• Projecten
  • Soest
  • Beoordeling: 9

Soest

Isolatiebedrijf Soest

Wij zijn als isolatiebedrijf actief in Soest en omgeving voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, zoldervloerisolatie, dakisolatie en bodemisolatie. Wij zijn hét isolatiebedrijf in Soest dat voor u een totaaloplossing biedt. Ook bent u als inwoner van Soest bij ons isolatiebedrijf aan het juiste adres voor spouwmuurisolatie herstel, spouwmuurverontreiniging verwijderen, verouderde isolatiemateriaal verwijderen en ventilatievoorzieningen. Ons isolatiebedrijf heeft in Soest veel ervaring in het na-isoleren van verschillende woningtypen. Zo weet ons isolatiebedrijf precies wat voor uw woning in Soest de meest effectieve isolatie methode is.

Klanten uit Soest beoordelen ons met een gemiddelde score van: 9

 

Natuurvriendelijk isoleren in Soest

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft in Soest verschillende woningen op een natuurvriendelijke wijze geïsoleerd. Wanneer u overweegt om door een natuurvriendelijk isolatiebedrijf de spouwmuren van uw woning in Soest te isoleren dan bent u bij ons aan het juiste adres. Medewerkers van isolatiebedrijf Plus Isolatie hebben met succes de cursus '' natuurvriendelijk isoleren '' afgerond.
Het natuurvriendelijk isoleren van uw woning in Soest is een opdracht die bij isolatiebedrijf Plus Isolatie in goede handen is. Wilt u meer informatie over deze nieuwe manier van isoleren? Lees dan meer informatie op onze uitgebreide webpagina omtrent natuurvriendelijk isoleren.

ISDE subsidie op isolatie in Soest

In 2024 is het weer mogelijk voor inwoners van Soest om subsidie aan te vragen voor woningisolatie. Hierdoor kunt u als eigenaar-bewoner van een woning in Soest heel voordelig verduurzamen. U komt al in aanmerking voor subsidie als u één isolatiemaatregel treft. Een isolatieadviseur van ons isolatiebedrijf bekijkt gratis en vrijblijvend voor uw woning in Soest de isolatiemogelijkheden en of u in aanmerking komt voor deze energiesubsidie. Gratis adviesgesprek bij u in Soest aanvragen! U kunt ook een gratis adviesgesprek bij u in Soest aanvragen door te bellen met 0548-547616.

Spouwmuurisolatie isolatiebedrijf Soest

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft in Soest verschillende woningen mogen voorzien van spouwmuurisolatie. Wanneer u overweegt om door een isolatiebedrijf de spouwmuren van uw woning in Soest te isoleren dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat het isoleren van een spouwmuur in Soest een isolatieklus is die bij isolatiebedrijf Plus Isolatie in goede handen is. Wij kunnen de spouwmuur van uw woning in Soest voorzien van isolatie met minerale glaswol van Knauf Supafil, of door middel van EPS-parels. Ons ervaren isolatiebedrijf helpt u graag aan een goede spouwmuurisolatie voor uw woning in Soest. Lees hier meer informatie over spouwmuurisolatie. Als u uw spouwmuren laat isoleren, dan komt u in aanmerking voor €4 isolatiesubsidie per vierkante meter. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor spouwmuurisolatie maar liefst €8 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Vrijstaande woning isoleren in Soest

Ook deze woning in Soest is vakkundig geïsoleerd door isolatiebedrijf Plus Isolatie. Op 07-02-2023 zijn de isolatiemonteurs in de ochtend begonnen met het boren van vulgaatjes in de kruising van de voeg. Vervolgens hebben de monteurs de spouwmuur van deze vrijstaande woning aan de Emmalaan van onder naar boven volgeblazen met minerale glaswol. Zo is er als het ware een warme isolatieschil om de woning ontstaan. Naderhand zijn de vulgaatjes weer netjes op kleur terug gevoegd en is deze vrijstaande woning goed geïsoleerd voor de winter!

