Larenseweg Holten isolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Larenseweg Holten isolatie

Provincie:Overijssel
Woonplaats:Holten
Straatnaam:Larenseweg
Soort isolatie:Gevel isoleren
Uitvoerdatum:17-12-2021
  • Gevel isoleren
  • Het aanbrengen van 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte.

Holten

Larenseweg Holten isolatie

 

Gevel isoleren Holten


Het isolatieteam van Plus Isolatie heeft op vrijdag 17-12-2021 deze woning in Holten aan de Larenseweg de gevels mogen isoleren. Gevel isolatie, ook wel spouwmuurisolatie genoemd, is een slimme manier om af te rekenen met hoge energiekosten. De besparing kan oplopen tot maar liefst 25% op jaarbasis. Het isolatiemateriaal dat gebruikt is bij de gevelisolatie is minerale glaswol van het merk Knauf Supafil. De bewoners zijn verzekerd van de beste kwaliteit en kunnen hierdoor lang genieten van het extra wooncomfort.

Gevel inspectie


Enige tijd voor dit isolatieproces heeft onze isolatieadviseur geconstateerd dat de gevels van deze woning geschikt zijn voor isolatie. Dit doet de adviseur door middel van endoscopisch onderzoek.

Waar wordt bij gevel isolatie op gecontroleerd?


De isolatieadviseur controleert de gevel op gaten, scheuren, voegwerk, spouwbreedte, aantal vierkante meters, gevelbegroeiing en uiteraard de vervuiling van de spouw. Als al deze punten in orde zijn dan kunt u overgaan tot gevel isolatie.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Holten

offerte spouwmuurisolatie


Bij deze woning zijn vier ventilatieroosters naar de kruipruimte aangebracht

Na de spouwmuurisolatie van deze woning in Holten de bestaande ventilatie komen te vervallen. Hierdoor is het van belang dat er nieuwe ventilatiekanalen worden aangebracht. De adviseur heeft vastgesteld dat voor deze woning aan de Larenseweg in Holten 4 ventilatieroosters voldoende zijn om de onderzijde van de vloer weer te voorzien van goede ventilatie.