• Projecten
  • Zwolle
  • Beoordeling: 9.5

Zwolle

Isolatiebedrijf Zwolle

Wij zijn als isolatiebedrijf actief in Zwolle en omgeving voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, zoldervloerisolatie, dakisolatie en bodemisolatie. Wij zijn hét isolatiebedrijf in Zwolle dat voor u een totaaloplossing biedt. Ook bent u als inwoner van Zwolle bij ons isolatiebedrijf aan het juiste adres voor spouwmuurisolatie herstel, spouwmuurverontreiniging verwijderen, verouderde isolatiemateriaal verwijderen en ventilatievoorzieningen. Ons isolatiebedrijf heeft in Zwolle veel ervaring in het na-isoleren van verschillende woningtypen. Zo weet ons isolatiebedrijf precies wat voor uw woning in Zwolle de meest effectieve isolatie methode is.

Klanten uit Zwolle beoordelen ons met een gemiddelde score van: 9.5

 

Verhoogde ISDE subsidie op isolatie in Zwolle!

Vanaf 24 januari 2022 is het mogelijk voor inwoners van Zwolle om subsidie aan te vragen voor woningisolatie. Hierdoor kunt u als eigenaar-bewoner van een woning in Zwolle heel voordelig verduurzamen. U komt in aanmerking voor subsidie als u twee of meer isolatiemaatregelen treft. Een isolatieadviseur van ons isolatiebedrijf bekijkt gratis en vrijblijvend voor uw woning in Zwolle de isolatiemogelijkheden en of u in aanmerking komt voor deze energiesubsidie. Gratis adviesgesprek bij u in Zwolle aanvragen! U kunt ook een gratis adviesgesprek bij u in Zwolle aanvragen door te bellen met 0548-547616.

Spouwmuurisolatie isolatiebedrijf Zwolle

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft in Zwolle verschillende woningen mogen voorzien van spouwmuurisolatie. Wanneer u overweegt om door een isolatiebedrijf de spouwmuren van uw woning in Zwolle te isoleren dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat het isoleren van een spouwmuur in Zwolle een isolatieklus is die bij isolatiebedrijf Plus Isolatie in goede handen is. Wij kunnen de spouwmuur van uw woning in Zwolle voorzien van isolatie met minerale glaswol van Knauf Supafil, of door middel van EPS-parels. Ons ervaren isolatiebedrijf helpt u graag aan een goede spouwmuurisolatie voor uw woning in Zwolle. Lees hier meer informatie over spouwmuurisolatie. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor spouwmuurisolatie maar liefst €8 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Woningisolatie met inblaaswol

In Zwolle hebben de werknemers van isolatiebedrijf Plus Isolatie deze woning voorzien van inblaaswol van het merk Knauf Supafil. Hierdoor zijn de bewoners van deze woning aan de Koningin Sophiastraat in Zwolle verzekerd van topkwaliteit. De inblaaswol zorgt als het ware voor een isolatieschil om de woning heen. Warmte kan moeilijk naar buiten ontsnappen, en de koude trek door de woning verdwijnt. De bewoners ervaren meer wooncomfort en zullen nu minder snel geneigd zijn om de thermostaat omhoog te zetten. Dit resulteert weer in een lagere energierekening!

offerte spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie herstellen isolatiebedrijf Zwolle

Veel woningen die gebouwd zijn in Zwolle tussen 1975 en 1991 zijn vaak onvoldoende geïsoleerd vanuit de bouw. Deze woningen zijn geïsoleerd volgens de NEN1068 die stamt uit 1981 waardoor hier al enige isolatie aanwezig is, maar niet meer voldoet aan de huidige isolatie eisen. Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft speciaal voor deze woningen een isolatiemateriaal die geschikt is om ook deze woningen te voorzien van een goede na-isolatie. Ons isolatiebedrijf kan uw huidige spouwmuurisolatie een upgrade geven zodat ook uw woning in Zwolle comfortabeler en energiezuiniger wordt. Dit doen wij met HR IsoFoam. Lees hier meer informatie over spouwmuurisolatie herstellen door middel van HR Isofoam. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor spouwmuurisolatie maar liefst €8 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Spouwmuurisolatie met HR IsoFoam in Zwolle aan de Hazelaarlaan

