• Projecten
  • Beoordeling: 9.2

Isolatiebedrijf

Wij zijn als isolatiebedrijf actief in en omgeving voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, zoldervloerisolatie, dakisolatie en bodemisolatie. Wij zijn hét isolatiebedrijf in dat voor u een totaaloplossing biedt. Ook bent u als inwoner van bij ons isolatiebedrijf aan het juiste adres voor spouwmuurisolatie herstel, spouwmuurverontreiniging verwijderen, verouderde isolatiemateriaal verwijderen en ventilatievoorzieningen. Ons isolatiebedrijf heeft in veel ervaring in het na-isoleren van verschillende woningtypen. Zo weet ons isolatiebedrijf precies wat voor uw woning in de meest effectieve isolatie methode is.

Klanten uit beoordelen ons met een gemiddelde score van: 9.2

 

ISDE subsidie op isolatie in !

Vanaf 24 januari 2023 is het mogelijk voor inwoners van om subsidie aan te vragen voor woningisolatie. Hierdoor kunt u als eigenaar-bewoner van een woning in heel voordelig verduurzamen. U komt al in aanmerking voor subsidie als u één isolatiemaatregel treft. Een isolatieadviseur van ons isolatiebedrijf bekijkt gratis en vrijblijvend voor uw woning in de isolatiemogelijkheden en of u in aanmerking komt voor deze energiesubsidie. Gratis adviesgesprek bij u in aanvragen! U kunt ook een gratis adviesgesprek bij u in aanvragen door te bellen met 0548-547616.

Spouwmuurisolatie isolatiebedrijf

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft in verschillende woningen mogen voorzien van spouwmuurisolatie. Wanneer u overweegt om door een isolatiebedrijf de spouwmuren van uw woning in te isoleren dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat het isoleren van een spouwmuur in een isolatieklus is die bij isolatiebedrijf Plus Isolatie in goede handen is. Wij kunnen de spouwmuur van uw woning in voorzien van isolatie met minerale glaswol van Knauf Supafil, of door middel van EPS-parels. Ons ervaren isolatiebedrijf helpt u graag aan een goede spouwmuurisolatie voor uw woning in . Lees hier meer informatie over spouwmuurisolatie. Als u uw spouwmuren laat isoleren, dan komt u in aanmerking voor €4 isolatiesubsidie per vierkante meter. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor spouwmuurisolatie maar liefst €8 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Spouwmuurisolatie Semi Bungalow

De mannen van isolatiebedrijf Plus Isolatie hebben op 21-03-2023 deze semi bungalow in Manderveen voorzien van spouwmuurisolatie. Zowel de voorgevel, achtergevel en de achtergevels zijn voorzien van spouwmuurisolatie. De bewoner(s) hadden last van een koude trek door de woning. Door de spouwmuren te isoleren kan deze kou niet meer via de buitengevel naar binnen trekken. Dit resulteert in den lagere energierekening en een hoger wooncomfort. De bewoner(s) van deze semi bungalow aan de Manderveenseweg in Manderveen zitten er vanaf nu weer warmpjes bij!

offerte spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie herstellen isolatiebedrijf

Veel woningen die gebouwd zijn in tussen 1975 en 1991 zijn vaak onvoldoende geïsoleerd vanuit de bouw. Deze woningen zijn geïsoleerd volgens de NEN1068 die stamt uit 1981 waardoor hier al enige isolatie aanwezig is, maar niet meer voldoet aan de huidige isolatie eisen. Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft speciaal voor deze woningen een isolatiemateriaal die geschikt is om ook deze woningen te voorzien van een goede na-isolatie. Ons isolatiebedrijf kan uw huidige spouwmuurisolatie een upgrade geven zodat ook uw woning in comfortabeler en energiezuiniger wordt. Dit doen wij met HR IsoFoam. Lees hier meer informatie over spouwmuurisolatie herstellen door middel van HR Isofoam. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor spouwmuurisolatie maar liefst €8 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Op 13-10-2022 hebben wij deze woning voorzien van spouwmuurisolatie door middel van HR isofoam. De werkzaamheden hebben plaats gevonden op 13-10-2022. De bewoners van deze woning in Doetinchem kunnen nu genieten van meer wooncomfort en een lagere energierekening.

offerte spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie verwijderen isolatiebedrijf

Na het uitbreken van de oliecrisis in 1973 begon men zich te realiseren dat er bespaard moet gaan worden op energiekosten. Kort na deze periode zijn ook de eerste spouwmuren geïsoleerd. Er werd hiervoor een isolatiemethode en isolatiemateriaal gebruikt die niet meer voldoet aan de eisen en normen die vandaag de dag gesteld worden. De huidige bewoners van deze woningen in hebben nu soms te maken met isolatiemateriaal met een lage isolatiewaarde en/of andere problemen omdat het isolatiemateriaal niet op de juiste wijze is aangebracht. Voor veel mensen die verouderde spouwmuurisolatie in hun woning hebben en dit graag willen verbeteren heeft ons isolatiebedrijf ook een oplossing. Het verwijderen van verouderde spouwmuurisolatie is een klus die u met een gerust hart kunt overlaten aan ons ervaren isolatiebedrijf. Wij zijn namelijk als isolatiebedrijf ook gespecialiseerd in het verwijderen van UF-schuim en steenwol isolatie. Verbeter uw wooncomfort door verouderde isolatie te verwijderen en opnieuw te isoleren met hoogwaardig isolatiemateriaal. Wij zorgen dat uw woning in op het gebied van isolatie weer klaar is voor de toekomst. Lees hier meer informatie over spouwmuurisolatie verwijderen.

Spouwmuurisolatie opnieuw isoleren Diepenveen, provincie Overijssel

Op 28-10-2022 zijn onze isolatiemonteurs van isolatiebedrijf Plus Isolatie in Diepenveen druk bezig geweest met het vernieuwen van spouwmuurisolatie. Allereerst werd de verouderde spouwmuurisolatie onder hoge luchtdruk uit de spouwmuur geblazen. Plus Isolatie zorgt voor de afvoer van dit verouderde materiaal. Naderhand wordt de spouw opnieuw geïsoleerd met minerale glaswol van Knauf Supafil. De bewoners van deze woning aan de Olsterweg kunnen dankzij de vernieuwde spouwmuurisolatie die is aangebracht door isolatiebedrijf Plus Isolatie genieten van meer wooncomfort en voor in de toekomst een lagere energierekening.

Spouwvervuiling verwijderen isolatiebedrijf

In de jaren 20 werden er voor het eerst woningen gebouwd met een spouwmuur. Bouwkundigen hebben dit destijds bedacht om doorslaand vocht tegen te gaan. Tijdens de bouw van deze woningen zijn niet alle bouwvakkers even secuur geweest. Het kan zijn dat er puin in de spouwmuur terecht is gekomen. Hierdoor kan er een koude brug ontstaan. Een koude brug is een contact punt tussen de binnen en buitenmuur. De meeste isolatiebedrijven geven dan direct aan dat het isoleren van deze spouwmuur geen optie is. Isolatiebedrijf Plus Isolatie kan voor uw woning in een stap verder gaan. Wij kunnen namelijk in de meeste gevallen dit puin verwijderen, waardoor spouwmuurisolatie wel weer mogelijk is voor uw woning! Lees hier meer informatie over spouwvervuiling verwijderen.

Spouwverontreiniging verwijderen in Oosterhesselen

In Oosterhesselen aan de Beatrixlaan heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 21-03-2023 bij deze woning spouwmuurverontreiniging verwijderd. Er worden net boven de verontreinigde plekken stenen uit de muur geslepen. Vervolgens word met de hand al het puin uit de spouwmuur verwijderd. Naderhand worden alle stenen weer netjes terug gevoegd. Nadat alle spouwverontreiniging verwijderd is kan er door de isolatiemonteurs begonnen worden met het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Alle medewerkers van isolatiebedrijf Plus isolatie zijn ervaren waardoor de bewoners aan de Beatrixlaan in Oosterhesselen verzekerd zijn van een goede isolatieschil!

Vloerisolatie isolatiebedrijf

Veel woningen in beschikken over een kruipruimte onder de vloer. Deze kruipruimtes zijn vaak slecht geïsoleerd waardoor er vanuit deze kuipruimte kou de woning kan binnendringen. Om dit tegen te gaan is het laten aanbrengen van vloerisolatie door ons isolatiebedrijf een uitstekende oplossing. De vloerisolatie zorgt voor meer wooncomfort en een lagere energierekening. Ons isolatiebedrijf heeft een breed scala aan isolatiemogelijkheden voor vrijwel iedere vloer in . Voor vloerisolatie gebruiken wij de volgende isolatiematerialen: Icynene vloerisolatie, RWF/HFO vloerisolatie en EPS-isolatieparels. Alle isolatiemogelijkheden die ons isolatiebedrijf voor vloerisolatie aanbiedt hebben een uitstekende isolatiewaarde. De Rd-waarde van vloerisolatie is afhankelijk van de aangebrachte laagdikte. Hiervoor komt altijd eerst adviseur van ons isolatiebedrijf gratis en vrijblijvend bij u op locatie in . Lees hier meer over onze vloerisolatieproducten. Als u uw vloer laat isoleren, dan komt u in aanmerking voor €5,50 isolatiesubsidie per vierkante meter. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor vloerisolatie maar liefst €11 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Ecofoam PUR-schuim vloerisolatie in Keijenborg

Op 17-09-2020 is deze vloer aan de Sint Bernardusstraat in Keijenborg geïsoleerd door isolatiebedrijf Plus Isolatie. Is uw kruipruimte minimaal 50 centimeter hoog en is uw vloer daarboven nog niet geïsoleerd? Dan is isolatie van de onderkant van uw vloer via de kruipruimte een snelle en effectieve manier om uw energiekosten omlaag te krijgen. Maar dat is niet het enige voordeel van vloerisolatie. U voorkomt hiermee ook dat kou en vocht via de kruipruimte en de vloer uw woning intrekt. In de derde plaats houdt u de warmte in en direct boven uw vloer na de vloerisolatie beter vast. Hierdoor warmt uw vloer ’s ochtends veel sneller op. Met als resultaat dat u geen koude voeten meer krijgt zodra u zonder schoenen over de vloer loopt. En wie doet dat ’s ochtends niet? Bij deze woning aan de Sint Bernardusstraat in Keijenborg heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie de onderkant van de vloer geïsoleerd met Ecofoam PUR-schuim.

Bodemisolatie isolatiebedrijf

Isolatiebedrijf Plus Isolatie past bodemisolatie met name toe in vochtige kruipruimtes. Op sommige plekken in ligt de grond gemiddeld wat lager. Hierdoor is de kans op een vochtige/natte kruipruimte een stuk groter. Vooral voor deze woningen is bodemisolatie een ideale manier om af te rekenen met optrekkend vocht. Ook wordt er vaak voor bodemisolatie gekozen als de kruipruimte niet geschikt is voor vloerisolatie. Dit is met name het geval als de kruipruimte minder diep is dan 45 centimeter. Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft in al verschillende woningen mogen voorzien van bodemisolatie. De bodemisolatie heeft naast comfort ook een functie voor het beschermen van balkconstructie onder uw vloer. Voor de bodemisolatie gebruikt ons isolatiebedrijf EPS-parels. Deze isolatieparels kunnen in verschillende laagdiktes worden aangebracht. Lees hier meer informatie over bodemisolatie. Als u uw bodemvloer laat isoleren, dan komt u in aanmerking voor €3 isolatiesubsidie per vierkante meter. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor bodemisolatie maar liefst €6 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Bodemisolatie aan de Molenrak in Emmeloord

Op 21-03-2023 heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie deze kruipruimte in Emmeloord voorzien van een  bodemisolatie . De aangebrachte laagdikte bepaald de uiteindelijke isolatiewaarde. Optrekkend vocht en kou vanuit de kruipruimtebodem is bij deze bewoner(s) nu verleden tijd.

Dakisolatie isolatiebedrijf

Isolatiebedrijf Plus isolatie heeft al een groot aantal daken in voorzien van dakisolatie van hoogwaardige kwaliteit. Dakisolatie voor uw woning in is een goede manier om energie te besparen, of om van zolder een aangename leefruimte te maken. De gerealiseerde energiebesparing kan oplopen tot wel 30% op jaarbasis. In de winter kan er na dakisolatie veel minder warmte ontsnappen naar buiten, terwijl dakisolatie in de zomermaanden zorgt dat de zolderverdieping lekker koel blijft. Isolatiebedrijf Plus Isolatie gebruikt de isolatiematerialen Icynene PUR-schuim, Knauf Timerberframe, PIF isolatiefolie of RWF/HFO isolatie. Deze dakisolatiematerialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en beschikken over een uitstekende isolatiewaarde zodat het comfort en de energiebesparing optimaal is. Vraag een offerte aan via onze website. Een adviseur van ons isolatiebedrijf komt gratis en vrijblijvend langs in . Lees hier meer informatie over dakisolatie. Als u uw dak laat isoleren, dan komt u in aanmerking voor €15 isolatiesubsidie per vierkante meter. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor dakisolatie maar liefst €30 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Dakisolatie in Apeldoorn aan de Da Costalaan

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft op 18-01-2023 het dak van deze woning geïsoleerd. Dakisolatie is een uitstekende manier om van de zolder een aangename leefruimte te maken. Dat is de reden dat de bewoner(s) van deze woning in Apeldoorn hun woning op 18-01-2023 laten voorzien van dakisolatie. De dakisolatie wordt aan de binnenzijde voorzien van een naadloze isolatielaag. Dankzij deze isolatiemaatregel kunnen de bewoners gemiddeld tot 30% besparen op hun energienota. Zoekt u ook een isolatiebedrijf die in Apeldoorn uw woning kan voorzien van dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Vraag een adviesgesprek aan op onze website of bel naar 0548-547616.

Zoldervloerisolatie isolatiebedrijf

Voor zoldervloerisolatie bent u bij ons isolatiebedrijf aan het juiste adres. Wij hebben in al meerdere woningen mogen voorzien van zoldervloerisolatie. Zoldervloerisolatie is een uitstekend alternatief voor dakisolatie als u uw zolder uitsluitend voor opslagruimte gebruikt. Voor zoldervloerisolatie gebruiken wij minerale glaswol van Knauf Supafil. Zoldervloerisolatie zorgt naast energiebesparing ook nog voor een akoestische demping. Wilt u meer informatie over zoldervloer isolatie in ? Of wilt u een gratis adviesgesprek van ons isolatiebedrijf in ?. Vraag dan hier een gratis adviesgesprek aan. Als u uw zoldervloer laat isoleren, dan komt u in aanmerking voor €4 isolatiesubsidie per vierkante meter.Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor zoldervloerisolatie maar liefst €8 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Referentie Zoldervloerisolatie in Goor Overijssel op 21-03-2023

Warme lucht trekt van nature altijd naar boven. Het is daarom niet meer dan logisch om via dak- of  zoldervloerisolatie te voorkomen dat uw energie via het dak van uw woning weglekt. Bij deze woning aan de Kevelhamlaan in Goor heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 21-03-2023 de  zoldervloerisolatie geïsoleerd. Hierbij is het glaswolvan het merk Knauf Supafil als isolatiemateriaal gebruikt.

Isolatieadvies isolatiebedrijf

Een isolatieadviseur van isolatiebedrijf Plus Isolatie komt op de afgesproken datum en tijdstip bij u op locatie in . Na een introductie van ons isolatiebedrijf en uitleg over verschillende isolatiemethodes gaat de adviseur controleren of de gewenste isolatiewensen voor uw woning in ook daadwerkelijk mogelijk zijn. Zo bekijkt de adviseur bepaalde constructies van uw woning en controleert hij de gesteldheid van de spouwmuur. Aan de hand van de verzamelde gegevens, denk bijvoorbeeld aan de spouwbreedte en het aantal vierkante meters, stelt de adviseur vrijblijvend een isolatie offerte op. U kunt uiteraard zelf beoordelen of u de isolatieopdracht door ons isolatiebedrijf wil laten uitvoeren. Vraag hier online een gratis adviesgesprek in aan!

 
Bekijk alle projecten in

Klanten beoordelingen in

9.2

score9.2
Snelheid afspraak maken9.4
Assortiment9.2
Levertijd werkzaamheden9.2
Documentatie materiaal9.1
Kwaliteit van het advies9.3
Kwaliteit v/d uitvoering9.2
22-03-2023
10
Ruben Guykens

Zeer professioneel! Komen afspraken netjes na en hebben eerlijke en gezellige mensen in dienst die de werkzaamheden goed uitvoeren. De werkomgeving is na isolatie heel netjes achter gelaten! Bedankt!

22-03-2023
10
C. Van Doorn

Nette en vlotte afhandeling. Werken netjes en alles schoon achtergelaten.

22-03-2023
10
Michel Wagensveld

Erg tevreden

21-03-2023
9.7
M. Nahuis

Prima werknemers die hun werk snel en vakkundig hebben gedaan.

21-03-2023
10
Marcel Schildkamp

Super leuke aardige jongens hier aan het werk gehad. Strak werk geleverd.

21-03-2023
9.7
Rob Schlepper

Snel en goed werk geleverd 1 aandachtspunt bij de gaten vullen zorgen dat er geen cement op de bestrating komt Voor de rest prima werk

21-03-2023
8.8
Albert Postuma

Isolatie spouwmuren met bijbehorende werkzaamheden.

21-03-2023
10
A. Malestein

Het isoleren is snel en profesioneel uitgevoerd. En het offerte gesprek was prettig en informatief

21-03-2023
10
Judith Carton Boere

Prima vaklui, vriendelijk, eerlijk, schoon.

21-03-2023
7.3
O. Schimmel

gaten die geboord moesten worden waren groter dan de voeg. Niet fraai in een 100 jaar oud pand. Heb zelf moeten vragen om een kleinere vulmond. Adviseur geen woord over gesproken.

21-03-2023
7
A. Schneiders

De afspraak voor de muusisolatie was zo gemaakt. Alleen wanneer het kon duurde lang. Verder zeer tevreden over hoe de werkzaamheden zijn gedaan. Wat niet nodig was en wel op het factuur stond werd in overleg niet uitgevoerd en ook in mindering gebracht op de te betalen factuur. Dus zeer tevreden.

21-03-2023
10
Daryll Vosskühler

Duidelijke communicatie, snelle opvolging en betrouwbaar.

21-03-2023
10
Arjan Oosterhuis

gewoon keurig werk geleverd.

21-03-2023
9.7
A.F. Laven

Snel en netjes

21-03-2023
10
M. Meenhuis

Zeer tevreden. Vriendelijk personeel en kwamen de afspraken goed na. Zeker een aanrader

21-03-2023
10
Inge van den Berg

Communicatie omtrent offerte, akkoord en planning verliep vlot en netjes. Prettige jongens die het werk kwamen uitvoeren. Erg blij met de keuze voor dit bedrijf!

21-03-2023
10
Ronald Rams

Aardig perzoneel ( vakbekwaam )

21-03-2023
10
Rob van de Moosdijk

Gewoon goed! Ik kan het iedereen aanbevelen.

20-03-2023
9.7
Annette Kors

Muren en de vloer laten isoleren. Zeer vriendelijke en professionele mensen. Stipt op tijd en ze wisten duidelijk waar ze mee bezig waren. Boel netjes achtergelaten en alles volgens afspraak. Kunnen veel bedrijven nog wat van leren. Erg blij ook met de isolatie. Vloer is vandaag gedaan maar muren echt duidelijk verschil.

20-03-2023
10
G. Bosma

E.E.A. snel geregeld monteurs snel en schoon gewerkt ( overtollig isolatie materiaal netjes opgeruimd)

20-03-2023
8.3
Rob Boekhout

Heel aardige en kundige medewerkers die niet weggaan voordat de klus gedaan is, ook al zat er wat tegen.

20-03-2023
9.7
G. Boer

Perfecte service.

20-03-2023
8
W. Nijenhuis

Prima gedaan

20-03-2023
10
Serge Roos

Klinkt als slijmen maar het werk is al gedaan. De twee jongens zijn vakmensen en geven echt serieus advies. Ze zijn snel en netjes qua werk en gedrag. Kortom een dikke aanrader

20-03-2023
10
F.S. Bangma

Tja.... 1e indruk: een perfecte opname van de situatie van ons huis bij het allereerste bezoek van de heer Mulder van Plus Isolatie. Een prima gesprek over de mogelijkheden en hoe de evt. werkzaamheden zouden gaan verlopen. Ook de situatie met de huur van een hoogwerker besproken. Daarna een heldere offerte gekregen en hebben wij besloten om met Plus-Isolatie de spouwmuren te laten isoleren. Knauf Supafil had de voorkeur. De dag in februari 2023 was met geluk, goed gekozen want het weer was prima. Beide uitvoerders waren perfect op tijd en na een bakje koffie werd er begonnen. De hoogwerker kwam iets later maar dat kwam heel goed uit want eerst moet er toch aan de onderzijde van de muren worden geboord. Boren verliep perfect, constant met cementstof afzuiging. Daarna verder boren op hoogte, met ladder en hoogwerker. Goed overleg met hen over de aanwezigheid van kabels en leidingen in de spouwmuur. Daar dus even niet te boren......Maar vlak daarnaast. Beide heren werkten erg zorgvuldig en het vullen met Supafil en meteen daarna afvullen van het boorgat met voegmortel, ging prima. Ook werd er rekening gehouden dat het onderste gedeelte van de muren voorzien waren van een andere kleur voeg. Echt goed! Opruimen gebeurde gezamenlijk (heb maar even mee geholpen) en in goede harmonie. Leuke dag gehad met uitstekend resultaat. Goede zorgvuldige uitvoerders en harde werkers. Resultaat: De HR gas ketel slaat veel minder aan omdat de temperatuur in de woonkamer waar de thermostaat hangt, langer op een aangenaam niveau blijft. Doel bereikt en gezellige dag met harde werkers. Gewoon TOP! Hulde!

20-03-2023
10
B.M. van Amerongen

Er is uitstekend werk geleverd, zowel het vooronderzoek of mijn spouwmuren wel geisoleerd konden worden als de uitvoering: keurig netjes gedaan door vriendelijke deskundige mannen. Er is niets te zien van de boorgaten ! Ook was de firma behulpzaam met aanwijzingen voor de subsidie aanvraag. Meer dan tevreden. Een 10+ !

20-03-2023
10
Francine Kamphuis

Super service, erg tevreden. We merken het gelijk in huis.

20-03-2023
8.5
D.J. Oosterhof

Daar we met een onder en een boven (maaiveld) spouwmuur te maken hebben moest er bij de werkopname het nodige besproken worden. Echter de uitvoerende mannen hadden de oplossing zo bedacht en werd ook de onderspouw goed geïsoleerd. En hoefde het niet via de kruipruimte geïsoleerd te worden. Prima bedrijf vandaar ook de langere wachttijd maar het was het wachten waard.

05-03-2023
8.3
B.L.A. Schotman

Kwaliteit van advies is zeer goed, met name de aanvraag van de subsidie. Bij de aanvraag wordt er foto's gevraagd van voor, tijdens en na de subsidie. Gelukkig heeft Plus Isolatie hiervan foto's gemaakt zodat de aanvraag van de subsidie compleet kan opsturen.

01-03-2023
10
Nenad Vasiljevic

Paar weken geleden spouwmuur laten isoleren van jaren 30 woning met Knauf supafil. Super goed geholpen. Goed advies gehad over de mogelijkheden voor de spouw isolatie. oplevering was super goed, goed uitleg gehad wat er ging geburen en na de werkzaamheden werd alles netjes opgeruimd en afgevoerd. De dag van uitvoering was best koud, na de isolatie kon je meteen al merken dat het in hele woning behagelijker is en dat woning snel opwarmt en warmte goed vasthoudt.

18-02-2023
10
H.M. Berendijk

Het is allemaal super netjes en goed verlopen. Wij zijn blij met de isolatie.

15-02-2023
10
Geert Klein

Het isoleren is plezierig verlopen, de monteur was enthousiast, gaf uitleg, werkte netjes en heeft alles schoon opgeleverd.

15-02-2023
8
N. Ladan

Goed gedaan! Kan niet checken of alles goed gevuld is maar dat zal vast!

15-02-2023
8.7
J.W. Groener

Door ons aangeven dat een gedeelte van de spouw nauwer was. Niet aan ons gezegd dat daar geen isolatie in kon. Verder prima!

15-02-2023
9.7
D. Zijlstra

Volgens afspraak keurig op tijd.Snel en netjes gewerkt.Vriendelijke monteurs.

15-02-2023
9.7
Charissa Neele

Snel geregeld, vriendelijk personeel en een goede prijs.

15-02-2023
10
Rien van Breda

alles volgens afspraak afgwerkt. Zeer tevreden.

13-02-2023
9
Perry Kieboom

Snelle en zover ik kan beoordelen kundige uitvoering Uitgebreide handleiding voor subsidieaanvraag Tip om vooraf te communiceren dat voor de subsidieaanvraag foto's van voor, tijdens en na werkzaamheden nodig zijn Nu las ik dat pas in de wchteraf verstrekte handleiding

13-02-2023
8.2
Ay Kenc

Vriendelijke, goede kennis van zaken, goed advies, meewerkend en komt afspraak na. Uitvoer ging snel en makkelijk.

13-02-2023
10
Rudy Mos

Goed geregeld en goede en aardig personeel

13-02-2023
10
Mom Assurantien

Betrouwbaar en werken netjes

09-02-2023
10
Thijs van der Meer

Vloer- en spouwisolatietraject gedaan met Plus & erg tevreden. Snelle afspraak en uitvoering, en de problemen die tijdens het proces naar voren kwamen zijn snel en kundig opgelost. Contact met de serviceafdeling rondom (her)plannen en vragen (ook over subsidie) was uitmuntend. Wat ons betreft een aanrader!

08-02-2023
7.8
E.G. Dijk

De montage verliep snel , de jongens tussen de middag een patatje en snack gegeven en hebben goed werk afgeleverd .

08-02-2023
9.7
Hayco Jansen

De jongens die het uitgevoerd hebben hebben het goed en netjes gedaan

07-02-2023
9.7
T.J.M. Kok

Prima volgens afspraak

07-02-2023
10
J.M.T. van Veen

Ik had alleen iets meer ondersteuning verwacht bij het aanvragen van de subsidie. Verder zijn de werkzaamheden keurig uitgevoerd. Kon niet zien dat ze geweest waren.

07-02-2023
9.5
Robin Reinders

De communicatie mbt de betaling achteraf ging ietwat stroef. Er was veel onduidelijkheid of de betaling was gelukt. Dit is uiteindelijk gelukt door de inzet van de medewerkers. Tot heden merken wij een klein verschil met de isolatie

05-02-2023
10
Sercan Engin

Prima! werk, uitleg, snel.

31-01-2023
8.5
Thijs Loeffen

Werkzaamheden keurig uitgevoerd! Jan en zijn collega waren vriendelijk en hebben netjes gewerkt en nadien opgeruimd. Tevreden over het resultaat. Nu wachten op de vloerisolatie, hopen dat we hetzelfde kunnen zeggen over hun werkzaamheden als die van jullie. Mvg Thijs

30-01-2023
9.8
Hans Cornielje

Tot nu toe erg tevreden met het resultaat, al lag er nog wel veel vulling op ons balkon.

30-01-2023
9
Pim Driesen

Bij het adviesgesprek werd verteld dat er isolatie aangebracht kon worden in alle spouwmuren, werd zelfs nog gemeten tijdens het gesprek. Bij uitvoering werd ons echter verteld dat de zijkanten van het huis niet geïsoleerd konden worden omdat de spouw 2cm bleek te zijn. Hierdoor gehaast een beslissing moeten maken om alleen voor-en achterzijde te laten isoleren. De uitvoerders hebben heel netjes verteld wat de situatie was en op basis daarvan geadviseerd. Heel blij met de eerlijkheid van de uitvoerenden, maar jammer dat de intake met de adviseur niet juist was.

27-01-2023
10
Arnold van Goor

Snel en goed gewerkt geen minpunten

26-01-2023
10
Joost Leisink

Heel erg tevreden ! Zeer vriendelijke mensen.

25-01-2023
8.7
S. Even

Kundig en vertrouwd geleverd

25-01-2023
9.7
F. Visser

Zeer netjes en vrolijk gewerkt. We zijn bijzonder tevreden.

25-01-2023
10
Femke van Bussel-Blijlevens

Zeer tevreden over het hele proces en de netheid waarmee het is opgeleverd. Dat jullie zoveel aandacht schenken aan het afwerken en opruimen is een absoluut pluspunt.

22-01-2023
10
Rolf Heikens

We zijn zeer tevreden! Goede en duidelijke adviezen gekregen tijdens schouw en na uitvoering werkzaamheden. Afspraken en werkzaamheden waren helder beschreven in de offerte.

20-01-2023
8
Tilly Meijer

Correcte informatie en prima uitvoering.

20-01-2023
10
Gijs Kerpershoek

Snel contact en actie. Netjes achter gelaten. Fijn contact

20-01-2023
9.7
Tim van der Lip

Goede afspraken, duidelijk advies. Ze komen afspraken na. Vriendelijk personeel, ze leveren keurig werk af en ruimen na afloop alles keurig op. Zeker een aanrader.

20-01-2023
10
M. Wellens

Keurig netjes alles volgens afspraak.

18-01-2023
8.3
Peter van der Made

Professioneel uitgevoerd, nette monteurs die alle keurig opgeruimd achter hebben gelaten. Perfect!