offerte spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie herstellen isolatiebedrijf Soest

Veel woningen die gebouwd zijn in Soest tussen 1975 en 1991 zijn vaak onvoldoende geïsoleerd vanuit de bouw. Deze woningen zijn geïsoleerd volgens de NEN1068 die stamt uit 1981 waardoor hier al enige isolatie aanwezig is, maar niet meer voldoet aan de huidige isolatie eisen. Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft speciaal voor deze woningen een isolatiemateriaal die geschikt is om ook deze woningen te voorzien van een goede na-isolatie. Ons isolatiebedrijf kan uw huidige spouwmuurisolatie een upgrade geven zodat ook uw woning in Soest comfortabeler en energiezuiniger wordt. Dit doen wij met HR IsoFoam. Lees hier meer informatie over spouwmuurisolatie herstellen door middel van HR Isofoam. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor spouwmuurisolatie maar liefst €8 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Spouwmuurisolatie met HR IsoFoam in Soest aan de Ganzetrek

Op 29-03-2021 hebben de isolatiemonteurs van isolatiebedrijf Plus Isolatie deze woning voorzien van spouwmuurisolatie door middel van HR IsoFoam. De HR IsoFoam zorgt voor een optimale spouwmuurisolatie upgrade. De Foam, ook wel isolatiehars genoemd, wordt via een vast boorpatroon in de spouwmuur aangebracht, hierdoor bent u verzekerd van een perfecte verdeling. De bewoners aan de Ganzetrek in Soest kunnen nu gaan genieten van meer wooncomfort en ook zal het energieverbruik fors afnemen!

Spouwmuurisolatie verwijderen isolatiebedrijf Soest

Na het uitbreken van de oliecrisis in 1973 begon men zich te realiseren dat er bespaard moet gaan worden op energiekosten. Kort na deze periode zijn ook de eerste spouwmuren geïsoleerd. Er werd hiervoor een isolatiemethode en isolatiemateriaal gebruikt die niet meer voldoet aan de eisen en normen die vandaag de dag gesteld worden. De huidige bewoners van deze woningen in Soest hebben nu soms te maken met isolatiemateriaal met een lage isolatiewaarde en/of andere problemen omdat het isolatiemateriaal niet op de juiste wijze is aangebracht. Voor veel mensen die verouderde spouwmuurisolatie in hun woning hebben en dit graag willen verbeteren heeft ons isolatiebedrijf ook een oplossing. Het verwijderen van verouderde spouwmuurisolatie is een klus die u met een gerust hart kunt overlaten aan ons ervaren isolatiebedrijf. Wij zijn namelijk als isolatiebedrijf ook gespecialiseerd in het verwijderen van UF-schuim en steenwol isolatie. Verbeter uw wooncomfort door verouderde isolatie te verwijderen en opnieuw te isoleren met hoogwaardig isolatiemateriaal. Wij zorgen dat uw woning in Soest op het gebied van isolatie weer klaar is voor de toekomst. Lees hier meer informatie over spouwmuurisolatie verwijderen.

Spouwvervuiling verwijderen isolatiebedrijf Soest

In de jaren 20 werden er voor het eerst woningen gebouwd met een spouwmuur. Bouwkundigen hebben dit destijds bedacht om doorslaand vocht tegen te gaan. Tijdens de bouw van deze woningen zijn niet alle bouwvakkers even secuur geweest. Het kan zijn dat er puin in de spouwmuur terecht is gekomen. Hierdoor kan er een koude brug ontstaan. Een koude brug is een contact punt tussen de binnen en buitenmuur. De meeste isolatiebedrijven geven dan direct aan dat het isoleren van deze spouwmuur geen optie is. Isolatiebedrijf Plus Isolatie kan voor uw woning in Soest een stap verder gaan. Wij kunnen namelijk in de meeste gevallen dit puin verwijderen, waardoor spouwmuurisolatie wel weer mogelijk is voor uw woning! Lees hier meer informatie over spouwvervuiling verwijderen.

