Zeeland

Zeeland beoordeelt ons met een 8.8

Isolatiebedrijf Zeeland - Plus Isolatie

Bent u op zoek naar een isolatiebedrijf in Zeeland? Dan bent u bij Plus Isolatie aan het juiste adres. Wij van Plus Isolatie hebben ook de gehele provincie Zeeland als werkgebied. Voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie, dakisolatie, zoldervloerisolatie en zonnepanelen bent u als inwoner van Zeeland bij ons aan het juiste adres! U ziet op deze webpagina verschillende isolatieprojecten die wij uitgevoerd hebben in de provincie Zeeland. Wilt een gratis en vrijblijvend isolatieadvies van ons isolatiebedrijf? Wij komen graag bij u gratis en vrijblijvende de isolatiemogelijkheden bespreken. Vraag hier een gratis en vrijblijvend isolatieadviesgesprek aan of maak een afspraak door te bellen met 0548-547616.

Klanten uit Zeeland beoordelen ons met een gemiddelde score van: 8.8

 

Spouwmuurisolatie Zeeland

Plus Isolatie heeft in Zeeland al meerdere woningen voorzien van spouwmuurisolatie. Wij hebben verschillende woningtypes geïsoleerd. Zo hebben wij spouwmuurisolatie aangebracht bij vrijstaande woningen, hoekwoningen, 2 onder 1 kap woningen en tussenwoningen. Het isoleren van de spouwmuur is een slimme manier om energie te besparen. De spouwmuurisolatie zorgt niet alleen voor comfort, maar een voor een daling van de energierekening. De besparing kan oplopen tot wel 25% op jaarbasis! Wilt u meer informatie over welke soorten spouwmuurisolatie wij aanbrengen? Klik dan op deze link voor meer informatie over spouwmuurisolatie.

Woningisolatie in Vlissingen aan de Bilderdijklaan, provincie Zeeland d.m.v. Knauf Supafil

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft op 24-09-2020 deze woning in Vlissingen aan de Bilderdijklaan (provincie Zeeland voorzien van woningisolatie. De bewoners wilden graag afrekenen met de koude trek in de woning en de steeds maar stijgende energierekening. De isolatieadviseur van isolatiebedrijf Plus Isolatie is een tijdje geleden bij de bewoners aan de Bilderdijklaan op gesprek geweest en heeft in kaart gebracht dat woningisolatie door middel van Knauf Supafil de oplossing is om af te rekenen met de koude trek en de als maar stijgende energienota.

Spouwmuurvervuiling verwijderen in de provincie Zeeland

Plus Isolatie heeft de expertise in huis om spouwmuurvervuiling te verwijderen. Sommige woningeigenaren hebben een woning met een vervuilde spouwmuur. Dit komt doordat er tijdens de bouw van de woning puin in de spouwmuur terecht is gekomen. Denk aan puin of aan houtresten. Door middel van endoscopisch onderzoek is dit goed in kaart te brengen. Ons ervaren team van isolatiemonteurs halen voorafgaand het aanbrengen van de spouwmuurisolatie eerst deze verontreining uit uw spouwmuur, zodat u zorgeloos kunt gaan isoleren.

Vloerisolatie Zeeland

Het aanbrengen van vloerisolatie in Zeeland is een door Plus Isolatie veel uitgevoerde isolatieopdracht. Voor het isoleren van de vloer gebruiken wij met name icynene vloerisolatie, PIF isolatiefolie en RWF-HFO vloerisolatie. Het aanbrengen van deze vloerisolatie gebeurt op verschillende manieren. Bij het aanbrengen van Icynene PUR-schuim of RWF-HFO PUR-schuim wordt de vloerisolatie in lagen tegen de onderzijde van de vloer gesprayd. Hierdoor ontstaat er een naadloze isolatielaag. De laagdikte die wij aanbrengen gebeurd in overleg met de klant. Bij PIF-isolatiefolie wordt er een speciale folie aan de onderzijde van de vloer bevestigd. Het grote voordeel van deze laatste vloerisolatiemethode is dat de bewoners tijdens het aanbrengen van de folie de woning niet hoeven te verlaten. Zo heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie verschillende oplossingen voor een warme vloer. Dat is de reden waarom veel mensen in Zeeland kiezen voor vloerisolatie van isolatiebedrijf Plus Isolatie.