18-01-2023
10
M. Smit

Zeer tevreden over de communicatie, service en resultaat van onze vloerisolatie!

18-01-2023
9.7
Sandra van Limburg

Heel netjes gewerkt. Had graag voor de betreffende datum nog een richttijd gekregen ipv alleen een dag. Ik heb ook geen bevestigingsmail gekregen van de afspraak

16-01-2023
10
C. Maissan

Goed werk. Kwamen afspraak na.

14-01-2023
10
Pim van Scholl

Snel doorgepakt en duidelijke instructies. Er wordt goed meegedacht en men neemt de tijd om alles goed en enthohsiast uit te leggen. Dank!

13-01-2023
7.8
Henk van Kessel

Goed werk geleverd.

13-01-2023
8.7
Marijke van de Loo

Zeer prettig contact

13-01-2023
9.2
Jochem van Delft

Altijd snel en goed geholpen!

13-01-2023
8.2
M. Treffers

Discrepantie tussen advies adviseur en werkelijke uitvoering. Communicatie kan beter. Deskundige, gemotiveerde en vriendelijke medewerkers die de spouwmuurisolatie uitvoerden.

13-01-2023
9.7
Hiske Kemme

Enige wat ik miste, was iets uitgebreidere voorlichting over de duurzaamheid van het gebruikte materiaal. Verder top!

12-01-2023
10
Danny Hooymayers

Super nette aardige mannen. Top gedaan. Nu kijken of het verschil te merken is

12-01-2023
10
Bart Meijer

Meer dan tevreden over de uitgevoerde opdracht. Snel en vakkundig. Kan Plus Isolatie zeker aanraden.

12-01-2023
9.2
Jan en Hermien Balster

Goed werk mannen!

11-01-2023
10
Onno Fles

Spouwmuur isolatie

11-01-2023
10
Hans Mastbergen

Muurisolatie. Op datum van uitvoering arriveerden de mannen exact op tijd. Werkzaamheden door zeer deskundige en keurige ploeg uitgevoerd. Zelfs de weinige rommel die ze veroorzaakten werd opgezogen. Hulde voor deze uitvoeringsmensen die ook bereid waren tot uitgebreide toelichting.

10-01-2023
10
Joost Breed

Zeer prettig en snel contact. Snelle en fijne uitvoering.

10-01-2023
8.8
J.H.W. Kuyper

Voor zover wij het kunnen beoordelen, lijkt het netjes gedaan. Wij kunnen bijvoorbeeld niet nagaan of het juiste aantal gaten is geboord of de juiste hoeveelheid isolatiemateriaal is verwerkt. Dat is een kwestie van vertrouwen. Deze beoordeling is daarom vrij irrelevant.

10-01-2023
10
D. Rikken

Net bedrijf, komt afspraken na en zorgt voor een open communicatie.

10-01-2023
10
H.H.J. Olde Heuvel

Afspraken zijn na gekomen, personeel zorgvuldig en leveren kwaliteiten en wij zijn tevreden.

09-01-2023
10
R.J. Oosterloo

Deskundig en objectief advies. Strakke communicatie en goede service. Professionele uitvoering.

09-01-2023
10
Celeste van der Brink

De heren waren mooi optijd en erg vriendelijk.Verichte werkzaamheden zagen er goed uit. Zeer tevreden over de uitvoering. Nu kijken of het rendement oplevert.

09-01-2023
10
Ellis Hagedoorn

Wij zijn heel erg tevreden over PlusIsolatie. Goede voorlichting gehad. Iets duurder dan andere leveranciers maar we hadden een goed gevoel en dat is veel waard. Ook is de spouwmuurisolatie goed en vakkundig gedaan. Alles netjes opgeruimd achter gelaten. Wij bevelen PlusIsolatie zeker aan

09-01-2023
10
Marieke Visschedijk

Plus isolatie heeft bij ons de spouw en dak isolatie uitgevoerd! Dit is allemaal volgens planning en afspraak verlopen. Snel en goed geregeld

09-01-2023
9.3
Leon Platenburg

Veel zooi/stof in de woning. Matig opgeruimd en stenen niet heel mooi teruggeplaatst.

09-01-2023
10
Arjan de Boer

Goede voorlichting, heldere en snelle offerte en afspraak.

09-01-2023
9.2
Nicole Vleeschouwer

Lekkage gehad omdat een dakpan niet terug geschoven was. En een gedeelte vergeten was dit was al na 1 dag al verholpen wat heel prettig was.

09-01-2023
9.7
Johan Wolters

Prima mensen aan het werk. wij zijn erg tevreden. Succes met jullie werk.

09-01-2023
10
Hanna Michielsen

Hele persoonlijke service gekregen! Prettige communicatie en geheel tevreden over het resultaat.

09-01-2023
8
René van Baardewijk

Vriendelijke mensen, goede kwaliteit. Aanrader

09-01-2023
8
Mariska Platvoet

Fijn en betrouwbaar bedrijf. Isolatie goed uitgevoerd

09-01-2023
8.5
Suzanne Hendrix

We zijn erg tevreden over plusisolatie. Vakkkundig uitgevoerd volgens afspraak.

09-01-2023
10
R. Braaksma

Zeer tevreden over afspraak en uitvoering

09-01-2023
10
C. Doornekamp

Ik ben zeer tevreden

09-01-2023
10
Bas Roos

Bedrijf dacht heel goed met ons mee, moest de afspraken meerdere malen verzetten ivm verbouwingen, maar daar werd totaal niet moeilijk over gedaan, super service!!

09-01-2023
8.3
Silvan Schoonhoven

prima verlopen allemaal, dik tevreden. Aardige jongens.

09-01-2023
7.2
Robrita Schouten

Kan nog geen goede beoordeling doen, want vloer isolatie gaat zeker niet snel en soepel

08-01-2023
9
V. Nobilio

gezien de staat van de spouwmuur (biedt weinig mogelijkheid voor isolatiemateriaal), is hieraan een goede oplossing voor toegepast (advies). Goed werk.

07-01-2023
7.3
Michael Metternich

Advies was prima, er werd ook gelijk duidelijkheid gegeven over de werkzaamheden en de wachttijd tot de werkzaamheden. De werkzaamheden zelf zijn oke uitgevoerd. Jammer was dat we advies hadden aangevraagd over luchtschachten en dat dit onjuist bleek, waardoor het materiaal door huis vloog. En de terugkoppeling was slecht. Ik had gebeld met een vraag, zou terug gebeld worden, wat nooit is gebeurd. Er was beloofd bij het aannemen van de offerte dat ze zouden helpen met de aanvraag voor teruggave, hier is nooit op terug gekomen.

07-01-2023
9.5
Fred van den Oever

Prima werkafgeleverd, aardige mensen. Ik zou nog graag een zakje glaswol ontvangen voor de oude roosters in de gevel, hier zijn 2 gaten in de isolatie ontstaan. Alleen als jullie in de buurt zijn, bgg in het broeibakje. Alvast bedankt, Fred vd Oever

06-01-2023
8.3
Paul Hoeksma

Heel erg tevreden. Na afspraak en offerte was ik na anderhalve week al aan de beurt. Net voordat het 10 graden ging vriezen. Niet zo koud meer in vooral de hal met de buitenmuur, maar vooral blij met de vloerisolatie. Scheelt echt. Ik ben heel tevreden en blij dat het gedaan is.

06-01-2023
8.8
Peter van der Made

De vloer met PUR en de zoldervloer met Knauf Supafil laten isoleren ziet er nu perfect uit, ondanks de drukte toch nog binnen drie maanden uitgevoerd. Top!

06-01-2023
8.8
G. Pool

Wij vonden het team voor de spouwmuur isolatie geweldig, voor de vloer isolatie iets minder, werken slordig.

06-01-2023
10
J. van Klooster

Prima gegaan

06-01-2023
10
T. Koekoek

De opdracht is prima uitgevoerd!

06-01-2023
8.7
Vincent Holtmaat

Netjes en snel uitgevoerd door Plus!

03-01-2023
10
Sven Jacobs

Afspraak maken voor uitvoering werkzaamheden was al redelijk snel, maar werd ook nog eens naar voren gehaald. Een paar gaatjes waren niet gedicht en ik had nog wat vragen over de werkzaamheden en ook dit werd snel opgelost.

30-12-2022
9.3
G.A. Rakers

Spouwmuurisolatie twee onder een kap woning

30-12-2022
8.8
W.A. Thijsseling

diegene die het werk hebben uitgevoerd waren helemaal TOP

29-12-2022
8
Ap van Gool

Prima bedrijf met vriendelijke monteurs

29-12-2022
10
J.E. Rasmussen

Top bedrijf,alles was snel geregeld.

29-12-2022
10
J.C.J van der Wel

Spouwmuurisolatie. Opdracht snel en goed uitgevoerd.

29-12-2022
10
Jozef Stipdonk

Goede service

29-12-2022
9.8
Gerard Bouwman

Uitstekende uitvoering vanaf eerste gesprek tot oplevering.

29-12-2022
10
S. de Hoog

Goede kwaliteit en snel uitgevoerd. Scheelt me nu al snel paar 100 euro per maand op de gasrekening.

29-12-2022
10
Arjan Nijentwilhaar

Super geholpen, dank je Rudi en Jan Hein????????

29-12-2022
9.8
Gerard Bouwman

Uitstekend uitgevoerd door vakmensen.

28-12-2022
9
Ronald Doelen

Snelle offerte, goede vaklui en alle documenten beschikbaar voor subsidie aanvraag

23-12-2022
8
H. Deterink

Omdat we wegens omstandigheden eerder aan de beurt waren zijn we heel tevreden over, onze dank hiervoor

23-12-2022
10
Anita Beernink

Van begin tot eind verliep alles soepel en vlekkeloos. Goede communicatie en afstemming met Lubbers Bouwservice mbt planning, zonder mijn tussenkomst.

23-12-2022
10
Wouter Te Pas

Nette en aardige werknemers die kwalitatief goed werk leveren. Woning perfect geisoleerd

23-12-2022
10
Jan Geerdink

Zowel advies als uitvoering was goed, niets op aan te merken!

20-12-2022
8.3
Van Benthem's aannemingsbedr. BV

Keurig bedrijf

13-12-2022
8.2
J. Blanckenborg

Prima communicatie en helder advies. Uitvoering naar tevredenheid en netjes gewerkt. Aardige mensen die doen wat ze zeggen.

27-11-2022
10
Bas Spijkerman

Prettig contact en afstemming gehad voorafgaand met adviseur omtrent het opnemen van een offerte. Geen verdere op- of aanmerkingen omtrent de uitvoering of iets dergelijks. Veel dank (in het bijzonder ook aan Melvin)!

21-11-2022
10
Lenneke van Grinsven

We zijn erg tevreden over het werk wat geleverd is en ook over de service van de installateurs, ze waren erg vriendelijk en na afloop werd alles ook netjes achtergelaten

19-11-2022
9
Wouter Horst

De jonge die de gaten boorde was erg grof in zijn werk. Hier mocht hij zeker iets netter te werk gaan. Sommige stenen hebben toch kleine beschadigen. De veren naar de buren zonder isolatie zijn niet toegepast. Ik vond het snel netjes en goed. Algemene indruk goed. Beetje meer geduld had er zeker 9 van gemaakt. Bedankt we hebben het idee dat we zeker verschil merken. Maar dat kan ook het idee zijn natuurlijk. Ik zou deze firma zeker aanraden bij vrienden of familie Bedankt tevreden klant

18-11-2022
10
E.M. Verhoog

Perfect! Gedegen en zeer klantvriendelijk

09-11-2022
10
Wim de Kort

PlusIsolatie heeft bijons snel en uitstekend werk geleverd. Er werd zelfs na afloop goed schoongemaakt. We zijn benieuwd naar het gasverbruik de komende maanden.

08-11-2022
9.8
F.G.J. Kienhuis

De Monteurs van Plus Isolatie kwamen heel rustig en vakbekwaam over, die laat je vol vertrouwen aan je huis werken, trek de deur maar in het slot als je klaar bent. Echt fijne jongens! Ook het adviesgesprek thuis met Rudi als prettig ervaren, ik was zelf eerst sceptisch over spouwmuurisolatie vanwege het ventileren, maar Rudi heeft mij met goed onderbouwde argumenten wel weten te overtuigen dit uit te voeren.

07-11-2022
8
Harry Huiskes

Personeel kwam professioneel over en hadden goed werkende professionele apparatuur bij zich. Goed tevreden over de werkzaamheden.

04-11-2022
10
A. Boers

Werkzaamheden volgens offerte prima uitgevoerd! Netjes en accuraat gewerkt en opgeruimd. Na een telefoontje uitleg en foto's ontvangen voor aanvraag subsidie. ????????

03-11-2022
10
E. Seyfarth

Prima werk geleverd.

03-11-2022
10
Jos van Zoen

Werk is netjes en snel uitgevoerd.

03-11-2022
7.8
Marina van Dalen-Sanders

Ivm haast om een volgende klus uit te voeren waren er wat slordigheden in de afronding van het werk. Hiervoor is men later twee keer voor teruggekomen. Prima opgelost uiteindelijk.

01-11-2022
10
Michiel Hesselink

Alles goed en duidelijk afgehandeld!

01-11-2022
9.5
Eddo Pruim

De afwerking viel wat tegen. Ik heb op de muur nog op diverse plekken het cement, wat voor het dichtstoppen van de gaten gebruikt wordt, moeten verwijderen. Hier moet wel meer aandacht aan worden geschonken vind ik.

01-11-2022
10
Claudia Kleinhof

Eerlijk adviesgesprek gekregen wat betreft spouwmuurisolatie afspraak was snel gemaakt. Het personeel was super vriendelijk en werkte echt netjes.

29-10-2022
10
Wilfred Italiaander

Gewoon top

28-10-2022
9.8
Arianne Beunk

Tijdens de afspraak voor bekijken woning en informatie omtrent isoleren werd al aangegeven dat het druk was en dat we nog een poosje konden wachten op de isolatie afspraak. Maar binnen week kregen we een telf. Dan ze een week later komen de komen voor isoleren ( plekje vrij). Super natuurlijk. Het isoleren ging snel en vakkundig. Nu wachten we op de afspraak.voor vloer isolatie. Al met al erg tevreden over Plus isolatie.

28-10-2022
10
Michiel Vleeming

Top werk geleverd, een klein dingetje was er nog en werd de volgende dag meteen gefixt. Zeer tevreden

28-10-2022
9.7
Jan van Dinther

kwaliteit van de uitvoering is bij spouwmuurisolatie moeilijk om te bepalen. Wij zijn zeer tevreden hoe alles gegaan is!!!!

28-10-2022
9.7
Jakob Schothans

Deskundig advies na een opname van de woning. Werkzaamheden zijn zeer zorgvuldig uitgevoerd. Tijdens uitvoering puin ontdekt in de spouw en netjes weggehaald, spouw nogmaals uitgebreid gecontroleerd voor aanbrengen nieuwe isolatie. Na uitvoering rondom de woning keurig schoongemaakt. Kortom: zeer tevreden met de uitvoering en het resultaat.

27-10-2022
8
Hans Fekkes

Prima en snel werk. Aardige mensen.

27-10-2022
9
Huseyin Bingol

Goedendag, Heren hebben op een gestructreerde en snelle wijze de spouwmuren geisoleerd. Isolatie is nu ook duidelijk merkbaar. Als in November de vloerisolatie uitgevoerd wordt, dan zijn we qua isolatie helemaal blij. :-) Aandachtspunten wat ik kan geven zijn: - Aantal gaten waren de heren vergeten te vullen. Deze zijn pas een aantal dagen later gevuld. - Na het vullen boven of langs de ramen, kwam de isolatie langs de kozijnen naar buiten. Het zou handig zijn hiervan eerder op de hoogte te zijn geweest. Ik hoorde van heren dat het vaker gebeurde met oudere huizen. Misschien kunnen jullie klanten als optie mogelijkheid (uiteraard tegen een bepaalde vergoeding) bieden de randen langs de kozijnen voordat de isolatie begint te kitten zodat de isolatie niet langs de slecht of niet gekit randen naar buiten komt. Mvg, Huseyin

23-10-2022
9.2
Ingeborg van Lent

Advies gesprek was zeer goed en informatief. Fijn dat er ter plekken een offerte werd gemaakt. Het uitvoeren van de werkzaamheden werden sneller ingepland dan bij adviesgesprek werd aangegeven, hetgeen fijn was. Tot nu toe zijn de werkzaamheden tbv vloerisolatie uitgevoerd. Jammer dat tijdens deze afspraak de materialen voor ventilatie kruipruimte niet aanwezig waren. We zouden gebeld worden voor een afspraak. Ik moest zelf bellen om te horen dat deze werkzaamheden meegenomen werden tijdens isolatie gevel. We hadden wat vragen betreffende isolatie gevel. Deze vraag werd zeer snel en adequaat opgepakt. Al met al zijn we tot nu toe erg tevreden en hebben jullie bedrijf bij meerdere mensen aanbevolen

20-10-2022
9.5
Herman Nijkamp

Keurig werk

18-10-2022
10
W. Schaper

Vakkundig, snel en net werk afgeleverd. Ook nog een zeer goede prijs voor het geleverde werk.

18-10-2022
8.8
Olaf Boers

Keurig uitgevoerd werk. Een kleine schade is perfect opgelost!

18-10-2022
9.8
Erwin van Doornspeek

Alles is prima verlopen

17-10-2022
8.3
F. Kluitenberg

Na kleine opstartproblemen van technische aard is het werk prima uitgevoerd. De beide mannen waren zeer correct en beleefd. Al met al een hele goede ervaring van het gehele proces.

17-10-2022
7.3
Iris van Dijk

Afspraken waren snel gemaakt. De werkzaamheden kostten ook minder tijd dan gepland.

17-10-2022
10
Theo Hermsen

Uitstekend uitgevoerde spouwmuurisolatie. Heldere communicatie over uitvoering, materiaalgebruik en garantie.

17-10-2022
10
W. van Hoorn

kevin en zijn collega zijn goede en nette werkers

17-10-2022
10
Marloes nijhof

Goede en snelle service

15-10-2022
9.3
L. M. Spooren

Geen aandacht geschonken aan kieren langs ramen waardoor isolatie buiten dwarrelde en rooster in de muren waardoor isolatiemateriaal binnen lag.

14-10-2022
10
G. Berkhof

Heel tevreden

14-10-2022
10
Lesley Sluiter

Zeer tevreden met de snelheid dat er geleverd kon worden de werkzaamheden zijn goed gedaan dank daar voor

14-10-2022
9
Cor van Doorm

Fijn bedrijf om samen mee te werken. Prettige aardige mensen.

14-10-2022
9
Cor van Doorm

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Aardige mensen

13-10-2022
7.8
Alexander Geene

netjes gewerkt, spouwmuurisolatie en vloerisolatie. Ook duidelijke uitleg voor subsidieaanvraag.

13-10-2022
10
Marjo van Baar

Prima gedaan

13-10-2022
10
A.H.M. Oude Weernink

Super vriendelijk personeel. En alles netjes achter gelaten

12-10-2022
10
Nelie Rodenburg

Perfect volgens afspraak

12-10-2022
9.5
John Bekkers

De dakisolatie werd zeer snel na opdracht uitgevoerd, de spouwmuurisolatie daarentegen moesten we achteraan bellen. Daarna werd het ook heel snel uitgevoerd. De kwaliteit van de afwerking had hier en daar iets beter gekund. Maar het was de laatste dag voor de vakantie van de uitvoerenden. Over het algeheel was het prima. We zijn pas 100 % tevreden als de besparing voldoet aan de verwachtingen.

20-09-2022
10
Kees de Wolf

Doordat een afspraak kwam te vervallen waren we 2 maanden eerder aan de beurt dan verwacht. Werkzaamheden zijn snel en adequaat uitgevoerd, de kleur van het voegmiddel droogde erg mooi op en de geboorde gaten zijn daardoor nauwelijks terug te vinden. de locatie werd na afloop schoon opgeleverd. enige nadeel was de herrie die de voor de deur geparkeerde machinerie maakte, maar dat duurde slechts een halve dag. Nu nog even de winter afwachten om het verschil te kunnen meten.

19-08-2022
9.2
G.L. de Jong

netjes en snel uitgevoerde werkzaamheden

30-07-2022
8.8
Peter Unger

Goed en vakkundig uitgevoerd.

29-07-2022
9
Sabrina Horst

Vond vooral de spouwmuurisolatie erg veel rommel achtergelaten heeft. De hele tuin zat onder de witte isolatievlokken. Erg slordig. Maar wat me nog het meeste ergert is de subsidieaanvraag: punt 1 - nergens op de factuur / site kan ik vinden waar ik dat moet indienen en hoe die subsidieregeling heet . Punt 2 - tijdens het invoeren van de subsidieaanvraag (na veel zoeken) blijken ze ook om foto's te vragen van zowel spouwisolatie en vloerisolatie. Dat had u wel even mogen zeggen van te voren !!!!! Nu heb ik dus van de vloerisolatie toch maar de ducktape (verzegelde ruimte) afgehaald om een foto te maken en van de gaten in de muur als 'bewijs' van de spouwisolatie. Vind dit niet netjes!

29-07-2022
8.7
Petra van der Kooij

Konden snel aan de slag in deze drukke tijd. Duurzaamheid van Materialen is oké, maar kan veel beter. Daar meer keuze in zou fijn zijn.

28-07-2022
9.8
A.G. Bessembinder

achterzijde 1 boorgat niet gevuld met voegspecie.

28-07-2022
10
Theo van der Zweep

Keurig netjes en coorrect

26-07-2022
7.7
M. Müller

Prima werk geleverd

21-07-2022
7.5
R.K. Kerkbestuur

Het project is netjes gedaan

19-07-2022
10
Birgit Jansen

Heel prettig contact en snel geholpen. Ook super fijn dat er foto's zijn gemaakt tijdens de werkzaamheden die ik kan gebruiken voor het aanvragen van de subsidie.

19-07-2022
10
Lars Anderson

Goed en snel geholpen.

18-07-2022
9.7
Franken

Goede partij leuke werknemers

18-07-2022
10
Wim van den Bor

Goed en perfect geregeld Goede servers

18-07-2022
6.8
Arjan Krol

Alleen ging er iets mis met mijn mail om een afspraak te maken met uw adviseur, waardoor ik bijna met een ánder bedrijf in zee zou gaan. Gelukkig werd ik op tijd terug gebeld door uw administratief medewerker en zo toch nog een advies gesprek worden ingepland.

18-07-2022
10
Alwin Koning

Alles is netjes op tijd en volgens afspraak gegaan.

11-07-2022
10
R.L. Kamphuis

Zeer vriendelijk personeel en meedenkend

08-07-2022
9.2
Derwin Visscher

Duidelijke communicatie en kundig advies/installatie, er blijft echter wel e.e.a. aan troep achter(losse isolatieparels in de tuin en viezigheid uit de kruipruimte). Vermoedelijk is dit ook niet iets wat voorkomen kan worden.

06-07-2022
8
Edwin Bakker

Isoleerders weten precies,wat ze aan het doen zijn.

06-07-2022
8
E. Oude Lashof

Tevreden

06-07-2022
5.7
Theo Joosten

Het project is rampzalig verlopen. Het huis is ernstig beschadigd geraakt. Een tweetal medewerkers hebben maar wat aangeklungeld. Ben in afwachting van afwikkeling. Gericht initiatief tot oplossing loopt traag. Echt ontevreden.

06-07-2022
9.3
Oscar Klein Koerkamp

Erg tevreden over het voortraject en de uitvoering.

05-07-2022
8.7
Wim Zielman

Prima en komen hun afspraken na + extra service

01-07-2022
10
Tom Matser

Gewoon goed vakkundig snel gewerkt

30-06-2022
9
Oude Scholten

Duidelijk in communicatie en prima uitgevoerd voor zover ik dat als particulier kan beoordelen. Vriendelijk en correct personeel. Zowel telefonisch als ook de uitvoerders. Het is nu nog zomer, dus de energierekening en het resultaat moet ik nog gaan zien ????

30-06-2022
7
Frank van der Veen

Tevreden over het geleverde werk

26-06-2022
10
J.L. Roorda

Ik ben erg tevreden over de twee heren die het in mijn ogen het prima hebben uitgevoerd. Het was heel fijn om te zie hoe alles weer schoon werd achtergelaten. Heren bedankt.

24-06-2022
10
Richard Scholten

alles is naar wens verlopen en goed afgewerkt. gr richard

24-06-2022
8.7
D.J.M. Schlack

Goede uitleg, goede communicatie, goed werk geleverd.

22-06-2022
10
J. Bakker

Zeer te spreken. Nog bedankt.

22-06-2022
8.3
Sjaak Polderman

Ik was alleen geïnteresseerd in spouwmuurisolatie. Heb geen advies gevraagd. Door grote drukte liet uitvoering paar maanden op zich wachten. Personeel was zeer deskundig; zowel bij het opstellen van de offerte, maken van de afspraken als bij de uitvoering. Documentatie en verdere administratie gaat digitaal en zeer snel.

22-06-2022
10
Suzanne de Boer

Vloerisolatie en gevelisolatie. Keurige medewerkers. Goede communicatie. Medewerkers zijn niet gezekerd op de hoge ladder ook geen helm of andere maatregelingen qua veiligheid.

20-06-2022
9.5
T. Plakmeijer

goede medewerkers van Plus Isolatie

20-06-2022
9
Harry Broenink

zeer korte tijd tussen opdracht en uitvoering

17-06-2022
10
Erwin Pranger

Alles verliep zoals afgesproken en gepland. Netjes en vakkundig bedrijf. Zeer positieve ervaring.

17-06-2022
9.7
T. Wichers-Schreur

Goed

17-06-2022
7.7
J. Mostert

Keurig aangebracht, aardige monteurs. Niets op aan te merken.

16-06-2022
9.7
Joey Kluvers

Eerlijke, nette en harde werkers. Gezellige gasten!

16-06-2022
10
Marcel Lameris

Perfecte en duidelijk offertes en uitleg bij de opname van de werkzaamheden. Uitvoering conform afspraken en duidelijke handleiding mbt subsidie regeling.

15-06-2022
10
I. Overwijk

Zeer vakkundige en plezierige uitvoering.

15-06-2022
9.8
T. Wichers-Schreur

precies volgens afspraak

13-06-2022
10
Ineke Visser

Prettig, vakkundig en schept vertrouwen. Dank jullie wel.

13-06-2022
9
J.A. Meijerink

prima werk geleverd

13-06-2022
10
Herman Kist

zeer te vreden met onze spouwmuur isolatie netjes en vakkundig gedaan top

13-06-2022
10
Hermsen

Ik heb geen slecht punt kunnen opschrijven. Alles is netjes en perfect verlopen!

07-06-2022
9.2
Sean Paul Vervuurt

De uitleg vooraf was helder en duidelijk en de isolatie werkzaamheden zijn netjes en volgens afspraak uitgevoerd. Vanwege drukte duurde het wat langer voordat het werk uitgevoerd kon worden. Ben zover zeer tevreden.

07-06-2022
9.7
Vincent Peters

Komen afspraken goed na. Fijne mensen.

06-06-2022
8.8
Sven van der Vecht

Netjes uitgevoerd!

04-06-2022
10
Willem van Schoot

Ging vlot en in goed overleg

03-06-2022
9.2
Barry van Diemen

Gezellige gasten, leveren goed werk

03-06-2022
8.2
G.N.J. Boos

Zeer klantvriendelijk, was best smerig onder de vloer maar leverden keurig werk.Top????

03-06-2022
10
Roy Vollenbroek

Erg vriendelijk personeel en alles top geregeld en opgeruimd

03-06-2022
9.8
A. Bus

Alles gewoon GOED

03-06-2022
9
Barry van Diemen

Goed geholpen, aardige gasten die deskundig werken

03-06-2022
8
Frank Lubbers

Ze komen volgens afspraak langs om te kijken of het mogelijk is, daarna krijg je snel een nette offerte. Afspraak maken voor de uitvoering gaat ook heel makkelijk. De uitvoering werd netjes gedaan, alles word netjes opgeruimd en ze zijn beleefd. Conclusie zeer tevreden!

01-06-2022
6.5
Jan Beuving

Na de eerste keer, 1 dag van te voren afzeggen. De 2x wel op tijd. Controle gehad die het bedrijf controleerden. Spouwidolatie goed uitgevoerd. Jammer dat de voegen opgevuld werden met een lichte voeg. Onderste gedeelte donker voeg. Kleurt wel bij. Dus niet

26-05-2022
10
Laurens Beckers

Alles prima verlopen

25-05-2022
10
T.J.J. Olde Hendrikman

Alles super verlopen ,nu hopen dat we de energie kosten toch wat kunnen verlagen

25-05-2022
10
P. Peters

Alles vlot en netjes verlopen. 08.00 uur afgesproken, 08.00 uur op de stoep voor de uitvoerende werkzaamheden. En alles achtergelaten zoals het was aangetroffen rondom het huis. Al met al prima werk geleverd

25-05-2022
7.5
Martin Hamelink

Er zaten wel een kleine twee maanden tussen het bezoek/advies en daadwerkelijke uitvoering. Beide afspraken verliepen erg prettig. Erg blij met de uitvoering.

25-05-2022
9
Tonnie van Riele

Zeer snelle levering, tevreden met de uitvoering en oplevering.