Spouwverontreiniging verwijderen in Soest

In Soest aan de Hartweg heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 30-08-2021 bij deze woning spouwmuurverontreiniging verwijderd. Er worden net boven de verontreinigde plekken stenen uit de muur geslepen. Vervolgens word met de hand al het puin uit de spouwmuur verwijderd. Naderhand worden alle stenen weer netjes terug gevoegd. Nadat alle spouwverontreiniging verwijderd is kan er door de isolatiemonteurs begonnen worden met het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Alle medewerkers van isolatiebedrijf Plus isolatie zijn ervaren waardoor de bewoners aan de Hartweg in Soest verzekerd zijn van een goede isolatieschil!

Vloerisolatie isolatiebedrijf Soest

Veel woningen in Soest beschikken over een kruipruimte onder de vloer. Deze kruipruimtes zijn vaak slecht geïsoleerd waardoor er vanuit deze kuipruimte kou de woning kan binnendringen. Om dit tegen te gaan is het laten aanbrengen van vloerisolatie door ons isolatiebedrijf een uitstekende oplossing. De vloerisolatie zorgt voor meer wooncomfort en een lagere energierekening. Ons isolatiebedrijf heeft een breed scala aan isolatiemogelijkheden voor vrijwel iedere vloer in Soest. Voor vloerisolatie gebruiken wij de volgende isolatiematerialen: Icynene vloerisolatie, RWF/HFO vloerisolatie en EPS-isolatieparels. Alle isolatiemogelijkheden die ons isolatiebedrijf voor vloerisolatie aanbiedt hebben een uitstekende isolatiewaarde. De Rd-waarde van vloerisolatie is afhankelijk van de aangebrachte laagdikte. Hiervoor komt altijd eerst adviseur van ons isolatiebedrijf gratis en vrijblijvend bij u op locatie in Soest. Lees hier meer over onze vloerisolatieproducten. Als u uw vloer laat isoleren, dan komt u in aanmerking voor €5,50 isolatiesubsidie per vierkante meter. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor vloerisolatie maar liefst €11 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Vloerisolatie in Soest, provincie Utrecht

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft de vloer van deze woning in Soest aan de Clauslaan op 15-02-2019 voorzien van  vloerisolatie. Hierbij hebben we de onderkant van de vloer naadloos geïsoleerd. Dankzij de vloerisolatie die is aangebracht door isolatiebedrijf Plus Isolatie is de koude vloer van de bewoners aan de Clauslaan in Soest verleden tijd!

Bodemisolatie isolatiebedrijf Soest

Isolatiebedrijf Plus Isolatie past bodemisolatie met name toe in vochtige kruipruimtes. Op sommige plekken in Soest ligt de grond gemiddeld wat lager. Hierdoor is de kans op een vochtige/natte kruipruimte een stuk groter. Vooral voor deze woningen is bodemisolatie een ideale manier om af te rekenen met optrekkend vocht. Ook wordt er vaak voor bodemisolatie gekozen als de kruipruimte niet geschikt is voor vloerisolatie. Dit is met name het geval als de kruipruimte minder diep is dan 45 centimeter. Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft in Soest al verschillende woningen mogen voorzien van bodemisolatie. De bodemisolatie heeft naast comfort ook een functie voor het beschermen van balkconstructie onder uw vloer. Voor de bodemisolatie gebruikt ons isolatiebedrijf EPS-parels. Deze isolatieparels kunnen in verschillende laagdiktes worden aangebracht. Lees hier meer informatie over bodemisolatie. Als u uw bodemvloer laat isoleren, dan komt u in aanmerking voor €3 isolatiesubsidie per vierkante meter. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor bodemisolatie maar liefst €6 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Bodemisolatie aan de Gallenkamp Pelsweg in Soest

Op 21-07-2022 heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie deze kruipruimte in Soest voorzien van een  bodemisolatie . De aangebrachte laagdikte bepaald de uiteindelijke isolatiewaarde. Optrekkend vocht en kou vanuit de kruipruimtebodem is bij deze bewoner(s) nu verleden tijd.

