Onze voordelen

  • 10 jaar garantie!
  • ikob-bkb gecertificeerd!
  • Binnen 1 dag klaar!
  • Direct wooncomfort!
  • Direct energie besparen!
  • Projecten
  • Vledder

Vledder

Isolatiebedrijf Vledder - Plus Isolatie

Plus Isolatie heeft onlangs isolatie in Vledder aangebracht aan de Markepad, in de provincie Drenthe
Wij zijn als isolatiebedrijf actief in Vledder en omgeving voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, zoldervloerisolatie, dakisolatie en kruipruimte isolatie. Wij zijn het isolatiebedrijf dat voor u een totaaloplossing biedt.

Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor spouwmuurisolatie herstel, spouwmuurverontreiniging verwijderen, verouderde isolatiemateriaal verwijderen en ventilatievoorzieningen.

Door onze ruime ervaring in het na-isoleren van woningen weten wij precies wat de meest effectieve isolatie methode bij uw woning is. Zo heeft u het isoleren van uw woning in gemiddeld 3 tot 5 jaar terugverdiend. Doordat u direct een energiebesparing haalt die op kan lopen tot wel 25% op uw huidige energierekening.

Spouwmuurisolatie in Vledder

Wanneer u overweegt om de spouwmuren van uw woning in Vledder te isoleren dan bent u bij ons aan het juiste adres. Plus Isolatie heeft in Vledder al vele woningen mogen voorzien van een goede spouwmuurisolatie. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat het isoleren van een spouwmuur een isolatieklus is die bij Plus Isolatie in goede handen is. Wij kunnen uw spouwmuur voorzien van isolatie met minerale glaswol van Knauf Supafil, of door middel van EPS-parels. Ons ervaren isolatieteam helpt u graag een goede spouwmuurisolatie voor uw woning in Vledder. Lees hier meer informatie over spouwmuurisolatie.

Spouwmuurisolatie herstellen in Vledder met HR IsoFoam

Veel woningen die gebouwd zijn in Vledder tussen 1975 en 1995 zijn vaak onvoldoende geïsoleerd vanuit de bouw. Deze woningen zijn geïsoleerd volgens de NEN1068 die stamt uit 1981 waardoor hier al enige isolatie aanwezig is, maar niet meer voldoet aan de huidige isolatie eisen. Plus Isolatie heeft speciaal voor deze woningen een isolatiemateriaal ontwikkeld die geschikt is om ook deze woningen te voorzien van een goede na-isolatie. Wij kunnen uw huidige spouwmuurisolatie een upgrade geven zodat ook uw woning comfortabeler en energiezuiniger wordt. Dit doen mij met HR IsoFoam. Lees hier meer informatie over spouwmuurisolatie herstellen door middel van HR Isofoam.

Spouwmuurisolatie verwijderen in Vledder

Na het uitbreken van de oliecrisis in 1973 begon men zich te realiseren dat er bespaard moet gaan worden op energiekosten. Kort na deze periode zijn ook de eerste spouwmuren geïsoleerd. Er werd hiervoor een isolatiemethode en isolatiemateriaal gebruikt die niet meer voldoet aan de eisen en normen die vandaag de dag gesteld worden. De huidige bewoners van deze woningen hebben nu te maken met isolatiemateriaal met een lage isolatiewaarde en/of andere problemen omdat het isolatiemateriaal niet op de juiste wijze is aangebracht. Voor veel mensen die verouderde spouwmuurisolatie in hun woning hebben en dit graag willen verbeteren hebben wij ook een oplossing. Het verwijderen van spouwmuurisolatie is een klus die u met een gerust hart kunt overlaten aan de ervaren isolatiemonteurs van Plus Isolatie. Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van UF-schuim en steenwol isolatie. Verbeter uw wooncomfort door verouderde isolatie te verwijderen en opnieuw te isoleren met hoogwaardig isolatiemateriaal. Wij zorgen dat uw woning op het gebied van isolatie weer klaar is voor de toekomst. Lees hier meer informatie over spouwmuurisolatie verwijderen.