22-05-2022
10
Erwin van Pelt

Een tien is voor jullie is dik verdiend. Alles liep naar wens!

20-05-2022
10
Ilse van der Wal

Jan Hein en Wouter hebben de eps korrels netjes onder de vloer gekregen … alles netjes achterlaten

19-05-2022
10
Dennis van Aspert

Vriendelijk mensen werken hard en netjes , ben zeer tevreden met het resultaat!

19-05-2022
9.3
Marcel Leerkes

Wij zijn erg tevreden over de uitvoering. Zowel van het verwijderen van de spouwverontreiniging als van het isoleren

19-05-2022
9.5
Marcel Lameris

Duidelijk advies nav opname en afspraken worden keurig nagekomen.

17-05-2022
9.5
Wouter Bredewold

Prima advies, uitvoering en super aardige mensen! Enigste minpuntje is dat tijdens het boren bij bepaalde plekjes de stenen iets beschadigt zijn.

15-05-2022
10
Tom Boxen

Super tevreden

13-05-2022
5.2
Menno de Groot

Funderingsmuren waren met 2 milimeter in plaats van de afgesproken 14 cm geïsoleerd, hierover gebeld en een nieuwe afspraak gemaakt om de funderingsmuren op afgesproken dikte te isoleren en om uitleg gevraagd waarom er maar 2 mm was aangebracht, bij mij gaat dat om ongeveer 1000,- euro wat ik niet geleverd krijg maar wel betaal. De reactie hierop was dat ik het de uitvoerders zelf kon vragen. Toen ze na een maand de funderingsmuren kwamen doen was hun reactie dat ze de funderings muren altijd dunner isoleren maar dat het in mijn geval wel erg dun was, waarop ik reageer dat ik dat vreemd vind omdat 14 cm is afgesproken. Ik adviseer andere klanten van Plus isolatie dan ook om goed te kijken of de afgesproken isolatie is gedaan.

13-05-2022
9.5
H. Verbeek

Prima werk geleverd heren

13-05-2022
6.3
A. van Beers

Er zijn verbeteringen mogenlijk

13-05-2022
8.3
Teun Schuurkamp

Snel, vakkundig en schoon werk opgeleverd.

13-05-2022
8.7
Nick Renders

Een maand nadat we de adviseur van Plusisolatie over de vloer hadden, was de spouwmuur al gevuld. Prettige, vriendelijke vakmensen hebben mooi werk verricht, waardoor wij weer net iets comfortabeler leven. Dank!

13-05-2022
9
L. Reinders

Zeer tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden. Overleg tijdens het werk was prettig en efficiënt.

13-05-2022
8.8
R. Zwienenberg

Ik had mij reeds wat verdiept in spouwmuur isolatie, en de adviseur van plus isolatie kon heel veel en goed uitleggen hoe zij te werk gaan. Erg prettig, vakkundig gesprek wat mij er toe heeft bewogen om voor dit bedrijf te kiezen. De montage liet even op zich wachten, wat zeer begrijpelijk is in de huidige drukte. Monteurs waren zeer vriendelijk en hebben hard gewerkt om alles netjes uitvoeren. Dus ben zeer tevreden. Had ook gelijk dit bedrijf bij mijn buurvrouw doorgegeven, en ook zij heeft de muren gelijktijdig mee laten behandelen. Alles in 1x klaar. Top, ik raad plus isolatie zeker aan iedereen aan!

13-05-2022
10
Silvia Kuipers

Wij bevelen Plus Isolatie zeker aan!

13-05-2022
10
P. Wietzes

Zijn vriendelijk enWerken netjes en snel

12-05-2022
8.3
Wil Heuveling

netjes afgewerkt in 1 dag en alles netjes opgeruimd

11-05-2022
7.3
G. Cuypers

Tussenwoning was binnen 2 uur geïsoleerd. Ze hebben heel netjes gewerkt.

05-05-2022
9
Jacob Harkema

Tevreden met het resultaat. Op zich is het werk goed uitgevoerd maar de afronding is voor verbetering vatbaar.

04-05-2022
8.7
Fam. v. Laar

Bedankt voor de vakkundige uitvoering van de spouwmuur isolatie

04-05-2022
9.8
Jacob Liemburg

Zeer snelle afspraak, uitvoerders waren ruimschoots voor afgesproken tijd aanwezig. Werk werd netjes en voor zover mogelijk schoon uitgevoerd. Al met al super!!!!

04-05-2022
8.7
Bosch

Prettige contacten en personeel

04-05-2022
9.5
Judith Rijnbende

Excuus dat de woning een rommel was en het werk wat lastiger uit te voeren. Dank dat jullie de klus hebben voortgezet

26-04-2022
10
Richard Scholten

alles naar wens uitgevoerd en netjes.

24-04-2022
8.8
Rick van der Worp

De monteur werken netjes, zijn kundig, laten het netjes achter. Bij mij hebben ze zelfs het voeg cement nog weggespoeld met de tuinslang anders zou dit vlekken geven. Helaas waren ze alleen achteraf 1 gat vergeten te vullen hiervoor zijn ze netjes terug gekomen.

24-04-2022
8.5
Alfredo D'Angelo

netjes gewerkt

21-04-2022
8
Piet Bos

Zeer tevreden!

21-04-2022
7.3
Victor Nihot

Aardige uitvoeringsmannen, gedoe met lekkende aansluitingen op het harnas ( nog tape beschikbaar gesteld om eea af te dichten), ik hoop dat de gehele spouw gevuld is, keurig op tijd, geen rommel achtergelaten, factuur naam nog te wijzigen!

21-04-2022
9.3
J. Voortman

Gemotiveerde hardwerkende medewerkers die met plezier hun werkzaamheden verrichten!

20-04-2022
10
M. de Vos

Bij Plus isolatie is de service uitstekend. De uitvoering van de werkzaamheden (spouwmuurisolatie) werden door goede getrainde en geschoolde mensen gedaan. Dus!!! Goed werk geleverd.

20-04-2022
8.7
Alexander Schoemaker

Werkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd.

20-04-2022
10
Frea Pronk

Tot zover zijn wij tevreden

18-04-2022
9.5
I. Hilhorst

Prima snel en netjes geregeld. Zelfs enkele oude (niet door hen gemaakte) gaten ook gedicht. Alles keurig achtergelaten. We merken nu al een enorm verschil in binnen temperatuur.

15-04-2022
10
Petra Oude Brieul

Vakkundige medewerkers!

15-04-2022
7.8
Piet Lampen

Prima vaklui

15-04-2022
9.2
Tonnie van der Kooi

prettige werknemers die weten waar ze met bezig zijn, werken netjes en laten alles weer schoon achter.

14-04-2022
10
Ray Hobé

Plus isolatie werkt volgens principe; afspraak is afspraak. Alles super snel geregeld

13-04-2022
10
Oskars Kivlans

Very recommended Very nice and polite people! Top !

12-04-2022
9.5
Thijs ten Hove

Spouwmuurisolatie en vloerisolatie laten doen door Plus Isolatie. Advies gesprek was duidelijk en vakkundig. Adviseur dacht goed mee en wist waar hij het over had. Spouwmuurisolatie is zonder problemen uitgevoerd en netjes werk afgeleverd. Vloerisolatie is helaas niet volledig goed. Er zou een dikke van ongeveer 14cm isolatie onder de vloer en rond om de houten balken maar naar eigen inspectie waren aantal plekken de houtenbalk of vloer nog zichtbaar. Dit aangeven en ze moeten nog terug komen voor een herstel klus. Overal dikke voldoende en ga er vanuit dat herstel klus uitgevoerd wordt zoals het hoort.

12-04-2022
10
W.J. Straver

Prima werk geleverd!

12-04-2022
8.7
Geert Bartsma

Fantastische vakmannen die langs kwamen en het was nog gezellig ook!

11-04-2022
9.3
Ruben Vogelaar

Na de offerte duurde het wat lang voor we een moment gepland konden krijgen, voorderest heldere informatie op voorhand, en flexibiliteit bij de uitvoering (er bleek toch een ander, even lang, stukje muur geïsoleerd moest).

11-04-2022
10
Erik Lückers

PlusIsolatie heeft vakkundig topwerk geleverd bij isoleren van gevel en vloer. Aanrader.

07-04-2022
9
H.B.M. Steentjes

goed advies, opmeting ging professioneel en snel. bij uitvoering van muurisolatie was ik wegens ziekte niet bij. Maar gezien de professionaliteit die de heer Melvin Marsman ten toon spreidde, twijfel ik daar niet aan.

07-04-2022
10
Manouk Visser

Wij zitten er warmpjes bij, voor een prima prijs en volledig verzorgd. Wel wat meer geluid dan voorgehouden, dus ik raad iedereen aan niet thuis te werken. Maar prima advies en prima uitvoering!????????

31-03-2022
10
Bram Vermetten

Snel en nauwkeurig

30-03-2022
10
Lenneke van Beelen

alles tot in de puntjes geregeld en fijne mensen

29-03-2022
10
Dhr. Croonen

Super tevreden. Alleen maar pluspunten. Geen rommel achter gelaten na de werkzaamheden. Fijne communicatie, korte lijntjes. Zeer tevreden met het product.

29-03-2022
9
E. Schoenmaker

Goed deskundig advies, vriendelijke behulpzame uitvoerders. Bereid om mee te denken op gebied van behoud isolatie in geval van toekomstige (ver)bouw plannen. Ik beveel plus-isolatie zeker aan.

29-03-2022
10
Van der Meer

Van intake tot en met einde werkzaamheden een dikke 10. Door alle werknemers netjes en verzorgd te woord gestaan

28-03-2022
10
M. Voerman

Prima werk verricht

28-03-2022
10
G. Penders

Wij hebben onze spouw laten leeghalen (puin) en laten isoleren. Is allemaal heel keurig gedaan door vriendelijke vakmensen. Ook de communicatie verliep goed en was laagdrempelig.

28-03-2022
8.7
Inge Deutz

Prima advies en nette uitvoering, alles werd na de klus opgeruimd

28-03-2022
10
Inge Verweij

Prima bedrijf die ook nog eens meedenkt!

28-03-2022
10
Harrie Garritsen

Netjes afgeleverd

28-03-2022
10
Harrie Garritsen

Prima werk geleverd

28-03-2022
10
Dhr. Croonen

Wij zijn heel erg tevreden en zeker een complimenten voor de 2 jongens die het uitgevoerd hebben

28-03-2022
8
Liesbeth Kuiper

Vriendelijke mannen die advies hebben gegeven en de werkzaamheden hebben uitgevoerd. Erg blij met het resultaat

28-03-2022
8
P. Boswerger

Tijdens de uitvoering is er redelijk veel specie op onze oprit gelekt. Dit is met de bezem schoon geveegd echter, er zijn veel specie vlekken achtergelaten. Voor de rest is er netjes gewerkt en zijn de afspraken nagekomen.

28-03-2022
8.7
Jip Rijzewijk

Uitvoering keurig en vriendelijk, advies was dat alles werd dicht gezet , ook de open stoot voegen bij de lateien , uitvoering had daar een andere mening over ( die ik ook deelde) Graag zie ik de foto's tegemoet voor de latere subsidie aanvraag?

28-03-2022
10
Willy Bruijnen

Super tevreden over de snelle reacties en afspraken Ook super tevreden over medewerkers die de isolatie hebben geplaatst

28-03-2022
10
Jeffrey Rietbroek

Netjes uitgevoerd. Mensen zijn zeer vriendelijke.

28-03-2022
10
Jeffrey Rietbroek

Netjes uitgevoerd. Mensen zijn zeer vriendelijke.

28-03-2022
8.5
P.C. Boekhout

Prima service, vriendelijke jongens, werken netjes. Kwaliteit van de uitvoering had hoger kunnen zijn als de stenen die losgemaakt zijn om de spouwmuur leeg te halen op de juiste manier waren vastgezet. Naderhand prima opgelost.

28-03-2022
10
Keimpe Bleeker

Alles perfect, netjes en gezellig; niet op aan te mereken!

28-03-2022
10
W. Meerkerk

Was top geregeld goede communicatie en keurig volgens afspraak

28-03-2022
9
Fam. Schaufeli

Prima geholpen, netjes duidelijk en vriendelijk!

28-03-2022
8.8
Danny Snijder

Goed en compleet Advies, werkzaamheden door aardige en leuke mensen uitgevoerd. meedenkend en oplossend, zeer tevreden. nu hopen dat t warmer wordt.

28-03-2022
9.7
Piet Sinke

Zeer fijne en snelle samenwerking met de mensen van Plus Isolatie. Klein probleempje van uitvoering werd supersnel en goed opgelost. Fijn en betrouwbaar bedrijf!

28-03-2022
10
Ton Jansman

Professionele advisering. Uitvoering zoals afgesproken. Vriendelijke medewerkers die de overlast tot een minimum beperken.

28-03-2022
10
wouter goudswaard

Super! echt maatwerk. en keurig gewerkt, maximaal resultaat

27-03-2022
10
Jan Willem van Binsbergen

Er was een medewerker voor de eerste dag in dienst. De andere medewerker was heel nauwkeurig met het inwerken en controle op de uitvoering van het werk. Zodoende kon ik goed zien welke topkwaliteit er wordt nagestreefd.

24-03-2022
10
Gerard den Arend

Snelle afhandeling. Prettige medewerkers.

24-03-2022
8.3
Jan Oosterom

Alles correct volgens afspraak

11-03-2022
10
Gerrit Jonas

Werk is prima uitgevoerd. Het zou wel ideaal zijn als ook de Subsidie aanvraag geregeld zou kunnen worden. We zijn tevreden. Bij nachtelijke check op huiskamertemperatuur, lijkt het 2 graden te schelen met voorheen. Maar moet natuurlijk de buitentemperatuur meetellen.

07-03-2022
9.5
E.J. Hoijtink

Prima uitgevoerd voor een scherpe prijs, wel de snijvoeg niet goed uitgevoerd maar in goed overleg snel opgelost.

07-03-2022
10
Lorenzo Pola

Top service

06-03-2022
7.7
A. van de Laak

Alle afspraken nagekomen en netjes afgewerkt.

04-03-2022
10
Duco Harmsen

Michael en Denis hebben er zelfs nog extra werk ingestoken om het op dezelfde dag af te kunnen ronden.

04-03-2022
9
E. Dekker

9 omdat ik geen 10 geef

04-03-2022
10
Wouter Struik

Netjes en goed werk geleverd.

04-03-2022
10
Robin van t Hof

Aan huis het advies gesprek gehad en ter plekke gebeld met de planning om te kijken hoe snel er geleverd kon worden. Dat was beduidend sneller dan de concurrent. Op de dag zelf keurig op tijd gekomen en uiterst vriendelijke gasten die aan de slag gingen. Alles netjes afgeplakt en schoon achter gelaten. Meer dan tevreden over dit en het resultaat. Kan niet anders dan de maximale score geven in deze!

04-03-2022
10
Jan Willem van Binsbergen

Goede uitvoering, medewerkers geven goede informatie over de uitvoering van hun werkzaamheden. Service gericht.

04-03-2022
7.5
Bennie en Ria Bennink

Netjes snel en schoon achtergelaten gewerkt.

02-03-2022
10
jan jaap van Herpt

Alles zeer naar wens verlopen. Aardige collega's en snelle service!

01-03-2022
9.5
Jeroen Verburg

Goed advies, snel uitgevoerd. Bij spouwmuurisolatie wel enorm veel rommel achtergelaten, overal rondom het huis ligt voegspecie.

28-02-2022
10
Paul Elferink

Keurig werk geleverd en schoon opgeleverd

28-02-2022
10
Jan Wolters

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Goed advies, nette werklui, en de 3 boorgaten die niet gevuld waren met cement, werd dezelfde dag van mijn belletje opgelost! Ook tijdens de vloerisolatie werd netjes de vloerbedekking afgedekt! Chapeau!

28-02-2022
10
Hans van Dartel

Netjes gedaan, aardige jongens

28-02-2022
7.5
J. Schelhaas

Aardige, kundige, harde werkers. Prima mee te overleggen en prettig in de omgang.

28-02-2022
8.8
F.J. Slob

Het isoleren van het huis. En als bonus ongelofelijk veel geluidsisolatie. Overdag's hebben wij het op 23 graden. Het is afgelopen weekeind s'nachts onder nul geweest en s'morgens was het nog 20 graden. En dat was voor het isoleren rond de 15 graden. Top, geweldige investeringen. Fijn bedrijf????????????

28-02-2022
10
Joop Wagenaar

Goede kwaliteit en vriendelijke jongens die de isolatie aan brachten.

28-02-2022
9.3
S. Kalma

Goede adviseur en offerte. Afspraak snel gemaakt. Op dag van uitvoering spouwmuurisolatie ongeveer twee uur te laat, werkzaamheden wel goed uitgevoerd en boel netjes achtergelaten. Vloerisolatie: op tijd, was is uur afgerond, kan (nog) niet controleren hoe werk is uitgevoerd, want mag pas na 2 weken kelder weer in

28-02-2022
10
wil Muijlwijk

Keurig gedaan

28-02-2022
10
Emile Cornel

Werkelijk alle lof voor hoe snel en goed het werk is uitgevoerd!!

28-02-2022
8.5
M. Sanders

Oude isolatie verwijderen nieuwe aanbrengen in de gevel

28-02-2022
10
Michel vd Meer

Geweldig geholpen zeker een aanrader

23-02-2022
9.3
Daniel Osielczak

goede job

21-02-2022
7.7
jan averdijk

Werkzaamheden zijn perfect verricht en schoon achtergelaten????

20-02-2022
9.3
wil Muijlwijk

Snel verzorgd

16-02-2022
10
Michel Bruins

Alles top geregeld, aardige mensen die je voorzien van goed advies en net werk leveren

16-02-2022
10
Angelique van Leeuwen

Prima gedaan????!!

16-02-2022
10
Jan Schut

Alles Prima geregeld. Vooral de uitvoering, personeel was gemotiveerd en meedenkend.

16-02-2022
10
Angelique van Leeuwen

Prima gedaan????!!

16-02-2022
9
Patrick Wolfswinkel

Snel geregeld, goed persoonlijk advies gehad, snelle afspraaktermijn en professioneel uitgevoerd. Toppers!

16-02-2022
10
H.M. Tijs

de aanvraag en uitvoering werden snel en heel correct uitgevoerd. Jullie verdienen een 10 met een griffel!

16-02-2022
10
Tonnie Eppink

Het is netjes en deskundig aangebracht. Het resultaat is verbluffend.

16-02-2022
10
Claudia de Ruiter

Super fijn bedrijf alleen 1 min punt ze kwamen 2 uur te laat

15-02-2022
8.3
Hendriks

Fijne communicatie, goed advies.

15-02-2022
7.7
Maaike Kohne

Prima

15-02-2022
8.3
W. A. kuiper

Ik ben zeer tevreden van het eerste contact tot einde werkzaamheden

15-02-2022
6.3
Nathalie De jonge

Heb geen documentatie gezien.

14-02-2022
10
Dawid Wegierski

De adviseur goed, de spouwmuurisolatie team uitstekend, de dak isolatie team professioneel, alleen wachten op vloer isolatie team

14-02-2022
8
Stoot

Kundige monteur, heeft het karwei (190 m2) helemaal alleen geklaard in twee ochtenden. Was op de afgesproken tijd aanwezig.

14-02-2022
9
Rick van der Worp

Helaas geen documentatie gekregen alleen een offerte en factuur. Na het plaatsen van de muur isolatie toch nog behoorlijk wat vuil van het wol door de tuin.

14-02-2022
9
E. van den Berg

Veel resten voegsel niet netjes opgeruimd

14-02-2022
7.8
A. van de Laak

Ik heb een prettige ervaring met Plus isolatie. Alleen het advies over de materialen die gebruikt worden , kan beter.

14-02-2022
10
E. Rozendal

Werkzaamheden goed uitgevoerd.

14-02-2022
10
Ruud Jochems

Snelle en vakkundige afwerking

14-02-2022
9.7
Bart Bardega

Vriendelijke mensen die denken in oplossingen. Werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd.

14-02-2022
10
B. van Vliet

Alles ging naar wens.

14-02-2022
10
Jan Scholten

Prima gedaan. Top.

14-02-2022
10
P. Reus

Goede service en uitleg. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. Een prima ervaring met dit bedrijf!

14-02-2022
9.7
A.Schoo

Bedrijf werkt goed, netjes en snel. Alleen jammer dat ze met maar 1 type werken, aan de andere kant is het wel meteen het gecertificeerde type, dus dat is wel goed.

14-02-2022
10
A.j.l. van der Kuip

Keurig netjes werk geleverd. Vriendelijke medewerkers.

14-02-2022
10
A. Remmerswaal

Helemaal tevreden. Ik hoop wel dat een nieuwe afspraak om de klus af te maken ook snel komt.

14-02-2022
10
Jeroen Blokker

De bodemisolatie lag er snel keurig in

14-02-2022
10
Leonie Ras-De Boer

Alles is naar wens verlopen en de werkmannen ook goede communicatie mee hebben goed eerk verricht nu het laat aan zien

14-02-2022
8.7
De jongens van de Jonge

Het opruimen van restmateriaal kan iets nauwkeuriger. Vooral omdat het niet of nauwelijks afbreekbaar is. En iets meer voorzichtigheid in de borders/planten om het huis. Met vr. gr.

14-02-2022
10
Peter Cornelissen

Super bedrijf wat ze zeggen doen ze, ruimen alles op en geen half werk

14-02-2022
9.2
Sebastiaan Kirkels

Zeer tevreden over de gehele service.

12-02-2022
10
Marco Kroesen

Medewerkers kwamen goed over,

12-02-2022
10
Alice Lucas

Een goed adviesgesprek, een scherpe prijs én vriendelijke en bekwame medewerkers. Kortom, ik ben heel tevreden over Plus Isolatie!

11-02-2022
10
H. Dresselaers

Eerlijk advies bij aanpassing van de werkzaamheden.

10-02-2022
9.2
Ron Linnenbank

Nette en snelle werkzaamheden door vakmannen

08-02-2022
10
Wouter van Bemmel

Zeer snel en goed uitgevoerd. Al was het wel zeer snel klaar. We gaan ervanuit dat het ons gaat helpen bij een behagelijk binnen klimaat.

07-02-2022
9.3
van Erk - Westdijk

Fijn personeel,klein foutje!

07-02-2022
8.8
van Lente

snelle afwerking

07-02-2022
8.3
A. Verburg

Bij nadere inspectie van de tuin flinke schade aan bessenstruiken en fruitboom, muurhaak afgebroken, veel isolatiemateriaal is in de kruipruimte via een ventilatieopening terechtgekomen. ik had daar graag erop attent gemaakt geweest. Meer zorgvuldigheid is aanbevelingswaardig; overige aspecten weinig op aan te merken

07-02-2022
8.3
Beuving

Van begin - 1e adviesgesprek - tot het eind - werkzaamheden muur- en vloerisolatie Allemaal plussen ???? voor Plus isolatie

07-02-2022
7.3
Wido Blom

Vind het terugzetten vd uitgehakte stenen erg rommelig gedaan. Kapotte stenen zijn terug gezet terwijl ik heb gemeld dat ik nog hele stenen had liggen. Veel cementresten achtergebleven op bestaand metselwerk. Denk dat als er iets meer tijd was uitgetrokken voor bovenstaande dat er een netter eindresultaat was behaald. Kwam op mij over of ze enorm haast hadden.

30-01-2022
10
M. Hazenkamp

Prima verlopen uitvoering van het vervangen van het oude UF schuim. Zowel verwijderen als aanbrengen van Knauf Supafil verliep prima.... Uithalen was op sommige plekken erg lastig maar je mannen waren erg vasthoudend....TOP! Tijdens het vullen even de hulp ingeroepen van een collega. Team denkt erg goed mee!!

28-01-2022
10
Marc van der Gaag

Goede prijs en de werkzaamheden werden netjes uitgevoerd. Door domme pech werd er tijdens het boren in de buitengevel voor de spouwmuurisolatie een spouwanker geraakt waarna het spouwanker door de binnenmuur van de woonkamer stak. Gelukkig werd dit door Plus Isolatie zonder moeilijk doen netjes opgelost. Absoluut een fijn bedrijf met goede communicatie!

02-01-2022
7.5
Peter van Heur

heel jammer dat bij nacontrole blijkt dat er nog een aardige hoeveelheid isolatiemateriaal op het dak ligt. dit waait overal heen en is moeilijk weg te krijgen

29-12-2021
7.3
PR Tielman

Zoldervloer isolatie laten doen, de afspraak en inplanning ging snel maar stukjes overgeslagen en niet alle gaten afgedicht. Lieten de plek niet heel netjes achter.

23-12-2021
8.2
Theo van Schaik

Keurig gewerkt.

22-12-2021
10
Menno Wisse

Goed voor elkaar en een fijne open communicatie.

22-12-2021
9.5
R.Hendriks

Prettig en duidelijk gesprek tijdens de offerte opmaak. Uitvoering werkzaamheden naar wens uitgevoerd.

22-12-2021
9.7
Wenzel Hurtak

Snelle offerte, voorts ook snel gepland jongens waren op tijd en het waren nette werkers. Voegafwerking perfect.

21-12-2021
8.8
Iwan ten Hove

Snelle en goede service. Vriendelijk personeel en de werkzaamheden zijn goed en netjes uitgevoerd.

20-12-2021
8.8
S. Bakker

De afspraak om tot uitvoering te komen kostte moeite, verder prima werk.

16-12-2021
1.7
C.J Van Montfort

Geen aanrader. De adviseur meende een spouwmuur van 7 cm gezien te hebben, terwijl er geen spouwmuur was en het 'inspuitteam' in alle vroegte voor de muur stond! Enorm knullig en amateuristisch. Dus er zijn geen werkzaamheden uitgevoerd.....

15-12-2021
9.8
F. Jocker

Tijdens de aanbiedingsfase; prettig, goed en vrijblijvend. Bij vragen, een goede ondersteuning. Bij uitvoering; meedenkend, deskundig, oplossing gericht en gezellige technisch personeel. Prijs kwaliteit is uitstekend.

15-12-2021
9.7
J. Kooi

top bedrijf

15-12-2021
10
A. Kuijer

Uitstekend werk

14-12-2021
9.7
André Groeneveld

voegwerk kan beter

14-12-2021
9.8
B. Stok

Uitstekend bedrijf. Netjes, accuraat, snel en professioneel . Kan ze iedereen aanraden.

13-12-2021
9.7
fam. Damhuis

goed en net bedrijf

13-12-2021
10
M Mulders

Werkzaamheden zijn volgens planning en netjes opgeleverd; medewerkers van Plus Isolatie waren erg vriendelijk en gaven graag advies over de fotografie die nodig was voor de subsidieaanvraag.

12-12-2021
8.8
P. de Bruin

netjes gewerkt, prettig in de omgang, goed uitgelegd

11-12-2021
10
joris nijboer

Prima uitvoering door gepassioneerde, kundige en vriendelijke mensen.

10-12-2021
9
Dorien Wink

Prima geregeld

10-12-2021
7.8
J. van Velsen

De vertegenwoordiger gaf aan dat de werkzaamheden bijna een dag zouden duren en niet gecombineerd kunnen worden met de buren. De korting was dus nihil. In werkelijkheid was het werk binnen 2 uur klaar. De informatie klopte dus niet en dat is niet klantvriendelijk. Op de dag zelf zijn de werkzaamheden zeer netjes uitgevoerd door nette vaklieden.

10-12-2021
10
K.Heetla

Meer dan tevreden.

07-12-2021
10
B. van Delden

Alles klopte. Serieus personeel

07-12-2021
5.2
W. F. Erkens

De ontluchting van de kruipkelder zit wel heel laag, regenwater kan zo instromen en bedenk wat een laagje sneeuw kan doen. Dit is niet overdacht.

06-12-2021
10
Jamal

Top service, professionele team.

06-12-2021
10
Paul bartsch

De persoon in kwestie die de spouwmuur isolatie kwam plaatsen (alleen die dag) was zeer behulpzaam, vakkundig en vriendelijk . Top geleverd, netjes gewerkt.

06-12-2021
10
Remco Alphenaar

Goed advies gekregen en vriendelijke/kundige vakmensen over de vloer gehad.

06-12-2021
10
Chris Bongaerts

Ik was helemaal tevreden. Niets aan toe te voegen

06-12-2021
8
D. Nengerman

Top advies en service

30-11-2021
8.7
Rens Dommerholt

Top uitgevoerd. Het zou alleen prettig zijn als het extra vulmateriaal ook opgeruimd zou worden, nu zwierf dat rond. Verder snel, en goede prijs/kwaliteit verhouding

29-11-2021
10
R. Damstra

Snelle service,vloer en muur isolatie geeft meer comfort

28-11-2021
8.5
Lieke Tieland-Teunissen

Helemaal top!

26-11-2021
7.8
Richard Bosgoed

Jammer dat punten zijn al ingevuld wel beetje vreemd

24-11-2021
8.5
Rutger Straatsburg

Zeer vriendelijk medewerkers. Er is netjes en snel gewerkt bij de uitvoer.

23-11-2021
10
M. Hazenkamp

Het vervangen van onze oude UF schuim isolatie door Knauf Supafil is prima verlopen. Het UF schuim bleek wat hardnekkiger dan gedacht, maar na wat aanpassingen aan de apparatuur ging het prima. Prima mensen in dienst bij Plus Isolatie, doorzetters...

