Onze voordelen

  • 10 jaar garantie!
  • ikob-bkb gecertificeerd!
  • Binnen 1 dag klaar!
  • Direct wooncomfort!
  • Direct energie besparen!
  • Projecten
  • Ruinerwold
  • Beoordeling: 8.2

Ruinerwold

Isolatiebedrijf Ruinerwold - Plus Isolatie

Plus Isolatie heeft onlangs isolatie in Ruinerwold aangebracht aan de Berghuizen, in de provincie Drenthe
Wij zijn als isolatiebedrijf actief in Ruinerwold en omgeving voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, zoldervloerisolatie, dakisolatie en kruipruimte isolatie. Wij zijn het isolatiebedrijf dat voor u een totaaloplossing biedt.

Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor spouwmuurisolatie herstel, spouwmuurverontreiniging verwijderen, verouderde isolatiemateriaal verwijderen en ventilatievoorzieningen.

Door onze ruime ervaring in het na-isoleren van woningen weten wij precies wat de meest effectieve isolatie methode bij uw woning is. Zo heeft u het isoleren van uw woning in gemiddeld 3 tot 5 jaar terugverdiend. Doordat u direct een energiebesparing haalt die op kan lopen tot wel 25% op uw huidige energierekening.

Klanten uit Ruinerwold beoordelen ons met een gemiddelde score van: 8.2

Spouwmuurisolatie in Ruinerwold

Wanneer u overweegt om de spouwmuren van uw woning in Ruinerwold te isoleren dan bent u bij ons aan het juiste adres. Plus Isolatie heeft in Ruinerwold al vele woningen mogen voorzien van een goede spouwmuurisolatie. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat het isoleren van een spouwmuur een isolatieklus is die bij Plus Isolatie in goede handen is. Wij kunnen uw spouwmuur voorzien van isolatie met minerale glaswol van Knauf Supafil, of door middel van EPS-parels. Ons ervaren isolatieteam helpt u graag een goede spouwmuurisolatie voor uw woning in Ruinerwold. Lees hier meer informatie over spouwmuurisolatie.

Muurisolatie 2 onder 1 kap woning in Ruinerwold

Plus Isolatie heeft op 05-06-2019 deze 2 onder 1 kap woning in Ruinerwold aan de Berghuizen in de provincie Drenthe voorzien van muurisolatie. Het isoleren van de muur is een uitstekende manier om af te rekenen met de steeds maar stijgende energierekening.

Spouwmuurisolatie herstellen in Ruinerwold met HR IsoFoam

Veel woningen die gebouwd zijn in Ruinerwold tussen 1975 en 1995 zijn vaak onvoldoende geïsoleerd vanuit de bouw. Deze woningen zijn geïsoleerd volgens de NEN1068 die stamt uit 1981 waardoor hier al enige isolatie aanwezig is, maar niet meer voldoet aan de huidige isolatie eisen. Plus Isolatie heeft speciaal voor deze woningen een isolatiemateriaal ontwikkeld die geschikt is om ook deze woningen te voorzien van een goede na-isolatie. Wij kunnen uw huidige spouwmuurisolatie een upgrade geven zodat ook uw woning comfortabeler en energiezuiniger wordt. Dit doen mij met HR IsoFoam. Lees hier meer informatie over spouwmuurisolatie herstellen door middel van HR Isofoam.

Spouwmuurisolatie verwijderen in Ruinerwold

Na het uitbreken van de oliecrisis in 1973 begon men zich te realiseren dat er bespaard moet gaan worden op energiekosten. Kort na deze periode zijn ook de eerste spouwmuren geïsoleerd. Er werd hiervoor een isolatiemethode en isolatiemateriaal gebruikt die niet meer voldoet aan de eisen en normen die vandaag de dag gesteld worden. De huidige bewoners van deze woningen hebben nu te maken met isolatiemateriaal met een lage isolatiewaarde en/of andere problemen omdat het isolatiemateriaal niet op de juiste wijze is aangebracht. Voor veel mensen die verouderde spouwmuurisolatie in hun woning hebben en dit graag willen verbeteren hebben wij ook een oplossing. Het verwijderen van spouwmuurisolatie is een klus die u met een gerust hart kunt overlaten aan de ervaren isolatiemonteurs van Plus Isolatie. Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van UF-schuim en steenwol isolatie. Verbeter uw wooncomfort door verouderde isolatie te verwijderen en opnieuw te isoleren met hoogwaardig isolatiemateriaal. Wij zorgen dat uw woning op het gebied van isolatie weer klaar is voor de toekomst. Lees hier meer informatie over spouwmuurisolatie verwijderen.

Spouwmuurverontreiniging verwijderen in Ruinerwold

In de jaren 20 werden er voor het eerst woningen gebouwd met een spouwmuur. Bouwkundigen hebben dit destijds bedacht om doorslaand vocht tegen te gaan. Tijdens de bouw van deze woningen zijn niet alle bouwvakkers even secuur geweest. Het kan zijn dat er puin in de spouwmuur terecht is gekomen. Hierdoor kan er een koude brug ontstaan. Een koude brug is een contact punt tussen de binnen en buitenmuur. De meeste isolatiebedrijven geven dan direct aan dat het isoleren van deze spouwmuur geen optie is. Wij van Plus Isolatie kunnen een stap verder gaan. Wij kunnen namelijk in de meeste gevallen dit puin verwijderen, waardoor spouwmuurisolatie ineens wel weer mogelijk is voor uw woning! Lees hier meer informatie over spouwmuurverontreiniging verwijderen.