Op 13-06-2022 hebben de isolatiemonteurs van isolatiebedrijf Plus Isolatie deze woning voorzien van spouwmuurisolatie door middel van HR IsoFoam. De HR IsoFoam zorgt voor een optimale spouwmuurisolatie upgrade. De Foam, ook wel isolatiehars genoemd, wordt via een vast boorpatroon in de spouwmuur aangebracht, hierdoor bent u verzekerd van een perfecte verdeling. De bewoners aan de Hazelaarlaan in Zwolle kunnen nu gaan genieten van meer wooncomfort en ook zal het energieverbruik fors afnemen!

Spouwmuurisolatie verwijderen isolatiebedrijf Zwolle

Na het uitbreken van de oliecrisis in 1973 begon men zich te realiseren dat er bespaard moet gaan worden op energiekosten. Kort na deze periode zijn ook de eerste spouwmuren geïsoleerd. Er werd hiervoor een isolatiemethode en isolatiemateriaal gebruikt die niet meer voldoet aan de eisen en normen die vandaag de dag gesteld worden. De huidige bewoners van deze woningen in Zwolle hebben nu soms te maken met isolatiemateriaal met een lage isolatiewaarde en/of andere problemen omdat het isolatiemateriaal niet op de juiste wijze is aangebracht. Voor veel mensen die verouderde spouwmuurisolatie in hun woning hebben en dit graag willen verbeteren heeft ons isolatiebedrijf ook een oplossing. Het verwijderen van verouderde spouwmuurisolatie is een klus die u met een gerust hart kunt overlaten aan ons ervaren isolatiebedrijf. Wij zijn namelijk als isolatiebedrijf ook gespecialiseerd in het verwijderen van UF-schuim en steenwol isolatie. Verbeter uw wooncomfort door verouderde isolatie te verwijderen en opnieuw te isoleren met hoogwaardig isolatiemateriaal. Wij zorgen dat uw woning in Zwolle op het gebied van isolatie weer klaar is voor de toekomst. Lees hier meer informatie over spouwmuurisolatie verwijderen.

Zwolle, 13-06-2022

UF-schuim verwijderen en opnieuw isoleren Zwolle

Op 13-06-2022 is Plus Isolatie begonnen met een nieuw isolatieproject. Deze woning in Zwolle was voorzien van verouderd en verpulvert UF-schuim. De isolatiewaarde van dit UF-schuim voldeed niet meer aan de normen en standaarden van nu. Plus Isolatie heeft de opdracht gekregen om dit verouderde UF-schuim uit de spouwmuur te verwijderen en om daarna de spouwmuur weer te vullen met minerale glaswol van Knauf Supafil.

Werkwijze

Plus Isolatie zet voor een klus van deze omvang meerdere machines in, zodat de klus in een redelijke termijn geklaard kan worden. Allereerst worden er op bepaalde punten stenen uit de woning geslepen. Daaraan wordt een afzuiginstallatie bevestigd. Vervolgens wordt er door de boorgaten perslucht geblazen. Hierdoor wordt het UF-schuim verder verpulvert en kan het door de zuiginstallatie afgevoerd worden. Naderhand wordt de spouwmuur opnieuw voorzien van spouwmuurvulling maar dan met minerale glaswol van Knauf Supafil.

Wilt u een gratis offerte voor uw isolatieproject?