22-11-2021
10
Scholten

De mannen hebben super gedaan alles opgeruimd super bedankt mannen.

22-11-2021
8.3
B. Rauwers

Zeer snel en netjes geholpen. Eerst een duidelijk advies en al op korte termijn de uitvoering. De uitvoering was zeer snel en netjes gedaan.

20-11-2021
10
A. Heijhoff

Prima service en netjes uitgevoerd.

19-11-2021
10
Gerrit Redeker

Zeer tevreden

19-11-2021
8
Roald Horsten

Duidelijk advies en goede uitvoering

19-11-2021
9
P J J Burger

Gewoon zeer tevreden en snel gedaan en de installateurs, vriendelijk en goed,

19-11-2021
9.7
Wilco Remmers

Het werk is goed uitgevoerd behalve dat ze 1 gat vergeten zijn dicht te voegen ik kwam er toevallig achter toen heb ik het gat zelf dicht gevoegd .

14-11-2021
9.7
Chris de Ridder/ D. Lokerse

Ik ben over alles heel tevreden. De uitvoering krijg van mij echter een 8 omdat na het aanbrengen van de isolatie er nog wat isolatiemateriaal terug te vinden is in me tuin. Het was wel al donker toen de medewerkers mijn huis verlieten en dat speelt natuurlijk mee in het zien van de op te ruimen materialen. Goed en zeer vriendelijk personeel.

13-11-2021
9
H. Oblink

vriedelijk mannen,werkten snel en volgens mij secuur,bij boren ontstaat wat stof maar dat is bij dit werk normaal ,ze hebben het zo goed als mogelijk opgeruimd,dus prima werk geleverd.

12-11-2021
9
Gertjan van Rijn

Is allemaal soepel verlopen. Er was nog wat onduidelijkheid over het wel of niet meenemen van een muur naar de garage, maar is toch gewoon gedaan. Prijs was ook prima.

12-11-2021
8.5
Maurice Raasveld

Super tevreden. Goed advies. Snel afspraak kunnen maken. Uitvoerders netjes en klantvriendelijk. Tip. Bel 30 minuutjes van tevoren als jullie komen. Dit scheelt lang wachten voor de klant. Bij mij zou de afspraak om 14.00 uur zijn met 1 uur uitloop. Ik heb zelf gebeld om 15.15 uur en hoorde dat jullie om 16.00 uur zouden komen.

12-11-2021
10
E. Verhoek

Konden alles goed uitleggen, hoog kwaliteit gereedschap en werken netjes. Helaas hebben ze niet even gemeld dat ze de regenbuis beugels hadden afgebroken. De buizen lagen op de grond dus ze hebben het geweten. Verder dik tevreden.

12-11-2021
10
Paul Hendriks

Uitstekend advies hoe en waarmee we onze woning van de beste isolatie konden voorzien. Keurige medewerkers die zeer netjes werken en een top product afleveren. Vertellen wat ze doen inclusief het hoe en waarom. Wat tevens heel netjes is, en ik was zeer positief verbaasd, als een muur dan toch half steens is, dan halen ze die vierkante meters van de factuur af. Dat is wat ik nu noem, eerlijk, betrouwbaar, klantvriendelijk en goed. Ben blij dat we onze vloerisolatie ook samen met Plus gaan aanpakken.

12-11-2021
10
H. Buiter

Mijn ervaring met plus isolatie is heel goed.???????? Vriendelijk telefonisch geholpen en de jongens die hier bij huis waren ook hele aardige jongens die hun werk goed hebben gedaan????????

12-11-2021
8.8
Maarten Boudens

Geleverde service is prima

12-11-2021
10
Ton van Uem

Prettige omgang, duidelijk advies, prima tijdsplanning, snelle afhandeling.

12-11-2021
10
Sander van Zeggelaar

Keurig werk en erg vriendelijk personeel.

12-11-2021
8
Fam Smit

Fijn contact en advies. Maken van de afspraak was prettig en uitvoering van het werk was prima.

11-11-2021
10
R. Damstra

Er wordt keurig en snel gewerkt en met goed materiaal gewerkt

09-11-2021
7.5
A.G. van Gasteren

Tevreden met de werkzaamheden die redelijk snel zijn uitgevoerd. Van de beloofde 5-6 graden temp verschil en meer comfort op de vloer nog weinig kunnen merken. Vloer voelt hetzelfde aan als voorheen. De sales had bij het ondertekenen van de offerte beloofd nog eens terug te komen om samen de subsidieaanvraag te doen. Ook na hem gemailed te hebben nooit meer iets van hem vernomen en de subsidieaanvraag zelf moeten doen. Typerend voor een sales met vlotte babbel maar als deal rond is niets meer laat horen. Teleurstellend!

09-11-2021
9.2
Kylie Bremer

Goede hulp, fijne en snelle service!

08-11-2021
8.7
F. Ligtenberg

Herstel van de knipvoeg is niet mooi,

08-11-2021
10
G. Meijler

Na het werk is het keurig schoongemaakt. Dit alles volgens plan.

07-11-2021
7.8
Victor de Vries

Bij controle door mij van de gevels bleek dat men op drie locaties de gevel niet had geïsoleerd. Op mijn verzoek hebben ze alsnog deze locaties geïsoleerd. Hebben een prima uitvoering.

02-11-2021
10
Patricia Mensink

goed

01-11-2021
9.7
Richard Klok

Isolatie was prima, snel en geruisloos. Alleen voor de isolatie van de kruipruimte zou het de uitvoerders sieren om iets op de vloer te leggen waar ze overheen kunnen lopen zodat niet de hele vloer 1 grote smeerboel wordt.

01-11-2021
8
Joris van de sande

Goed uitgevoerd. Alleen het boren van de gaten precies op de rand van de tweeverdieners kleuren is niet zo handig. Dit zorgt voor extra werk bij het schilderen van de muur

29-10-2021
9.7
Patricia Mensink

Goed, netjes

29-10-2021
9.5
Nanda Spanjer

Het team dat de muren hebben leeggezogen verdienen een dikke 10. Het team dat de muren zijn komen isoleren bleken achteraf muren te zijn vergeten en door boren schade gemaakt aan binnenmuren (haast?). Desalniettemin goede communicatie dat dit op rekening van het b

29-10-2021
8.3
Jakobs

Goed verlopen

29-10-2021
9
Karin Vanlier

Prima advies en afgeleverd werk !!!!

29-10-2021
10
Jan en Corrie Dunnewind

Naar volle tevredenheid en snel afgewerkt.

29-10-2021
9.3
Geert Haisma

Prettige samenwerking, goede uitvoering van het werk.

29-10-2021
10
Dennis de Mink

Snelle afstemming over montage en duidelijke afspraken. Prettig bedrijf om mee samen te werken. Bedankt!

28-10-2021
9.3
Bertus Kelder

Goed bedrijf ! Afspraken worden nagekomen en na ondertekening opdracht was deze binnen 1 week klaar.

22-10-2021
9
P. H. Sulman

Vakkundig en vriendelijk personeel.

21-10-2021
9
T van der Laan

Prima uitvoering van de spouwmuren isolatie, betrouwbare vakmensen

21-10-2021
10
Caroline Augustinus

Geweldig , echt mooi hoe dit allemaal gaat. Snel en accuraat en voortreffelijke vaklui die het materiaal hebben verwerkt

21-10-2021
9
John van Someren

Vooraf was ons niet bekend dat er boven de 2.90 geen spouwmuur meer aanwezig was, dit hadden wij graag vooraf geweten omdat je dan een ander kostenplaatje krijgt en tevens de teleurstelling niet hebt op de dag zelf. De naberekening van het minder aantal geleverde meters gaat moeizaam. Helaas is een verkeerde boor mm gebruik welke ik niet besteld had, ik heb de schade nog enigszins kunnen beperken door dit optijd aan te geven maar er waren al een aantal gaten geboord met 18 mm ipv 14 mm. Ik vond het niet vlekkeloos allemaal, je moet zelf goed opletten. De uitvoerders hebben het overigens heel goed gedaan en steeds goed gecommuniceerd met mij tijdens de werkzaamheden. De afhandeling van bovenstaande moet nog plaats vinden, hopelijk gaat dit goed en ben ik toch nog een tevreden klant

21-10-2021
8.8
Mariël Smit

Zeer beleefd en netjes in contact. Leggen duidelijk uit wat er gaat gebeuren en werken netjes. Top!

21-10-2021
8.8
Matthijs Bos

Snelle reactie op offerte-aanvraag, goed en duidelijk gesprek gehad. Helaas worden niet alle materialen aangeboden (geen parels of pir-platen). Uitvoering is netjes gedaan door vriendelijk personeel en alles werd netjes opgeruimd. Helaas bleek een deel van de spouw niet voldoende dik maar dit werd netjes gemeld.

21-10-2021
9.5
José Mensink

Heel goed, en ze werken secuur

20-10-2021
10
Jacco Schilperoord-Vermanen

Prima ervaring. Niet echt iets te klagen. Positief vonden wij de werkinstelling van de heren uitvoerders: vrolijk, beleefd en actief.

20-10-2021
8.5
Mark Muskens

Goed en duidelijk offertegesprek vooraf, gevolgd door een prima dag van isoleren, beleefd, werkt netjes, niks op aan te merken

20-10-2021
10
Oude Bos

Sneller kon het niet. Ik had erg geluk. Binnen een week van afspraak tot en met uitvoering. Dus, direct ging niet zoveel warmte via de bodem verloren. Ik ben blij.

20-10-2021
10
Noortje Volkers

Mooi op tijd en super professioneel. De mensen van Plus hebben voor alles gezorgd. Dikke 10!

20-10-2021
10
Rob ten Bohmer

Erg prettige ervaring! Aanrader.

17-10-2021
10
Arendsen Jochem

Top bedrijf met super service en vakkundige mensen in dienst.

15-10-2021
9
H. Snijder

Erg prettige en nette jongens hebben de werkzaamheden keurig uitgevoerd. Zeer tevreden. Daarom was de betaling eerder in Rijssen dan de jongens...

15-10-2021
8.8
Rien Mook

Goed advies ontvangen, en uitstekend uitgevoerd met zeer prettige vakmensen die niet alleen vlot en netjes werken maar ook flexibel zijn en meedenken. Al met al ben ik zeer tevreden.

15-10-2021
10
Rob ten Bohmer

Vriendelijke, eerlijke en hardwerkende mensen. Aanrader om mee in zee te gaan. Ga zo door!

14-10-2021
10
Mariette van der Lingen

Op alle onderdelen het cijfer 10! Ik ben zeer tevreden over het werk, advies, communicatie etc. Bedankt Arnold en Denies!

14-10-2021
8.3
Bianca de Jong

Snel en accuraat gewerkt. Over het materiaal kan ik nog niks zeggen: geen documentatie ontvangen. Kwaliteit van de uitvoering blijkt na enige tijd; daar is het nu te vroeg voor. Ik heb alle vertrouwen!

14-10-2021
8
Ton Snelder

Vlotte en nette communicatie, werkzaamheden netje uitgevoerd

12-10-2021
10
S. Bateswar

Gewoon perfect

11-10-2021
6.7
M. Van Brussel

Alles ging perfect. Maar bij betaling bleek dat de mensen hun pinapparaat hadden ingeleverd . Hierdoor wilde mijn moeder contant betalen maar dat kon niet. Aangezien mijn moeder op leeftijd is heeft ze geen internetbankieren dus moest ik het maar voorschieten en moest ik maar naar de bank om het geld te storten.

11-10-2021
10
Edwin woldenga

Goed geholpen. Zowel voor offerte als dat ze het er in gemaakt hadden.. hele aardige mannen die bij ons geweest zijn.. harde werkers

08-10-2021
9.7
paul ijsendoorn

Zeer vakkundig en netjes uitgevoerd. Voorbereiding kan strakker door alle ventilatiegaten te controleren om verrassing te voorkomen tijdens uitvoer.

08-10-2021
10
M.van Reij

Gewoon goed en snel

07-10-2021
8
Huisman

Wandisolatie dmv supafil 'inblaaswol'.

06-10-2021
9
A. Tiethof

Duidelijk advies en prijsafspraak . Helder zonder poespas en mooie beloftes. Goede en vakkundige werkzaamheden waarna de zaak schoon word opgeleverd. Kortom keurig werk en dito personeel . Wees er zuinig op.

06-10-2021
7.3
S. van den Berg

Plezierige en vriendelijke informatie en opmeting. Dag van uitvoering werkzaamheden soms niet helemaal duidelijk wat er gebeurde

06-10-2021
10
Peter Postma

Super en nu al besparen op energie

06-10-2021
9
Olga van Kampen

Prima bedrijf dat zich perfect houdt aan alle afspraken en gemotiveerd nastreeft een goed project af te leveren. Wij merken al dat ons huis behaaglijker is!

03-10-2021
10
Snijder

Leuke vlotte mannen, die hun werk uitstekend deden. Zijn er blij mee.

01-10-2021
9.2
Robin eijsink

Prima werk verricht, Netjes gewerkt en duidelijke uitleg!!

01-10-2021
10
Michel Ooms

Top gedaan fijne mensen en werken netjes

01-10-2021
9
Henk van der Veen

De opdracht betrof het isoleren van de bodem van de kruipruimte met parels. De medewerkers waren voorkomend en hebben snel en efficiënt gewerkt. Weinig tot geen overlast. Beoordelen of de kruipruimte correct gevuld is kan ik niet, want dan moet ik alsnog door de kruipruimte die nu met 15-020 cm parels gevuld is.

01-10-2021
10
A. Oenema

Zeer tevreden!!!!

30-09-2021
8.7
Jelle de Wit

Alles keurig uitgevoerd geen problemen

30-09-2021
10
J. Renes

Ze denken goed mee in oplossingen. De slangen waren te kort,maar dat werd keurig opgelost.

29-09-2021
8.2
C.M Pilon

Prima bedrijf om zaken mee te doen. De spouw is professioneel geisoleerd en dat is aan de gevel eigenlijk niet te zien. Ik wacht nog op het moment dat men de vloer komt doen, maar als de kwaliteit van werk net zo is, meteen voor tekenen.

28-09-2021
10
Linda moorman

Prettige ervaring met dit bedrijf. Persoonlijk contact, vriendelijk en kundig. Van het vrijblijvende offerte gesprek tot aan het daadwerkelijke isoleren van de woning.

27-09-2021
10
L. Snippe

Uitvoering exact volgens afspraak en ik ben zeer tevreden over het personeel!

24-09-2021
10
Jeroen Scheers

Aan de punten weinig toe te voegen. Uitstekend advies gehad, werkzaamheden nauwkeurig uitgevoerd

23-09-2021
9.7
A. Hogewoning

Goed en netjes. Vlot gedaan en duidelijk.

23-09-2021
9.3
van Nunen

nette medewerkers van plus isolatie.spoedig verlopen en alles netjes opgeruimd

23-09-2021
10
Van Toly

Alles was uitstekend vriendelijke werknemers goed advies alles netjes achtergelaten ga zo door

22-09-2021
8.7
J Boomsma

Bijzondere aardige werknemers

22-09-2021
9.7
Konings

Nvt

17-09-2021
7.3
H. Seriese

Zeer prettige mensen die mij te woord hebben gestaan en die het werk uitgevoerd hebben. Kort om er is "goed" werk verricht

17-09-2021
10
Marjan kamer

Prettig contact en goede service!

16-09-2021
8.7
Judith van Rosmalen - van Gent

Zeer tevreden over hoe de werkzaamheden zijn aangepakt. Er werd netjes en snel gewerkt en alles werd goed opgeruimd. Ondanks dat er een waterleiding was geraakt, werd dat ook snel opgelost en was alles in 1 dag geregeld. Wij raden plusisolatie zeker aan!

16-09-2021
10
Olf Tiethof

Netjes en snel! Top.

16-09-2021
10
M.T.J. Vervoordeldon

Netjes schoon achtergelaten

14-09-2021
10
Daan Doornbos

Plus isolatie heeft bij mij in september de spouw gedaan. Ik heb Plus toen leren kennen als een professioneel en zeer klantvriendelijk bedrijf dat zijn afspraken nakomt. Bij een volgende isolatiemaatregel zou ik zeker opnieuw bij Plus informeren naar een offerte.

14-09-2021
8.7
J.Raaijmakers

Spauwmuur en vloerisolatie

14-09-2021
10
Irma zuurbier

Tijdens de werkzaamheden moesten wij richting werk. Ik ben dus benieuwd, hoe is het verlopen? Zijn er nog problemen gevonden?

13-09-2021
10
J.Vissers

Zeer tevreden met de uitvoering.

13-09-2021
9
A.W. Otter

Zou het ook mogelijk zijn om een dag van te voren aan te geven hoe laat men aanwezig is om met de opdracht te beginnen.

13-09-2021
10
Gerard van gelder

Afspraak maken ging makkelijk, duidelijke communicatie en jullie jongens werken netjes????????

13-09-2021
10
J. Smeets

prima service.

02-09-2021
10
Jeroen spring in t veld

Het was de 2e keer dat we door jullie werkzaamheden lieten uitvoeren en het was wederom perfect. Goed advies en een goede prijs ????

02-09-2021
10
Cecilia Mulder

Goed contact en alles is goed en netjes verlopen! Ik raad plus isolatie zeker aan

01-09-2021
10
J.Raaijmakers

Uitstekend werk geleverd! Dank jullie wel!

31-08-2021
10
Maaike Broekman

Ik ben zeer te spreken over de klussen die Plus Isolatie voor ons heeft gedaan. Een goed advies gesprek waar we de tijd hadden om alles door te nemen. Flexibiliteit met data en de netheid en professionaliteit bij de uitvoering zijn echt uitzonderlijk. Heel erg blij met deze partij!

30-08-2021
9.5
Dirk Wentink

Vriendelijke mensen, zowel de adviseurs die uitstekend advies hebben gegeven als de uitvoerders die puik werken hebben geleverd. Fijn is ook dat ze op elk moment uitleg willen geven over wat ze aan het doen zijn of als ze iets tegenkomen.

30-08-2021
9.3
J. Heutinck

Vakkundig advies en rekening houdend met de wensen.

12-08-2021
5.8
Iwan Kamminga

Kwaliteit van de werkzaamheden onder de maat. Met name herstel van het voegwerk dit is niet naar behoren uitgevoerd en hebben zelfs voeg cement moeten halen bij een voeg bedrijf omwille van de ondermaatse kwaliteit van de reeds aangebrachte voeg. Na een (herstel) afspraak nog steeds niet naar behoren uitgevoerd (voeg werd met de duim aangesmeerd?!). Tevens lieten de werknemers hun peuken vrolijk achter in de plantenbak. Jammer, misschien dat de isolatie de kwaliteit ten goede komt.

09-08-2021
8.5
J. Jans

Ik ben erg tevreden over de service van PlusIsolatie. Vriendelijke en kundige mensen! Hopelijk gaan we het verschil merken!

04-08-2021
10
Allard Assies

De heren van Plus Isolatie hebben bij mij de voor en achtergevel geïsoleerd met Supafil. De heren waren vriendelijk en op tijd. Voor zover ik het kan beoordelen, is de muur netjes gevuld. Ik heb de gevel laten isoleren voorafgaand aan het stralen en vervangen van de voegen. Hij die werkzaamheden moest een aantal stenen uit de gevel verwijderd worden. Ik kon bij Plus Isolatie kostenloos een paar plukken isolatiemateriaal afhalen om de gaten aan te vullen. Ik vind het fijn dat Wouter van Plus Isolatie aan de telefoon met me meedacht. Prima ervaring en prima service dus, kortom.

31-07-2021
10
Mariska Kloosterman

Afspraak maken was snel geregeld. Duidelijk advies door een beleefde werknemer. Communicatie via mail voor de offerte en bevestiging van uitvoerdatum is uitstekend. Op de uitvoerdag werd ik netjes gebeld ivm tijdstipindicatie. Eenmaal hier werd er netjes voorgesteld en daarna meteen hard aan het werk. We werden goed betrokken bij beslissingen die ter plekke genomen moesten worden Tussendoor en na afloop koffie aangeboden en dat werd wel gewaardeerd. Vriendelijke mannen die hard en netjes werken. Werkzaamheden zijn goed uitgevoerd.

29-07-2021
10
Lizett van IJperen

Alleen maar lof . En wat een aardig en behulpzaam personeel!

29-07-2021
10
Ron de Jonge

zeer nette en attente mensen ,namen zelfs tijd voor me zoon om het uit te leggen wat ze gingen doen .

29-07-2021
10
Ingrid meijer

Prima gedaan!

28-07-2021
10
Arendsen Jochem

Nette accountmanager. De heren die kwamen isoleren, edwin en Stefan ook zeer nette mensen met kennis van zaken.

28-07-2021
8.7
Luuk de Waal

Heldere uitleg vooraf, ruim de tijd genomen om tot goed advies te komen. Over de uitvoering van spouwmuur isolatie met Envirifoam ben ik dik tevreden, kundige installateur die goed weet waar hij mee bezig is. Over de uitvoer vloerisolatie (nog) niet geheel tevreden maar daar wordt aan gewerkt: afgesproken was om de kruipruimte nog toegankelijk te houden, maar na uitvoer kwam ik erachter dat ik niet meer met goed fatsoen de kruipruimte in kom. Dit wordt opgepakt door Plus, en heb vertrouwen dat het goed gaat komen. Qua isolerende werking dik tevreden. Prettige communicatie, nette facturatie. Kan het uitbesteden van de klus bij Plus aan iedereen aanbevelen!

28-07-2021
10
Jan Geerling

Vakkundig en vriendelijk personeel, alles netjes afgeleverd.

27-07-2021
8.2
H. Rijk

Prima uitvoering van een lastig probleem. UF schuim verwijderen is lastig voor het milieu, maar met de goede apperatuur is dat goed op te lossen

26-07-2021
10
J. ten Have

Monteur was beleefd, werkte netjes en snel, bleef zelfs langer doorwerken om het dezelfde dag af te ronden. Alle gaatjes netjes hersteld en rommel aangeveegd en meegenomen. TOP

26-07-2021
9.2
T. Appelman

Fijne samenwerking. Via t kantoor/mailing en daarna vd werknemers in de buitendienst.

26-07-2021
9
S. van Vlaanderen

Keurig werk en snel geregeld allemaal.

22-07-2021
10
Hans Keizer

Heel tevreden na vakbekwame installatie door hele gezellige uitvoerders

20-07-2021
10
Walter de Wit

PlusIsolatie heeft een spouwmuur isolatie gedaan, waarbij een knipvoeg aanwezig is. Deze wilde we graag mooi hersteld zien en dat is fantastisch gedaan! Complimenten voor het herstelwerk. Wij zijn dik tevreden. Nu hopen dat we komende winter wat minder hoeven te stoken!

18-07-2021
9.5
Bastiaan Dijk

Advies en afspraak maken uitstekend. Uitvoering kwalitatief goed, maar bouwplaats niet netjes achter gelaten en niet op afgesproken tijd aanwezig.

17-07-2021
10
Tous Spuijbroek

eurig gedaan, neits op aan te merken!

16-07-2021
9.3
A.Wayboer

Super goed gedaan en de Rommel wordt netjes opgeruimd

15-07-2021
8.2
Dellink

Netjes op tijd aanwezig, nette en vriendelijke monteurs,alleen had er wel iets beter aangeveegd mogen worden, stukjes foam op oprit, tussen planten en straat

14-07-2021
9.3
J van der wel

bij aankomst medewerkers isolatie bleek het gedeelte van de keuken niet geïsoleerd te kunnen worden dat is een hele teleurstelling dat is nl de plek waarvoor ik het voornamelijk heb .aangevraagd

14-07-2021
10
G. Wiggers

Het waren top mensen erg fijn en punctueel. Super

14-07-2021
10
P. Braas

Netjes en snel gedaan. Redelijke prijs

14-07-2021
8.5
Jeff Ekkelkamp

Wij zijn tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden, zullen Plus Isolatie dan ook zeker adviseren bij vrienden en bekenden.

11-07-2021
7.7
G.B.A. Savonije

Het dichtvoegen van de vloerroosters, de erker dat gaat nog wel. Maar van de zijmuur SCHANDALIG.

10-07-2021
8.5
Jeroen Schuijlenburg

Uitvoering ging snel en efficiënt ...

09-07-2021
7.8
B. Moerman

Graag wil ik met jullie mijn ervaringen delen over de dienstverlening. Het daadwerkelijke isoleren van de woning is ongetwijfeld goed uitgevoerd daar heb ik zeker vertrouwen in. Ik ben van mening dat er nog wat te winnen is op het gebied van communicatie en planning. 1. Wanneer een opdracht ongeveer 2 maanden na het goedkeuren van de offerte wordt uitgevoerd is het netjes om een paar dagen/week van tevoren de datum en tijd nog een keer met de klant te bevestigen. Niet is de laatste plaats zodat de klant 100% thuis is. Al is dit maar per mail, ik heb dit uiteindelijk zelf telefonisch gedaan. 2. De afgesproken tijd voor het uitvoeren was 13:30 waar er duidelijk was gemaakt dat de uitvoeders een uur vroeger of later konden komen. Om 15:00 heb ik zelf moeten bellen om te vragen wanneer de mannen zouden komen. Wanneer een eerdere opdracht uitloopt is het netjes om de klant hiervan op de hoogte te stellen dat er vertraging is. Er is vaak begrip. 3. Omdat de boor voor het maken van ontluchting/ventilatie gaten kapot was (geen probleem kan gebeuren) zou dit gedeelte van de opdracht later worden uitgevoerd. Op maandag is de isolatie gedaan, op vrijdag had ik nog altijd niets gehoord omtrent een vervolgafspraak. 4. Toen ik zelf belde bleek er een team in de buurt te zijn die diezelfde dag het werk nog kon uitvoeren. Ik heb duidelijk bij uw collega (Yordi?) aangegeven dat dit slechts op een heel beperkt tijdslot kon ivm met de slaap van mijn dochter. Dit was geen enkel probleem omdat de mannen tussen 12:00 en 13:00 het werk kwamen uitvoeren dat slechts een kwartier tot een half uur zou duren. Om 13:30 en kort voordat mijn dochter naar bed zou gaan was er nog niemand geweest. Wederom zelf gebeld, het wordt gechecked en ik zou terug gebeld worden met een exact moment. 20 min. later (mijn dochter hoort lang en breed in bed) nog altijd niets gehoord, weer bellen om af te zeggen. Maar nee de heren zijn er echt over 5 minuten. 5. Uiteindelijk waren ze er pas na 10 minuten, met 2 teams en ging er nog een ander mis met de water toevoer voor de zaag maar het werk duurde ruim een half uur tot 3 kwartier. Zoals gezegd ben ik niet ontevreden over de isolatie en de medewerkers die het werk hebben uitgevoerd kwamen op mij netjes en kundig over. Maar vanuit het kantoor kan er beter en pro-actiever met de klant worden gecommuniceerd omtrent de planning en zeker wanneer deze afwijkt van wat er is afgesproken.

09-07-2021
10
Johan van Tilburg

Prima , beetje raar einde, maar over het algemeen tevreden

05-07-2021
7.7
Rick Houtenbos

Prima jongens die weten waar ze over praten en werken snel. Prijsberekening gelijk na opmeten en ook bedrag wat je aan subsidie kunt ontvangen werd berekend. Dikke plus allemaal.

05-07-2021
7.3
F. van Dooren

erg slordig achtergelaten, ook bij buurman die zijn plaats en garage beschikbaar had gesteld en tevens voor wateraanvoer had gezorgd.

05-07-2021
10
Jan Kramer

Keurig op tijd Netjes gewerkt. Zo het hoord Groetjes Jan

02-07-2021
8
Rick Mos

Keurig werk geleverd

02-07-2021
10
Michel van der Werf

Vakkundig uitgevoerd

02-07-2021
10
M van der linden

Prima

02-07-2021
10
Egbert Schutrups

Dit was het derde klusje bij ons thuis. Net als de vorige 2 alles perfect. Uitermate prettige mensen zowel op de werkvloer als tijdens het telefonische overleg en planning

29-06-2021
8.3
Tim Wessels

Gewoon net werk, goed advies, net personeel (met name de heren van profijt isolatie !)

28-06-2021
8.5
P. Welpelo

Het adviesgesprek was duidelijk en volledig. Na planning van de werkzaamheden is alles zoals overeengekomen afgewerkt.

28-06-2021
10
T. Terwissch - van scheltama

Al met al is er keurig gewerkt met even keurige en aardige mannen. Kan jullie aanbevelen. Mvrgr

28-06-2021
9
Mevr. I. Jonker / Dhr. W. Vis

prima uitgevoerd, alles volgens afspraak , top

27-06-2021
8.2
Jan Willem Parigger

Vlot en vakkundige uitvoering

26-06-2021
8.3
Harold Hamminga

Prima advies en levering. Moet wel zelf achter de informatie aangaan voor de subsidieaanvraag.

26-06-2021
10
D. Leijen

Prima. Er werd keurig gewerkt.

25-06-2021
8.2
P. Walburg

Leuke en aardige monteurs,nette bus,fijne mensen aan de telefoon.

25-06-2021
7.5
Sander van Arragon

Goed advies, goede materialen en keurige mannen die het project uitvoeren. Het project liep iets uit maar is de volgende dag direct afgemaakt. En zover mogelijk hebben ze de boel schoon achtergelaten

25-06-2021
8.2
P. Terpstra

Alles is vlot verlopen en netjes uitgevoerd.