Vloerisolatie in Ruinerwold

Veel woningen in Alkmaar beschikken over een kruipruimte onder de vloer. Deze kruipruimtes zijn vaak slecht geïsoleerd waardoor er vanuit deze kuipruimte kou de woning kan binnendringen. Om dit tegen te gaan is vloerisolatie een uitstekende oplossing. De vloerisolatie zorgt voor meer wooncomfort en een lagere energierekening. Plus Isolatie heeft een breed scala aan isolatiemogelijkheden voor vrijwel iedere vloer. Voor vloerisolatie gebruiken bij de volgende isolatiematerialen. Icynene vloerisolatie, Ecofoam vloerisolatie en EPS-parels. Alle onze isolatiemogelijkheden voor vloerisolatie zijn duurzaam en hebben een uitstekende isolatiewaarde. Lees hier meer over onze vloerisolatieproducten.

Bodemisolatie in Ruinerwold

Bodemisolatie passen wij vooral toe in vochtige kruipruimtes. Op sommige plekken in Alkmaar ligt de grond gemiddeld wat lager. Hierdoor is de kans op een vochtige/natte kruipruimte een stuk groter. Vooral voor deze woningen is bodemisolatie een ideale manier om af te rekenen met optrekkend vocht. De bodemisolatie heeft naast comfort ook een functie voor het beschermen van balkconstructie onder uw vloer. Voor de bodemisolatie gebruiken wij vooral EPS-parels. Deze parels kunnen in verschillende laagdiktes worden aangebracht. Lees hier meer informatie over bodemisolatie.

Dakisolatie in Ruinerwold

Plus isolatie heeft al een groot aantal daken in Alkmaar voorzien van dakisolatie van hoogwaardige kwaliteit. Dakisolatie is een goede manier om energie te besparen, of om van zolder een aangename leefruimte te maken. In de winter kan er na dakisolatie veel minder warmte ontsnappen naar buiten, terwijl dakisolatie in de zomermaanden zorgt dat de zolderverdieping lekker koel blijft. Voor dakisolatie gebruiken wij de isolatiematerialen Icynene, Knauf Timerberframe of Ecofoam isolatie. Deze dakisolatiematerialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en beschikken over een uitstekende isolatiewaarde zodat het comfort en de energiebesparing optimaal is. Lees hier meer informatie over dakisolatie.

Zoldervloerisolatie in Ruinerwold

Voor zoldervloerisolatie bent u bij ons aan het juiste adres. Zoldervloerisolatie is een uitstekend alternatief voor dakisolatie als u uw zolder uitsluitend voor opslagruimte gebruikt. Wij hebben al een groot aantal zoldervloeren in Alkmaar voorzien van een goede zoldervloerisolatie. Voor zoldervloerisolatie gebruiken wij minerale glaswol van Knauf Supafil. Zoldervloerisolatie zorgt naast energiebesparing ook nog voor een akoestische demping. Lees hier meer informatie over zoldervloerisolatie.

Hoe verloopt een isolatieadviesgesprek in Ruinerwold?

Onze isolatieadviseur komt op de afgesproken datum en tijdstip bij u op locatie in Ruinerwold. Na een introductie van ons bedrijf en uitleg over verschillende isolatiemethodes gaat de adviseur controleren of de gewenste isolatiewensen ook daadwerkelijk mogelijk zijn. Zo bekijkt de adviseur bepaalde constructies van uw woning en controleert hij de gesteldheid van de spouwmuur. Aan de hand van de verzamelde gegevens, denk bijvoorbeeld aan de spouwbreedte en het aantal vierkante meters, stelt de adviseur vrijblijvend een isolatie offerte op.

Isolatie subsidie

Helaas is er momenteel geen subsidie verkrijgbaar bij u in De Wolden. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat investeren in woningisolatie niet interessant kan zijn voor u. De gemiddelde terugverdientijden op isolatiemaatregelen liggen rond de 5 jaar. U komt wel in aanmerking voor een interessante regeling die momenteel nog van kracht is; de verlaagde 9% BTW-regeling op arbeidskosten bij woningen die ouder zijn dan 2 jaar. Dit scheelt in veel gevallen al honderden euro’s op uw offerte! Ook kunt u gebruik maken van een lening via het Nationaal Energiebespaarfonds. Deze kent lage rentes en de mogelijkheid om boetevrij af te lossen. Wanneer u een gratis offerte bij ons aanvraagt, hebben onze adviseurs altijd eerst contact met uw gemeente om te kijken of er geen nieuwe regelingen in opstart zijn.

Zonnepanelen subsidie

Als u als particulier zonnepanelen koopt in De Wolden, kunt u de BTW op aanschaf en installatie terugvragen van de Belastingdienst.

Bekijk alle projecten in Ruinerwold

Klanten beoordelingen in Ruinerwold

8.2

score8.2
Snelheid afspraak maken9
Assortiment8
Levertijd werkzaamheden9
Documentatie materiaal7
Kwaliteit van het advies8
Kwaliteit v/d uitvoering8
12-07-2018
8.2
Hedde van der velde

Beoordeling over kwaliteit werkzaamheden kan alleen ingevuld worden na aantoning effect