Spouwmuurisolatie Nieuwegein

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie Nieuwegein

Provincie:Utrecht
Woonplaats:Nieuwegein
Straatnaam:Prof. Dr. Ornsteinlaan
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie
Uitvoerdatum:24-10-2018
  • Spouwmuurisolatie
  • Spouwmuurisolatie hoekwoning
  • Het aanbrengen van 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte.
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Nieuwegein

Spouwmuurisolatie Nieuwegein

Nieuwegein

Spouwmuurisolatie Nieuwegein

Nieuwegein

Spouwmuurisolatie Nieuwegein

 

Nieuwegein, 24-10-2018

Spouwmuurisolatie in Nieuwegein

In Nieuwegein heeft Plus Isolatie de spouwmuren van dit huis nageïsoleerd. Hierbij is de duurzame glaswol Supafil van Knauf toegepast. Deze inblaaswol heeft hoogwaardige thermische en akoestische eigenschappen. Hierdoor heeft niet alleen de isolatiewaarde van deze woning een impuls gekregen, maar is ook de geluidswerendheid verbeterd. Supafil is daarnaast ook brandwerend. De na-isolatie van deze woning laat hiermee goed zien hoe we met moderne isolatiematerialen waarde aan de woning toevoegen. Niet alleen op energie-technisch gebied, maar ook op het gebied van geluidsisolatie en brandveiligheid (Brandklasse A1). Supafil zorgt voor een goede regulatie van de vochthuishouding in de spouwmuur. Dit project laat verder zien dat  spouwmuurisolatie de meest effectieve en efficiënte methode is om de isolatiewaarde van een woning te verhogen. De investering is meestal binnen een jaar of zes terugverdiend. En dat is in een tijd van stijgende energiekosten en een klimaatakkoord dat huizen van het gas af wil hebben een geruststellende gedachte.

offerte spouwmuurisolatie

Nieuwegein, 24-10-2018

Spouwmuurisolatie hoekwoning in Nieuwegein

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft deze hoekwoning in Nieuwegein aan de Prof. Dr. Ornsteinlaan in de provincie Utrecht op 24-10-2018 voorzien van spouwmuurisolatie door middel van het isolatiemateriaal Knauf Supafil. Doordat de spouwmuren van deze hoekwoning geïsoleerd zijn besparen de bewoners nu tot wel gemiddeld 25% op hun energienota. Daarnaast zal het wooncomfort toenemen, omdat de binnenmuren de warmte nu beter zullen absorberen. Koude muren zijn verleden tijd! Vooral in deze tijd van de stijgende gasprijzen is spouwmuurisolatie een slimme investering.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Nieuwegein

offerte spouwmuurisolatie

Bij deze woning zijn vier ventilatieroosters naar de kruipruimte aangebracht

Na de spouwmuurisolatie van deze woning in Nieuwegein de bestaande ventilatie komen te vervallen. Hierdoor is het van belang dat er nieuwe ventilatiekanalen worden aangebracht. De adviseur heeft vastgesteld dat voor deze woning aan de Prof. Dr. Ornsteinlaan in Nieuwegein 4 ventilatieroosters voldoende zijn om de onderzijde van de vloer weer te voorzien van goede ventilatie.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Bij deze woning in Nieuwegein heeft Plus Isolatie ook spouwmuurafbakingen geïnstalleerd. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook bekend als spouwborstels, is een uitstekende oplossing voor bewoners van 2-onder-1-kapwoningen, hoekwoningen of tussenwoningen waar de buren geen spouwmuurisolatie willen laten uitvoeren. De bewoners aan Prof. Dr. Ornsteinlaan in Nieuwegein kozen ervoor hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakingen plaatsen om te voorkomen dat het isolatiemateriaal zich verspreidt naar de spouwmuur van de buren.