Gevel isolatie Raalte

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Gevel isolatie Raalte

Provincie:Overijssel
Woonplaats:Raalte
Straatnaam:Knapenveldsweg
Soort isolatie:Gevel isolatie
Uitvoerdatum:09-10-2019
  • Gevel isolatie
  • Het aanbrengen van 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte.

Raalte

Gevel isolatie Raalte

Raalte

Gevel isolatie Raalte

Raalte

Gevel isolatie Raalte

 

Gevel isolatie in Raalte


Plus Isolatie heeft bij deze woning in Raalte gevel isolatie aangebracht. Door de gevels te isoleren met minerale glaswol van Knauf Supafil bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. Ons team van isolatiemonteurs hebben de gevel isolatie volgens de laatste KOMO-richtlijnen vakkundig aangebracht. Dankzij de aangebrachte gevel isolatie is een koude binnenmuur nu verleden tijd. Daarnaast gaan de bewoners van deze woning in Raalte aanzienlijk besparen op hun energienota.

Is mijn gevel geschikt voor isolatie?


Als uw woning is gebouwd na 1924 dan is het vrijwel zeker dat de gevels van uw woning voorzien zijn van een spouwmuur. De spouw is de ruimte tussen beide gevels in. Woningen gebouwd voor 1978 hebben vrijwel zeker vanuit de bouw uit een lege spouw. Indien er geen vervuiling in deze spouw zit is de kans groot dat uw gevels geschikt zijn voor spouwmuurisolatie.

Bij deze woning zijn 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte aangebracht

Na de spouwmuurisolatie van deze woning in Raalte is de bestaande ventilatie komen te vervallen. Hierdoor is het van belang dat er nieuwe ventilatiekanalen worden aangebracht. De adviseur heeft vastgesteld dat voor deze woning aan de Knapenveldsweg in Raalte 4 ventilatieroosters voldoende zijn om de woning weer te voorzien van een goede ventilatie.