24-06-2021
8.5
Lies Korte

netjes uitgevoerd, vakmensen. Jammer alleen dat de eerste keer geen juiste hoogwerker was meegeleverd, waardoor het langer duurde. Maar daar kon Plus isolatie niets aan doen.

23-06-2021
10
E. Verbeek

Opdracht werd duidelijk uitgelegd en ook enorm goed voldaan. Er werd vakkundig gewerkt, ook de afwerking was zoals verwacht. Ik kan ze aanbevelen

23-06-2021
9.2
H. Nijhuis

Documentatie ontvangen via de achter buren fam Bergman en de fam Hufte. De manier van werken en klant vriendelijkheid heeft onze waardering.

21-06-2021
9.3
Cor Grootjes

Gewoon prima uitleg en uitvoering

18-06-2021
9.3
Michel Baarslag

De spouwmuur borstel ,weet niet of die er in geschoven is,daar kunnen ze alleen achter komen al mijn buurvrouw haar spouw ook laat isoleren,de word dan toch in de spouw gekeken .de reden dat ik dit vertel.omdat ik het vroeg,en kreeg als antwoort een buisje.online zie ik het afgebeeld staan , als een van zker 2 mtr.veder netjes gewerkt.

17-06-2021
8.7
G Steenbergen

Communicatie en afspraken maken verliep heel prettig, werken erg aardige mensen hier. Mensen vd uitvoering werkten mega snel, hadden nogal drukke agenda. Het had misschien met iets meer rust gekund, na de spouwmuurisolatie wel een en ander zelf op moeten ruimen en paar stukjes uit stekend schuim weg moeten snijden, maar al met al zeker wel tevreden!

16-06-2021
9.7
Gerrit Slingerland

Prima werk geleverd, snel en vakkundig. Aardige jongens.

16-06-2021
9.5
J.G. Albers/H.J. Vonhof

Fijn contact, vlot en deskundig geregeld en geleverd.

16-06-2021
10
B.Ram

Zeer goed

15-06-2021
9.8
J, van Leeuwen

Alles zeer goed,alleen de subsidieaanvraag ging door diverse oorzaken met wat hindernissen maar uiteindelijk gelukt

12-06-2021
10
Van der meijden

Onze spouwmuurisolatie is perfect verlopen. Het gesprek met de adviseur was eerlijk en vriendelijk. De uitvoering is zonder problemen verlopen. Leuke, vriendelijke en gezellige medewerkers, die hun werk perfect gedaan hebben Wij zijn zeker zeer tevreden en hopen, op lagere stookkosten in de winter. Heel hartelijk bedankt.

11-06-2021
10
N.Hooijmans

Heel tevreden

11-06-2021
8.3
W.H. Nepveu

Prima advies en uitvoering

11-06-2021
10
C.D.Ekkebus

De mannen waren duidelijk in de uitleg. Ze werkte netjes en ruimte de rommel achter zich op

10-06-2021
10
Margo van Der Burg

Alles volgens afspraak keurig geregeld.

10-06-2021
8.7
Versterre

Wij zijn zeer tevreden over de snelle reactie voor een afspraak en planning en zeer correcte uitvoering van de isolatie.

10-06-2021
9.8
J.A. Manders

Perfect gewerkt. Schoonmaak werkzaamheden mogen iets beter.

09-06-2021
10
Pascal Van der Valk

Snel, goed advies. Professioneel bedrijf!

09-06-2021
9.5
Dirk van Amerongen

Aanbrengen isolatie is prima verlopen, mensen wisten wat ze moesten doen en hebben het werk perfect uitgevoerd

09-06-2021
9.7
M. Neerrijnen

Goede communicatie, goede uitvoering, nu zien wat het gaat opleveren

09-06-2021
9
Robert Jan Dil

Werkzaamheden zijn keurig en volgens afspraak uitgevoerd.

09-06-2021
10
J. Zutt

Er is heel netjes gewerkt met bijzonder aardige mensen

08-06-2021
10
M.C. Wouters

Alles is uitstekend verlopen. Tijd tussen afspraak offerte en uitvoering is kort. Uitvoering was netjes en snel

07-06-2021
10
Fred Bruijns

Prima voorlichting , juiste informatie , ook vwb subsidie mogelijkheden , en ook prima uitvoering. Kan er niets anders van maken

06-06-2021
9.7
Mike Wiggelinkhuizen

Heel net bedrijf die met je meedenkt, en de beste oplossing voor de situatie bedenkt! Werken netjes en leggen alles duidelijk uit. Absolute aanrader!

04-06-2021
9.7
A. Blank

Van beginfase met uw collega Edwin Dalhuisen, tot eind fase en uitvoering door Arnold en (ik geloof) Dennis, is het een goede ervaring geweest op elk vlak. Vriendelijk, helder verhaal, duidelijke opties, goede prijs-kwaliteit verhouding, goede bereikbaarheid en tussentijdse communicatie, nette uitvoering en meedenkend, tijd nemen voor uitleg ondanks strakke planning en met name, respect voor mijn persoonlijk verzoek rekening te houden met de beplanting rondom het huis. Bereikbaarheid en naservice tot nu toe ook heel goed. Ik kan dit bedrijf en zijn werknemers ten zeerste aanbevelen.

03-06-2021
9.8
R. Boer

Snel en nauwkeurig werk afgeleverd. Puntje is de overgebleven hoeveelheid isolatie materiaal buiten in de voortuin.

02-06-2021
10
A.J.M. Janssen

Wij zijn super tevreden. De medewerker die in mei het product heeft verkocht was zeer vriendelijk en heeft alles zeer duidelijk uitgelegd. De medewerkers die de spouwmuren hebben gevuld waren eveneens erg vriendelijk en zeer correct. Na afloop van de werkzaamheden hebben ze alles keurig netjes opgeruimd. Ook zijn de werkzaamheden eerder uitgevoerd dan oorspronkelijk was gepland.

29-05-2021
9.7
E. Bentert

Goed duidelijk advies en goede nette uitvoering en werknemers

28-05-2021
10
Cees Vrolijk

Prima deal, deze winter het bewijs!

28-05-2021
10
R. de Vries

Komen op tijd, werken schoon en ruimen ook alles netjes op.

27-05-2021
10
M.H van Rooij

Telefonisch was het erg makkelijk om een afspraak te maken. In het tijdsbestek van drie dagen was het mogelijk om een informatiegesprek te laten plaatsvinden. Bij ons is verkoopadviseur Rudy Eggerink geweest. Het was een aangenaam gesprek waarin hij ruim de tijd nam om alles uit te leggen met de betrekking tot de mogelijkheden van isolatie in ons huis. Voor ons bracht dit meer helderheid dan een voorgaand gesprek met een andere partij in de markt. Vervolgens was het tijd voor inspectie van de spouwmuur en het opmeten van het te isoleren oppervlak. Met behulp van geboorde kijkgaten werd de spouw geïnspecteerd. Gaten die gelijk ook weer netjes dicht werden gemaakt. Hierbij werden kijkgaten gemaakt in meerdere muren om een goed totaal beeld te krijgen. Na de inspectie werd een voorstel gemaakt. Vanuit zijn positie als verkoopadviseur begrijp ik dat Rudy graag een deal wilde sluiten, maar het was geen probleem om er rustig even de tijd er voor te nemen om een beslissing te maken. In onze situatie hadden we al reeds een andere voorstel liggen. Bij de offerte van Plusisolatie krijg je gelijk ook alle benodigde documentatie voor een eventuele subsidie aanvraag en een brochure over de werkwijze en het isolatiemateriaal. Op uitvoering van de opdracht hebben we ongeveer 6 weken moeten wachten. Dit kwam omdat de uitvoering over meerdere dagen gepland moest worden. Het leeghalen van de spouwmuur gebeurde met een nieuwe machine. Deze machine zorgde ervoor de er minder oud isolatiemateriaal buiten de muur neer kwam. De heren werkten netjes en hard. Vergeleken met andere mensen in bouw nemen ze weinig rustmomenten voor koffie. Na andere halve dag van leegzuigen van de spouwmuur kon er begonnen worden met het vullen met het isolatiemiddel. Dit gaat supersnel, sneller dan ik vooraf gedacht had. Op de derde dag moest nog een klein stukje muur gevuld worden. Tot slot werd alles netjes schoon geblazen en opgeruimd. Wellicht een tip. Om het materiaal waarmee de boorgaten tijdelijk worden gevuld in een opvallende kleur te nemen. Zwart valt slecht op wanneer het op de grond ligt. Gezien het aantal boorgaten in mijn huis ben ik er na afloop nog wel enkele tegen gekomen omdat ze door hun kleur op grond bijna niet opvallen. Terwijl de werknemer zijn uiterste best heeft gedaan om alles netjes schoon achter te laten. Nadat alles gereed is er een laatste inspectieronde geweest om samen te controleren of alles naar wens was uitgevoerd. Het is in de zomer wat lastig om te oordelen of het isoleren resultaat geeft. Voor het eerste gevoel lijkt het minder kil in het huis en daalt de temperatuur minder gedurende de nacht. In de winter zullen het hopelijk echt kunnen merken aan de gasrekening. Tot slot gedurende het proces is verkoopadviseur Rudy altijd goed te bereiken voor vragen per mail en telefoon. Gelijk dezelfde dag ontving de reacties op mijn vragen gestuurd per mails. Overall zijn wij erg tevreden over de werkwijze van Plusisolatie.

27-05-2021
8.8
Albert Winter

Geheel tevreden over de werkzaamheden, verwijderen oude spouwmuur isolatie en aanbrengen nieuwe isolatie. Waren twee dagen voor gepland, maar ze wisten het toch in één dag te voltooien. En alles keurig achtergelaten. Een punt van aandacht; bij het verwijderen van de de oude isolatie wordt gebruik gemaakt van perslucht. We waren gewaarschuwd dat dat in huis voor overlast (poeder) zou kunnen zorgen, maar de oude isolatie lekt ook wel aan de buitenkant naar buiten (ook al wordt het meeste wel goed afgezogen). Wat er alsnog uitspuit kwam ook bij buren terecht en we hadden hun dan ook graag daarvoor gewaarschuwd. We waren ons daar alleen niet van bewust, dus dat is niet gebeurd, een gemiste kans. En er was wat apparatuur op de oprit van de buren geplaatst, en dat bleek niet (goed) te zijn overlegd met die buren. Onze buren waren dus minder content... Daar wat aandacht voor zou handig zijn!

26-05-2021
9
Erik de Weerdt

Zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Ze waren keurig op tijd en lieten alles ook weer netjes achter.

26-05-2021
9.7
Ella Scheeper

Snel en deskundig advies. Netjes uitgevoerd door vriendelijke mensen die op tijd aanwezig waren.

16-05-2021
10
M Van eijk

Snel en duidelijk advies gesprek. Planning voor werkzaamheden konden snel ingepland worden. Werkzaamheden werden conform afspraken goed en netjes uitgevoerd. Prijstechnisch ook heel aantrekkelijk.

13-05-2021
9.8
Lies Korte

werkzaamheden netjes uitgevoerd. Na afloop werd ook alles opgeruimd. Het uitvoerende team deed zijn werk correct.

12-05-2021
10
Robert Pieczarka

Echt huje bedrijf, goede kwaliteit,snelle services,en duidelijk advies. Beste prijs in mijn regio. Volgende maand nog vloerisolatie bij mijn doen. Dank je,mvg

06-05-2021
9.2
Henk Looijen

Uitvoerenden waren stipt op tijd en werkten snel. Moesten met apparatuur door het huis en deden heel zorgvuldig. Weinig rommel achtergelaten.

06-05-2021
10
W. Visser

Goede voorlichting. Keurig werk geleverd doorArnold en Wesley. Dit ondanks slechte weersomstandigheden.

05-05-2021
8.5
M.A.M. Nijenhuis

De opdracht voor het aanbrengen van enverifoam spouwmuurisolatie. Enverifoam is gekozen i.v.m. restanten UF foam dat in 1980 was aangebracht. De vriendelijke en vakkundige heren van Plus isolatie hebben zover ik kan beoordelen het werk goed en snel uitgevoerd. In hoeverre de isolatie effectief is, kan ik pas later beoordelen. Wat mij betreft beveel ik Plus isolatie aan.

03-05-2021
10
Wim Hofte

kleur voegwerk mocht wel iets beter

30-04-2021
10
frans de Graauw

Vriendelijke monteurs

30-04-2021
8.3
Fred van de Velde

Afspraak en info vooraf prima geregeld, alleen niet gesproken over subsidies. Snelle levering. Levering was vlot en netjes afgewerkt. Maar natuurlijk nog te vroeg om iets over de kwaliteit te kunnen zeggen.

29-04-2021
10
D.C. Hardeman

Goed en snel geregeld, gewoon top.

29-04-2021
7.2
John van den Biggelaar

Het regelen van de opdracht en het maken van de afspraak voor de uitvoering is prima verlopen. De informatie die ter plekke werd verteld was ook zeer duidelijk. De uitvoering zelf is helaas verre van optimaal verlopen. Tijdens het aanbrengen van een ventilatierooster is, recht onder de buitenkraan, een gat geboord. Dit resulteerde in het doorboren van de waterleiding. Wat mij het meest verbaast is dat ik nu zelf een installatiebedrijf moet benaderen om het hersteld te krijgen. Dit herstel is nog lopende maar er is weinig tot geen initiatief van Plus Isolatie.

26-04-2021
7
Jenny den Hertog

Fijn dat onze spouwmuur geïsoleerd is en de uitvoerende mannen zijn creatief omgegaan met de af en toe ingewikkelde omstandigheden. Wel had er netter gewerkt kunnen worden door na afloop een vegertje te halen over de kozijnen. Die zijn door het boren vies geworden maar wij kunnen achteraf niet overal bij om het schoon te maken

26-04-2021
10
Edwin van der Harst

Goed, snel en effectief ????

26-04-2021
6.3
Niek van Steensel

Veel getob en gesteggel vooraf. Verschil van inzicht tussen de adviseur en uitvoerders. Ik moeite doen om parkeerplekken vrij te houden, maar de uitvoerder was na 15 minuten weer weg, omdat hij vond dat het niet kon, terwijl de adviseur het aangeraden had. Daarna radiostilte ipv een oplossing. Uiteindelijk is het geregeld, maar het kostte meer geld. Klantvriendelijkheid en service kunnen beter.

26-04-2021
10
A. van Oorschot

Perfect en zeer professioneel advies van Melvin gehad. Heel erg tevreden over het isoleren door Wesley en Arnold, werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd. Plus Isolatie is zeker een aanrader.

24-04-2021
10
G. Lonhard

Zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen. Eerlijk en vakkundig advies voor een goede prijs. Prettige mensen. En ze komen de afspraken perfect na. Zeker aan te bevelen.

23-04-2021
9.3
Marja Visser

Heb geen aanmerkingen

22-04-2021
10
Dave Kunst

Zeer tevreden. Alles volgens afspraak. Keurig en vlot gewerkt. Met speciale dank aan Kevin en Thomas.

22-04-2021
10
M. Huizing

Professioneel en eerlijk advies. Heldere communicatie, goed bereikbaar. Opdracht vlot ingepland en vakkundig en snel uitgevoerd. Volle bak punten dus!

22-04-2021
10
G. Lonhard

Advies over isolatie was heel goed en Melvin gaf prima advies. Heel fijn en de manier waarop gaf ons heel veel vertrouwen. Uitvoering van Denise en Arnold was ook super. Wij zijn erg tevreden.

22-04-2021
10
GA Verweij

Super goede afspraken én snelle levering En goede vaklieden

22-04-2021
10
erik zuiderweg

Zowel Dakisolatie als spouwmuur isolatie is zeer kundig uitgevoerd!

22-04-2021
8.5
Jaap van Dam

Goed team die de uitvoering deden.

22-04-2021
9
Annet van Hulsteijn

Goed en deskundig advies gehad. Netjes gewerkt en vriendelijke monteurs

22-04-2021
10
Rutger Zoomer

Sneller dan verwacht dankzij goed mee denken door plus isolatie. Werkzaamheden netjes uitgevoerd.

22-04-2021
10
P. Teeuwen

goede service

22-04-2021
9.8
M.D. Pluimers

Netjes op tijd, keurig gewerkt, netjes achter gelaten. Paar snijvoegen vergeten te snijden, deze zelf even bijgewerkt.

22-04-2021
10
GA Verweij

prima geregeld goede mensen

22-04-2021
8
Rob Nijenhuis

Opdracht spouwmuur isoleren correct en netjes uitgevoerd

20-04-2021
10
D.J. Bijl

Uitstekend, snel en schoon gewerkt, met direct voelbaar resultaat in huis!

20-04-2021
10
Dhr. Hoogeveen

ik heb contact gezocht, er is snel een advies afspraak gevolgd. Daar alles besproken en er is duidelijk uitleg gegeven. Daarna een werk afspraak gemaakt en die is perfect afgehandeld.

20-04-2021
10
G. Plesman

Fijn om met een professionele partij te werken. Vriendelijke mensen en zeer deskundig. Wij zijn erg tevreden!

19-04-2021
8.5
J wassenaar

Zeer slordig achter gelaten rond gevel en raamdorpels. Alles onder specie. Niet verwacht toch zo gebeurd. Erg jammer. Iets meer tijd voor de punt op de i.

19-04-2021
10
Arjen vd Have

Snelle afspraak, goed advies en snel geleverd. Wij zijn erg tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden

19-04-2021
10
Egbert Schutrups

Alles super geregeld. Van A tot Z.

19-04-2021
8.2
Dirk van Amerongen

Dak en vloer isolatie apart moeten bellen voor afspraak, deze was vermoedelijk vergeten in te plannen.

17-04-2021
10
Els Nijenhuis

Prima, net personeel. De gaten die aan de buitenkant van de muur moesten worden geboord ivm isolatie zijn niet terug te vinden, alles weer keurig met cement aangesmeerd. Oprit zeer netjes achter gelaten. Met betrekking tot vloer isolatie ook prima. Ook alles prima achter gelaten. Top!

15-04-2021
9.7
A.W.J. Vos

De werkzaamheden werden goed en snel uitgevoerd. Helaas bleven er veel cement resten achter.

15-04-2021
10
A. Last

Prettig contact gehad met de leverancier. Hij was zeer duidelijk in uitleg, geen opdringerig gedoe. Vriendelijke werknemers , vlot in uitvoeren van hun taak.

15-04-2021
10
Misha van Hoof

Goed geïnformeerd. Vriendelijk personeel. Bij installatie van vloer en spouw alles netjes achtergelaten Telefonische ook goed bereikbaar voor vragen.

10-04-2021
10
alexander kouseband

Zeer tevreden. heel fijn gesprek gehad met Rudy en goed advies gekregen. Uiteindelijk gekozen voor de knauf supafil. Heel fijn bedrijf om de werkzaamheden uit te voeren goed personeel en werken super netjes. Ook een scherpe offerte bieden ze aan echt een aanrader dit bedrijf

05-04-2021
10
David van Leijenhorst

Deskundig advies over wat de isolatiemogelijkheden zijn. De werkzaamheden zijn binnen een mooie termijn gepland en uitgevoerd

04-04-2021
10
J. Samsen

Snel en goed werk geleverd

03-04-2021
10
Chris Oldenbroek

Vriendelijke mensen en een duidelijk verhaal vanaf het eerste contact tot en met de uitvoering van de werkzaamheden. Het ging nog sneller dan verwacht en je ziet praktisch niets van de geboorde gaten. Absoluut een aanrader.

02-04-2021
8
H.G.H. Vos

Prima gewerkt met mensen die hun vak verstaan.

02-04-2021
8
Nico Pals

Klus werd snel geklaard. Gaten in de muur vrijwel onzichtbaar weggewerkt!! Opruimen kon wat beter.

01-04-2021
8.8
J. van der Velden

Werk geheel volgens afspraak en geheel naar verwachting

01-04-2021
8.5
H.G.H. Vos

Uitermate correct in de uitvoering.Vriendelijk en bekwaam personeel.

31-03-2021
10
Ronnie Spikker

Er word heel netjes en vriendelijk gewerkt.klasse

30-03-2021
9.5
Theo van der Linden

Netjes en snel uitgevoerd. Complimenten aan medewerker. Ons huis is er echt comfortabeler van geworden.

29-03-2021
9.5
Dennie van Slochteren

Echt toppers. Snel en schoon gewerkt.

29-03-2021
8.3
W.H. Nepveu

Vriendelijke mensen en goed advies

29-03-2021
9.2
Duncan De Meester

Alles snel en professioneel geregeld

29-03-2021
8.3
P.C. de Gier

De opdracht is naar tevredenheid uitgevoerd.

29-03-2021
9
Marco Sluiter

Snelle uitvoering (binnen enkele weken) van spouwmuurisolatie. Hoeveelheid vierkante meters realistisch opgemeten waardoor de offerte ook realistischer was, een andere isolateur die ik liet offreren kwam met onderhand 30% minder m2's, maar in de kleine letters stond wel dat meerwerk additioneel gefactureerd zouden worden. De Plus adviseur was heel transparant in de hoeveelheid meters. De prijs was bovendien gunstig waardoor de keuze op Plus is gevallen. Twee ervaren en vriendelijke mannen waren slechts een ochtend zoet met ca 166m2! Top.

19-03-2021
9.7
Willemsen

Kundig en vriendelijk personeel. Transparant in de opbouw v d offerte en eerlijk de offerte achteraf uit eigen beweging aangepast omdat er achteraf minder werkzaamheden uitgevoerd hoefden te worden. Überhaupt ca. 1000,- euro goedkoper dan de concurrentie.

18-03-2021
10
J.H. Rhebergen

kan iets netter gewerkt worden ,en schoner achterlaten.

18-03-2021
10
R. Kerklau

Heldere uitleg en documentatie vooraf over de diverse mogelijkheden. De afspraak werd al snel gemaakt voor de uitvoering. Monteurs leveren goed werk en communiceren prettig. Ik kan Plus Isolatie van harte aanbevelen!

18-03-2021
8
J. Seinstra

De heren waren in ca. 1.5 uur klaar en ik had verwacht dat ze langer werk zouden hebben.

18-03-2021
10
catherien goldstein

Van de eerste kennismaking t/m de uitvoering ben ik zeeeeeeeer tevreden , echt prima !! En ik voelde heel snel in huis het gunstige resultaat . Kan niet beter . Hartelijk dank

10-03-2021
9.8
E Versluis

Aanbrengen spouwmuurisolatie. Gemaakte afspraken worden bevestigd en nagekomen. De medewerkers gaan zich eerst oriënteren op mogelijke bouwkundige verrassingen voordat met de werkzaamheden wordt gestart. Na uitvoering is de werkplek schoon achtergelaten.

08-03-2021
9.5
Jan Mark Dangremond

Snel en vakkundig vloer en spouwisolatie uit laten voeren. Plus isolatie komt afspraken goed na en is een betrouwbare partij voor het naisoleren van uw woning.

07-03-2021
8.2
Egbert de Jong

Intake ging om inzicht te krijgen in onze situatie, niet om het product te verkopen. De offerte was helder en met een nette prijs. Wat gezegd moet worden was de vriendelijkheid van de jongens van de uitvoering. Direct profijt van de isolatie door minder jou in huis!

02-03-2021
9.8
H. Sikma

Alles is keurig geregeld door plusisolatie.

02-03-2021
9.8
José van de Klundert-Valk

Het nalopen van de kozijnen op lekschuim had beter gekund. Vandaar net geen 10

01-03-2021
10
T.H. Boross

Uitstekend snelle & vriendelijke Service

22-02-2021
10
Ruud Brunnekreef

Goed voorgelicht en snel en netjes geholpen!

22-02-2021
7.8
P.C.J. Harlaar

positie ventilatieroosters was niet afgestemd met de werknemers

22-02-2021
10
L zomer

Ging makkelijk en snel

22-02-2021
8
Martin Wolfhagen

Duidelijk advies, goede weergave opties, snelle uitvoering.

22-02-2021
9.3
M. Ribbink

Snelle offerte en afspraak om werkzaamheden uit te voeten

18-02-2021
8.2
Erik de Roos

Het was fijn geweest als ze de rotzooi hadden opgeruimd

10-02-2021
10
Marieke Smellink

Top! Aardig en nette werknemers.

08-02-2021
8.7
Corinne buiting

Zorgvuldig gewerkt

08-02-2021
10
Sandra Lammers

Snel geholpen. Goede service.

08-02-2021
9.5
Dieuwertje en Tessel Blok

Hele goede voorlichting en uitvoering en prettig dat er geen risico wordt genomen, waardoor een gevel niet is geïsoleerd. Dat zou later problemen hebben kunnen opleveren. De rekening wordt keurig aangepast en dat voelt allemaal heel betrouwbaar.

05-02-2021
10
Sander van Drongelen

Duidelijke offerte bespreking. De werkzaamheden konden snel ingepland worden. Isolatie werkzaamheden gingen snel en netjes gewerkt.

05-02-2021
10
donkers

Super snel geregeld

04-02-2021
10
Freddy Ter haar

Alles is top geregeld en uitgevoerd

04-02-2021
10
Erik Ruijter

Prima werk afgeleverd

03-02-2021
9.5
Roeland van Klinken

Activiteiten zijn goed uitgevoerd, hier en daar wat overleg gehad, en verder is het erg goed verlopen.

01-02-2021
10
R. Lodenstijn

Perfect bedrijf en zeer kundige medewerkers. Spouwmuur gevuld met Knauf Supafil, direct merkbaar verschil in warmte en geluid. Product en Plusisolatie zijn absolute aanraders. Wel ff de mannen een bakje koffie met koek geven natuurlijk ;-)

29-01-2021
8.2
G.v.Merrebach

Om bevestiging te krijgen van aankoop of datum uit te voeren en te mogen betalen moest ik zelf initiatief nemen. m.a.w. kantoor moet actiever zijn

27-01-2021
9.5
Klaas Bron

Zeer snelle en goede planning van de isolatie van spouw en vloer van onze woning uitgevoerd. Tip bij subsidie aanvraag wordt gevraagd om foto vh uitgevoerde werk met detail van toepast isolatieproduct en speciaficatie op de foto. Deze heb ik niet kunnen maken en wellicht toevoegen aan werkinstructie, want ben vast niet de enige die hier tegen aan loopt.

26-01-2021
10
S. de Jong

Prima service, keurig uitgevoerd door iedereen (zowel qua informatie als isolatie aanbrengen).

26-01-2021
10
Pieter Lewerissa

Zeer Klantvriendelijk; deskundig, zeer behulpzaam bij indien BTW-teruggave. Top

22-01-2021
10
Eduard van Uffelen

Prima verlopen allemaal.

22-01-2021
7.8
H. Borger

Prima uitvoering

21-01-2021
10
H.Liezen

goede communicatie (bv belden netjes op dat ze een half uurtje later zouden komen). vriendelijke no nonsens medewerkers. werken snel . omdat hun stofzuiger kapot was werd achteraf alles netjes schoon geblazen. nou maar hopen dat de gasmeter ook iets meer zijn rust neemt, dat zou dan de echte " plus" zijn.

21-01-2021
9
Jacqueline Vlutters

Helaas 2 boorgaatjes vergeten dicht te maken maar verder is alles heel vlot verlopen.

21-01-2021
9.7
R. Donkelaar

Wij zijn tevreden over de snelheid en netheid waarmee gewerkt is. Misschien wel handig om klanten een dag van tevoren nog even te informeren dat jullie komen de volgende dag zeker nu er corona heerst ben je nooit zeker van opdagen. Wat voor ons een minpuntje is dat sommige gaten die dicht gesmeerd zijn niet helemaal aansluiten met de voegen. Maar dan moet je wel pietje precies kijken en het gaat misschien om 5 gaatjes. En daarbij is het een oud huis. Dus voor ons geen punt. Bedankt voor de goede service!

19-01-2021
8.8
Jeroen en Miranda Wormgoor

We zijn tevreden met het resultaat! Vriendelijke monteurs die alles einde vd dag keurig en opgeruimd achterlaten.

15-01-2021
7.3
L.K. Kampmeijer

Kwaliteit van advies en uitvoering: die vond ik matig om de volgende redenen. Het isolatiewerk werd helaas niet volledig uitgevoerd omdat de uitvoerders niet hoger gingen dan 1.5 meter onder de nok van de hoogste gevel. De adviseur had mij gezegd dat de hoogte van die gevel (9,10 meter) geen probleem zou zijn. Ook brak er tijdens het boren ergens een stuk gevelsteen af wat voorkomen had kunnen worden als de uitvoerder een trapje had gebruikt. Tot slot was er een strijdig advies over het wel of niet isoleren van een deel van de spouwmuur die grenst aan de keuken. Volgens de adviseur kon die wel worden geïsoleerd, de uitvoerders raadden dit af. Ik heb het advies van de uitvoerders opgevolgd.