Kruipruimte isolatie verwijderen (isolatieparels & isolatiechips) in Soest

Soms is het nodig om de bestaande kruipruimte isolatie, zoals isolatieparels of isolatiechips, uit de kruipruimte te verwijderen. Dit kan vereist zijn bij lekkage aan de waterleiding of bij de installatie van nieuw leidingwerk. Isolatiebedrijf Plus Isolatie biedt ook oplossingen voor deze vraagstukken met betrekking tot het verwijderen van kruipruimte isolatie bij u in Soest.

Let op: Wij verzorgen uitsluitend de verwijdering van isolatieparels of isolatiechips. Voor het verwijderen van oude steenwoldekens of ander isolatiemateriaal dat aan de onderzijde van de vloer is bevestigd, bieden wij geen oplossing.

De verwijderde kruipruimte-isolatie wordt verzameld in Big Bags en tijdelijk opgeslagen om op een later moment opnieuw onder de vloer van uw woning in Soest te blazen. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om het oude isolatiemateriaal door ons te laten afvoeren. Deze optie wordt vaak gekozen als bijvoorbeeld een schuimbetonvloer gestort moet worden.

Dakisolatie isolatiebedrijf Soest

Isolatiebedrijf Plus isolatie heeft al een groot aantal daken in Soest voorzien van dakisolatie van hoogwaardige kwaliteit. Dakisolatie voor uw woning in Soest is een goede manier om energie te besparen, of om van zolder een aangename leefruimte te maken. De gerealiseerde energiebesparing kan oplopen tot wel 30% op jaarbasis. In de winter kan er na dakisolatie veel minder warmte ontsnappen naar buiten, terwijl dakisolatie in de zomermaanden zorgt dat de zolderverdieping lekker koel blijft. Isolatiebedrijf Plus Isolatie gebruikt de isolatiematerialen Icynene PUR-schuim, Knauf Timerberframe, PIF isolatiefolie of RWF/HFO isolatie. Deze dakisolatiematerialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en beschikken over een uitstekende isolatiewaarde zodat het comfort en de energiebesparing optimaal is. Vraag een offerte aan via onze website. Een adviseur van ons isolatiebedrijf komt gratis en vrijblijvend langs in Soest. Lees hier meer informatie over dakisolatie. Als u uw dak laat isoleren, dan komt u in aanmerking voor €15 isolatiesubsidie per vierkante meter. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor dakisolatie maar liefst €30 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Zoldervloerisolatie isolatiebedrijf Soest

Voor zoldervloerisolatie bent u bij ons isolatiebedrijf aan het juiste adres. Wij hebben in Soest al meerdere woningen mogen voorzien van zoldervloerisolatie. Zoldervloerisolatie is een uitstekend alternatief voor dakisolatie als u uw zolder uitsluitend voor opslagruimte gebruikt. Voor zoldervloerisolatie gebruiken wij minerale glaswol van Knauf Supafil. Zoldervloerisolatie zorgt naast energiebesparing ook nog voor een akoestische demping. Wilt u meer informatie over zoldervloer isolatie in Soest? Of wilt u een gratis adviesgesprek van ons isolatiebedrijf in Soest?. Vraag dan hier een gratis adviesgesprek aan. Als u uw zoldervloer laat isoleren, dan komt u in aanmerking voor €4 isolatiesubsidie per vierkante meter.Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor zoldervloerisolatie maar liefst €8 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Referentie Zoldervloerisolatie in Soest Utrecht op 18-12-2018

Warme lucht trekt van nature altijd naar boven. Het is daarom niet meer dan logisch om via dak- of  zoldervloerisolatie te voorkomen dat uw energie via het dak van uw woning weglekt. Bij deze woning aan de Inspecteur Schreuderlaan in Soest heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 18-12-2018 de  zoldervloerisolatie geïsoleerd. Hierbij is het glaswolvan het merk Knauf Supafil als isolatiemateriaal gebruikt.

