Turkooishof Breda isolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Turkooishof Breda isolatie

Provincie:Noord-Brabant
Woonplaats:Breda
Straatnaam:Turkooishof
Soort isolatie:Hoekwoning isoleren
Uitvoerdatum:06-09-2021
  • Hoekwoning isoleren
  • Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Breda

Turkooishof Breda isolatie

Breda

Turkooishof Breda isolatie

Breda

Turkooishof Breda isolatie

Breda

Turkooishof Breda isolatie

 

Hoekwoning isoleren in Breda aan de Turkooishof

Hier ziet u foto’s van een hoekwoning in Breda die op 06-09-2021 geïsoleerd is door de isolatiemonteurs van Plus Isolatie. Isolatie aanbrengen bij een hoekwoning is een slimme stap om voor een beter energielabel. Een beter energielabel betekend lagere stookkosten en een beter wooncomfort. Voorafgaande het isolatieproces heeft een isolatieadviseur beoordeeld dat de spouwmuur geschikt is voor na-isolatie. Dit heeft de adviseur gedaan door middel van een endoscopisch onderzoek. De isolatiemonteurs isoleren deze hoekwoning in Breda met het isolatiemateriaal Knauf Supafil. De bewoners aan de Turkooishof zitten er naderhand weer comfortabel bij!

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Breda

offerte spouwmuurisolatie

Ventilatieroosters aanbrengen

Daarnaast zijn er bij deze woning ventilatieroosters aangebracht. De aangebrachte ventilatieroosters zorgen ervoor dat de kruipruimte onder de woning goed kan blijven ventileren. Door de aangebrachte spouwmuurisolatie is namelijk de oude manier van ventileren komen te vervallen. Het aanbrengen van nieuwe ventilatieroosters is dan ook noodzakelijk om de ventilatie onder de vloer te herstellen.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Breda spouwmuurafbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de Turkooishof in Breda besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de buren.