Spouwmuurisolatie, bodemisolatie en dakisolatie in Wijchen aan de Akkerwindestraat

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen

Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie, bodemisolatie en dakisolatie in Wijchen aan de Akkerwindestraat

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft van dit isolatie project in Wijchen helaas geen originele foto's. Wel hebben we enkele foto's van soortgelijke spouwmuurisolatie werkzaamheden toegevoegd. Zodat u een goed beeld krijgt van de isolatie werkzaamheden. Heeft u verder nog vragen over bodemisolatie, vloerisolatie of spouwmuurisolatie? neemt u dan contact met ons op; dit kan telefonisch via: 0548-547616

Provincie:Gelderland
Woonplaats:Wijchen
Straatnaam:Akkerwindestraat
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil
  • Spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil
  • Bodemisolatie d.m.v. grijze EPS parels
  • Dakisolatie met PUR
  • Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen

Wijchen

Spouwmuurisolatie, bodemisolatie en dakisolatie in Wijchen aan de Akkerwindestraat

Wijchen

Spouwmuurisolatie, bodemisolatie en dakisolatie in Wijchen aan de Akkerwindestraat

 

Dakisolatie in Wijchen.

Spouwmuurisolatie in Wijchen d.m.v. Knauf Supafil

In Wijchen aan de Akkerwindestraat in Gelderland hebben wij deze woning voorzien van spouwmuurisolatie met minerale glaswol van Knauf Supafil. Wilt u uw woning in Wijchen ook voorzien van spouwmuurisolatie? Dan bent u bij Plus Isolatie aan het juiste adres!
Door het isoleren van uw spouwmuren bespaard u al gauw tot 30% op uw huidige gasverbruik en daarbij wordt uw woning ook nog eens een stuk comfortabeler! Dit komt doordat uw binnenmuren gemiddeld 3 tot 5 graden opwarmen. U heeft hierdoor geen last meer van een koude straling die afkomstig is van uw buitenmuren.
De bewoners aan de Akkerwindestraat in Wijchen gingen u al voor. Wilt u ook eens geheel vrijblijvend de isolatiemogelijkheden in kaart laten brengen? Dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs! Bekijk hier hoe spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil in zijn werk gaat.

Bodemisolatie in Wijchen met met grijze EPS parels

In Wijchen aan de Akkerwindestraat in Gelderland hebben wij deze woning voorzien van bodemisolatie met EPS Parels. Bodemisolatie verduurzaamt de woning en brengt de luchtvochtigheid in balans. De bewoners aan de Akkerwindestraat in Wijchen gaan nu merken dat de begane grondvloer in gevoelstemperatuur een paar graden toeneemt en dat de stookkosten omlaag gaan. Wilt u ook meer informatie over bodemisolatiedan vind u op deze pagina meer informatie over het isoleren van uw bodem in de kruipruimte

Dakisolatie met PUR


In Wijchen aan de Akkerwindestraat in Gelderland hebben wij deze
woning voorzien van dakisolatie door middel van PUR. Uw dak laten isoleren met PUR is de beste optie als u wilt gaan voor een naadloos resultaat.

De aangebrachte dakisolatie levert de bewoners aan de Akkerwindestraat in Wijchen een besparing op van gemiddeld 30% van hun energierekening. De aangebrachte dakisolatie houdt de warmte binnen en zorgt ervoor dat de kou niet door uw dak naar binnen valt.

Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen

Bij deze woning in Wijchen heeft Plus Isolatie ook ventilatieroosters aangebracht. Door het aanbrengen van ventilatieroosters wordt er gezorgd voor een goede ventilatie die noodzakelijk is om vochtproblemen en nare geuren te voorkomen. Het aantal aan te brengen ventilatieroosters is afhankelijk van de vloeroppervlakte en het aantal compartimenten. De bewoners in Wijchen aan de Akkerwindestraat hebben in dit geval meerdere ventilatieroosters laten aanbrengen waardoor de kruipruimte nu goed kan ventileren.