Isolatieadvies isolatiebedrijf Soest

Een isolatieadviseur van isolatiebedrijf Plus Isolatie komt op de afgesproken datum en tijdstip bij u op locatie in Soest. Na een introductie van ons isolatiebedrijf en uitleg over verschillende isolatiemethodes gaat de adviseur controleren of de gewenste isolatiewensen voor uw woning in Soest ook daadwerkelijk mogelijk zijn. Zo bekijkt de adviseur bepaalde constructies van uw woning en controleert hij de gesteldheid van de spouwmuur. Aan de hand van de verzamelde gegevens, denk bijvoorbeeld aan de spouwbreedte en het aantal vierkante meters, stelt de adviseur vrijblijvend een isolatie offerte op. U kunt uiteraard zelf beoordelen of u de isolatieopdracht door ons isolatiebedrijf wil laten uitvoeren. Vraag hier online een gratis adviesgesprek in Soest aan!

U heeft recht op subsidie

ISDE Isolatiesubsidie 2024 De hoogte van de te ontvangen subsidie wordt berekend op basis van de te isoleren vierkante meters. In de onderstaande tabel kunt u de subsidiebedragen per vierkante meter aflezen: Spouwmuurisolatie: €4 per m² Vloerisolatie: €5,5 per m² Dakisolatie: €15 per m² Zoldervloerisolatie: €4 per m² Bodemisolatie: €3 per m² Bij het laten uitvoeren van twee of meer isolatiemaatregelen komt u in aanmerking voor de onderstaande subsidiebedragen: Spouwmuurisolatie: €8 per m² Vloerisolatie: €11 per m² Dakisolatie: €30 per m² Zoldervloerisolatie: €8 per m² Bodemisolatie: €6 per m² De adviseur van Plus Isolatie komt graag gratis en vrijblijvend bij u langs om precies uit te rekenen hoeveel subsidie u kunt ontvangen als u besluit over te gaan op woningisolatie. U kunt een gratis advies aanvragen door het formulier in te vullen op onze website of door te bellen naar 0548-547616.

  Bekijk alle projecten in Soest

Klanten beoordelingen in Soest

9

score9
Snelheid afspraak maken9.1
Assortiment9.1
Levertijd werkzaamheden8.9
Documentatie materiaal8.9
Kwaliteit van het advies9.1
Kwaliteit v/d uitvoering9.1
20-03-2023
8.5
D.J. Oosterhof

Daar we met een onder en een boven (maaiveld) spouwmuur te maken hebben moest er bij de werkopname het nodige besproken worden. Echter de uitvoerende mannen hadden de oplossing zo bedacht en werd ook de onderspouw goed geïsoleerd. En hoefde het niet via de kruipruimte geïsoleerd te worden. Prima bedrijf vandaar ook de langere wachttijd maar het was het wachten waard.

14-04-2022
10
Ray Hobé

Plus isolatie werkt volgens principe; afspraak is afspraak. Alles super snel geregeld

29-03-2021
8.3
P.C. de Gier

De opdracht is naar tevredenheid uitgevoerd.

15-10-2020
8.7
Ruud van Hofslot

Tevreden

29-08-2019
9.3
H.J.J. Zwart

Erg goed werk geleverd. Waar gemaakt wat ze beloofd hebben.

18-06-2019
9.3
Willem Bavinck

Zeer goede ervaring met advies en werk

21-05-2019
9
A. J. Kersbergen

Snel advies en netjes uitgevoerd.

18-05-2019
9.8
G. Rijnders

algehele tevredenheid met het uitgevoerde project.

13-02-2019
8.3
Paul van Moorst

Goede en snelle service.

08-01-2019
8.3
Bruinink

prima gedaan, dank je wel

Meer beoordelingen