14-01-2021
10
P. Mensink

Binnen een week was alles geregeld, van advies tot aan isolatie. Monteurs ook super vriendelijk

14-01-2021
9
Jan dokter

Jammer dat tijdens het aanbrengen van de isolatie het koudste stuk van het huis de aanbouw/ keuken niet geschikt was (te smalle spouw) terwijl tijdens het advies dit wel is opgenomen . Het verkoop praatje dat vertegenwoordiger gehoord had dat in 2021 je subsidie zou krijgen op 1 isolatie maatregel blijkt nu niet zo te zijn . Jammer! Werkzaamheden netjes uitgevoerd vriendelijk personeel

14-01-2021
10
FCG den Nijs

Helaas waren de spouw ruimte erg klein van 0 tot Max 4 cm. Ik had voor de mensen veel voorbereiding werk gedaan, stoom voorzieningen klaar gelegd, ladder en trapje klaar gezet. Aanvegen ging ik zelf door zodat uw mensen snel op huis konden gaan. Eerlijk gezegd, vind ik de prijs achteraf aan de hoge kant, te meer dat de mensen in een 1/2 uur klaar waren. Ik verzoek u alsnog de factuur na te kijken. Groeten F.den Nijs

14-01-2021
10
J.M. Eertink

Nette offerte, goede afspraken, keurige twentse jongens. Beoordeling: uitstekend!

13-01-2021
8.8
Eddo de Groot

Prima. Ze waren een stuk vergeten, maar kwamen snel langs om dat te regelen.

12-01-2021
9.8
T. Boterman

Na een goed advies is het netjes uitgevoerd.

12-01-2021
7.3
C. A. Piek

Heel tevreden, wel adviseer ik verplichting gebruik mondkapjes. Die zijn niet gedragen tijdens de werkzaamheden of toiletbezoek.

11-01-2021
10
JJM Hendrikx

Alles vlgs afspraak, netjes gewerkt !

11-01-2021
9
J. van der Velden

Prima werk

11-01-2021
9.3
H. van Marwijk

Werkzaamheden uitgevoerd door Arno&Kevin - Toppers!!

11-01-2021
8.7
E. Klomp

Ik heb een 7 gegeven voor de uitvoering omdat de machine stuk ging (wat uiteraard overmacht is) en de mannen de volgende dag terug kwamen om het af te maken......ik vraag me nu alleen af of de isolatie die al bovenin de muur zat voor een groot gedeelte niet weggezakt is naar het gedeelte ernaast die toen nog niet dezelfde dag gevuld is daar naast en onder. Dat zal moeten blijken de komende tijd ? Volgens degene die het uitgevoerd had zou de isolatie daar moeten blijven zitten, kunnen jullie daar nog iets meer over kunnen zeggen ? verder ben ik tevreden tot nu toe en wordt mijn kruipruimte nog gedaan via jullie op 28 Januari.

11-01-2021
10
Taher Hashemzada

Heel goede en vertrouwen bedrijf

11-01-2021
10
Rienk Mentink

Geen op of aanmerkingen, zeer vriendelijke monteurs die behulpzaam zijn.

11-01-2021
8.2
Rob van der Hoeven

prima

30-12-2020
9.5
J. Molemans

Na het juiste advies is afspraak en levering hee goed afgestemd.

30-12-2020
9
Roy Tazelaar

Netjes gedaan, vooral voeg netjes weer dicht gemaakt , bijna niet te zien !

30-12-2020
10
Marije Turk

Goede service, vriendelijk geholpen, snel en netjes! En goed geholpen bij de subsidie aanvraag. Hadden we veel eerder moeten doen!

30-12-2020
10
Henk Seckel

Keurig gedaan. En vriendelijk personeel

30-12-2020
9.7
Peter van schaijk

Zeer tevreden

30-12-2020
9.7
JW Stegeman

X

30-12-2020
9
Ronald de Rooij

Alles prima en vlot verlopen volgens afspraak

29-12-2020
9.2
Pieter Woerdeman

Bij een spouwmuur is het handig om samen even te controleren of alle gaten zijn gevuld. Om zeker te stellen dat alles is gedaan.

24-12-2020
9.8
Marcel Hofland

Verkooppraatjes dacht ik even toen we het hadden over het rendement van de isolatiewol in de spouwmuur. Nee hoor het werkt echt! En uitgevoerd door een bedrijf wat netjes en zorgvuldig werkt en ook zijn afspraken nakomt. Echt een PLUS bedrijf in mijn geval. (dec. 2020)

20-12-2020
8.5
J. de Groot

prima bedrijf .

20-12-2020
10
F. Van Eijzeren

Goed werk afgeleverd, goede service

19-12-2020
8.7
Samuel van Eck

Prima advies gekregen. Ze weten waar ze over praten. Uitvoering van de werkzaamheden was goed.

18-12-2020
10
D. Oosterhuis

Supersnel geregeld en aangebracht. En daarnaastheel netjes gewerkt

18-12-2020
9.2
G.C.A. Harmsen

Verbetering van de spouwmuurisolatie van een in 1979 gebouwde buitenmuur van de keuken, die toen volgens geldende inzichten geïsoleerd werd.

18-12-2020
9.5
Brand

Afspraak was zo gemaakt. De uitvoering was ook super.

18-12-2020
8.8
Maurits Mares

Prettig bedrijf, geen poespas. Duidelijk in de communicatie. Afspraak is afspraak Kan Plusisolatie zeker aanbevelen

18-12-2020
10
A. Sliwinski

Professional bedrijf. Alles gaat zoals afgesproken. De arbeiders waren punctueel. Ze verlieten de werkplek schoon nadat het werk was gedaan. Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan.

18-12-2020
9
J.A.F. Sonderen

Gewoon heel tevreden!

18-12-2020
8.3
Sonja de Marie

Goede uitleg over mogelijkheden, flexibel meedenken in oplossingen en perfecte uitvoering

18-12-2020
10
R.H.J. Lichtenberg

Gezellig en correct uitgevoerd door de mannen. Het is heerlijk warm in huis

18-12-2020
9.7
Rob Kuiper

Het werk is keurig uitgevoerd. Ook is het kleine beetje aan rommel wat ontstond netjes opgeruimd. Voor het isoleren van de spouwmuren van onze vrijstaande woning was slechts 3 uur nodig.

14-12-2020
10
J. Zanderink

We zijn zeer tevreden over jullie bedrijf en zullen jullie zeker bij anderen aanbevelen????Sorry dat we elkaar de vorige keer verkeerd hebben begrepen.We wensen jullie veel succes voor de toekomst.

05-12-2020
8.8
J.R.J. Spaan

Het werk werd keurig en op tijd opgeleverd. Alle contacten met de medewerk(st)ers waren bijzonder prettig en correct. Het bedrijf heb ik dan ook bij een kennis, die ook wil laten isoleren, aanbevolen

04-12-2020
10
J. van Donkelaar

De door uw bedrijf uitgevoerde isolatie werkzaamheden in de kruipruimte alsmede in de spouwmuur zijn op uiterst vakkundige wijze uitgevoerd door goed gemotiveerde medewerkers met een hoge dosis vakmanschap. Na de werkzaamheden is alles keuring opgeruimd achter gelaten. Wij zijn uiterst tevreden over het resultaat en kunnen een ieder aanraden wie ook geïnteresseerd is in de verduurzaming van de woning.

03-12-2020
9.2
J. Zanderink

Is nog niet afgewerkt de ventilatiegaten zijn nog niet allemaal geplaatst ivm door boren waterleiding

03-12-2020
9.7
Marjolein Berfelo

Erg prettige samenwerking. Zowel het gesprek over onze mogelijkheden was erg prettig alsmede het meedenken over het aanvragen en ontvangen van mogelijke subsidie. De medewerkers die de spouw hebben geïsoleerd waren erg vriendelijk en waren erg prettig in de omgang. Absolute aanrader wat betreft service en kwaliteit én niet duur!

02-12-2020
10
E. Michielsen

Prima gedaan, alles volgens afspraak , vloer en spouwmuur isolatie

30-11-2020
10
P. Wiegman

Prettig bezoek van de vertegenwoordiger, duidelijke uitleg en voorbeelden. Planning ging vlot, het werken ging netjes en ook na het plaatsen van de isolatie is de service top: snel de formulieren voor de subsidieaanvraag binnen.

29-11-2020
9.7
Klooster J.K.

Prima uitgevoerd zeer tevreden

27-11-2020
10
Theodorus Petrus Braas

Mooi optijd aanwezig, goede communicatie. Top

27-11-2020
9
S P Hiemstra

Dankzij de kruipruimte isolatie van Plus isolatie zitten we er nu warmpjes bij. Er was in ons geval twijfel over de toegang tot de kruipruimte, dus kwam na de offerte, een van de uitvoerders de situatie van te voren beoordelen. Hierdoor kon op de datum van de werkzaamheden alles vlot uitgevoerd worden. Prijs/kwaliteit vonden wij ook netjes.

27-11-2020
10
W. Kollen

prima en snelle goede uitvoering wij zijn erg tevreden.

26-11-2020
7.7
Linda Voets

Zeer tevreden. Fijne medewerkers en goed werk!

26-11-2020
9.8
J. Hogeslag

Vakkundig en correcte medewerkers. De werkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd. Alles netjes achtergelaten.

26-11-2020
10
Koos Boertjens

Professioneel, precies en prettig in de omgang. Zeker een aanrader.

26-11-2020
10
Pien Gelijsteen

Keurige jongens die netjes werken en alles vlot en zorgvuldig te werk gaan!

26-11-2020
10
Rienk Mentink

Kleine tikfout op de factuur, reeds gecommuniceerd.

26-11-2020
8.7
Wim Vulgers

Spouwmuurisolatie snel en vakkundig aangebracht. Vriendelijk team dat alles netjes heeft achtergelaten

26-11-2020
10
R. Chamoun

Alles volgens de afspraak. Met ervaren personeel zo wel bij de klant en op kantoor. Top bedrijf.!!!

26-11-2020
8.8
Annemarie Drost

Kwamen snel langs om te kijken wat mogelijk was. Denken goed met je mee. Erg vriendelijk.

19-11-2020
10
K.E. Pleijzier

Prima club

16-11-2020
10
Robert Schippers

Erg tevreden, hele proces ging soepel, isolatie is netjes uitgevoerd. Helaas hebben ze bij het boren wel een elektriciteitsleiding geraakt, maar dat hebben ze tot dusver heel netjes behandeld, dus wat dat betreft top! Zowel de mensen die kwamen voor de vloerisolatie als voor de spouwmuur waren erg vriendelijk! Top! Nog wel een tip: we vonden de standaard luchtroosters niet zo mooi, maar in overleg hebben ze luchtroosters geplaatst die we zelf besteld hadden (ook fijn dat dit zo kon)!

16-11-2020
9
Ilse Hulshof

Vlotte en nette uitvoering en een goede service

16-11-2020
9.8
Gering

Top, ben benieuwd naar de besparing

13-11-2020
8.2
Cor Dix

Prima verlopen , kan hen aanbevelen

13-11-2020
9.2
Bas van Duijnhoven

Supersnelle afspraak, offerte en uitvoering. Ook de nazorg is prima verzorgd, er wordt snel gereageerd op vragen!

13-11-2020
8.3
Mark Swaanen

Prima geholpen, snel geregeld en snel uitgevoerd. Afspraken prima nagekomen. Goed bereikbaar en snelle reactie. Ook fijn dat ze een dossier/uitvoerdersverklaring aanleveren voor de subsidie aanvraag. Daar had ik zelf nog niet aan gedacht (foto's maken noodzakelijk hiervoor). Dit mogen ze wat mij betreft ook best aangeven als een extra service vooraf!

12-11-2020
8.7
Matthijs van Aalten

Positief: snel reageren op onze eerste aanvraag, snel inplannen van een afspraak voor spouwmuur-isolatie en er werd lekker snel gewerkt door de uitvoerders. Kritiek op documentatie materiaal: 'Plus' zou uit zichzelf al kunnen aangeven dat ze voor het uitvoerdersformulier & foto's zorg nodig voor de subsidie-aanvraag; Kritiek op uitvoering: schoonmaak achteraf kan beter. Er steekt nog een flink stuk isolatie buiten de gevel op de tweede verdieping, kleine spetters isolatie op de zij-gevel en isolatie op de ruit & deurklink van achterdeur. Dat zou allemaal wel wat netter mogen - zeker wat op de tweede verdieping is achtergebleven, want daar kunnen we zelf niet makkelijk bij. Om deze reden zou ik 'Plus' wel noemen naar kennissen toe, maar ook aangeven dat dingen beter konden en dat dat iets is om op te letten in het keuzetraject (en dus vergelijken met andere isolatiebedrijven).

12-11-2020
8.7
Sjoerd op het Veld

Zeer tevreden over de uitvoering ! Vooral Netjes en zorgvuldig werk geleverd.

11-11-2020
10
Jac Linssen

Keuze snel kunnen maken. Keurig uitgevoerd en vriendelijk personeel. Zeer tevreden.

11-11-2020
10
Lennard Bloch

Netjes uitgevoerde werkzaamheden, jongens waren aardig en correct. Blij met het resultaat. Het voelt 1 dag na de werkzaamheden echt al comfortabler aan in huis.

09-11-2020
9.8
Patrick Rabelink

Zeer tevreden. Netjes en snel gedaan. Had wel graag ff een telefoontje gehad dat de werzaamheden eerder uitgevoerd konden worden dan afgesproken. Ik was nu nog aan het werk wat ik abrubt moest afbreken,.

09-11-2020
8.8
Lars Muis

Over het algemeen zijn we tevreden, maar de afwerking had een stuk beter gekund, na afloop veel troep op straat die niet was opgeruimt, ook heeft men onder een behoorlijk deel van de dakpannen schuim geblazen en ligt er nu aminotherm op het dak. Ventilatiegaten van de kruipruimte zijn ook niet vrij gemaakt, daar ligt een dikke laag schuim in. Verder werkten de heren wel lekker snel en hebben ze de rest wel vakkundig gedaan (voor zover ik dat kan beoordelen - het zit tenslotte in de muur).

09-11-2020
9.7
Bart Groenendijk

Goede service

09-11-2020
10
Manfred de Vries

Snel en netjes uitgevoerd

07-11-2020
9.7
Gerritsma

Een tevreden klant

06-11-2020
9
Fam de Vries

Prettige samenwerking. Afspraken werden goed nagekomen. Uitvoerder spouwmuur isolatie zeer vriendelijk en behulpzaam!

03-11-2020
8.8
Wim van den Hengel

prettig verkoopgesprek, goed advies, prettige mensen bij de uitvoering

02-11-2020
10
A.M. Van de Ven

Vriendelijke mensen, duidelijk uitleg over het product, er wordt netjes gewerkt.

02-11-2020
10
Wilfred Peereboom

Ben heel blij met de vloer en spouwmuur isolatie tocht is weg en de vloer voelt aangenamer.

02-11-2020
9.3
Robert Steenhof

Snel gereageerd, zowel afspraak voor opname als voor levering snel gemaakt. Duidelijke aanwijzingen voor subsidiemogelijkheden aangegeven; scheelt zelf zoekwerk.

28-10-2020
10
Henrie Mocking

Er wordt netjes gewerkt. Vriendelijke medewerkers.

28-10-2020
10
Arjan Danneberg

Afspraak snel gemaakt. En snel na afspraak geïsoleerd

27-10-2020
9.2
P.C. Planten

De werkzaamheden waren in een mum van tijd klaar. Gaten die in de muur waren geboord werden netjes hersteld. Indien er vragen waren mijnerzijds dan werd het aan mij uitgelegd hoe ze de werkzaamheden uitvoerden.

23-10-2020
8.5
Boeve

wel wat ruw met boorgaten (steen beschadiging)

23-10-2020
9.7
Hans Bosma

Goed bedrijf, vriendelijke en deskundige mensen. De afwerking van de boorgaten is wel wat slordig op sommige plaatsen.

22-10-2020
7.8
Marte Ruinen

Denies en Thomas waren ruim op tijd aanwezig. Werkten rustig, netjes en namen de tijd om vragen te beantwoorden. Of de spouwmuren goed opgevuld zijn kan ik niet beoordelen, maar alles lijkt erop.

19-10-2020
10
W. Tammer

Ik ben tot nu toe goed tevreden maar moet even kijken op wat langere termijn maar de mannen die hebben het wel netjes gedaan daar ben ik zeker teverden over MVG wilco Tammer

19-10-2020
10
Marijke Kramer

Goed advies om 2 soorten isolatie aan te pakken. Hierdoor de muurisolatie eigenlijk gratis. En snel geregeld.

19-10-2020
9
R.C. Steenman

Helaas binnen wat schade opgelopen door water uit plafond en isolatie naast kozijn. Isolatie heeft aftimmering naast kozijn weg gedrukt, waardoor isolatie naar binnen is gekomen en schade heeft veroorzaakt aan timmerwerk - en schilder.

18-10-2020
8.7
M. Cremers

Goede service en uitvoering. Rekening gehouden met minder werk, erg prettig!

16-10-2020
10
J. Weesenaar E. Koldenhof

de jongens die de muur hebben behandeld waren uitermate correct en hadden goede tips voor ons aangaande stevigheid gevel. Wij zijn zeker tevreden.

15-10-2020
8.7
Ruud van Hofslot

Tevreden

13-10-2020
5.7
Pompe van der Ploeg

ik ben tevreden

12-10-2020
10
M. Strijk e/o Hofman

Zowel de prijs/kwaliteit verhouding als de service zijn erg goed!

12-10-2020
9.7
C.H. van Yperen

Er was vooral op het platte dak nogal wat afval (glaswol) achtergelaten. Binnenkort hoop ik de resultaten te zien. Wel even geschrokken: maar we moeten natuurlijk de 27 kWh aan extra stroom (de boor!) buiten beschouwing laten. :-(

07-10-2020
10
Jan ter Brugge

Uitvoering van het project: Snel en vaardig door een goed op elkaar ingespeeld en sympathiek team. Keurig en schoonoogeleverd.

07-10-2020
9.2
Dhr W. Wissink

Werkzaamheden keurig uitgevoerd. Nu afwachten of het ook het gewenste rendement oplevert.

07-10-2020
9.3
P. Rieken

Geen documentatie gehad bij mijn weten. Alles is prima verlopen, een aanrader

06-10-2020
9.3
J. Hiddink

Over de uitvoering zijn we zeer tevreden, professioneel, netjes en efficient. Minder over de hoogwerker die gebruikt is. Die heeft na gebruik nog twee dagen op de oprit gestaan en deze volledig geblokkeerd. We moesten via de buren om de deur te bereiken. We hadden het op prijs gesteld als de hoogwerker na gebruik nog dezelfde dag weer was opgehaald. Het werk was om 13.30 uur klaar.

05-10-2020
10
Ria Molenbroek

Prima gedaan. Nu nog afwachten wat het scheelt in de energierekening

04-10-2020
10
J. Ouwehand

Aardige mannen

30-09-2020
9.3
H.B.H. Mekenkamp

De spouwisolatie verwacht ik van dat het een gunstig effect heeft op de besparing van de energiekosten

30-09-2020
9
J. ter Horst

Zeer tevreden over het geheel

30-09-2020
9.5
Arnoud Dekker

Het is wel erg suggestief om overal alvast een 10 in te vullen :-). Maar alles was zeer netjes gedaan, dus wel een paar verdiende 10en. waarom geen 10... De planning moest ik zelf bellen twee dagen na mijn akkoord. De documentatie was een 10 als aan het eind een mapje met alle info was gegeven. Het werk was top uitgevoerd als er ook binnen (zijn ze niet gewend) en op het lagere dak was geveegd.

30-09-2020
10
Christa Jansen

Wij zijn zeer tevreden

28-09-2020
9.2
Jurjan Dijkstra

Netjes uitgevoerde werkzaamheden. De snelheid van communicatie had wat beter gekund.

28-09-2020
9
Toon van Oijen

Alles netjes geregeld overeenkomstig de afspraak

26-09-2020
9.8
H.E.M Metzelaar

zeer tevreden

26-09-2020
10
Peter Gijtenbeek

Snelle en super nette uitvoering!

25-09-2020
9.8
Aleksandr Gasteliuurutna

Very clean work, good costumer services Recomended

24-09-2020
10
TJP van der Rijst

Wij zijn zeer tevreden over alles.

24-09-2020
10
D. Wichers

Prima geholpen en voorgelicht!

24-09-2020
10
fam Groot

Prima gegaan!

21-09-2020
8.8
E. V. G. Bot

Snelle goede actie volgens afspraak.

20-09-2020
9.2
Eric de Vos

Uitstekend geholpen van aanvraag tot uitvoering. Zeker dat laatste werd op perfecte manier uitgevoerd. Zeer vakbekwaam en klantvriendelijk.

20-09-2020
10
L. Mallant

Vanwege corona toch een aantal keer zelf besloten om de afspraak te verzetten. Daar was alle begrip voor en men dacht goed mee ook al hadden we toch van de opdracht afgezien. Ontzettend fijn bedrijf, en medewerkers een aanrader om hier je werk te laten uitvoeren.

19-09-2020
7.2
N. Bonouvrie

Volgens mij hebben wij geen documentatie ontvangen over de te verrichten werkzaamheden. Er werd heel netjes gewerkt en alles werd keurig achtergelaten.

19-09-2020
8.8
J. van der Woude

Schoon en keurig afgeleverd

18-09-2020
10
Raymond Meijer

Topwerk geleverd en een leuk team!

17-09-2020
8.8
Fatih Erdal

Super snel een afspraak gekregen voor een vrijblijvende advies. Alles rustig uitgelegd gekregen met voors en tegens. Een eerlijke en scherpe prijs gekregen. Meteen een afspraak voor de uitvoering gekregen. Nadien ook kunnen bellen voor aanvullende vragen. Bellen terug als ze op dat moment geen tijd hebben. Top service zo ver.

17-09-2020
8.5
M. Mengerink

Komen de afspraak na, en de parels werken beter als Dozon lamellen.

16-09-2020
10
Bennie van der Velden

prima

16-09-2020
9.8
k.van Loo

Ik heb een goed gevoel over de manier waarop het werk werd uitgevoerd. Goeie jongens en zeker van hun zaak.

15-09-2020
10
Ben Wesselink

spouwisolatie laten uitvoeren ,en goed afgewerkt . een 10

14-09-2020
8.3
Peter Langedijk

Nette vaklui en isolatie was snel gedaan, waarbij boorgaten keurig dicht zijn gemaakt

14-09-2020
10
Marieke Bos

Aardige, nette, beleefde werkmannen.

10-09-2020
8.2
Jan Breman

Goed project; maar ik heb geen documentatie ontvangen. Er was geen vergunning aangevraagd om de auto op de stoep te parkeren.

10-09-2020
10
Duikers

Ben zeer tevreden

10-09-2020
10
Fans Vermeer

Prima bedrijf met vakkundige en vriendelijke mensen.

10-09-2020
9.3
Rene Smit

Uitvoering was prima, jammer dat een van de slangen van het spuitharnas het begaf maar alles keurig afgemaakt en schoon achtergelaten, ben benieuwd naar het resultaat, dat weet je pas na de winter

09-09-2020
9.7
G. Stroot

Goede prijs, goede afspraken en nette afwerking, kortom goede partner voor uw isolatie wensen !

09-09-2020
10
J. Venekamp

Snel gewerkt. Na aanvraag voor advies spouwmuur en bodemisoltaie kwam er snel een adviesgesprek en ter plekken werd een zeer acceptabele offerte opgemaakt. We maakten ons wel zorgen over het weer dichtmaken van de voegen, omdat we net twee jaar geleden de gevel hebben laten renoveren. En we zijn zeer tevreden: de aangebrachte kleur voeg is exact zoals de rest vd voeg. Top werk, leuke mensen die over alles willen overleggen, en enthousiast met hun werk bezig zijn.

09-09-2020
9.5
ter Mate

Goede informatie, vriendelijk en net personeel. Duurde lang voordat de werkzaamheden konden worden uitgevoerd, mede ook door de zomervakantie. Aandachtspuntje; Bij isoleren spouwmuur moesten ze ook in de kruipruimte zijn, dit was mijn niet verteld.

08-09-2020
9.7
A.H.Kuyt

op een snelle en nette manier is de spouw opnieuw gevuld met isolatieschuim. netjes gewerkt en aardige jongens die weten hoe ze het moeten aanpakken.

07-09-2020
10
Willem Olthof

Is allemaal prima uitgevoerd

07-09-2020
8
Jeroen Roor

Prima voorgelicht en uitgevoerd. Wel is er een muurtje bij de oprit gesneuveld dat niet is gecommuniceerd. Kwamen we achter toen de werkmannen vertrokken waren.

07-09-2020
8.2
Wilco Overbeek

Netjes gewerkt, goed herstel voegen, alles netjes opgeruimd.

07-09-2020
7
Manon Olsen

Het is onwijs jammer dat de ontluchting voor de vloerissolatie niet op dezelfde hoogte is geplaatst, dit zonder overleg.

06-09-2020
8.8
van den Brink

Goede service, klein minpuntje dat ze wat vergeten zijn om schoon te maken. Overall prima gegaan.

06-09-2020
10
Otto de Vente

Prima werk geleverd!

05-09-2020
8.5
Willy Bruggeman

Ik ben goed tevreden over de afspraak en de uitvoering..

05-09-2020
10
Robert Bakker

Zeer tevreden

04-09-2020
9.8
Henk Blekkenhorst

Plus isolatie is een serieus bedrijf die de afspraken nakomt. Voor mij is de uitvoering van naisolatie met icinene schuim een optimale oplossing die duurzaam en niet toxisch is.

04-09-2020
8.7
Willy HendriksenEen goed team,net werk.ben zeer tevreden.

04-09-2020
9.8
van der Weide

Vriendelijke behulpzame jongens. Goed kunnen overleggen dat de werkzaamheden beetje aangepast werden en ook uitgevoerd. Alleen jammer dat er rotzooi achter blijft van de wol, maar ze hebben hun best gedaan zo goed mogelijk op te ruimen

04-09-2020
8.7
Arthur Kappers

Keurig en netjes uitgevoerd.

04-09-2020
8.7
Maarten Steenkamp

Goed geholpen door plus isolatie. Goeie kwaliteit en duurzaamheid van het materiaal. Daarnaast worden de werkzaamheden snel en vakkundig uitgevoerd.

04-09-2020
10
Jack Kusters

in een woord perfect. Prettige en vakkundige medewerkers. Vanaf de eerste kennismaking, een eerlijk advies en offerte tot een met een zeer professionele uitvoering. Ik heb Plus Isolatie al bij meerdere dorpsbewoners aangeprezen.

04-09-2020
10
Olivier Louwaars

Erg goede service, last minute afspraak wijzigen was geen probleem, en Plus heeft me ook nog op een aanwezig wespennest gewezen (En gewoon doorgewerkt!)

03-09-2020
10
Frank Papen

Prima werk geleverd.

02-09-2020
8.5
René Berkenbosch

Prima werk geleverd !

02-09-2020
8.3
Startman

Ik hoef al geen cijfer meer te geven. Die staan er al. Ik miste de sproeier van mijn tuinslang. Die hadden de uitvoerende werklieden meegenomen per ongeluk? Ik moest er zelf achteraan om hem terug te krijgen. Hij is wel netjes terug gebracht.

02-09-2020
8.3
Rob Nijenhuis

Na de werkzaamheden zijn enkele plekken niet schoon opgeleverd.

02-09-2020
8.7
Jan Hehenkamp

Afspraken worden nagekomen, bodem isolatie is netjes gedaan en ook daarna alles netjes achtergelaten

02-09-2020
8.3
K.J. Keetman

Afspraak voor isolatiemogelijkheden snel gemaakt. Toepassing van de bodemisolatie mogelijk. Duidelijke offerte. De vakantieperiode gaf een wachtperiode voor de uitvoering. Volgens afspraak gewerkt en alles in overleg.

02-09-2020
10
Frits Habraken

Laatst de spouwmuren laten isoleren. Werkzaamheden vlot uitgevoerd. Aardige mannen die netjes even belden dat ze wat later waren ivm verkeersdrukte. Wat ik nu al kan merken van de isolatie is dat het binnen een stuk stiller is (wij wonen aan een drukke weg). Binnenkort wordt het dak nog geïsoleerd en ik heb er het volste vertrouwen dat dit ook naar volle tevredenheid uitgevoerd gaat worden.

02-09-2020
10
P. Costerus

Snelle, heldere communicatie en zeer snelle uitvoering. binnen ene maand na ons initiele contact zijn de werkzaamheden keurig netjes uitgevoerd. Ook de stukken, noodzakelijk voor de SEEH Subsidie aanvraag zijn zeer snel (binnen een week) aangeleverd.

02-09-2020
8.3
Hans van Dijk

aandachtpuntje is wel het restafval (muur-isolatie) zit nu nog op onbereikbare plekken bij kozijnen bovenverdieping waar ik niet bij kan.

25-08-2020
9.8
B.P. Haasakker

Prima service, correcte uitvoering. Aanrader.

19-08-2020
8.3
J. Jongkind

vloer kon niet behandeld worden!

17-08-2020
8.2
Appelman

De jongens hebben goed werk verricht. Kleine opmerking: Laat ze b.v. de vuilcontainers weer op zijn plaats zetten. Ik kan het gelukkig nog zelf maar sommigen misschien niet.

14-08-2020
9.2
Marcel Slot

Keurig gewerkt. Goede uitleg over de werkzaamheden en de isolatie.

13-08-2020
8.7
Johan Boersen

Snel een nette uitvoering van de klus

13-08-2020
10
Martin Hoffmann

Netjes gewerkt en schoon achtergelaten

13-08-2020
10
Dick van Mondfrans

Gewoon helemaal tevreden. Goede informatie. Vriendelijk en netjes werken.

13-08-2020
9
Goede

Onze indruk is gewoon goed ik wij zouden jullie zeker aanbevelen de werkzaamheden die hier zijn uitgevoerd onder andere vloerisolatie en spouwmuur isolatie wat ik er van meegekregen heb is dat naar tevredenheid uitgevoerd.

