Spouwmuurisolatie in Beek

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie in Beek

Provincie:Gelderland
Woonplaats:Beek
Straatnaam:Fazantstraat
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil
Uitvoerdatum:29-06-2018
  • Spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil
  • Het aanbrengen van 5 ventilatiekanalen
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Beek

Spouwmuurisolatie in Beek

Beek

Spouwmuurisolatie in Beek

Beek

Spouwmuurisolatie in Beek

Beek

Spouwmuurisolatie in Beek

 

Beek, 29-06-2018

Spouwmuurisolatie in Beek d.m.v. Knauf Supafil

In Beek aan de Fazantstraat in Gelderland hebben wij deze woning voorzien van spouwmuurisolatie met minerale glaswol van het merk Knauf Supafil. Wilt u uw woning in Beek ook voorzien van spouwmuurisolatie? Dan bent u bij Plus Isolatie aan het juiste adres!
Door het isoleren van uw spouwmuren bespaard u al gauw tot 25% op uw huidige gasverbruik en daarbij wordt uw woning ook nog eens een stuk comfortabeler! Dit komt doordat uw binnenmuren gemiddeld 4 graden opwarmen. U heeft hierdoor geen last meer van een koude straling die afkomstig is van uw buitenmuren.
De bewoners aan de Fazantstraat in Beek gingen u al voor. Wilt u ook eens geheel vrijblijvend de isolatiemogelijkheden in kaart laten brengen? Dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs! Dit is gratis en vrijblijvend. U ziet dus nergens aan vast.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Beek

offerte spouwmuurisolatie


Ventilatiekanalen naar de kruipruimte aanbrengen


Deze woning in Beek is naast spouwmuurisolatie ook voorzien van 5 ventilatieroosters naar de kruipruimte. Isolatiebedrijf Plus Isolatie brengt deze ventilatieroosters aan omdat hierdoor de kruipruimte goed kan blijven ventileren. Voorheen werd de kruipruimte geventileerd door gleuven in de bestaande spouwmuur. Door het aanbrengen van spouwmuurisolatie hebben oude ventilatie kanalen geen werking meer en moeten er nieuwe roosters worden geplaatst. De adviseur heeft tijdens het isolatieadviesgesprek in kaart gebracht op welke plaats de ventilatieroosters geplaatst dienen te worden. De ervaren isolatiemonteurs voeren dit nauwkeurig uit, waardoor de ventilatie van de kruipruimte weer optimaal is. Dit is belangrijk om vochtvorming tegen te gaan.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Bij deze woning in Beek heeft Plus Isolatie ook spouwmuurafbakingen geïnstalleerd. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook bekend als spouwborstels, is een uitstekende oplossing voor bewoners van 2-onder-1-kapwoningen, hoekwoningen of tussenwoningen waar de buren geen spouwmuurisolatie willen laten uitvoeren. De bewoners aan Fazantstraat in Beek kozen ervoor hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakingen plaatsen om te voorkomen dat het isolatiemateriaal zich verspreidt naar de spouwmuur van de buren.

Klant beoordeling

29-06-2018
Naam:R.R. Dokter
Woonplaats:Beek
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil
9.7

Snelheid afspraak maken10
Assortiment10
Levertijd werkzaamheden8
Documentatie materiaal10
Kwaliteit van het advies10
Kwaliteit v/d uitvoering10

Ervaring van onze klant:Helemaal tevreden! Veel sneller klaar dan ik kon denken, Leon en Manuel zeer vriendelijk en professioneel!