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan via onderstaande knop: offerte isolatieproject Zwolle">Bekijk hier onze isolatie projecten in Zwolle Meer informatie over UF-schuim verwijderen

Spouwvervuiling verwijderen isolatiebedrijf Zwolle

In de jaren 20 werden er voor het eerst woningen gebouwd met een spouwmuur. Bouwkundigen hebben dit destijds bedacht om doorslaand vocht tegen te gaan. Tijdens de bouw van deze woningen zijn niet alle bouwvakkers even secuur geweest. Het kan zijn dat er puin in de spouwmuur terecht is gekomen. Hierdoor kan er een koude brug ontstaan. Een koude brug is een contact punt tussen de binnen en buitenmuur. De meeste isolatiebedrijven geven dan direct aan dat het isoleren van deze spouwmuur geen optie is. Isolatiebedrijf Plus Isolatie kan voor uw woning in Zwolle een stap verder gaan. Wij kunnen namelijk in de meeste gevallen dit puin verwijderen, waardoor spouwmuurisolatie wel weer mogelijk is voor uw woning! Lees hier meer informatie over spouwvervuiling verwijderen.

Vloerisolatie isolatiebedrijf Zwolle

Veel woningen in Zwolle beschikken over een kruipruimte onder de vloer. Deze kruipruimtes zijn vaak slecht geïsoleerd waardoor er vanuit deze kuipruimte kou de woning kan binnendringen. Om dit tegen te gaan is het laten aanbrengen van vloerisolatie door ons isolatiebedrijf een uitstekende oplossing. De vloerisolatie zorgt voor meer wooncomfort en een lagere energierekening. Ons isolatiebedrijf heeft een breed scala aan isolatiemogelijkheden voor vrijwel iedere vloer in Zwolle. Voor vloerisolatie gebruiken wij de volgende isolatiematerialen: Icynene vloerisolatie, RWF/HFO vloerisolatie en EPS-isolatieparels. Alle isolatiemogelijkheden die ons isolatiebedrijf voor vloerisolatie aanbiedt hebben een uitstekende isolatiewaarde. De Rd-waarde van vloerisolatie is afhankelijk van de aangebrachte laagdikte. Hiervoor komt altijd eerst adviseur van ons isolatiebedrijf gratis en vrijblijvend bij u op locatie in Zwolle. Lees hier meer over onze vloerisolatieproducten. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor vloerisolatie maar liefst €11 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Vloerisolatie in Zwolle, provincie Overijssel

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft de vloer van deze woning in Zwolle aan de Prins Mauritsstraat op 05-07-2019 voorzien van  vloerisolatie. Hierbij hebben we de onderkant van de vloer naadloos geïsoleerd. Dankzij de vloerisolatie die is aangebracht door isolatiebedrijf Plus Isolatie is de koude vloer van de bewoners aan de Prins Mauritsstraat in Zwolle verleden tijd!

Bodemisolatie isolatiebedrijf Zwolle

Isolatiebedrijf Plus Isolatie past bodemisolatie met name toe in vochtige kruipruimtes. Op sommige plekken in Zwolle ligt de grond gemiddeld wat lager. Hierdoor is de kans op een vochtige/natte kruipruimte een stuk groter. Vooral voor deze woningen is bodemisolatie een ideale manier om af te rekenen met optrekkend vocht. Ook wordt er vaak voor bodemisolatie gekozen als de kruipruimte niet geschikt is voor vloerisolatie. Dit is met name het geval als de kruipruimte minder diep is dan 45 centimeter. Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft in Zwolle al verschillende woningen mogen voorzien van bodemisolatie. De bodemisolatie heeft naast comfort ook een functie voor het beschermen van balkconstructie onder uw vloer. Voor de bodemisolatie gebruikt ons isolatiebedrijf EPS-parels. Deze isolatieparels kunnen in verschillende laagdiktes worden aangebracht. Lees hier meer informatie over bodemisolatie. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor bodemisolatie maar liefst €6 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Bodemisolatie aan de Landsheerlaan in Zwolle

Op 22-02-2021 heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie deze kruipruimte in Zwolle voorzien van een  bodemisolatie . De aangebrachte laagdikte bepaald de uiteindelijke isolatiewaarde. Optrekkend vocht en kou vanuit de kruipruimtebodem is bij deze bewoner(s) nu verleden tijd.