12-08-2020
10
van Huis

De mussen vallen nu nog dood van het dak, maar wanneer het 10 graden vriest, tja dan moet het nog blijken. Maar over uw medewerkers:erg tevreden.

11-08-2020
9
Peter van de Riet

De mannen kwamen een uur later dan gepland, daarover werd niet gecommuniceerd. Voor de rest helemaal tevreden.

31-07-2020
9.5
van der Meijden

Aardige werklui. Voegkleur niet helmaal hetzelfde. Afgesproken dat we een verklaring zouden ontvangen dat door Plus-isolatie dat deel van huis geïsoleerd is dat nog niet geïsoleerd was. De rest van het huis wel.

28-07-2020
10
T. Bakker

Een zeer tevreden klant.

23-07-2020
8.7
A. Berben

adviseur was vriendelijk, maar zeer kort van stof en zijn onderzoek was zeer summier.

18-07-2020
9.2
Johan Boekhout

Alles goed en snel geregeld. Geen achter gebleven rommel. Was een feestje.

18-07-2020
10
Robert Trojanowski

Ik ben zeer tevreden

17-07-2020
9.5
Woudenberg

De technische uitvoering was ok maar in het process onze tuin verramponeert, ik had van te voren gevraagd hierop toe te zien maar zonder resultaat. Zou dit team niet nog een keer zo'n klus laten doen.

17-07-2020
9
A. Bouma

Prettige manier van communiceren. Prima aanbod en fijn meegedacht m.b.t. de mogelijkheden en de kosten. En uiteindelijk een keurig uitgevoerde spouwisolatie, gedaan door erg aardige medewerkers!

16-07-2020
10
Thea Wolvers-Meijers

we weten nog niet natuurlijk wat het effect is van deze isolatie maar de werkwijzen is zeer goed personeel zeer vriendelijk en harde werkers ik geef ze 10 groetjes T.H. Wolversmeijers

16-07-2020
9.2
G.E.A Linssen

Zeer aardige, bijzonder klant gerichte medewerkers. Snel en netjes gewerkt.

14-07-2020
8.7
J. Dikken

Ben zeer plezierig te woord gestaan. Zorgvuldige afhandeling en alle zaken die nog even aangevuld moesten worden zijn netjes gedaan. We zijn waarschijnlijk een klein stukje vergeten links van de voordeur in het deel met mijn buren en hun voordeur. Dat heb ik ook niet expliciet gezegd, maar nam aan dat het er ook bij zat (is mijn gevel). Dat graag tzt nog eens aanvullen, heeft geen haast. Rekening is de zelfde dag nog betaald.

14-07-2020
8.7
Bert Jonkman

Goede uitleg werkzaamheden. Nette uitvoering van de werkzaamheden.

14-07-2020
10
Frans Otto

Wij zijn blij dat het gelukt is om de isolatie aan te brengen. Het was een hele klus om onder het fundament te komen..

11-07-2020
10
Eric Koman

Hele vriendelijke monteurs. En netjes en goed werk afgeleverd!!

10-07-2020
10
E. van Essen

Alles alleen maar positief

10-07-2020
10
Koster

Perfect geregeld,zeer nette medewerkers en vriendelijk. Netjes gewerkt. Zeker aan te bevelen.

10-07-2020
8.8
louis Spoelstra

Spouwmuren vullen. Oud en nieuw gedeelte met 2 verschillende materialen. Snel, efficient en deskundig. Prima werk voor een goede prijs. Prettige werkmensen.

10-07-2020
10
Kist

Goede uitleg wat de mogelijkheden waren , de uitvoerders werkten netjes en snel . Heel tevreden .

10-07-2020
10
R. den Dekker

Wij hebben een hele goede ervaring gehad met uw bedrijf. Wij vroegen ons wel af of er ook nog een certificaat komt.

09-07-2020
6.8
Bert van Goethem

Ik ben goed geholpen door de verkoper en de medewerkers die de muur isolatie ingespoten hebben waren goed voorbereid

08-07-2020
10
Mariken Tan

Wel een beetje raar dat overal al 10 punten is ingevuld. Maar verder alles prima!

08-07-2020
9.5
Ronald van Hasselt

Snelle levering. Werkzaamheden prima uitgevoerd

06-07-2020
10
MC Knip-Geukers

Erg behulpzaam bedrijf ook bij het aanvragen van de subsidie.

06-07-2020
9.8
Mark

Alles top, alleen zitten er nog gaten in de muur, moeten deze niet dicht?

04-07-2020
8.5
S. Haarhuis

prima werk geleverd, super snelle montage, zeer nette afwerking. zou ik iedereen aanbevelen

03-07-2020
9.5
J. Huls

Vlotte en prewttige afhandeling

03-07-2020
5.5
Van der Elst

Communicatie werkvloer en kantoor slecht. Ingeschatte prijs werd niet overgenomen en viel hoger uit in de officiële offerte.

02-07-2020
8.7
Het Schrijvershuisje T.a.v. Dorien Holman

Communicatie van uw medewerkers ter plekke met ons als klant kon beter. Sociale en communicatieve vaardigheden vergen aandacht.

02-07-2020
10
G. Bijeveld

snel afspraak, snel werk uitgevoerd en prima gedaan.

01-07-2020
10
Joost Bedaux

Prettig en deskundig advies en nette en correcte manier van uitvoeren van de werkzaamheden

30-06-2020
9.2
fam. Van Duijn

prima gegaan, korte termijn van offerte en uitvoering. aandacht voor uitvoering in tweede fase, dat de afgesproken tijdstip van aanvang wordt nagekomen en anders even bellen.

28-06-2020
10
C.A. Den Herder

alles perfect

27-06-2020
8
J.C. Engelsman

gewoon goed werk afgeleverd, 1 boorgat vergeten te vullen!

26-06-2020
10
Nico Oldenburg

De mannen waren erg vriendelijk en voor zover dat we dat kunnen beoordelen, heel vakkundig. Het eindresultaat is tot nu toe prima. Mvrgr Nico Oldenburg

26-06-2020
10
C Menken

keurig uitgevoerd ben benieuwd naar resultaat

26-06-2020
7.7
Sybren Bijlsma

Er is aan de buitenkant echt heel netjes gewerkt. Bij het washok was het nodig om vanaf de binnenkant te isoleren aangezien er teveel begroeiing aan de buitenkant was. Dat was prima, aangezien ik dacht dat het om een paar gaatjes zou gaan. Achteraf blijkt dat er wel 40! gaten in de muur zijn geboord en ze zijn opgevuld met grijs terwijl mijn muur wit is. Dit betekent dus dat ik mijn hele muur moet gaan schilderen. dat had echt beter van te voren duidelijk gemaakt moeten worden

25-06-2020
8.2
van Rhenen

Spouwmuurisolatie en vloerisolatie uitgevoerd.

25-06-2020
9.3
de Zwart - Nes

Nette werknemers

24-06-2020
10
H. Damen

alles prima en netjes gedaan. Top!

24-06-2020
9.3
T. Gehring

Net werk geleverd en de factuur nog naar beneden bijgesteld omdat er iets minder materiaal gebruikt is.

24-06-2020
10
Dhr. H Snippe

Prima uitvoering. Netjes gewerkt

23-06-2020
10
A. Bouman

goede uitleg over materiaal, dacht ook vloerisolatie te nemen maar bleek bij inspectie door Melvin niet nodig omdat er al isolatie was geplaatst voordat ik er woonde. Dat gaf vertrouwen in het bedrijf en meteen besloten de spouwmuurisolatie door PlusIsolatie te laten verrichten. Netjes gewerkt en opgeruimd.

23-06-2020
10
h.kahraman

echt een topbedrijf, alles werd uitgevoerd zoals besproken en de werkzaamheden verliepen nog sneller dan verwacht. kan dit bedrijf echt aanraden voor mensen die willen isoleren

22-06-2020
10
Hans Meel

Ik ben erg tevreden. Beleefde mensen. Werken kundig en snel. Bereid om uitleg te geven. Werken netjes en ruimen ook keurig op. Thx mannuh.

22-06-2020
9
Kwintenberg

Heel vriendelijke werknemers, netjes werk geleverd.

22-06-2020
8.8
W. Gerritsen

Vlotte afspraken netjes gewerkt goede prijs

22-06-2020
10
Wim Cornelis

Ik ben content met de manier waarop de werkzaamheden zijn uitgevoerd; leuke mensen die het hebben uitgevoerd en keurig netjes hebben afgeleverd!

18-06-2020
10
Kortekaas

Ik ben meer dan tevreden en daarom geef ik voor alle punten het cijfer 10. Compliment aan alle medewerkers, zowel voorde mensen die het werk uitvoeren als de mensen in het achterland.

16-06-2020
7.7
Jeroen Wijker

Prima geholpen bij advies gesprek en latere vragen. Vorige week zijn de werkzaamheden uitgevoerd en helemaal tevreden. Mannen die het kwamen doen waren netjes en hebben nog wat extra uitleg gegeven.

15-06-2020
9.2
van Noorden

Geachte Hr, Mevr Ik ben vorige week zelf in de kruipruimte ( 170 m2) gegaan voor het leggen van een kabel en heb met eigen ogen gezien dat de isolatieklus als zeer zwaar moet worden aangemerkt. De ruimte waarin gewerkt moest worden is krap en de temperatuur hoog. Overigens zijn momenteel de doorgangen naar de verschillende ruimtes nog kleiner geworden door de aangebrachte isolatie, wat van mij ook een behoorlijke lenigheid vroeg. Kunt u mij zeggen hoeveel de isolateur verdient ( ca 3 uur werk) ? Ik hoop dat het salaris enigszins het zware werk compenseert. Met vriendelijke groet Peter van Noorden

15-06-2020
10
O. Landstra

Spouwmuurisolatie is snel en netjes aangebracht. Duidelijke informatie vooraf. Aan te bevelen.

14-06-2020
7.8
M. Pol

De werkzaamheden werden bekwaam uitgevoerd. Enkele problemen, waaronder een volgespoten stopcontact en uit een ventilator kwam schuimvlokken. Ik zou nog graag het uitvoerdersformulier van u ontvangen, aangevuld met foto's, dit in verband met de subsidie aanvraag.

13-06-2020
8
Haasnoot

Goed en snel werk verricht de jongens waren toppers.

12-06-2020
10
J.H. Faberij de Jonge

Snelle reactie/aktie op vragen maar men mag wel wat voorzichtiger omgaan met de planten en de rommel beter opruimen

12-06-2020
8.5
Marcel Slot

Afspraak en uitvoering snel geregeld. Schoon opgeleverd. Eerst de vloerisolatie. In augustus de spouwmuurisolatie. Wat het aan energiebesparing oplevert is nog afwachten. Wel subsidieregeling van de overheid.

12-06-2020
9.8
Ronny scheffer

Goede en fijne vertegenwoordiger (melvin)..goeie en duidelijke informatie...ook de uitvoering was zeer naar wens...netjes en keurig gewerkt.

10-06-2020
9
R.Tigelaar

Vriendelijk personeel , werken schoon en netjes ruimen eventuele rommel ook weer op. Voor de rest heb ik er geen verstand van dus kan het ook slecht beoordelen

10-06-2020
9.5
Hutter

Zeer tevreden

10-06-2020
9
Eric Leerdam

De kozijnen van de zijgevel vuil door het cement. Ik kan er niet bij om het schoon te maken !!

09-06-2020
8.8
A. Welberg

Prettige klantgerichte afhandeling. Goede support bij subsidieaanvraag. Nette werkwijze.

09-06-2020
8.5
Rein Westerduin

Ik werd geholpen door vriendelijke, deskundige en nette medewerkers van u. Erg tevreden. Het resultaat moet ik nu nog afwachten.

08-06-2020
10
Molenaar

uitvoering van de werkzaamheden is prima gedaan door de mannen en ze ruimen de boel ook netjes op. klein probleem was de dat de ingeplande afspraak verzet moest worden door foutieve interne communicatie . De persoon die op huisbezoek is geweest had door moeten geven dat de afstand tot het huis vanaf p-plaats met speciale langere slang was te bereiken. Maar de planning en de uitvoering konden hier weinig aan doen en verder is alles naar tevredenheid verlopen.

05-06-2020
8.3
L.H. Kloosterman

medewerkers vloerisolatie wisten waren ze over spraken Spouwmuuur isolatie medewerkers voldoende

05-06-2020
10
Jules Fokke

Helemaal tevreden over het geheel!!!!!!!!

04-06-2020
9.5
Meine Fernhout

Prima werk geleverd. Documentatie materiaal laag gescoord omdat er geen alternatieven voorhanden waren. Ik denk dat het verstandig is toekomstige klanten iets meer info te geven voor mogelijk snoeiwerk langs de gevels: dit moest tijdens het isoleren gebeuren en is dan vervelend omdat je er niet op voorbereid bent en het dan een kwestie van slopen wordt in plaats van oordeelkundig snoeien.

02-06-2020
8.5
Bas Koomen

Service was goed en aardig personeel. Zit alleen kleur verschil de dichtbgesmeerde gaten en de huidige voeg. Verder super gegaan

01-06-2020
10
N.Hooijmans

Netjes gewerkt,resultaat nog afwachten

29-05-2020
10
Elvira Parmentier

Isoleren vd spouw is door vriendelijke, professionele, goed gehumeurde en snelle/hardwerkende mannen prima gedaan. Ook prettige intake voorafgaande met heldere documentatie en garantie bepalingen. Dikke 10 voor jullie Plus Isolatie.

27-05-2020
10
T. Molenaar

Goed geregeld, netjes en vakkundig.

26-05-2020
8
K. Vd Wielen

Duidelijke uitleg, ook de uitvoering was zo gedaan. Op een paar gaten dicht en na

26-05-2020
10
D. Pinkse

Duidelijke afspraken, netjes gewerkt, nu ervaren of het lekker warm blijft deze winter.

26-05-2020
9
Jan Veldhuis

Isolatie werkzaamheden uitgevoerd volgens planning. Medewerkers waren op tijd bij ons. Helaas was ik niet precies op de hoogte van de tijd van aanvang werkzaamheden. Ik was ook niet op de hoogte van het betalen bij afleveren van het werk. Ik was in de veronderstelling dat we tot betaling overgingen na het uitvoeren van de gehele opdracht van isoleren. Inmiddels heb ik begrepen van uw medewerkers dat de vloerisolatie door een ander bedrijf uitgevoerd wordt.

25-05-2020
8.2
Peter Holla

advies leeghalen zolder was niet correct en de tijdstippen van aankomst waren niet conform afspraak. verder prima werk.

24-05-2020
10
Ton Timmrman

Keurige hardwerkend personeel en volgens afspraak afgeleverd

22-05-2020
10
F. Visser

De uitvoerende medewerkers zijn betrokken en dienstverlenend; geven uitleg van de activiteiten. (* word weergegeven moet zijn: * wordt weergegeven)

21-05-2020
9
Willem Krijger

Zeer tevreden.

20-05-2020
9
Simone Hofstede

Spouwmuur isolatie met supafil inblaaswol. Super tevreden. Keurig werk afgeleverd.

20-05-2020
8.3
J.H. Kuik

door omstandigheden kon het niet op vrijdag,in overleg op zaterdag gedaan.vriendelijke mensen en prima vakmensen!

19-05-2020
9.7
Leonie Hardon-Koch

Snel uitgevoerd, maar er is nog wel wat rotzooi achtergebleven.

18-05-2020
10
Ria van den Esschert

We zijn heel tevreden. Netjes gewerkt. Nette prijs. Afspraken keurig nagekomen.

14-05-2020
9.7
van Veldhuisen

Erg netjes alles opgeruimt plus alle gatjes netjes dicht gemaakt Dik tevreden

13-05-2020
9.8
G. M. Heijkamp

Ben zeer tevreden over de uitvoering, service, communicatie en scherpe prijs.

13-05-2020
8.7
WAM sterenborg

communicatie met kantoor

12-05-2020
8.8
Eite Mulder

Afspraak maken in eerste instantie super. Voor de vloerisolatie moest het verschoven worden ivm ziekte, was best een probleem. Weinig tot geen begrip vanuit Profijt Isolatie dat er speciaal vrij genomen is. Uiteindelijk na eerst aan het lijntje te zijn gehouden een nieuwe datum kunnen prikken. Tip voor de documentatie: misschien een certificaat afgeven met wat er geleverd is. De uitvoering van jullie eigen mannen was super netjes en namen er ook ruim de tijd voor om uit te leggen wat ze gingen doen. Mannen van Profijt hadden alles al uitgepakt voor ze überhaupt bij de deur kwamen om zich te melden dat ze er waren, in huis is een hoek vd muur smerig geworden door het langs schuren vd slangen. Verder super prettig samen gewerkt met jullie. Ik ga jullie ook aanbevelen mochten we vragen krijgen.

08-05-2020
8.8
L. Van Enckevort

Het aanbrengen van bodemisolatie in de vorm van parels.

08-05-2020
10
Feddrik Soer

Echt top werk geleverd en vriendelijke gasten!

06-05-2020
7.8
Fam. Haverman

Prima gedaan maar wel veel troep op tegels grote vlakken met cement en aan de zijkant vh huis veel planten vertrapt, met iets meer opletten was dat niet nodig geweest.

04-05-2020
8.3
E. Gerritsen

Prima gewerkt nu nog de vloer isolatie

04-05-2020
9.2
André van Heijningen

alleen mondeling advies, verder geen documentatiemateriaal. komt er nog een garantie bewijs en/of een certificaat voor subsidieaanvraag, of energielabel? Kwaliteit zal nog moeten blijken.

04-05-2020
9.7
Levi Ram

Bij mij is door Plus Isolatie de spouwmuur geïsoleerd. Ik ben heel erg te spreken over de communicatie, het maken van de afspraken, de prijs, de uiteindelijke uitvoering en het resultaat. Mijn woning is een stuk beter geïsoleerd en ik merk een groot verschil in de stookkosten. Mijn huis is nu ver onder het gemiddelde met het verbruik van gas waar ik als milieu bewuste jongeling erg trots op ben. Het is ook langer comfortabel warm en de temperatuur gaat minder op en neer. Dit is trouwens ook erg goed voor sommige van onze huisdieren en muziekinstrumenten die last hebben van temperatuurwisselingen. Ik ben zeer te spreken over all facetten van deze ingreep en ik wil als laatste nog meegeven dat ik het klusteam erg aardig en bizar professioneel vond.

04-05-2020
10
Rixt Jansen

Hele goede dienstverlening en uitvoering.

29-04-2020
10
VVE Catharijnesingel 128/129

Ze konden snel komen en werkte zeer netjes! Aanrader!

26-04-2020
9
Zondag

De correctie en attentie van de werkmensen de snelheid en prima service.

23-04-2020
9.3
J. Pipping

Maandag 20april huis laten her isoleren Alles naar wens verlopen. Vriendelijke werk mannen. Goede uitleg wat ze gingen doen . Alles weer netjes opgeruimd top. Zeer tevreden .

22-04-2020
8.3
Dekker

Duidelijke afspraken. Snelle actie. Probleempje van vlek op de muur na spouwisolatie snel en vakkundig opgelost.

22-04-2020
8.7
Martin Bommel

Duidelijke informatie, duidelijke afspraken. Snelle reactie op vragen e.d.

17-04-2020
10
J Kooiker

Alles was naar wens gegaan . Alles netjes achter gelaten

17-04-2020
9
Van't veen

vooral de snelheid en netheid waarmee de werkzaamheden werden uitgevoerd.

17-04-2020
10
H.O. Bakker

Vlotte en professionele uitvoering van de werkzaamheden

17-04-2020
9.7
Jos Overes

Prima prijs kwaliteit

10-04-2020
9
Jaap Ponsteen

Zeker aan te raden. Prijs werd zelfs lager als de offerte. Goed gedaan mannen.

09-04-2020
7.8
Harry Meijerink

Spouwmuren geisoleerd door Plus isolatie. Uitvoerend personeel adequaat en vriendelijk te werk.

08-04-2020
10
M.J.Klaassen

Prima en super werk geleverd

08-04-2020
10
H. van den Berg

Gewoonweg top service

06-04-2020
9.3
I. Hakstege

Spouwmuur isoleren. Snel , netjes en vakkundig

06-04-2020
10
Jah Consultants

Alles uitstekend. Volgende winter hopen we resultaat te zien na de warmte test.

27-03-2020
7.8
JW Meijberg

Door de coronacrisis was de uitvoering wat rommelig; dit mag de volgende keer beter

27-03-2020
9
K. Talen

prima werk geleverd

26-03-2020
10
D. Holtrop

Bedrijf met errug goed meedenkende medewerkers!!! De medewerker die bij ons de isolatie heeft toegepast is er een met hart voor zijn werk en zijn bedrijf!! V.w.b assortiment, documentatie materiaal en advies geldt dat ik zelf het product vooraf heb uitgezocht .

26-03-2020
10
Fam. Negerman

Prima snelle job!

26-03-2020
10
Jan Jansen

Gewoon tevreden!

25-03-2020
9.8
Edwin van de Velde

Goed voor elkaar.

25-03-2020
10
Geert van Harten

Netjes gewerkt. Goede vaklui.

25-03-2020
7.3
P.J. Gijsman

Goed advies en snelle offerte.Prettige werklieden. Vlotte faktuur+gegevens voor subsidie aanvraag.

20-03-2020
8
Fam. Bouman

Geen enkele klacht. Dik tevreden.

19-03-2020
10
pieter brinks

keurig en netjes uitgevoerd een dikke 10

19-03-2020
10
W. Gemser

Graag ontvang ik het uitvoerders formulier nog, dan kan ik subsidie aanvragen.

19-03-2020
10
H.H.J. Janssen

Goed en vakkundig werk. Snel en schoon werken.

19-03-2020
10
Ben Hutten

Goed advies en overleg gehad. Keurige uitvoerders/ isoleeraders en correct in taal en antwoordt. Verzoek indien mogelijk een warmte scan maken als een van u in de buurt bent.

19-03-2020
10
J. Knol

Hebben netjes hun werk gedaan. Ben zeer tevreden.

18-03-2020
10
Karin Hakkert

Super snel en netjes gewerkt. Goede begeleiding bij het aanvragen van de subsidie. Alles netjes aangeleverd.

18-03-2020
9.3
Eric Tieken

Prima communicatie, uitvoering had sneller gemogen maar begrijpelijk bij drukte. Vloerisolatie werd niet door plus isolatie uitgevoerd maar door een collegabedrijf, dat was ons vooraf niet verteld. Vloerisolatie verder prima, wel redelijk "hobbelig" maar de 14 cm zal wel gehaald zijn.

16-03-2020
9.5
Toos Drupsteen

Veel service, duidelijke uitleg. Helaas vonden we veel wolvlokken rond het huis en aan de weg, die we zelf zoveel mogelijk hebben opgeruimd. Mogelijk dat de wind hier parten speelde...

15-03-2020
9.3
Gerard den Arend

Helaas zijn de gaten niet zo netjes gedicht. Dat kwam ook doordat het behoorlijk regende.

12-03-2020
8
Aivaliotis-Jacobs

Duidelijke uitleg, prima communicatie en ook prima en professioneel uitgevoerd door prettige medewerkers

09-03-2020
7.7
A. ter Voort

Er wordt snel gewerkt (onder druk van een 2e klus?) waardoor bij het opruimen hier en daar restafval is blijven liggen. Het team bestond uit 2 ploegen , 1 aan de voorkant en 1 aan de achterkant van het huis. Verder een goede klus geklaard, met mijn complimenten.

06-03-2020
10
Richard van der Kolk

Keurig volgens afspraak het werk uitgevoerd.

06-03-2020
10
H Kuiers

Gezellige jongens aan het werk gehad en een goede uitleg van de jongens over vragen die ik had over hun werk.

06-03-2020
9.2
W. Venema

Tijdens het offertegesprek meer nadruk leggen op de overlast die ontstaat door het verwijderen van het oude UF-schuim. Denk aan: stof rondom, maar vooral ook in het huis (elk gaatje is een bron van stof in het huis), de geluidsdruk tijdens het boren van gaten in de gevel (ook voor de buren).

06-03-2020
10
A. Bastiaans

Vakkundig personeel

05-03-2020
9.3
Cor Kriek

Niets was de medewerkers te veel om te vertellen, te adviseren en een super uitvoering want wilde het totale gebouw in een dag laten behandelen. Geen probleem voor de firma en kwamen met drie ploegen vaklieden.

04-03-2020
10
van de Pavert

Erg prettig en duidelijk. Zeer tevreden!!

04-03-2020
10
L.K.Tamboer

Keurig advies en idem uitvoering

04-03-2020
10
Henk Verhaegh

geen poes pas, duidelijke afspraak en gedaan wat is afgesproken

04-03-2020
10
Bert Van den Belt

Klantvriendelijk. Afspraak is afspraak. Top.

04-03-2020
7
Vogels L.A.

Proces van aanvraag tot uitvoering verliep relatief snel en vlotjes. Te laat volgens afspraak op locatie (8.00 uur was afgesproken), wel werden we gebeld om 8.45 minuten dat ze in de file stonden en dus later zouden komen. Uitvoering matig o.a. doordat de ventilatie roosters aan een zijde van de woning niet op gelijke hoogte zitten.

04-03-2020
8
fulco de heus

Prima gesprek, nette verkoper. Oplevering ging snel en netjes! Huis werd netjes en geïsoleerd achter gelaten.

03-03-2020
8
Daan Prins

Kwaliteit uitvoering moet nog blijken.

03-03-2020
7.7
E.wursten

Tot nu toe prima werk

02-03-2020
10
F. Scholtens

Snel en correct uitgevoerd

29-02-2020
10
Heinst

Correcte afhandeling werkzaamheden

28-02-2020
10
P. Zijlstra

heel snel gewerkt netjes en zorgvuldig. Prettige en fatsoenlijke mensen.

28-02-2020
8.8
Gerard Arts

Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk, De medewerkers zijn prettig in omgang en vriendelijk.

28-02-2020
8.2
D. Thoma

Spouwmuurisolatie

28-02-2020
10
W.F. Jungmann

De klus is prima gedaan. Snel en op één middag zowel muur- als vloerisolatie. Het subsidieformulier moest even in de herhaling, maar ook dat ging snel en vlot.

28-02-2020
10
albert veen

leuke jongens en alles netjes afgewerkt

28-02-2020
10
W.Jansen

er is netjes gewerkt en nog snel ook.

20-02-2020
8.3
Hans Teubel

Uitvoering van de werkzaamheden is prima, alleen moeten de mensen beter communiceren naar klant m.n. bij het leggen van de slang door de kamer en bij het opruimen zodat er geen schade in huis ontstaat. Bij een beter communicatie kan de klant waar nodig helpen, hulp vragen mag. Verder tevreden over de uitvoering.

13-02-2020
10
J.J. Baars

Zeer tevreden over alle aspecten van onze opdracht

13-02-2020
10
Leeijen

Alles super snel en goed geregeld.

12-02-2020
10
B. van Zwol

Goede uitvoering van de werkzaamheden met weinig rommel in en om het huis. En het ging al met al om een behoorlijke oppervlakte. Contact met de heren prima. We zijn tevreden. Nu kijken wat het gaat opleveren in energiebesparing.

12-02-2020
8.8
Carla Hermanns Boelsma

Super beleefde werklui. Nette uitvoering. Ben alleen benieuwd naar d uitwerking van het foam en wanneer we iets merken.

09-02-2020
10
Wim van Vollenhoven

Snel afspraak gemaakt waaruit een hele mooie offerte kwam die na acceptatie ook nog eens snel vakkundig werd uitgevoerd in een halve dag. Zeer tevreden.

07-02-2020
9.5
Lennard Krosschell

Prima en aardige jongens. Ik vond wel dat de persoon die boorde. Erg ruw en roekeloos boorde. Ik zag helaas een parkeer dat de stenen, de stukken er af spatte. Uw collega . Vertegenwoordiger zag dat ook. Al had hij dat iets rustiger gedaan en zijn trap beter neer zette. Kan hij wat netter boren. In de voegen. Maar het moet allemaal snel. Tijd is geld. Maar ik moet zeggen dat ze zeer vriendelijk en behulpzaam zijn. Zeker om dit bedrijf aan te bevelen bij andere.

07-02-2020
9.2
M. Holtkamp

Prima uitgevoerd, aardig personeel.

07-02-2020
8.7
Jan Hendrik Pongers

Keurige uitvoering!

06-02-2020
7.8
W. Oord

keurig gewerkt en alles netjes afgewerkt tot nu toe. maar alles is nog niet afgehandeld zoals subsidie gegevens hoe en wat te doen nu.

06-02-2020
8.8
Henk Wentink

Over alles prima tevreden. Klein minpuntje: Niet ontdekt bij aanbesteding dat een deel van het pand geen spouwmuur had.

05-02-2020
8
L Heskamp

ruim voldoende/goed

05-02-2020
8.7
P. Zijlstra

Vlotte voortgang werkzaamheden. Tijdens boren ventilatiegaten werd CV leiding onder de vloer geraakt. Gelukkig een lekkage. Alleen in hoeverre de beschadiging eruit zag, werd aan de hand van de gemaakte foto door de monteur niet getoond. Had het graag willen zien hoe. Nu zou ik zelf onder vloer moeten kijken hoe of wat. Alsnog foto opsturen? Misschien in het vervolg toch onder de vloer kijken naar leidingen?

