Gevelisolatie Nijverdal

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Gevelisolatie Nijverdal

Provincie:Overijssel
Woonplaats:Nijverdal
Straatnaam:Willem de Clercqstraat
Soort isolatie:Gevel isolatie
Uitvoerdatum:24-10-2018
  • Gevel isolatie
  • Muurisolatie twee onder een kap woning
  • Het aanbrengen van 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte.

Nijverdal

Gevelisolatie Nijverdal

Nijverdal

Gevelisolatie Nijverdal

Nijverdal

Gevelisolatie Nijverdal

 

Nijverdal, 24-10-2018

Gevel isolatie in Nijverdal op 24-10-2018

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft bij deze woning in Nijverdal gevel isolatie aangebracht. Doordat de bewoners van deze woning in Nijverdal hun gevels hebben laten isoleren met minerale glaswol van Knauf Supafil zijn zij verzekerd van kwaliteit. Ons team van isolatiemonteurs hebben de gevel isolatie volgens de laatste KOMO-richtlijnen aangebracht. Dankzij de aangebrachte gevel isolatie is een koude binnenmuur nu verleden tijd. Daarnaast gaan de bewoners van deze woning in Nijverdal besparen op hun energienota. Gezien de huidige gasprijzen is dit dus een slimme investering!

Is mijn gevel geschikt voor isolatie?

Als uw woning is gebouwd na 1924 dan is het vrijwel zeker dat de gevels van uw woning voorzien zijn van een spouwmuur. De spouw is de ruimte tussen beide gevels in. Woningen gebouwd voor 1978 hebben vrijwel zeker vanuit de bouw uit een lege spouw. Indien er geen vervuiling in deze spouw zit is de kans groot dat uw gevels geschikt zijn voor spouwmuurisolatie.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Nijverdal

offerte spouwmuurisolatie

Nijverdal, 24-10-2018

Muurisolatie twee onder een kap woning in Nijverdal


Het aanbrengen van muurisolatie bij een twee onder een kap woning is een slimme manier om te starten met energiebesparing. De muren van een twee onder een kap woning bevatten vaak gemiddeld een oppervlakte van ongeveer 95 m2. De gemiddelde spouwbreedte ligt vaak om en nabij 6 centimeter. Door de ruimte tussen de muren te vullen met spouwmuurisolatiemateriaal zorgt u ervoor dat er geen koude lucht van buiten via de spouw de woonkamer binnendringt. U zult daardoor minder snel de verwarming hoger zetten om de gewenste kamertemperatuur te bereiken. Indien de muren van de buren niet geïsoleerd zijn ( en zij dit ook niet willen) dan plaatsen wij op de scheiding van deze muur verschillende spouwborstels die er voor zorgen dat het isolatiemateriaal niet in de spouwmuur van de buren terecht komt. De besparing van de spouwmuurisolatie ligt op gemiddeld 25% op jaarbasis. Gezien de huidige hoge gasprijzen is deze investering gemiddeld binnen 5 jaar terugverdiend!


Meer informatie over spouwmuurisolatieBekijk hier onze isolatie projecten in Nijverdalofferte spouwmuurisolatie


Bij deze woning zijn vier ventilatieroosters naar de kruipruimte aangebracht

Na de spouwmuurisolatie van deze woning in Nijverdal de bestaande ventilatie komen te vervallen. Hierdoor is het van belang dat er nieuwe ventilatiekanalen worden aangebracht. De adviseur heeft vastgesteld dat voor deze woning aan de Willem de Clercqstraat in Nijverdal 4 ventilatieroosters voldoende zijn om de onderzijde van de vloer weer te voorzien van goede ventilatie.