Spouwmuurisolatie in Kampen aan de Lehmkuhlstraat

Plus Isolatie

Uw isolatie specialist
8,9
Projecten
66 klanten beoordelen ons met een 8.9

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen

Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie in Kampen aan de Lehmkuhlstraat

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft van dit isolatie project in Kampen helaas geen originele foto's. Wel hebben we enkele foto's van soortgelijke spouwmuurisolatie werkzaamheden toegevoegd. Zodat u een goed beeld krijgt van de isolatie werkzaamheden. Heeft u verder nog vragen over bodemisolatie, vloerisolatie of spouwmuurisolatie? neemt u dan contact met ons op; dit kan telefonisch via: 0548-547616

Provincie:Overijssel
Woonplaats:Kampen
Straatnaam:Lehmkuhlstraat
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil
  • Spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil
  • Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen
  • Bodemisolatie d.m.v. grijze EPS parels

Kampen

Spouwmuurisolatie in Kampen aan de Lehmkuhlstraat

Kampen

Spouwmuurisolatie in Kampen aan de Lehmkuhlstraat

Kampen

Spouwmuurisolatie in Kampen aan de Lehmkuhlstraat

 

Spouwmuurisolatie in Kampen.

Bodemisolatie in Kampen.

In Kampen aan de Lehmkuhlstraat in Overijssel hebben wij deze woning voorzien van spouwmuurisolatie met minerale glaswol van Knauf Supafil. Wilt u uw woning in Kampen ook voorzien van spouwmuurisolatie? Dan bent u bij Plus Isolatie aan het juiste adres!
Door het isoleren van uw spouwmuren bespaard u al gauw tot 30% op uw huidige gasverbruik en daarbij wordt uw woning ook nog eens een stuk comfortabeler! Dit komt doordat uw binnenmuren gemiddeld 3 tot 5 graden opwarmen. U heeft hierdoor geen last meer van een koude straling die afkomstig is van uw buitenmuren.
De bewoners aan de Lehmkuhlstraat in Kampen gingen u al voor. Wilt u ook eens geheel vrijblijvend de isolatiemogelijkheden in kaart laten brengen? Dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs!

Bij deze woning in Kampen heeft Plus Isolatie ook ventilatieroosters aangebracht. Door het aanbrengen van ventilatieroosters wordt er gezorgd voor een goede ventilatie die noodzakelijk is om vochtproblemen en nare geuren te voorkomen. Het aantal aan te brengen ventilatieroosters is afhankelijk van de vloeroppervlakte en het aantal compartimenten. De bewoners in Kampen aan de Lehmkuhlstraat hebben in dit geval meerdere ventilatieroosters laten aanbrengen waardoor de kruipruimte nu goed kan ventileren.

In Kampen aan de Lehmkuhlstraat in Overijssel hebben wij deze woning voorzien van bodemisolatie met EPS Parels. Bodemisolatie verduurzaamt de woning en brengt de luchtvochtigheid in balans. De bewoners aan de Lehmkuhlstraat in Kampen gaan nu merken dat de begane grondvloer in gevoelstemperatuur een paar graden toeneemt en dat de stookkosten omlaag gaan.