemisolatie aan de Tulpstraat in Losser

Op 28-03-2022 heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie deze kruipruimte in Losser voorzien van een  bodemisolatie . De aangebrachte laagdikte bepaald de uiteindelijke isolatiewaarde. Optrekkend vocht en kou vanuit de kruipruimtebodem is bij deze bewoner(s) nu verleden tijd.

Dakisolatie isolatiebedrijf Losser

Isolatiebedrijf Plus isolatie heeft al een groot aantal daken in Losser voorzien van dakisolatie van hoogwaardige kwaliteit. Dakisolatie voor uw woning in Losser is een goede manier om energie te besparen, of om van zolder een aangename leefruimte te maken. De gerealiseerde energiebesparing kan oplopen tot wel 30% op jaarbasis. In de winter kan er na dakisolatie veel minder warmte ontsnappen naar buiten, terwijl dakisolatie in de zomermaanden zorgt dat de zolderverdieping lekker koel blijft. Isolatiebedrijf Plus Isolatie gebruikt de isolatiematerialen Icynene PUR-schuim, Knauf Timerberframe, PIF isolatiefolie of RWF/HFO isolatie. Deze dakisolatiematerialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en beschikken over een uitstekende isolatiewaarde zodat het comfort en de energiebesparing optimaal is. Vraag een offerte aan via onze website. Een adviseur van ons isolatiebedrijf komt gratis en vrijblijvend langs in Losser. Lees hier meer informatie over dakisolatie. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor dakisolatie maar liefst €30 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Dakisolatie in Losser aan de Bakkerskamp

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft op 04-03-2022 het dak van deze woning geïsoleerd. Dakisolatie is een uitstekende manier om van de zolder een aangename leefruimte te maken. Dat is de reden dat de bewoner(s) van deze woning in Losser hun woning op 04-03-2022 laten voorzien van dakisolatie. De dakisolatie wordt aan de binnenzijde voorzien van een naadloze isolatielaag. Dankzij deze isolatiemaatregel kunnen de bewoners gemiddeld tot 30% besparen op hun energienota. Zoekt u ook een isolatiebedrijf die in Losser uw woning kan voorzien van dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Vraag een adviesgesprek aan op onze website of bel naar 0548-547616.

Zoldervloerisolatie isolatiebedrijf Losser

Voor zoldervloerisolatie bent u bij ons isolatiebedrijf aan het juiste adres. Wij hebben in Losser al meerdere woningen mogen voorzien van zoldervloerisolatie. Zoldervloerisolatie is een uitstekend alternatief voor dakisolatie als u uw zolder uitsluitend voor opslagruimte gebruikt. Voor zoldervloerisolatie gebruiken wij minerale glaswol van Knauf Supafil. Zoldervloerisolatie zorgt naast energiebesparing ook nog voor een akoestische demping. Wilt u meer informatie over zoldervloer isolatie in Losser? Of wilt u een gratis adviesgesprek van ons isolatiebedrijf in Losser?. Vraag dan hier een gratis adviesgesprek aan. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor zoldervloerisolatie maar liefst €8 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Isolatieadvies isolatiebedrijf Losser

Een isolatieadviseur van isolatiebedrijf Plus Isolatie komt op de afgesproken datum en tijdstip bij u op locatie in Losser. Na een introductie van ons isolatiebedrijf en uitleg over verschillende isolatiemethodes gaat de adviseur controleren of de gewenste isolatiewensen voor uw woning in Losser ook daadwerkelijk mogelijk zijn. Zo bekijkt de adviseur bepaalde constructies van uw woning en controleert hij de gesteldheid van de spouwmuur. Aan de hand van de verzamelde gegevens, denk bijvoorbeeld aan de spouwbreedte en het aantal vierkante meters, stelt de adviseur vrijblijvend een isolatie offerte op. U kunt uiteraard zelf beoordelen of u de isolatieopdracht door ons isolatiebedrijf wil laten uitvoeren. Vraag hier online een gratis adviesgesprek in Losser aan!

U heeft recht op subsidie

De hoogte van de te ontvangen subsidie wordt berekend aan de hand van de te isoleren vierkante meters. In de onderstaande tabel kunt u de subsidiebedragen per vierkante meter aflezen die vanaf 1 januari 2022 gelden: Spouwmuurisolatie: € 8 per m² Vloerisolatie: € 11 per m² Dakisolatie: € 30 per m² Zoldervloerisolatie: € 8 per m² Bodemisolatie: € 6 per m² De adviseur van Plus Isolatie komt graag gratis en vrijblijvend bij u langs om precies uit te rekenen hoeveel subsidie u kunt ontvangen als u besluit over te gaan op woningisolatie. Een gratis advies aanvragen doet u door het formulier in te vullen op onze website of door te bellen met 0548-547616

  Bekijk alle projecten in Losser

Klanten beoordelingen in Losser

9.2

score9.2
Snelheid afspraak maken9.1
Assortiment9.1
Levertijd werkzaamheden9.3
Documentatie materiaal9
Kwaliteit van het advies9.1
Kwaliteit v/d uitvoering9.6
14-10-2022
10
Lesley Sluiter

Zeer tevreden met de snelheid dat er geleverd kon worden de werkzaamheden zijn goed gedaan dank daar voor

28-03-2022
10
M. Voerman

Prima werk verricht

04-03-2022
10
Wouter Struik

Netjes en goed werk geleverd.

28-02-2022
10
Paul Elferink

Keurig werk geleverd en schoon opgeleverd

28-06-2021
8.5
P. Welpelo

Het adviesgesprek was duidelijk en volledig. Na planning van de werkzaamheden is alles zoals overeengekomen afgewerkt.

28-05-2021
10
R. de Vries

Komen op tijd, werken schoon en ruimen ook alles netjes op.

04-07-2020
8.5
S. Haarhuis

prima werk geleverd, super snelle montage, zeer nette afwerking. zou ik iedereen aanbevelen

09-04-2020
7.8
Harry Meijerink

Spouwmuren geisoleerd door Plus isolatie. Uitvoerend personeel adequaat en vriendelijk te werk.

19-07-2019
8
W. Bekkenkamp

Goed advies Netjes uitgevoerd

Meer beoordelingen