Dakisolatie isolatiebedrijf Zwolle

Isolatiebedrijf Plus isolatie heeft al een groot aantal daken in Zwolle voorzien van dakisolatie van hoogwaardige kwaliteit. Dakisolatie voor uw woning in Zwolle is een goede manier om energie te besparen, of om van zolder een aangename leefruimte te maken. De gerealiseerde energiebesparing kan oplopen tot wel 30% op jaarbasis. In de winter kan er na dakisolatie veel minder warmte ontsnappen naar buiten, terwijl dakisolatie in de zomermaanden zorgt dat de zolderverdieping lekker koel blijft. Isolatiebedrijf Plus Isolatie gebruikt de isolatiematerialen Icynene PUR-schuim, Knauf Timerberframe, PIF isolatiefolie of RWF/HFO isolatie. Deze dakisolatiematerialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en beschikken over een uitstekende isolatiewaarde zodat het comfort en de energiebesparing optimaal is. Vraag een offerte aan via onze website. Een adviseur van ons isolatiebedrijf komt gratis en vrijblijvend langs in Zwolle. Lees hier meer informatie over dakisolatie. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor dakisolatie maar liefst €30 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Dakisolatie in Zwolle aan de Groeneweg

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft op 07-05-2020 het dak van deze woning geïsoleerd. Dakisolatie is een uitstekende manier om van de zolder een aangename leefruimte te maken. Dat is de reden dat de bewoner(s) van deze woning in Zwolle hun woning op 07-05-2020 laten voorzien van dakisolatie. De dakisolatie wordt aan de binnenzijde voorzien van een naadloze isolatielaag. Dankzij deze isolatiemaatregel kunnen de bewoners gemiddeld tot 30% besparen op hun energienota. Zoekt u ook een isolatiebedrijf die in Zwolle uw woning kan voorzien van dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Vraag een adviesgesprek aan op onze website of bel naar 0548-547616.

Zoldervloerisolatie isolatiebedrijf Zwolle

Voor zoldervloerisolatie bent u bij ons isolatiebedrijf aan het juiste adres. Wij hebben in Zwolle al meerdere woningen mogen voorzien van zoldervloerisolatie. Zoldervloerisolatie is een uitstekend alternatief voor dakisolatie als u uw zolder uitsluitend voor opslagruimte gebruikt. Voor zoldervloerisolatie gebruiken wij minerale glaswol van Knauf Supafil. Zoldervloerisolatie zorgt naast energiebesparing ook nog voor een akoestische demping. Wilt u meer informatie over zoldervloer isolatie in Zwolle? Of wilt u een gratis adviesgesprek van ons isolatiebedrijf in Zwolle?. Vraag dan hier een gratis adviesgesprek aan. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor zoldervloerisolatie maar liefst €8 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Referentie Zoldervloerisolatie in Zwolle Overijssel op 23-10-2020

Warme lucht trekt van nature altijd naar boven. Het is daarom niet meer dan logisch om via dak- of  zoldervloerisolatie te voorkomen dat uw energie via het dak van uw woning weglekt. Bij deze woning aan de Snelliuslaan in Zwolle heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 23-10-2020 de  zoldervloerisolatie geïsoleerd. Hierbij is het glaswolvan het merk Knauf Supafil als isolatiemateriaal gebruikt.

Isolatieadvies isolatiebedrijf Zwolle

Een isolatieadviseur van isolatiebedrijf Plus Isolatie komt op de afgesproken datum en tijdstip bij u op locatie in Zwolle. Na een introductie van ons isolatiebedrijf en uitleg over verschillende isolatiemethodes gaat de adviseur controleren of de gewenste isolatiewensen voor uw woning in Zwolle ook daadwerkelijk mogelijk zijn. Zo bekijkt de adviseur bepaalde constructies van uw woning en controleert hij de gesteldheid van de spouwmuur. Aan de hand van de verzamelde gegevens, denk bijvoorbeeld aan de spouwbreedte en het aantal vierkante meters, stelt de adviseur vrijblijvend een isolatie offerte op. U kunt uiteraard zelf beoordelen of u de isolatieopdracht door ons isolatiebedrijf wil laten uitvoeren. Vraag hier online een gratis adviesgesprek in Zwolle aan!

