Isolatie 2 onder 1 kap Deventer

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Isolatie 2 onder 1 kap Deventer

Provincie:Overijssel
Woonplaats:Deventer
Straatnaam:Van Oldenielstraat
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie 2 onder 1 kap woning
Uitvoerdatum:01-02-2019
  • Spouwmuurisolatie 2 onder 1 kap woning
  • Het aanbrengen van 5 ventilatiekanalen

Deventer

Isolatie 2 onder 1 kap Deventer

Deventer

Isolatie 2 onder 1 kap Deventer

Deventer

Isolatie 2 onder 1 kap Deventer

 

Deventer, 01-02-2019

Spouwmuurisolatie 2 onder 1 kap woning in Deventer

Plus Isolatie heeft in Deventer aan de Van Oldenielstraat op vrijdag 01-02-2019 de spouwmuren van deze 2 onder 1 kap woning geïsoleerd met minerale inblaaswol van Knauf Supafil. De bewoners hebben na het isolatieadvies gesprek besloten om over te gaan tot het verduurzamen van hun woning. Onze uitvoerende ploeg zorgt ervoor dat de spouwmuur volgens de laatste KOMO-richtlijnen wordt geïsoleerd, waardoor de bewoners van deze woning in Deventer optimaal rendement en comfort ervaren van de aangebrachte spouwmuurisolatie. De energiebesparing met spouwmuurisolatie kan wel oplopen tot 25%. Vooral met de stijging van de huidige gasprijzen is dit een slimme investering!

Uw eigen 2 onder 1 kap woning isoleren


Woont u nou ook in Deventer en bent u benieuwd naar de isolatiemogelijkheden van uw woning? Neem dan vrijblijvend contact op. Eén van onze isolatieadviseurs komt graag vrijblijvend bij u op locatie om de isolatiemogelijkheden in kaart te brengen.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Deventer

offerte spouwmuurisolatie

Ventilatiekanalen naar de kruipruimte aanbrengen


Deze woning in Deventer is naast spouwmuurisolatie ook voorzien van 5 ventilatieroosters naar de kruipruimte. Isolatiebedrijf Plus Isolatie brengt deze ventilatieroosters aan omdat hierdoor de kruipruimte goed kan blijven ventileren. Voorheen werd de kruipruimte geventileerd door gleuven in de bestaande spouwmuur. Door het aanbrengen van spouwmuurisolatie hebben oude ventilatie kanalen geen werking meer en moeten er nieuwe roosters worden geplaatst. De adviseur heeft tijdens het isolatieadviesgesprek in kaart gebracht op welke plaats de ventilatieroosters geplaatst dienen te worden. De ervaren isolatiemonteurs voeren dit nauwkeurig uit, waardoor de ventilatie van de kruipruimte weer optimaal is. Dit is belangrijk om vochtvorming tegen te gaan.

Klant beoordeling

03-02-2019
Naam:Y.J.H.M. Hendriks
Woonplaats:Deventer
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie 2 onder 1 kap woning
7.2

Snelheid afspraak maken7
Assortiment10
Levertijd werkzaamheden3
Documentatie materiaal10
Kwaliteit van het advies8
Kwaliteit v/d uitvoering5

Ervaring van onze klant:De vertegenwoordiger heeft niet duidelijk doorgegeven dat er een plaat meegenomen zou worden om over de overkapping te leggen, zodat er nog weer een afspraak gemaakt moet worden voor de zij muur van mijn huis. En ik dus 2 keer thuis moet blijven en rommel heb. Graag dezelfde aardige jongens weer bij mij laten werken als ze terug komen om het af te maken