HR Isofoam en Bodemisolatie Zeist

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

HR Isofoam en Bodemisolatie Zeist

Provincie:Utrecht
Woonplaats:Zeist
Straatnaam:Bergweg
Soort isolatie:Spouwmuur isolatie HR IsoFoam
Uitvoerdatum:15-07-2019
  • Spouwmuur isolatie HR IsoFoam
  • Bodemisolatie met Parels

Zeist

HR Isofoam en Bodemisolatie Zeist

Zeist

HR Isofoam en Bodemisolatie Zeist

 

Zeist, 15-07-2019

Spouwmuurisolatie met HR IsoFoam in Zeist

Onze isolatieploeg heeft deze woning op 15-07-2019 aan de Bergweg in Zeist voorzien van een naadloze isolatielaag met behulp van het isolatiemateriaal HR IsoFoam. Dit isolatiemateriaal is geschikt voor een isolatie-upgrade voor woningen die vanuit de bouw uit al (verouderd) isolatiemateriaal bevatten. De Isofoam zorgt voor een naadloos isolatieresultaat dat resulteert in een lagere energierekening en een hoger wooncomfort. Dit was voor de bewoners aan de Bergweg in Zeist ook één van de belangrijkste rekenen om over te gaan tot spouwmuurisolatie met HR Isofoam.

Hoe werkt woningisolatie met HR Isofoam

Allereerst wordt er door een adviseur vastgesteld of de woning in aanmerking kan komen voor een upgrade met HR Isofoam. Als dit het geval is kan er na enige tijd begonnen worden met het uitvoeren. Er worden kleine boorgaten geboord op de kruisingen van de voeg. Vervolgens wordt het isolatiemateriaal van onder naar boven aangebracht. Hierdoor ontstaat er een 100% naadloos isolatieresultaat.

Meer informatie over spouwmuurisolatie met HR isofoam

Bekijk hier onze isolatie projecten in Zeist

offerte spouwmuurisolatie

Zeist, 15-07-2019

Bodemisolatie aanbrengen op maandag 15-07-2019 in Zeist

Plus Isolatie heeft bij deze woning in Zeist de bodem geïsoleerd met isolerende korrels. Deze isolatiekorrels worden in vaktermen ook wel EPS-parels genoemd. Door de bodem te isoleren neemt de vochtigheid in de kruipruimte af. De isolatielaag die is aangebracht houdt optrekkend vocht tegen en dat zorgt dan weer voor een beter wooncomfort. Ook de constructie onder de vloer wordt door het voorkomen van optrekkend vocht beter beschermt. Bent u nieuwsgierig geworden naar het isoleren van uw kruipruimte d.m.v. bodemisolatie bekijkt u dan hier de informatiepagina over kruipruimte isolatie d.m.v. parels.

Bekijk hier onze isolatie projecten in Zeist

offerte spouwmuurisolatie