Spouwmuurverontreiniging verwijderen in Vledder

In de jaren 20 werden er voor het eerst woningen gebouwd met een spouwmuur. Bouwkundigen hebben dit destijds bedacht om doorslaand vocht tegen te gaan. Tijdens de bouw van deze woningen zijn niet alle bouwvakkers even secuur geweest. Het kan zijn dat er puin in de spouwmuur terecht is gekomen. Hierdoor kan er een koude brug ontstaan. Een koude brug is een contact punt tussen de binnen en buitenmuur. De meeste isolatiebedrijven geven dan direct aan dat het isoleren van deze spouwmuur geen optie is. Wij van Plus Isolatie kunnen een stap verder gaan. Wij kunnen namelijk in de meeste gevallen dit puin verwijderen, waardoor spouwmuurisolatie ineens wel weer mogelijk is voor uw woning! Lees hier meer informatie over spouwmuurverontreiniging verwijderen.

Vloerisolatie in Vledder

Veel woningen in Alkmaar beschikken over een kruipruimte onder de vloer. Deze kruipruimtes zijn vaak slecht geïsoleerd waardoor er vanuit deze kuipruimte kou de woning kan binnendringen. Om dit tegen te gaan is vloerisolatie een uitstekende oplossing. De vloerisolatie zorgt voor meer wooncomfort en een lagere energierekening. Plus Isolatie heeft een breed scala aan isolatiemogelijkheden voor vrijwel iedere vloer. Voor vloerisolatie gebruiken bij de volgende isolatiematerialen. Icynene vloerisolatie, Ecofoam vloerisolatie en EPS-parels. Alle onze isolatiemogelijkheden voor vloerisolatie zijn duurzaam en hebben een uitstekende isolatiewaarde. Lees hier meer over onze vloerisolatieproducten.

Vloerisolatie in Vledder, provincie Drenthe

Op 22-01-2019 is deze vloer in Vledder voorzien van  vloerisolatie. De bewoner(s) hadden last van een koude woonkamervloer en wilden graag bijdragen aan een beter milieu. Plus Isolatie heeft de onderzijde van deze vloer naadloos geïsoleerd. Ook is er 30 centimeter van de funderingsmuur mee-gesprayd zodat de kou niet via deze funderingsmuren naar de vloer kan trekken. Evenals spouwmuurisolatie is ook  vloerisolatie een snelle en efficiënte methode om de isolatiewaarde van woningen te verhogen. Plus Isolatie heeft de vloer van deze woning in Vledder op 22-01-2019 voorzien van  vloerisolatie. Hierbij hebben we de onderkant van de vloer naadloos geïsoleerd. Het waren in eerste instantie niet de energiekosten waardoor de eigenaar van dit huis bij ons aanklopte en om vloerisolatie vroeg. De vloer van de woonkamer trok vooral ’s ochtends koud op en hierover werd door de bewoners regelmatig geklaagd. Daarnaast wilde dit huishouden met de vloerisolatie ook een bijdrage aan het klimaat leveren. Via een ongeïsoleerde vloer lekt immers veel energie weg. De centrale verwarming verwarmt dan ook onbedoeld de kruipruimte onder de woning. We hebben ook 30 centimeter van de funderingsmuur mee-geïsoleerd. Kou uit de bodem trekt namelijk via de muren in de kruipruimte naar de vloer om van daaruit verder de woning in te trekken. Daar hebben de bewoners van deze woning geen last meer van. Ze hebben er gelukkig ook geen koude voeten meer.

Bodemisolatie in Vledder

Bodemisolatie passen wij vooral toe in vochtige kruipruimtes. Op sommige plekken in Alkmaar ligt de grond gemiddeld wat lager. Hierdoor is de kans op een vochtige/natte kruipruimte een stuk groter. Vooral voor deze woningen is bodemisolatie een ideale manier om af te rekenen met optrekkend vocht. De bodemisolatie heeft naast comfort ook een functie voor het beschermen van balkconstructie onder uw vloer. Voor de bodemisolatie gebruiken wij vooral EPS-parels. Deze parels kunnen in verschillende laagdiktes worden aangebracht. Lees hier meer informatie over bodemisolatie.