Vloerisolatie in Vlissingen, provincie Zeeland

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft de vloer van deze woning in Vlissingen aan de Bachlaan op 15-02-2019 voorzien van  vloerisolatie. Hierbij hebben we de onderkant van de vloer naadloos geïsoleerd. Dankzij de vloerisolatie die is aangebracht door isolatiebedrijf Plus Isolatie is de koude vloer van de bewoners aan de Bachlaan in Vlissingen verleden tijd!

Dakisolatie Zeeland

Het aanbrengen/installeren van dakisolatie in Zeeland is een isolatieklus die bij Plus Isolatie in goede handen is. Voordat er dakisolatie wordt aangebracht worden er eerst alle opties in kaart gebracht en besproken. Samen met de opdrachtgever overleggen wij wat de beste methode is om de dakisolatie toe te passen. Wel is het zo dat wij als isolatiebedrijf alleen woningen voorzien van dakisolatie in Zeeland van binnenuit, dus tegen het houten dakbeschot aan. Wij gebruiken hiervoor de volgende isolatiematerialen: Icynene dakisolatie, PIF isolatiefolie en Knauf Timberframe dakisolatie.

Bodemisolatie Zeeland

In de provincie Zeeland hebben wij ook verschillende bodemisolatie projecten mogen uitvoeren. Sommige gebieden in Zeeland bevatten een vochtige vloer. Met name in deze gebieden is het voor de inwoners van Zeeland interessant geweest om over te gaan tot bodemisolatie met isolatieparels. Lees hier meer informatie over bodemisolatie. Let op: er zit momenteel 6 euro per m2 subsidie op bodemisolatie. Om in aanmerking te komen voor subsidie op bodemisolatie dient u twee isolerende maatregelen uit te voeren, dan heeft ook u recht op subsidie op woning isolatie bij u in de provincie Zeeland.

Zoldervloerisolatie Zeeland

Naast dakisolatie hebben wij veel zoldervloerisolatie opdrachten uitgevoerd in Zeeland. Voor het isoleren van de zoldervloer gebruikt isolatiebedrijf Plus Isolatie minerale glaswol van Knauf Supafil. Dit hoogwaardige isolatiemateriaal wordt in de ruimte tussen de balken geblazen, zodat er als het ware een warme deken ontstaat. U kunt op onze website onder het kopje zoldervloerisolatie meer informatie vinden over de werkwijze van zoldervloerisolatie. Als u zoldervloerisolatie combineert met een andere isolatiemaatregel, dan komt u in aanmerking voor €8 subsidie per vierkante meter.

ISDE subsidie op woningisolatie in Zeeland!

Vanaf 24 januari 2022 is het mogelijk voor inwoners van de provincie Zeeland om subsidie aan te vragen voor woningisolatie. Hierdoor kunt u als eigenaar-bewoner van een woning in de provincie Zeeland heel voordelig verduurzamen. U komt in aanmerking voor subsidie als u twee of meer isolatiemaatregelen treft. Een isolatieadviseur van ons isolatiebedrijf bekijkt gratis en vrijblijvend voor uw woning in Zeeland de isolatiemogelijkheden en of u in aanmerking komt voor deze energiesubsidie. Gratis adviesgesprek bij u in Zeeland aanvragen!

Klanten beoordelingen in Zeeland

8.8

score8.8
Snelheid afspraak maken9
Assortiment9
Levertijd werkzaamheden9
Documentatie materiaal9
Kwaliteit van het advies9.5
Kwaliteit v/d uitvoering7.5
07-11-2021
7.8
Victor de Vries

Bij controle door mij van de gevels bleek dat men op drie locaties de gevel niet had geïsoleerd. Op mijn verzoek hebben ze alsnog deze locaties geïsoleerd. Hebben een prima uitvoering.

25-09-2020
9.8
Aleksandr Gasteliuurutna

Very clean work, good costumer services Recomended