U heeft recht op subsidie

De hoogte van de te ontvangen subsidie wordt berekend aan de hand van de te isoleren vierkante meters. In de onderstaande tabel kunt u de subsidiebedragen per vierkante meter aflezen die vanaf 1 januari 2022 gelden: Spouwmuurisolatie: € 8 per m² Vloerisolatie: € 11 per m² Dakisolatie: € 30 per m² Zoldervloerisolatie: € 8 per m² Bodemisolatie: € 6 per m² De adviseur van Plus Isolatie komt graag gratis en vrijblijvend bij u langs om precies uit te rekenen hoeveel subsidie u kunt ontvangen als u besluit over te gaan op woningisolatie. Een gratis advies aanvragen doet u door het formulier in te vullen op onze website of door te bellen met 0548-547616

  Bekijk alle projecten in Zwolle

Klanten beoordelingen in Zwolle

9.5

score9.5
Snelheid afspraak maken9.7
Assortiment9.6
Levertijd werkzaamheden9.1
Documentatie materiaal9.6
Kwaliteit van het advies9.5
Kwaliteit v/d uitvoering9.3
15-06-2022
10
I. Overwijk

Zeer vakkundige en plezierige uitvoering.

13-06-2022
10
Herman Kist

zeer te vreden met onze spouwmuur isolatie netjes en vakkundig gedaan top

04-06-2022
10
Willem van Schoot

Ging vlot en in goed overleg

17-05-2022
9.5
Wouter Bredewold

Prima advies, uitvoering en super aardige mensen! Enigste minpuntje is dat tijdens het boren bij bepaalde plekjes de stenen iets beschadigt zijn.

20-04-2022
8.7
Alexander Schoemaker

Werkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd.

29-11-2021
10
R. Damstra

Snelle service,vloer en muur isolatie geeft meer comfort

11-11-2021
10
R. Damstra

Er wordt keurig en snel gewerkt en met goed materiaal gewerkt

08-11-2021
10
G. Meijler

Na het werk is het keurig schoongemaakt. Dit alles volgens plan.

29-10-2021
8.3
Jakobs

Goed verlopen

09-11-2020
9.7
Bart Groenendijk

Goede service

06-09-2020
10
Otto de Vente

Prima werk geleverd!

08-05-2020
10
Feddrik Soer

Echt top werk geleverd en vriendelijke gasten!

06-03-2020
10
H Kuiers

Gezellige jongens aan het werk gehad en een goede uitleg van de jongens over vragen die ik had over hun werk.

04-03-2020
10
Bert Van den Belt

Klantvriendelijk. Afspraak is afspraak. Top.

15-09-2019
8.5
J.M. Stuij

Prima uitvoering, maar nu afwachten op resultaat! Complimenten voor de mannen, hebben stevig doorgewerkt.

05-07-2019
9
R. Rulkens

Spouwmuur isolatie en vloerisolatie gehad. De eerste verliep vlekkeloos, de tweede leek initieel niet te kunnen. Uiteindelijk heel snel (zelfde dag nog) en goed opgepakt en “extra stappen" gezet tbv ons (de klant). Prettig contact en eerlijk contactpersoon. Ook de “uitvoerders" waren aardig en netjes.

07-02-2019
10
W. Pasman

Team goed op elkaar ingewerkt.

25-01-2019
9.3
Wiebe van der Meulen

Goede beantwoording van de schriftelijk, gestelde vragen. Zeer deskundig en vriendelijke monteurs.

12-10-2018
8.8
J. Porterna

Alles ging vlot en netjes.

26-09-2018
9.2
D Middag

Helaas achterzijde woning vergeten de spouwmuur ventilatie gaten / gleuven dicht te maken

07-09-2018
8
H. Buit

Vriendelijk personeel, werkt netjes.

Meer beoordelingen