05-02-2020
9.5
S. Gralike

na een duidelijk intake gesprek, een maand later de uitvoering. netjes en vlot gewerkt.nadien hebben ze omgeving opgeruimd.keurig. de 2e dag al behaaglijk in huis. dank

05-02-2020
10
A. Oorthuis

Geen min punten te geven! Vriendelijke, kundige medewerkers, vlot tempo en naderhand alles keurig opgeruimd. Ben zeer tevreden!

05-02-2020
8.8
jan koelewijn

Een zeer vriendelijke mensen en goed werk verricht

05-02-2020
10
Joyce van Leussen

Erg prettig bedrijf, er werd snel contact opgenomen na de aanvraag van een offerte. Netjes, vriendelijk en vakkundig personeel.

05-02-2020
10
B. Wegner

Isolatie perfect uitgevoerd

05-02-2020
7.7
J. Faber

Vlotte medewerkers. Prima advies. Snelle levering door kundige medewerkers. Opruimen had wat beter gekund.

01-02-2020
10
Denise van der Meer - de Munnik

Geen opmerkingen werden goed en snel geholpen. En kon alle vragen stellen die ik wilde. Kregen goed advies. En waren erg aardige werklui die bij ons over de vloer kwamen.

31-01-2020
10
H. tebbens

Zeer prettig in het contact, komen afspraken keurig na. Zeer tevreden.

31-01-2020
10
I. Zwiep

Netjes en snel alles geregeld.. het isoleren is ook snel klaar! Kortom een aanrader

29-01-2020
9.7
Theo Koops

Duidelijke uitleg vooraf en prima en werk geleverd!

24-01-2020
9
W. Methorst

Zeer netjes gewerkt en net personeel.

23-01-2020
9.2
Meijer

Er is netjes gewerkt en er was goed te overleggen met de werknemers.

22-01-2020
10
Hoogendam

Prima geregeld!

22-01-2020
10
N. Hanterink

Tevreden over het contact en de vlotte en keurige afhandeling van de isolatie van ons huis! Al met al een aanrader om een isolatie te realiseren voor een goede prijs.

20-01-2020
8.8
Rob Westerhof

Prima werk en ik zal jullie zekers aanbevelen!

17-01-2020
10
van den Berg

Een vlugge en snelle afspraak goede service vriendelijk personeel netjes werken dik tevreden heb hier dan alleen maar een compliment voor Dennies en Peter.

02-01-2020
10
F. M. Alsem

Helemaal goed!

24-12-2019
10
Frans Mulder

Snel en netjes gewerkt,top service.

21-12-2019
10
C. van Rijswijk

Goede service, erg vriendelijke mensen die er werken, goede uitleg gegeven.wij kunnen niet anders zeggen dat wij erg goed geholpen zijn.

20-12-2019
10
Rémon Leenards

Had vanaf het begin een goed gevoel. Dit werd bevestigd bij de 'offerte-afspraak'. De uitvoering was ook top!! Super werk geleverd!! Zeer tevreden!! Als mensen in mijn omgeving nadenken over isolatie zal ik jullie zeker aanbevelen!!

14-12-2019
9.3
P. Reuvers

netjes afgeleverd en netjes opgeruimd. nette medewerkers

13-12-2019
10
van der Horst

Alles is super goed verlopen . Nu al erg blij

13-12-2019
10
Wim Jobing

Ik ben over het algemeen zeer tevreden

12-12-2019
9.7
Johan Mittendorff

Had iets netter gekund (opruimen). voegspecie gevallen op de zonweering houder van aluminium ,heb hetzelf schoongemaakt. Niet ernstig hoor maar toch

11-12-2019
9
M. Bruisten

Werkzaamheden keurig uitgevoerd volgens afspraak. Offerte duidelijk en de medewerkers aardig en attent. Vakwerk.

11-12-2019
10
J. C. de Klerk

Van ( telefoniste, adviseur, tot en met het aanbrengen van isolatie ) in één woord PERFECT.

11-12-2019
10
B. A. F. Damink

Wij zijn tevreden. Jullie hebben snelle service geleverd.

11-12-2019
8.8
E.M Rijnberk

Prima werk. Mannen waren goed op elkaar ingespeeld. Het ging vlot. Werd goed meegedacht.

09-12-2019
8.3
RJE Sewuster

-

09-12-2019
8.7
Ton Hondshorst

Snel en goed. Geen documentatie gehad. Per abuis glasvezel doorboort bij plaatsen ventilatie kruipruimte. Wordt naar verwachting netjes opgelost.

09-12-2019
10
Sonneveld

De opdracht werd snel en zeer correct uitgevoerd.

09-12-2019
9.2
J.G. Smit

Het maken van een afspraak ging behoorlijk snel. Het advies werd goed uitgelegd. Ik kreeg een map met daarin alle gegevens over de producten en een offerte. Afspraak maken voor de werkzaamheden ging in goed overleg. De werkzaamheden zijn naar behoren gedaan. Alleen het opruimen had iets beter gekund. Door het slechte weer konden ze het boorgruis niet goed opvegen en opruimen. Dat heb ik toen het droog was zelf moeten doen.

09-12-2019
9
Oosterkamp

Hele vriendelijke service alles is goed opgeruimd en de isolatie na een meting is volgens specificatie

06-12-2019
8
Joost Onvlee06-12-2019
8.2
J.Bieshaar

Kwaliteit v.d. uitvoering kan ik als leek moeilijk beoordelen. De mensen die de vloer en de spouw geïsoleerd hebben, hebben dit op een plezierige wijze gedaan. Complimenten hiervoor.

05-12-2019
9.2
R. G. Spin

Informatie was heel goed. Afspraak snel gemaakt. Mensen waren netjes en prettig in omgang. Afwerking bij het dak vonden we er iets te dik op zitten en moeten we behoorlijk veel wegsnijden willen we gaan aftimmeren.Documentatie hebben we nog niet ontvagen. Deze zijn we nodig voor de subsidieaanvraag. We merkten meteen dat de warmte goed in huis bleef hangen en ketel minder vaak aanslaat.

04-12-2019
8
M. Haveman

ben heel tevreden over de wijze van de afhandeling . En fijne mensen die het uitvoerden

04-12-2019
10
GJM Nijboer

Wij zouden het erg fijn vinden als jullie ook de subsidie zouden regelen. Want sommige mensen komen er niet uit. De mensen van de zonnepanelen hebben het ook geregeld voor ons een soort klandizie

02-12-2019
8.3
T van Lierop

Betreft spouwmuurisolatie. We zijn heel tevreden over het offertetraject en nog meer tevreden over de uitvoering; keurig gewerkt en niet of nauwelijks rommel achtergelaten.

02-12-2019
9.3
Diego van Halen

Nette en eerlijke jongens netjes werk.

30-11-2019
7.2
R. de Rek

Aardige jongens. Bij boren ventilatie sluiven verwarmingsbuis geraakt. Probleem snel en adequaat opgelost. Werkzaamheden opgeruimd en voldoende schoon achtergelaten

28-11-2019
8
S. van Beuzekom

Helaas ging bij de eerste keer de vulmachine kapot. Gelukkig is snel daarna een gaatje in de planning gevonden om de klus af te maken. Vriendelijk personeel.

28-11-2019
9.2
Ronald Rouwenhorst

Spouwmuur geïsoleerd, werkzaamheden netjes uitgevoerd. In de muur geen zichtbare sporen van de werkzaamheden te constateren. En vriendelijke nette mannen die de klus hebben uitgevoerd.

27-11-2019
8.2
Roeterdink

We zijn heel tevreden over jullie aanpak; de kwaliteit moet blijken in de toekomst. Jullie hadden wel beloofd om formulieren op te sturen om subsidie aan te vragen. Dit is nog niet gebeurd.

23-11-2019
9.2
J Agteresch

goed verlopen aardige mensen goed advies gehad

22-11-2019
10
G.R. Wijnholds

Werkzaamheden perfect en netjes uitgevoerd door paar geweldige medewerkers

22-11-2019
9.5
H. Riphagen

Advies is uitgebreid en volledig. Uitvoering conform afspraak. Keurig werk afgeleverd!

22-11-2019
10
onno diekmann

Professioneel uitgevoerd. Nu nog afwachten of het werkt.

21-11-2019
7.8
Bas van de Wiel

Goed advies, voorlichting en prijs na enkele weken wachten, vlot ingeplande uitvoeringsdatum, maar helaas een haastige uitvoering waarbij de bestaande stootvoegen niet zijn afgevoegd terwijl dit vooraf wel beloofd was. Scheen tijdens de uitvoering niet nodig te zijn, omdat deze ventilatieopeningen via gescheiden kanalen in contact staan met de kruipruimte. Hielden we dus extra ventilatie. Maar wel de nieuwe ventilatiekanalen door de muren boren. Was dit dan wel nodig? Verder lijkt de isolatie wel te werken.

21-11-2019
8
Henry Hekkink

Na eerste afspraak een duidelijk advies. Na akkoord met offerte snelle reaktie voor een afspraak voor spouwmuurisolatie. Kon pas een maand later ingepland worden. Mannen waren op tijd en deden netjes hun werk. Helaas ging het apparaat net na de middag stuk, maar volgende dag (zaterdag) netjes afgemaakt. Het maken van een afspraak voor vloerisolatie duurde echter erg lang, pas 2 maanden na offerte een telefoontje voor een afspraak en dan in het nieuwe jaar. Blijkbaar 2 verschillende afdelingen. Vind het niet erg dat mensen druk zijn, maar heb liever zo snel mogelijk duidelijkheid over wanneer de klus uitgevoerd kan worden. Deze klus moet nog uitgevoerd worden, over het uitvoeren van de spouwmuurisolatie niets dan lof.

21-11-2019
7.8
Roelvink

Vlotte service, goed advies en vlotte uitvoering. Effect moet nog blijken.

21-11-2019
7.8
Otte Haitsma

Over het algemeen snel en goed geholpen. 2 aandachtspunten: De adviseur ging een gat boren om de diepte te meten maar had geen gereedschap op te checken voor leidingen onder de vloer. Achteraf kwam ik erachter dat het plafond in de meterkast niet dicht was, er was materiaal de meterkast in gelekt. Het was beter geweest als dit van tevoren was opgemerkt.

19-11-2019
9.5
Sam Fokker

Nog geen oordeel over kwaliteit: werk moet nog worden uitgevoerd.

17-11-2019
10
Diepeveen

spouw isolatie was snel geregeld, nog wachten op vloer isolatie, en informatie over het terug krijgen van de subsidie.

15-11-2019
10
Henk van de Ven

had graag na afloop van de werkzaamheden een terugkoppeling gehad van de persoon die me heeft geadviseerd .

15-11-2019
8
D. Fennema

Isoleren zolder en spouwmuur isolatie

13-11-2019
8.8
Mark van Loon

Goed werk geleverd. Moeten alleen meer overlaten aan uitvoerend personeel en niet alles met vertegenwoordiger exact willen afstemmen. Wel handig om uitvoerende teams ook te voorzien van spouwkijker om nog ff dingen te checken als opdrachtgever vragen / twijfels heeft.

13-11-2019
7.5
M. Nijboer

Enige punt van kritiek is de afwerking: werk is (voor zover ik kan beoordelen) snel en correct uitgevoerd, maar de afwerking laat wat te wensen over (schuimafval in de tuin en op de ramen/muren etc.van het huis). Dus dat kan wat beter.

11-11-2019
8.7
Foppe Van Der Bij

Zeer tevreden

11-11-2019
10
F. Vos

Snelle reactie en afspraak. De werkzaamheden zijn netjes en professioneel uitgevoerd.

09-11-2019
9.2
Jan Weijers

zowel spouw als vloerisolatie zijn goed uitgevoerd, dichtvoegen van de gaten is ronduit schitterend, niet meer te zien. Uitvoerende medewerkers zijn nette en vriendelijke mensen. Complimenten aan beide teams!

09-11-2019
9.8
R. Jakobs

Alles is goed gegaan, we vonden nog wel veel afval buiten, restjes van de isolatie.

09-11-2019
9.2
M. van de Graaff

Deskundig werk geleverd

08-11-2019
9.8
Joost Brugge

Goed en betrouwbaar bedrijf. Alles netjes volgens afspraak gedaan. Aanrader.

08-11-2019
10
M.A. Bohnert

Zeer tevreden

08-11-2019
9
Jeroen van de Sande

ik ben zeer tevreden over plus isolatie. van offertes tot uitvoer. vriendelijk, deskundig en goede prijs kwaliteit

29-10-2019
10
Ruud Versteeg

Snelle afspraak en werk snel en netjes uitgevoerd.

29-10-2019
8
R. Baars

Goed werk

28-10-2019
10
Tom Bakker

Na het isoleren bleek een deel niet geheel gevuld; is diezelfde week nog bijgewerkt

25-10-2019
8.3
Jan van Gameren

Ondanks dat de uitvoerende medewerker er alleen voor stond is de klus snel en naar volle tevredenheid uitgevoerd. We zijn de komende winter benieuwd naar het uiteindelijke resultaat.

20-10-2019
10
A. Wellenberg

Uitvoering van begin tot het eind goed geregeld Personeel zeer prettig in de omgang Werkplek netjes achtergelaten

20-10-2019
8.8
GWF Savelkouls

Werkzaamheden goed uitgevoerd maar het materiaal lag overal in de tuin dus ik ben nog wel even bezig geweest met opruimen.

18-10-2019
9.7
M.Naber - ten Berge

Uitstekend werk, met aardige en deskundige mensen.

17-10-2019
8.2
M. van Bruchem

Na het verstrekken van de opdracht duurde het even voordat de werkzaamheden werden ingepland. Dit had wellicht te maken met de bouwvak. Werkzaamheden netjes uitgevoerd en veel sneller dan tijdens het advies aangegeven. Omdat het kruipluik direct achter de voordeur zit hoefden de heren niet binnen te zijn en dat gebeurde dan ook niet. Zoals in het advies aangegeven is ook het verticale deel van de fundering netjes meegenomen bij het spuitwerk. Ook de beloofde diktes worden eenvoudig gehaald.

16-10-2019
8.7
J.M. Noij

tot nog toe prima

13-10-2019
9
A. Schoot

1) Het advies en vooronderzoek met endoscope werd serieus uitgevoerd. Dit is door mij als positief ervaren. Echter over de uitvoering ben ik niet tevreden. Er is veel schuin ingeboord waardoor meer steen afschilvering heeft plaats gevonden dan naar mijn beeld nodig is geweest. Ik wil graag nog gebeld worden omtrent de situatie

12-10-2019
8.8
van Dijk van Rossum

de uitvoering is perfect gedaan

10-10-2019
10
J. van Roij

prima werk geleverd! Bovendien was het een gezellige middag, super!

09-10-2019
9.3
Thijssen j.m

VAKKUNDIG EN NETJES GEWERKT

09-10-2019
10
GJM Nijboer

Prima alles geregeld , personeel vriendelijk

09-10-2019
9.8
Noud (A.M.M.) Barten

Zeer snel zijn de werkzaamheden uitgevoerd.

04-10-2019
9
K Chang

Netjes uitgevoerd, duurde wel even qua planning

03-10-2019
8.7
R. Vaags

Prettig bedrijf om mee samen te werken en leveren goed werk.

30-09-2019
9
Johann Slee

Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.

25-09-2019
10
Klaassen

Mensen hebben keurig werk afgeleverd.

23-09-2019
8.7
T.J.M. de Jong

Vraag over assortiment niet zo relevant, gerichte vraag gericht antwoord. De medewerkers hebben netjes en vlot gewerkt. Enig min puntje vind ik de hardheid van de voegen. Volgens mij iets te licht en droog aangezet, waardoor de bovenlaag niet echt uithard (Regent er deels uit en "verstuift bij aanraking, uitvegen of verder plamuren) en er nu verdiepte voegen ontstaan. Dit valt wel mee tussen de stenen, maar vraagt aanvullend werk op het gestucte gedeelte en de staande voegen van de oude ventilatie. Ben nog erg benieuwd naar het uiteindelijk effect qua isolatie.

17-09-2019
10
Roos Köhler

Goede uitvoering door vaklui. Alleraardigst en wilden graag meedenken met de nieuwe subsidieregels

16-09-2019
9
Gerrit Brekveld

Werkzaamheden zijn uitstekend uitgevoerd Positieve medewerkers die het bedrijf goed promoten

15-09-2019
8.5
J.M. Stuij

Prima uitvoering, maar nu afwachten op resultaat! Complimenten voor de mannen, hebben stevig doorgewerkt.

11-09-2019
9.2
P. Schipper

De gesprekken met de vertegenwoordiger verliepen vlot en in prettige sfeer. De man weet waarover hij praat. We konden snel zaken doen. De uitvoering was ook OK. Twee vriendelijke en vakbekwame jongemannen klaarden de klus. Ondank het feit dat een van hen zich grieperig voelde wilde hij niet van opgeven weten. Hulde voor zo'n arbeidsethos. Algemene indruk: prettige firma met vakbekwame medewerkers.

08-09-2019
9.5
B. van Leijen

Werkzaamheden goed en volgens afspraak uitgevoerd

06-09-2019
8.8
G. van Wilgenburg

Wij zijn er blij mee; met alle stappen in het hele proces!

04-09-2019
9.8
Fam. Van Gaal

Tevreden

04-09-2019
9.7
Wilma Rutgers en Ellonnes Smidt

Sympatieke mannen, ze hebben alles prima afgewerkt en netjes achtergelaten.

02-09-2019
10
Loisa Timmer

Dik tevreden over het werk én de service!

02-09-2019
10
Jeroen Heerink

Zeer nette en snelle manier van werken. Dik tevreden.

01-09-2019
8
Dick Teunis

Vlot en netjes gewerkt. opruimen van restmateriaal kan beter.

29-08-2019
8.5
Andre Schut

Keurig onzichtbaar uitgevoerd. Netheid had iets beter gekund.

29-08-2019
9.3
H.J.J. Zwart

Erg goed werk geleverd. Waar gemaakt wat ze beloofd hebben.

29-08-2019
9
R. Hendriks

Alles verliep naar wens. De spouwmuurisolatie zat er in no time in. Ook het boren van de gaten viel ons alleszins mee. Nu afwachten of we het ook gaan merken..☺️

27-08-2019
10
Albert Barelds

We zijn erg blij met de spouwmuurisolatie. Twee alleraardigste jongemannen hadden de klus in een halve dag geklaard en lieten alles keurig achter. De eerste zomerstorm kwam al snel en tot onze verbazing kwam er zelfs geen tocht meer langs onze kozijnen. Dit was een veel goedkopere oplossing dan nieuwe kozijnen. Nu is het wachten wat het ons in de winter op gaat leveren. We kregen onze hoekwoning niet echt behaaglijk warm de laatste jaren. Dikke pluim voor dit bedrijf dat ik graag aanbeveel.

04-08-2019
8.8
R.J. van der Vegt

Prima hoe alles is gelopen qua snelheid en uitvoering naar tonen van onze interesse tav spouwmuur isolatie.

31-07-2019
9.3
T. de Vroom

Alle afgesproken ingrepen zijn binnen redelijke termijn en naar tevredenheid uitgevoerd.

30-07-2019
9.5
H.W. Janssen

We zijn zeer tevreden over de uitvoering. Binnen een dag uitgevoerd, slechts uiterst beperkte overlast en netjes opgeruimd. Het effect is nu al merkbaar omdat de zon normaal op de nu geïsoleerde muur staat. Verder snelle response bij vragen.

29-07-2019
9
A.J.M. Agterbos

Over de totstandkoming van afspraak en uitvoering der werkzaamheden zelf geen klachten, integendeel. Maar de staat waarin de directe omgeving van de werkzaamheden is achtergelaten, was reden tot ongenoegen: veel (roze) steenstof bleef achter op de tegels van de paden en plaatsjes om het huis en menige witte vlok moesten we naderhand uit voor- en zijtuin verwijderen. Dat moet beslist beter kunnen.

29-07-2019
9
Tonnie Löbker

De heren hebben prima werk geleverd, waren vlot, actief en prettig in omgang. Wat ik alleen lastig vind, is dat je niet kunt controleren c.q. beoordelen of de muren nu ook echt volledig gevuld zijn zoals beoogd. Ik heb wel gezien dat de stokjes, die hoger wat "wit" waren en dan het gat werd gedicht. Het is dus een kwestie van vertrouwen dat op die plekken en de rest van de muren de isolatie zich heeft 'neergezet'.

25-07-2019
9.2
W. Strasters

Ga zo door

24-07-2019
8.2
Johan van der Weijden

Afspraak was snel gemaakt, uitleg en controle spouw werden zorgvuldig gedaan. Er is in goed overleg gekeken naar een datum om het werk uit te kunnen voeren. Dit was puzzelen maar het is toch voor de bouwvak gelukt. Het werk werd ondanks de warmte snel en vakkundig gedaan. De jongens waren vriendelijk en beleefd en alles werd gedaan in goed overleg.

24-07-2019
9.7
Siebe Bannink

Goed geregeld. Nette medewerkers. Alleen de afspraak over de betaling ging mis. Na het aanbrengen werd ik gevraagd of ik even wou pinnen, dat was niet afgesproken. Daar werd vervolgens niet moeilijk over gedaan, ik heb de factuur na declaratie bij het bouwdepot betaald en zo is het allemaal vlot geregeld, maar toch een ongemakkelijke situatie voor mij en de medewerker met zijn pinapparaat...

19-07-2019
8
W. Bekkenkamp

Goed advies Netjes uitgevoerd

19-07-2019
9.7
Leo Lemmens

Zowel sales als uitvoering alle drie: sympathiek, heel deskundig, snel, betrouwbaar

16-07-2019
7.2
Danielle Wesselman

Alles was prima. Het enige punt wat beter kan was het opruimen na de werkzaamheden. Het was best nog wel een rommeltje met wattenpluisjes

11-07-2019
10
A. Van Wamel

De aanvraag en de werkzaamheden zijn snel verlopen de mensen die bij mij het huis geïsoleerd hebben is goed gegaan nu maar afwachten of het goed is wij kunnen het niet controleren in de spouw ?.

10-07-2019
8
C. Vroege

Goed uitgevoerd,kan pas na een jaar effect rapporteren.

08-07-2019
8.3
H.G.M. Loohuis

Jongens hebben netjes gewerkt en vragen goed uitgelegd

05-07-2019
9
R. Rulkens

Spouwmuur isolatie en vloerisolatie gehad. De eerste verliep vlekkeloos, de tweede leek initieel niet te kunnen. Uiteindelijk heel snel (zelfde dag nog) en goed opgepakt en “extra stappen" gezet tbv ons (de klant). Prettig contact en eerlijk contactpersoon. Ook de “uitvoerders" waren aardig en netjes.

05-07-2019
10
Stefan ten Vergert

Goede service en aardige mensen!

28-06-2019
8.8
R. Bijland

Zoldervloer tussen de balken isoleren met knauf supafil. De klus is prima en snel uitgevoerd. Zeker naar tevredenheid

26-06-2019
8.5
Henk Lier

De eerste keer toen het hier is gedaan was ik niet zo blij,er lag overal cement vast op de straat wat ik direct niet had gezien,ik moest er met de krabber bij om het schoon te maken nu het voorste gedeelte ben ik heel tevreden, nogmaals bedankt.

26-06-2019
10
Margreet ten Napel

Ons hele huis (vrijstaand) was binnen 4 uur geïsoleerd, supersnel vakkundig personeel.

20-06-2019
9.3
Rissewijck JTB

Prettige mensen om mee te werken.

18-06-2019
9.8
H.G. Groot Wassink

Werken netjes en heel vriendelijk personeel, binnen 14 dagen geïsoleerd. Wij moeten nu de winter afwachten, voor het resultaat .

18-06-2019
9.3
Willem Bavinck

Zeer goede ervaring met advies en werk

13-06-2019
9.5
P.R. Prakken

Prettige monteur.Werkte gestaag door en heeft ook netjes de troep opgeruimd. Ik geef geen 10.Ik vind dat de organisatie eigenlijk ook wel de kleine gaatjes in de muren zou moeten oververven in de oorspronkelijke kleur. Nu moest ik balanceren op een trap. PS dat was wel vooraf aangegeven door Plus Isolatie, maar on hindsight zou het wel top zijn als zij dit ook verzorgen.

30-05-2019
8.2
A. van der Lugt

Zeer tevreden over advies en uitvoering.

24-05-2019
7.3
M.F. Kremer

Graag een mogelijkheid voor n.v.t. in systeem. Uitvoering goed voorzover beoordeeld kan worden. Jammer dat niet even de moeite is genomen om gruis na gaten boren weg te vegen (en stukjes steen) en even stofzuiger door kelder te halen. Zelf gedaan en kleine moeite maar kan mij voorstellen dat bijv. oudere mensen hier moeite mee kunnen hebben. Ook vreemd dat er een los stuk schuim in de kruipruimte achterbleef, slordig. Informatie over kleur ventilatieroosters was ook handig geweest, nu foeilelijke zwarte en geur vannatte grond hangt ook al dagen in huis, gaat vast weg maar hier ontbreekt info/aftersales. Voor bedrag wat wordt betaald mag dit verwacht worden. Redelijk tevreden dus....

24-05-2019
8.5
Christenhusz

De werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd. Voor het resultaat hebben we wel een aantal maanden nodig om het te beoordelen.

23-05-2019
10
L. Rook

uitstekend kontakt en vlotte uitvoering

21-05-2019
9
A. J. Kersbergen

Snel advies en netjes uitgevoerd.

20-05-2019
9
W. van Blijswijk

Prima uitgevoerd ben er heel tevreden mee.

20-05-2019
9
A. Meinen

Goed werk geleverd maar afspraak maken kan beter????

18-05-2019
9.8
G. Rijnders

algehele tevredenheid met het uitgevoerde project.

17-05-2019
10
G.A.M. Cents

Alles super,twee super jongens doe het uitgevoerd hebben,maar de kwaliteit kan ik niet zien.????????

17-05-2019
8.8
R. A. W. Penterman

Vakkundig en snel uitgevoerd zeer tevreden.

15-05-2019
8.7
Dianne Lensink

Goed advies, vakkundige mensen.

14-05-2019
8.3
H.M. Wolters

Snel gewerkt vriendelijke mensen ruimen alles keurig op ik ben heel tevreden

13-05-2019
10
Erwin Nijdam

Beetje jammer door kapotte/verkeerde zakken best wel veel isolatie door de straat verspreid

10-05-2019
10
C. Rodenberg

Prima uitgevoerd, uitstekende en vriendelijke vakmensen.

10-05-2019
9.2
A. Hoffman

Er is goed goed en correct generation Prima!!

30-04-2019
6.8
Wim Borghuis

Voor zover ik het nu kan overzien is alles professioneel aangebracht. Documentatie van het product heb ik niet gezien

30-04-2019
9.2
D. Kinds

Het advies vond ik heel goed. De uitvoering leek mij heel snel. Vanmorgen kon ik aan de thermostaat al zien dat het effect heeft.

29-04-2019
10
Joop Smedes

Snel, goed en netjes. Door 2 keurige jonge mannen.

29-04-2019
8
J.P. Anemaet

De kwaliteit van uitvoering was wat mij betreft matig. Onze woningen zijn wat ouder en het het metselwerk is fragiel. Dat was bij de uitvoerenden bekend omdat ze in het verleden al een andere woning uit ons complex hadden geïsoleerd. Bij het boren van de gaten in de muren zijn er voegen kapot geboord en stenen uit elkaar en in de muur gedrukt. Dat zal moeten worden hersteld. Bij het verwijderen - het uit de spouw blazen - van de steenwol zijn de boorgaten waar niet werd geblazen niet dicht gemaakt. Het resultaat was dat veel steenwol niet werd afgezogen maar uit de boorgaten werd geblazen. Bij navraag werd verteld dat de gebruikte schuimpluggen bij deze muren er toch weer uit zouden worden geblazen. Dat was bij de eerdere behandelde woning gebleken. De steenwol die zo vrijkwam is weliswaar min of meer alsnog opgeruimd door het op te zuigen maar het heeft zich toch verder in mijn tuin verspreid en ik moest het naderhand met de hand verwijderen. Dat er geen alternatieve oplossing voor de problemen met de pluggen was bedacht vind ik niet professioneel. De tweede dag was er kennelijk nogal wat haast. Zowel voor als achter de woning is een boorgat niet dichtgemetseld. Mijn conclusie is dat er van te voren te weinig aandacht is besteed aan de kwaliteit van de bestaande voegen. Ik denk dat er kleinere gaten hadden kunnen worden geboord en dat er even had kunnen worden nagedacht over waar er zou worden geboord.

27-04-2019
9.5
P. Loendersloot

Door een verkeerde meting heeft de vloerisolatie enige vertraging opgelopen, maar de werkzaamheden zijn uiteindelijk goed uitgevoerd.

26-04-2019
8.3
M. Lubbers

Prima!

23-04-2019
10
Huub Welman

We zijn ingegaan op een deur tot deur mailing. Het contact verliep prettig. Het is fijn dat we een PUR onder de kruipruimte hebben die niet belastend is voor het milieu. We kunnen nu al goed merken dat de warmte langer vast gehouden wordt.

22-04-2019
6.8
Henk Schiphorst

Ik kan de kwaliteit v/d uitvoering nog niet controleren aangezien ik zo'n 14 dagen niet onder de vloer mag.

21-04-2019
10
B Segerink

Werkzaamheden correct volgens afspraak