Bodemisolatie aan de Scheperskamp in Vledder

Op 07-06-2018 heeft Plus Isolatie deze kruipruimte in Vledder voorzien van een  bodemisolatie . De aangebrachte laagdikte bepaald de uiteindelijke isolatiewaarde. Optrekkend vocht en kou vanuit de kruipruimtebodem is bij deze bewoner(s) nu verleden tijd.  bodemisolatie voorkomt dat kou en vocht vanuit de zandgrond onder het huis via de kruipruimte de woning intrekken. Deze isolatiemethode waarbij de kruipruimte van onderaf wordt geïsoleerd, vormt hiermee een uitstekende aanvulling op vloerisolatie. In deze woning in Vledder heeft Plus Isolatie op 07-06-2018 de bodem van de kruipruimte geïsoleerd. Waar vloerisolatie het probleem van tocht en kou uit uw kruipruimte van boven naar beneden aanpakt, doet  bodemisolatie dit van beneden naar boven. Met  bodemisolatie voorkomt u helaas niet dat er energie via de ongeïsoleerde vloer naar uw kruipruimte weglekt. Daarom heeft vloerisolatie – mits toepasbaar – altijd de voorkeur boven  bodemisolatie . Maar een combinatie van beide isolatiemethoden is nog effectiever. Er zijn diverse isolatiematerialen waarmee u de bodem van uw kruipruimte kunt isoleren. Chips of korrels van EPS zijn voor dit doel heel geschikt, omdat ze de zandbodem luchtdicht afsluiten van de rest van uw kruipruimte. EPS kan geen water opnemen en houdt het vocht daarom mooi onder zich.

Dakisolatie in Vledder

Plus isolatie heeft al een groot aantal daken in Alkmaar voorzien van dakisolatie van hoogwaardige kwaliteit. Dakisolatie is een goede manier om energie te besparen, of om van zolder een aangename leefruimte te maken. In de winter kan er na dakisolatie veel minder warmte ontsnappen naar buiten, terwijl dakisolatie in de zomermaanden zorgt dat de zolderverdieping lekker koel blijft. Voor dakisolatie gebruiken wij de isolatiematerialen Icynene, Knauf Timerberframe of Ecofoam isolatie. Deze dakisolatiematerialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en beschikken over een uitstekende isolatiewaarde zodat het comfort en de energiebesparing optimaal is. Lees hier meer informatie over dakisolatie.

Zoldervloerisolatie in Vledder

Voor zoldervloerisolatie bent u bij ons aan het juiste adres. Zoldervloerisolatie is een uitstekend alternatief voor dakisolatie als u uw zolder uitsluitend voor opslagruimte gebruikt. Wij hebben al een groot aantal zoldervloeren in Alkmaar voorzien van een goede zoldervloerisolatie. Voor zoldervloerisolatie gebruiken wij minerale glaswol van Knauf Supafil. Zoldervloerisolatie zorgt naast energiebesparing ook nog voor een akoestische demping. Lees hier meer informatie over zoldervloerisolatie.

Hoe verloopt een isolatieadviesgesprek in Vledder?

Onze isolatieadviseur komt op de afgesproken datum en tijdstip bij u op locatie in Vledder. Na een introductie van ons bedrijf en uitleg over verschillende isolatiemethodes gaat de adviseur controleren of de gewenste isolatiewensen ook daadwerkelijk mogelijk zijn. Zo bekijkt de adviseur bepaalde constructies van uw woning en controleert hij de gesteldheid van de spouwmuur. Aan de hand van de verzamelde gegevens, denk bijvoorbeeld aan de spouwbreedte en het aantal vierkante meters, stelt de adviseur vrijblijvend een isolatie offerte op.

U heeft recht op subsidie
Bekijk alle projecten in Vledder