Spouwmuurisolatie in Enkhuizen

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie in Enkhuizen

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft van dit isolatie project in Enkhuizen geen originele foto's. Wel hebben we enkele foto's van soortgelijke spouwmuurisolatie werkzaamheden toegevoegd. Zodat u een goed beeld krijgt van de isolatie werkzaamheden. Heeft u verder nog vragen over bodemisolatie, vloerisolatie of spouwmuurisolatie? neemt u dan contact met ons op; dit kan telefonisch via: 0548-547616

Provincie:Noord-Holland
Woonplaats:Enkhuizen
Straatnaam:Reigerweg
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil
Uitvoerdatum:11-07-2018
  • Spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil
  • Het aanbrengen van 2 ventilatieroosters naar de kruipruimte.

Enkhuizen

Spouwmuurisolatie in Enkhuizen

Enkhuizen

Spouwmuurisolatie in Enkhuizen

Enkhuizen

Spouwmuurisolatie in Enkhuizen

 

Enkhuizen, 11-07-2018

Spouwmuurisolatie in Enkhuizen d.m.v. Knauf Supafil

In Enkhuizen aan de Reigerweg in Noord-Holland hebben wij deze woning voorzien van spouwmuurisolatie met minerale glaswol van het merk Knauf Supafil. Wilt u uw woning in Enkhuizen ook voorzien van spouwmuurisolatie? Dan bent u bij Plus Isolatie aan het juiste adres!
Door het isoleren van uw spouwmuren bespaard u al gauw tot 25% op uw huidige gasverbruik en daarbij wordt uw woning ook nog eens een stuk comfortabeler! Dit komt doordat uw binnenmuren gemiddeld 4 graden opwarmen. U heeft hierdoor geen last meer van een koude straling die afkomstig is van uw buitenmuren.
De bewoners aan de Reigerweg in Enkhuizen gingen u al voor. Wilt u ook eens geheel vrijblijvend de isolatiemogelijkheden in kaart laten brengen? Dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs! Dit is gratis en vrijblijvend. U ziet dus nergens aan vast.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Enkhuizen

offerte spouwmuurisolatie


Twee ventilatieroosters aanbrengen naar de kruipruimte

Plus Isolatie heeft bij deze woning in Enkhuizen ook 2 ventilatieroosters aanbracht. Het aanbrengen van ventilatieroosters is noodzakelijk om de kruipruimte onder de vloer goed te kunnen laten ventileren. Doordat er bij deze woning ook spouwmuurisolatie is aangebracht hebben oude ventilatiekanalen via de lege spouw geen werking meer. De isolatiemonteurs boren schuin met een diamantboormachine door de buiten- en binnenmuur totdat de kruipruimte wordt bereikt. Vervolgens wordt er een koker in deze opening geplaatst en tot slot worden er ventilatiekapjes voor deze opening geplaatst.

Klant beoordeling

11-07-2018
Naam:T. van Hoeflaken
Woonplaats:Enkhuizen
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil
8.8

Snelheid afspraak maken10
Assortiment10
Levertijd werkzaamheden10
Documentatie materiaal6
Kwaliteit van het advies7
Kwaliteit v/d uitvoering10

Ervaring van onze klant:Helaas heb ik tot heden nog weinig resultaat mogen ervaren, van de isolatie. Muren zijn tot heden ook nog steeds nat.

Reactie Plus Isolatie:
Jammer om te horen dat u de isolatie nog niet goed verneemt. Wellicht heeft dit te maken met dat uw woning afgelopen voorjaar is geïsoleerd. Woningisolatie is in de wintermaanden het beste merkbaar. Wellicht zijn de muren inmiddels droog, spouwmuurisolatie is vaak wel, maar helaas niet altijd de oplossing om vochtige muren te bestrijden.