HR isofoam Hengelo

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

HR isofoam Hengelo

Provincie:Overijssel
Woonplaats:Hengelo
Straatnaam:Klaas de Rookstraat
Soort isolatie:HR isofoam vrijstaande woning
Uitvoerdatum:22-04-2020
  • HR isofoam vrijstaande woning
  • Het aanbrengen van 5 ventilatiekanalen

Hengelo

HR isofoam Hengelo

Hengelo

HR isofoam Hengelo

 

Hengelo, 22-04-2020

HR Isofoam vrijstaande woning in Hengelo

In Hengelo aan de Klaas de Rookstraat hebben wij op 22-04-2020 deze vrijstaande woning voorzien van spouwmuurisolatie door middel van HR isofoam. De woning bevatte verouderde spouwmuurisolatie. De HR isofoam is daarom het aangewezen middel om deze spouwmuurisolatie een upgrade te geven naar een hogere Rd-waarde.

Hoe gaat spouwmuurisolatie HR Isofoam in zijn werk


De isofoam is een soort isolatie hars en wordt als het ware in de spouw gegoten van onder naar boven. Onze collega's gaan deskundig te werk en naderhand worden de boorgaten weer netjes terug gevoegd in de juiste kleur. De bewoners van deze vrijstaande woning aan de Klaas de Rookstraat in Hengelo kunnen nu gaan genieten van meer wooncomfort en voor in de toekomst een lagere energierekening!

offerte spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Hengelo

Meer informatie over HR isofoam spouwmuurisolatie

Ventilatiekanalen naar de kruipruimte aanbrengen


Deze woning in Hengelo is naast spouwmuurisolatie ook voorzien van 5 ventilatieroosters naar de kruipruimte. Isolatiebedrijf Plus Isolatie brengt deze ventilatieroosters aan omdat hierdoor de kruipruimte goed kan blijven ventileren. Voorheen werd de kruipruimte geventileerd door gleuven in de bestaande spouwmuur. Door het aanbrengen van spouwmuurisolatie hebben oude ventilatie kanalen geen werking meer en moeten er nieuwe roosters worden geplaatst. De adviseur heeft tijdens het isolatieadviesgesprek in kaart gebracht op welke plaats de ventilatieroosters geplaatst dienen te worden. De ervaren isolatiemonteurs voeren dit nauwkeurig uit, waardoor de ventilatie van de kruipruimte weer optimaal is. Dit is belangrijk om vochtvorming tegen te gaan.